Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lupous
Képes voltál csak azért ú mentést kezdeni a dr pepper miatt?!...te nem vagy 100-as...XD hanyas voltál?

hehe, hát az EA az EA 😊 Így legalább többeknek ismerõs lesz a dolog.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Vaxi
az még eltart egy darabig 😄
a drpepper miatt új karit kellett kezdenem, aki most 8as 😄D

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

Lupous
Ez marhára nem politika (A politika nem ebbõl áll hogy vannak "nácik"....meg a khm..."jófiúk"...vagy a faszomtudja mik...)csak egyszerû eszmék...melyek érvényesülése érdekében mindenki minden eszközt felhasznál(így a játékipar is....és gondolhatod hogy melyik csapathoz tartozik az amerikai játékipar nagy többsége XD)Szegény németek a sok nácizás miatt már azt se tudják hogyan szégyelljék magukat...
A Klánba pedig akkor várlak XD

Viktor99
Hát no comment... A lényeg itt is, ott is hogy van egy pont oszt' aki tovább tartja meg az nyer. Mondjuk legalább a nevét kicsit megváltoztathatták volna :/
TF2-ben ez úgy jött ki hogy: King of the Hill

És egy vidi
Vaxi
arra értem, hogy nem illendõ dolog politikát keverni a játékba, a politikai nézetek megvitatására megvannak a megfelelõ médiumok.
egyébként én jobban szeretem a nationalt 😊
sajna nincs még 20as karim, de ha felhúztam akkor jelentkezek 😄

Narxis
Megváltoztatunk.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

ilyen vagyok

Pra
Azt nem értettem ,h miért nem számít a halál... ...azt értem ,h mi számít csak így nem lehet K/D ratiot számolni.(?)
Mert most max K/Rocket ratiot lehet.

De neked miért kell ilyen hangvétellel, es a szó rosszabbik értelmében egyszerû hozzászólást válaszolnod?

Mind1 is... hagyjuk
csak "hangosan" gondolkodom 😊

bazz, visszaolvasni tudsz? 2 Hozzászólással arrébb írtam le a lényegét. Amúgy meg aki ennyit nem fejt meg magától... hagyjuk.

Lupous
Nekem egyenlõre még csak szedi le.....(egy bõ órája...hogy baszná meg XD)
Am... azt a kódot én is úgy kaptam...de sorry ha nem jó 😞

Pra
Én is kipróbáltam.
Furcsa, és nem értem igazán ,h mi a lényege annak ,h csak azt látom ,h hányszor öltem és a halálaim helyét a rakéta jelöli.
3mondatban összefoglalnád?

Ja és jelenleg nekem csak a ruin-t adja

tessék 😛

ja és 3 új pálya a játékmódhoz: Ruin, Fork és Lowlands, egyenlõre ezek csak kódnevek.

infó: két csapat (royals és nationals) egy zászlóért küzd, egészpontosan egy nukleáris rakétáért. A rakéta a pálya közepén van elhelyezve, és zászló szerûen mûködik. A két csapatnak egy bizonyos ideig kell elfoglalnia a rakétát, amely visszaszámol ha a ti birtokotokba van. Ha lejár az idõ a ti csapatotoknak, akkor nyertetek.

Hamarosan töltök fel vidit.

Pra
Sajnos a kód valami régi focis promóbol származik 😞

De azért jó arc vagy ,h megosztottad.

új játék mód kerül a heroesba:

Hero of the hill. Egyelõre PTE-n fogjuk tesztelni, még semmilyen infóm nincs róla.

Lupous
Lol ez a sporttéma XD...talán ez áll a legtávolabb az egész játéktól...(Bár az autóverseny is sport...meg a futás is XD....lehet hogy nem is akkora baromság XDXD)
Amúgy Vaxi...a mindenkinek megvan a maga helye alatt mit értesz? Mert most egészen más történik mint amit ez a mondat jelent (persze most nem a játékról beszélek)
Az meg hogy a "Náci" Németországot a játékokban általában negatív oldalnak mutatják be....egy kicsit negatívdiszkrimináció...(Ha már az általánosításnál tartunk ugye....)
Az pedig hogy Náci mint jelzõ csak azokra nézve sértõ (Itthon) akik...nos a Magyarok ellen vannak (Ugyanis a Magyar és hangsúlyozom,! A MAGYAR embereknek semmi félnivalójuk nem volt a német ideológia árnyékában...annak akkori stádiumában...)
Ezeket figyelembe véve én se igazán szeretem ha nácinak hívnak a balfasz noob kis buzik(A sztereotípiák miatt XD)...de ez van...(Ugyanis frankón magyar vagyok XD)
Amúgy national group:Silver Fist Clan - (SFC)
Ja és hogy senki ne haragudjon meg nagyon...:bb6v6ba49d97

vannak fan fikciók a war stories fórumban...

Vaxi
tudtam én, hogy a natosok jó bringások 😄DDDDD
egyébként a storyról van valahol konkrét leírás?😄

egészpontosan a nyári olimpia bicikli számában vádolták meg a royalosok a national föderációt csalással.

