Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zero07
de a pilótás szettett mikortól lehet megszerezni vagy honnan én azt kérdezem

Smithwarden
De nem erted?
Alapvetoen NINCS ingyenes pepper kod.
Az a srac valahogy szerzett 4 olyan kodot ami ujrfelhasznalhato volt, vagy cegen belul hasznaltak vagy csak hibas volt a rendszer fene tudja, de azoknak mar vege, ennyi.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Zero07
de akkor mikortól lesz ingyenes kód ehhez?vagy majd honnan hogy tudom beszerezni?

Smithwarden
A multkor itt (is) leirt kod a heroes oldalan volt fent, a forumban adta meg egy srac 3 masikkal egyutt, Tomonor is onnan vette biztos vagyok benne, amig le nem tiltottak addig mindenki hasznalhatta korlatlanul.

"Az internet lemaradt technologiailag..." :D

Zero07
akkor hogy?

hogyhogy nincs ott? Nem értem mit mondasz.

Ha az ingyenes kóddal próbálkozol, azzal nem is fogod látni.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Zero07
de hol van a weboldalon mert én speciel nem láttam

már mûködik egy hete, nemtudom honnan szeded hogy nem megy.

Zero07
mármint hogy mikor lesz majd fönt Dr.Pepperen meg ilyesmi?vagy mikortól van promóció?és az a néhány gyerek honnan szerezte?

dehogynem. A régi ingyenes kódokkal nem mûködik, csak az megvásárolt újjal.

Zero07
esetleg valami több infó errõl?csak mert ez még a Dr.Pepper oldalon sincs fönt :S

nem sok esélye van hogy lesz olyan megint

bosco05
úgy értettem olyan dr. pepperes múltkor is fórumon közzétett kód 😊
de, televagyok magyar létemre...

Nem, és nem is lesz.

Hm, soldierrel egész korrekt a játék.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

bosco05
nincs kódod véletlenül?
Udv,,!
megvan az elso ujj settem nemet oldalon a soldieremnek raktam be😊) fasza

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

itt van 2 mugshot az új rucikról

új dr pepper outfitek:

-a régi kódokkal nem mûködnek.

egyetértek. Én speciel, ha unom az egyiket, akkor a másikkal játszom. Nem mondhatnám igazán hogy van kedvenc osztályom, mert mindegyik máshogy nyílvánul meg/más stratégiát igényel.

Szerintem is mindenki azzal játszik, amivel kedve van, vagy épp bejön neki. Ezért állok értetlenül az olyan méretes balgaságok elõtt, mint amit Zero kollega írt.
Remélem célba talált nála a kis szurkapsizkám, és a lenti kommenteken elgondolkozik egy kicsit.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
En nem vagyok lány ,homár se n00b.
Es azt gondolom,h ilyenen kár vitatkozni.
Commandóval 100féle játékstílust lehet kialakítani.
(én amúgy nem sniperkedek knife és troop )
És ha néha játszom egy kicsit gunnerrel, aprítom a commandot /és fordítva is igaz.
Mindig a sûrûjében vagyok és szúrás elõtt dobom a Tnt-t és a troop-ot.

ja ..és tarrrarrrarrraaaaaa Lvl27 😊

én gunnert szeretem nem pont azért mert erös, és nem hiszem hogy aki gunnerrel van egy noob😉 commandoval meg énis játszok😊 mégse vok homár hmm érdekes😊

Ulvar
A commandoval? Azzal kell a legjobban lõni...Gunnerrel szétlövöm a világot körülöttem...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

bosco05
Szerintem meg mindenki azzal megy amivel akar és ami tetszik neki. Mindegyik karakter más játékstílust kíván és más élményt ad...
Akkor ezt megbeszéltük jól, mert szerintem commandoval csak lányok és a homárok játszanak.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Zero07
Nagy kár pedig rájuk férne.

hmm úgy látszik mégsem. 😞 Már javítják.

Zero07
Most komolyan mi a baj azzal, hogy nerfelték a fegyvereseket?Teljesen megértem mivel ezeket 90%-ban a noobok és a 8-10 évesek használják(tisztelet a kivételnek).Legalább elmegy a kedvük a nagy menõzéstõl.Aki tényleg jó az kommandóssal vagy katonával megy.

