Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Egyébként meg kell, hogy valljam, a Nationalos pepper cuccok szvsz sokkal jobbak, mint a royalosok. Kár, hogy én az utóbbiakkal tolom.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nah, olyan többé nem lesz.
Reszemrol szinten befejeztem, mert ha egy dolgot masfelekeppen ertelmezunk akkor annak a vitanak sosem lesz vege kb.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
na de hogy ne csak off legyen:a barátom letöltötte a BFH-t csak a Punkbuster állandóan kidobja(nem cheater)mit tehet?
Ha csak az lett volna, nem szántál volna neki külön pontot, illetve a 2. mondattal ugyanazt írod más szavakkal.
Én a részemrõl befejeztem.
Mindjart elkezded azt is magyarazni hogy "forumon nem is lehet beszelni csak irni, akkor miert irtam hogy "ki szolt hozzad"".
Tolem azt ir mindenki amit akar, de ha visszanezed akkor en "csak" reagaltam a nekem jott hulyesegekre, nem tettem semmi mas kulonleges dolgot.
"Ertes van?"
A te kedvedért elmagyarázom, hátha ...
Mivel ez egy nyilvános fórum, nem létezik olyan, hogy "Ki szolt itt hozzad". Mindenki írhat mindenkinek, attól függõen, hogy igaza van e vagy sem. Ha neked van igazad (mint akár a hivatkozott vitádban), érvekkel meg lehet gyõzni a partnered, de nem fegyvertény az, hogy nem neki írtál.
Pl (hogy teljesen megértsd):
Ha te azt mondod Tomonornak, hogy a commando tud vízen járni, akkor erre nyugodtan írhat Narxis, hogy vedd be a gyógyszeredet, mert bezony egy fórumon vagyunk, nem Smithwarden privát, moderálható, stb chatgányába.
Ha ez utóbbira vágysz, vezess blogot, vagy ajánlom a naplót a fiókod mélyén, garantáltan senki nem fog beleszólni.
Értés van?
Bar nagy iq bajnok vagy tudjuk csak elinditani nem tudod a jatekot amit "fosnak" tartasz, de azert meg elotte fizetsz is erte.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Es persze lexarom nyilvanos forumon a jelzoidet es fogalmaidat amiktol elkezdesz sirdogalni.
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
2. van benne
3. passz, de amúgy az i3D-t ajánlom mert nagyon jó kis pb rendszert alakítottak ki (illetve fekete listát - akit egyik szerverrõl banolnak csalásért, az a többi szeróról is le lesz bannolva)
1.Ez a játék verzió MÉG CSAK BÉTA AKKOR ? Tehát jönnek még új módok/mapok stb. ?
2.Szerver keresõ várható ?
3. MElyik magyar hosting cégtõl tudok szerót rendelni ?
Ó, ettõl mindig könnybe lábad a szemem. Ugye tudod mit jelent a fórum fogalma? Még meg is spékelhetjük a nyilvános jelzõvel: nyilvános fórum.
Vki leirhatné, mia twitter lényege... és tujatok miaza scarvanger hunt a contest forumban?
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Más amcsi drPepper-es fórumokon meg hiába próbálkoztam ,az amerikaiak pont leszarják ,h Európában nem jutok hozzá kódos üveghez.
Facebook-on szerintem írogatok az amerikai(online)pokerbuddy ismerõsöknek.
kriszesz,Lupous ??
(Nekem máris sikerült szereznem egy új rucit <#taps>#taps>)
Meg mindig nem latom azt sem hogy honnan vetted azt hogy pipa voltam valamire.
Mert kiemeltem 1 nagybetus szot, hogy megertse valaki hogy nincs ingyen kod?
Amiket neked irtam azt is teljesen nyugodtan tettem es meditalas kozben kuldeltelek el finoman a fenebe a zagyvasagaiddal amiket nekem irkaltal.
<#lama>#lama>
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
A lényeg az hogy az exploit kódokat nem lehet felhasználni a bfh új ruháihoz, sem a régi alpineresre sem.
Az új rucikért pedig meg kell szépen venni a dr peppert.
1. Nem vagyok pipa.
2. Ki szolt itt hozzad? - En nem, ugyhogy nem ertelek igazan es nem erdekel mit magyarazkodsz itt nekem.
3. Engem rohadtul nem erdekel te kinek a seggebol huztad elo a kodjaidat es hova linkelted be, en a hivatalos oldal foruman talaltam negyet amit belinkeltek es par nap utan toroltek a topikot.
4. Sajnos minden karimnak fel tudtam hasznalni azokat a kodokat, ugyhogy mar csak ezert sem lehetek pipa senkire sem.
5. Nem erdekel az sem barmilyen kozossegi oldalra nem rakod a xarjaidat, es privatba sem fogok neked segget nyalni az csodakodjaidert, mert magasrol leszarom kb.
Szerintem azért vagy pipa, mert már te se tudtad használni.
De többet a közösségi oldalra nem lesz felrakva, közlöm, ha lesz, akinek kell majd priviben elkéri.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.