Pra
Engem már ban-oltak hasonló szituációért.
Gyerek többször cheaternek kiabált,anyázott és jött a sárga Kick "cheat" jeligével 😊

pláne! no komment 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Vaxi
van szerkesztés, vipeknek .. :/

Egyébként oltári hiány ez a szerkesztés gomb nemléte. Sokszor csak elküldés után veszek észre valami orbitális helyesírási hibát, szóismétlést, vagy épp jövök rá, hogy hülyeséget írtam. 😊
Nem értem miért nem upgrade-del az SG.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Tényleg ez a story, ne röhögj 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Pra
Ja az eszmefuttatásomnál véletlenül nyomtam rád a választ 😊(és sajnos itt nincs szerk. gomb)

Vaxi
az utolsó mondatoddal meg 100%-ig egyetértek, mindennek megvan a maga helye 😊

Vaxi
sajnos rengeteg a fogyatékos ember, otthon ül 12 évesen, mert "beteg", anyuci megírja neki az igazolást, és játszik.
megölöm, azonnal jön, hogy hacker cheater noob nazi stb...
akkor szoktam csak és kizárólag õket ölni 😄
elképzelem magamban, hogy tombol otthon a kis gyökért 😄DD

Ezt biztos nekem akartad küldeni? 😊
Egyébként egyetértek. Nekem is full mindegy, hogy melyik oldalon játszom. Royallal kezdtem, és csak a beleölt idõ miatt nem fogom sutba dobni az lvl 20, 12, 10-es karakterem, csak hogy másképp nézzek ki...pedig szerintem a natos setek sokkal pengébbek. 😊

Sajna sok pöcs jön a nazzi-s beírásokkal (sokszor az én natos oldalamról is), ezeket rendszerint elküldöm a vérbe. Nincs szükség mindenhol a politikára.

Pra
CAC,
Én ma 16:30-tól úgy 20:30-ig tolom.
Aztán vasárnap 17:00 és 23:00 között

Vaxi
faq-ból:
"Mi ez a játék?
Ez egy rajzfilmszerû TPS (~ nézd a hátam) lövöldõzõs játék. Két frakció van, a National és a Royal, akik egy sportjáték alatt összekaptak egymással és most egymás ellen harcolnak."

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
sportjáték 😄DDDDDD

Ulvar
Jaja nagyon szellemes nekem is tetszik 😊.

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Vaxi
ennek a groupnak van külön BFH-s csapata? [ szal ami bfh oldalon be van regelve ]

Vaxi
na majd jelentkezek 😄

Vaxi
helyes 😊
egyébként én külön szeretem a játékban azt, hogy vicces, és poénon alapul az egész story 😄

Pra
Persze ,h játék.
Ha háborúskodásról, hadseregrõl beszélünk ott mind van árnyoldal, ezért mondom ,h nem csinálok belõle elvi kérdést.

Vaxi
tényleg nem akarok belemenni, de ha itt tartunk, nézzük már meg, hogy a nagy fene amerika hány ártatlan ember haláláért felelõs?
ez egy játék, ne keverjük bele ezt.

Pra
Akkor megfordítom kicsit a mondanivalómat..
Persze ,h sok játékban felmerül a téma, leginkább negatív oldalról.

Ezért szeretek én inkább Royal lenni mert ellenérzésem van nácizmussal szemben.
Ettõl függetlenül majd a Nat karival is sokat fogok játszani mert érdekel ,h milyen a "túloldalról" indulni.
Szóval nem csinálok belõle elvi kérdést ,csak inkább a Royal egy ideig.

Ja és Ulvar:
Én a náci Németország zászlajára gondoltam 1935–1945-ig
(mint piros-fehér-fekete a szélétõl befelé haladva ,bár igaz hogy Németország elsõ zászlaja is ilyen színekkel bírt)
Mert nekem a Németekkel az égvilágon semmi bajom SÕT!

Itt vagyogatunk. Én pl Natos vagyok 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

nos, az hogy csapat talán túlzás de nézz rigetx meg h_rowley körül, õk magyarok és egész jó arcok (najó, rigetx egy faszfej de ez van 😄)

Vaxi
én meg felhúztam 8-ra az új karim 😄
van egyébként valami magyar natos csapat?

na és ezen pillanattól fogva megint megszereztem mind a 4 karimhoz a dr pepper kódokat :>

A kockaság nem ismer határokat😄 amugy most rendeltem meg a cs 1.6-ot és red orchestrat gondolo mre orchestrat ismeritek😊 picit hanyagolom most bf heroest de jo zuzást és ircsatok a hackereket😄

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Ulvar
Az amirõl te beszélsz az teljesen más ...

Az a császári német zászló volt 1871-1918-ig...

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

ha nincs horogkereszt, akkor már nincs probléma, amúgy meg az összes call of duty meg hasonló játékokba ott van a téma, szal nem értelek.

Royal meg Nat között pedig igenis van különbség, elsõsorban az, hogy aki született nat az soha nem lesz royal.

Viszont sok német klán van aki royalt nyomja, szal...

Énköszi!
Briliáns ötlet! Szinte egész hétvégén ráérek. 2 hete vég nélkül gályázom, rám fér már egy kis pihi. 😊

Pra
Bár így sok német gyerek jól beleéli magát 😄

Pra
Én kb annyi különbséget érzek a két fél között ,h máshonnan indulnak.

Bár szerintem jobb lett volna ,ha a nácizmusra emlékeztetõ dolgokat inkább hanyagolják a fejlesztõk, és nem a piros-fehér-fekete színeket használták volna, de legalábbis a piros helyett zöldet vagy akármit.

Amúgy nekem is van nat karakterem.

Vaxi
dehh, nat inkább 😄