Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pra
Oh, köszi.

Fel is vettelek.
Valamelyik Du-este lehetne játszani egy közös gámét.
Meg majd ha bõvül a csapat, akár ventrilozni is.

H.H.H.

Royal 4ever! Jelentkeztem cac666 acc-cal. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Vaxi
nem azt a régi kódot.
amit nemrég írtam, hogy szereztem kódot, beváltottam, és ace set helyett royalos régi szettet írt jóvá az accomon, a drpepper oldalon meg nem véglegesítette a kódot, meg errort írt.
tegnap meg már kijavították az errorokat, és így be tudtam váltani újra a kódot [ igaz, csak egy másik accountra ]

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Pra
melyik régi kódot???

Vaxi
Nah szóval ez kész.
MEGINT BE TUDTAM VÁLTANI A RÉGI KÓDOT!!!
csak más accountra.... ott pedig megkaptam az ace settet.
szal most kezdek egy új commando-t... igaz 11-es volt a másik accon levõ, dehát ez van 😊

detto.. nemtudok jáccódniiiii 😞
Pra
Error 1002
Error 1009

Csak ezeket dobálja :/

mit beszélsz?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Zero07
amúgy a daily missionel szerzett VP számít a rangoknál?

Zero07
na végrre daily missions!na végre mostmár balanszolja a magas vp árakat.ha jól számoltam így 2 naponta kilehet bérelni egy fegyvert illetve 2 mutogatást minden nap.a kritérium pedig csinálj meg egy über könnyû küldetést
ma például:szerezz tankkal 75 pontot és húzz föl EGY zászlót. <#taps> grat EA talán így nem veszted el a megmaradt játékosok 75%-át habár ezt már rég kellet volna

most neztem ma hajnali 3-kor linkelgettek forumon kodokat csavo kar h nem voltam fenn 3-kor x

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

royal?

akkor inkább nem 😄

Pra
Csináltam egy Group-ot
Egyelõre "miért ne" alapon...
...,de várok mindenkit sok szeretettel ,fõleg a Royal team-bõl.

Hungarian Hardcore Hunting

Lupous
Hááát...volt egy amcsi haver õ adott egyett amit a groupwllra raktam ki...aztán a többit azt úgy hogy a fórumon nézelõdtem és jókor voltam jó helyen (Kb fél óra alatt lett 5 kódom)...szóval ennyi...nem nagy tudás kellett hozzá...maximum gyorsaság...

Lupous h szereztél ennyi kodot? tudom nem kötnéd az orromra de ennyi kodot h birtal összekaparni? én hiaba bujom googlet semmi XD adhatnal tanácsot;

hmm, nem tudom mitõl lehet...

esetleg kérd meg a gyereket aki adta neked, mond hogy rossz volt és másikra tartasz igényt.

Apply-oltam, remélem velem kivételt tesztek (pisis vagyok)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Vaxi
lol, nekem olyan, mintha most aktiváltam volna egy kódot, szal feljön a pick a game stb.
aztán ha kiválasztok valamit, errort ír, hogy próbáljam késõbb.
egyre érdekesebb lesz..

mindig amit választottam... ace esetében az ace képe, alpiner esetében alpiner infók.

Vaxi
ha belépsz a drpepper oldalra, és ott rányomsz a code historyra, ott a claim mellet a more info-ra, neked mi jön be?😄

Vaxi
beírtam a fórumra, de sanszos, kb le fogják fosni az én pici problémámat 😞

Vaxi
elméletileg azt kellett hogy kapjak.
semmi error nem volt sehol, és a srác sok embernek adott már kódot, senki nem panaszkodott.
meg ez milyen, hogy pepper site-on validálja a választásomat, bfh-n meg más van 😄

ott valami bibi lesz... biztos hogy nem unique kódot kaptál? o.O

Vaxi
természetesen pepper oldalon még ez van:

Congratulations, you now have:

Prize: National Outfit - Ace's Set

Title: Battlefield Heroes

Platform: PC

You must finalize your redemption here.

Vaxi
na bazdmeg szereztem nagy nehezen kódot, beváltottam az ace szettre és az accountomban ez jelenik meg:
Claimable?

