Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Tegnap felmentem ebayra talaltam 2 dollárért 2 db pepper codot regelnék paypalra, ekkor beüt nem dombornyomozott a kártyám... ilyennincs egyszer tudnék szerezni kodot, és asse megy XD
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Amerikai pokerbuddy semmit nem reagált a levelemre 😞
Ha meg PV-t írsz akkor meg õ egyenesen jelenthet téged zaklatásért. Az is ban.
IRNI akarok bfh oldalán baratnak levelet, ha tud kuldjon pepper codot, full ujj settje van.... erre enmtalalom hol tudok neki pv-t irni eza bfh kicsit kezd idegesiteni ezzel a nehézkes kezelésselmááá!!😞😊 valaki segithetne😊 köszi😛
Kissé csalódott voltam tegnap, hogy kb másfél hét után végre jutott 2-3 órám játszani, az ûj patch ballance-t csekkolni, erre csak 1 map van. :S
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
1-2 nap alatt megjavult.
"Az internet lemaradt technologiailag..." :D
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Azért szoktam használni a matchmakinget mert sokszor tele vannak a szerverek amin játszom, ahol vip vagyok az most infantry maps-os.
és ilyenkor a matchmakingel keresgélek új helyeket.
Átállítottam vehicle preferált térképre, erre csak Riverside Rush jön..értitek?!! Egy árva jeep nincs benne, de azért CSAK azt adja jármû orientált térképnél. Lemaradtam valamirõl?
itt
ez már nem Battlefield Heroes hanem Battlefound Heroes <#levele>#levele><#dumcsi>#dumcsi>
\"Az optimista a fényt látja az alagút végén, a pesszimista a sötétet az alagútban, a realista a közeledő vonatot, a mozdonyvezető pedig a három idiótát a síneken.\"
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
mit javasoltok 18-ason mire nyomjak? amúgy a 200bf kód még mûködik?
Tényleg, ELO Leaderborards nincs? Vagy csak én nem látok?
A legtöbb pontot gyûjtõk úgy átlagban inkább igencsak szorgalmasnak tûnnek. Vagy nem járnak suliba, vagy munkanélküliek?
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
<#violent>#violent>
(és igen én a majomfejemmel itt próbálgatom a szmájlikat remélem nem zavaró 8-D)
+ ne lejmolj ...bár lehet hogy valakinek van..nemtoom...nemhiszem...
\m/
de azt még megkérdezném mi is az az ELO és ott mi számít jónak?
amúgy hamarosan 18-as leszek és most Combat Medicine:5 Burning Bullets:3 Grenade Spam:1 mire nyomjak majd?
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
"Pay2Play": remélem nem drágábban mint eddig ,és elég ha majd az ember megvesz egy fegyvert a szokásos áron örökre, és nem találnak ki további okosságot ,h havonta 5-10Eurot költsön az ember.
Úgy néz ki mégis az lesz amitõl féltünk, és a játék átalakul Pay2Play-é.
Aztán most az Ace szett a natosoké, a sárga kalapos meg mellényes Aviator a royalnak jut.
Amúgy mi az elsõ réteg ruha a royal cuccoknál?... ...valami fehér garbó?
A natt kabát nagyon zorall.
Am jelentkeztem pár napja egy "Contest"-re...hát jól bebuktam XD megkellett tippelni hogy hogyan fog alakulni az olimpián az Amcsi - Kanada hoki rangadó...hát én írtam egy barátságos 2-3-at (Kanadai gyõzelem ugye...) hát mit ne mondjak...jol elkenték a száját a juharos csapatnak...de azé' a döntõben lehet remélem másképp lesz!