I Eat Granade. A robbantós hordó a KEG.

Udv! az ieg aza Kieg robbano hordo ugye?

i jelentkeztem sg groupba xfiren😄 remélem bevesztek, amugy a gunnerem neztem is h alig sebez elvok szomorodva h gyengitették😄 de igyis jo😊 egyébként miaz IEG rövidités, és h hasznaljam commando ellen?😄

tudatosan. A késnek a munícióját is egy robbanás jelzi már.

IEG vs késelés: egyrészt örülök neki, másrészt ez nem valami bug? Tudatosan csinálták így?

jah, default MG 4-8dmg-30%crit helyett most 2-6dmg-10%crit-et csinál.

Viszont van egy újdonság. Az IEG elnyeli a késelést 😄

Vaxi
mi a fene? nerfelték a gunnert?

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Viktor99
Én még most is online vagyok, csak lusta vagyok leszedni az x-fire-t 😊
http://www.xfire.com/clans/sgheroes/

Most is 4 online, bár nem bfh-zunk 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Vaxi
én még nem találkoztam magyarral sem, nemhogy sg-sel =(

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

jah, emlékszem arra a meccsre... érdekes volt xD Imádunk egymás ellen játszani, ám ha eggyütt vagyunk megállíthatatlanok vagyunk.

És volt amikor lelõtte Sniponort 😊.

Zero07
én Soldier vagyok és Vehicle Focus III kész
amúgy mennyitõl számít jónak az ELO?és mi az az ELO?

én profin repülök - ennek a vidinek az elején én vagyok a pilóta:

xsear haverom véletlenül filmre vette 😄

Ulvar
Attól függ mivel? Gunnerrel simán megcsináltam...daráltam és kész egyszer bejött...

A legegyszerûbb ha gyorsan befoglalod a középsõ zászló közül valamelyiket hogy oda spawnoljon le ha meghalnál. Jön enemy lecsapod...Aztán ha szerencséd van a másik zászló is a tiétek lesz és akkor elmész a fõbázishoz mondjuk oldalból vagy hátba támadod õket és darálsz aztán ha kevés életed van elbújsz ház mögé vagy valahova, gyógyítasz újra töltesz és újra mész darálni.

Soldier-el, de fõleg Commandoval lehetetlenség...

Mondjuk én még mindig a Vehicle focus IIIal szenvedek...mindig kiszállnak belõle így esélyem sincs össze lõni...A bazooka is kevés még ha 2 kmrõl is szedem ki a tankot...vagy simán gunnerrel lövöm a repcsit az is kevés szal nem adja azt valahogy...Bár én már 14es vagyok szal vannak más küldetések és azokat csinálgatom mert azokat legalább nem kell egy körben összelõni.

Én repülõvel nem tudok se közlekedni se lõni...iszonyat nehezen szedek össze 1-2 fraget...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Zero07
hát ja...e tényleg valaki nem tud egy tippet hogy tudom megcsinálni az Infantry Focus IV-et?

Rohadt jó...hamarabb kell utántölteni. Fõ az optimizmus! 😄

woah. A soldier SMG mostmár k*rva gyorsan tüzel O_O

többé már nincs, a pythont, amely ezt szabályozta teljesen letiltotta az EA.

Én is ezzel küzdöttem. Állítólag már illegálisak az 50 score feletti szerverek. Én szerintem veszek valami jobb mg-t, az alap helyett. Tán az elõsegíti a több sebzést, nagyobb kill hányadot.

Más:
Pre-playben pontot ugyebár nem kapunk. Ám a kill/death értékekkel mi lesz? Mentõdik a statba?

Pra
kipróbáltam a roderick supert /very long/fast/ammo8/ és egy kalap szar.
Alig ad sebzést 12-27hp vesz le az ellentõl. Most akkor ez miért super? Mert verylong-fast ?
A pipsqueak's popper /verylong/slow/ammo5/ nekem sokkal jobban bejön.
...remélem azt nem kódolták át rossz irányba(azóta még nem próbáltam... ...pedig a tulajdonosa vagyok egynek 😊 ).

A recoil micsoda? a kifejezést már hallotam valami erõhatás ha jól tudom.
itt mit jelent?