Item
Claim now!
Dr. Pepper - Cliffhanger's Set

royalos karim meg nincsen... kurvajó

Lupous
Na gyerekek...nekem mostmár 3 kód van tartalékban XD...+ egyet küldött egy Amcsi span ...és azt postoltam a klánom groupwallján...szóva ilyen elõnyei is vannak a group rendszernek XD.
Aki csatlakozni szeretne (esetleg) az megteheti ha gondolja (De persze ilyen kódpostolós akcióm nem sûrûn van...)
Ja a group neve : Silver Fist Clan
És természetesen csak olyanokat veszek be akik megfelelnek a tagfelvételben elõírtaknak XD
(De szívesen látunk minden jelentkezõt XD)

mondom hogy van egy pár kinti ismerõsõm

Eszembe sem jutott, hogy csaljak!
Meg tudnad mondani, hogy melyik a legujabb verzioja?
Zero07
frissítsd a Punkbustert és ne cheatelj hackelj!

Sziasztok!
Most kezdtem el jatszogatni, de van egy olyan problemam, hogy kidob allandoan a Punkbuster 😞
Ez valyon miert lehet?
Valaszotok elore is koszonom !!
Zero07
o_O hát öregem te nagy mázlista vagy nem úgy mint én.de honnan szereztél kódot? <#vigyor3>

Pra
ja, csodálkoztam is... ...BB-n találkoztunk.

nah, kis késéssel nekem is megvan az elsõ ace szettem.

Kis gunneremet update-eltem vele :p

😄

hívd ahogy akarod. Mindenesetre csak dr peppernek van egyedül promóciója BFH-hoz, régebben meg egy német és nagy britanniai pc magazinnak volt.

Zero07
fórumon láttam valami Coca Cola kódot.ennek van köze a Battlefund Heroeshoz?(én már csak így hívom ennek a nyomoronc EA-nek a játékát 😉)

az ace szett az

Zero07
azt szeretném tudni hogy Tomonor azt mondta korábban május körül megint lesz Dr.Pepper promó.hogy most itt az ász szettre gondolt vagy ennek a Dr.Pepperes hisztériának még mindig lesz folytatása?

Zero07
azt én is gondoltam 😊

magyarországon hiába találsz, csak amerikai dr peppereken van rajta a kód amúgy is

Zero07
ez fájt. most komolyan gondolj bele Magyarországon alig egy-két helyen kapni Dr.Peppert!szerinted honnan van neki?

neten találtad a kodot amugy?

Lupous
Hát nekem van már új cumóm 3 emberemen is (Only national XD) + van még 2 be nem váltott ilyen pontom vagy mim (Vagyis a kódot már beváltottam és nem took adni senkinek...) szóval a következõ cuccból is szerezni fogok ha tetszik XD
Amúgy ez a kamu felhasználós beváltás simán mûködik...nemtoom honnan vettétek ezt hogy nem....

Pra
A bolt csak nekik statisztika.
De én az ûrtartalomra mindig 20oz-t nyomok mert az a normál mûanyag flakonos ital ,és mindig a sima drpeppert jelölöm(de az is mind1).

Zero07
a Dr.Pepper a kódotmár csak úgy fogadja el ha azt a boltot adjuk meg ahol vettük és azt az ûrtartalmat amennyi volt?magyarán a hukmuk nem jó?(bolt,ûrtartalom)

Zero07
közületek valakinek már megvan az ász szett?

davis98
Ti most PTE-n tudtok játszani? Mert nekem amikor a play now ot megnyomom,(a játékbeli play now-ot) kb. 10 mp ig keres, és ott van a banánon elcsúszott soldier.

Mi lehet a baj?

nickname: doki09

majd jönnek az új daily missionok amiket most tesztelünk PTE-n és 75 VP lesz a jutalmuk, viszont egy nap csak egyszer lehetlesz õket megnyerni.

azt hogy új autóadmin funkciók vannak rajtuk.

Amúgy valamit félreértettél. A játék nem ingyenes. Mikrotranzakció alapú. Az azt jelenti, hogy ha valamivel ki akarsz tûnni, akkor bizony fizetni kell.

Zero07
várjunk csak Infantry Focus IV-ért 30 vp a jutalmam?!ne már!én szégyellem magam

Zero07
te ezért fizetni akarsz?te jó ég! én egy ingyenes játékban egy pont ingyen megszerezhetõ cuccért biztos nem fizetnék.csak annyira bírom hogy az osztálytársamnak ugye mondtam hogy majd akk szerezzen(tegnap beszéltem vele)és azóta se híre se hamva.érdekes módon nem elérhetõ Skype-on. <#gunyos1> na de majd elkapom a piszkot 😄
amúgy mit reklámozzák U238 és a többi fejes szerverét?