Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zero07
végre!tegnap ittam egy Dr.Peppert!persze ez nem kódos de nagy élméy volt.habár rendesen égett a belem tõle és még ma is volt utóhatás 😄D

Semmi gond! Én azért nyomtam. Visszatértem a soldier-hez, kissé halandó a gunner után. 😊
Találkoztam egy roahadt idegesítõ kis pöccsel. Only VV szerveren wallhackerkedett. Szemtõl szembe egy nagy nulla volt, s végig arra verte magát, hogy egyszer 6:1 lett s statja a wall bug miatt.
Hétfõn focizok, de a hét többi napján jó délután/este.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
Bocsi ez a Vasárnap mégis kimaradt mert nem vagyok otthon.
De minden hétköznap délután jó (ha megeszéljük)

Legalább univerzális, igazából bárhova kirakhatod 😄D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

mindenkitõl különbözni kell, hogy egyéniség legyél. És mivel a bfh fórumon mindenki a hõseit mutogatja, azt én unalmasnak találom 😄

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Lupous
Nemrossz...de nem sok köze van a BFH hoz XD (I LOVE ANIME/MANGA/JAPAN...)

Vaxi
<#eljen>

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

csináltam új sziggit

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Viktor99
WTF! 12 POST! LIKVIDÁLNI!
Vaxi
istenem... 😄DD

Lupous
(Csak kicsit vagyok beteg <#vigyor2>)

Lupous
Jahh bocs a Flood-ért<#mf1>

Lupous
És akkor végül de nem utolsó sorban a 10. hozzászólás....kíváncsi vagyok mi lesz ebbõl XDXD

Lupous
...végül a 9es...

Lupous
Akkor még itt a 8 as is....

Lupous
7.

Lupous
Jöjjön a 6-os versenyzõ XD

Lupous
Itt ficeg az 5. is XD

Lupous
Nahh akkor talán a 4. is itt lesz XD

Lupous
Most jön a 3.

Lupous
Ez már 2

Lupous
Hmmm.... kíváncsi vagyok erre szal:1.

Vaxi
flood 😄DDD
itt még az sem lenne az, ha 10-et írnál egymás után. 😊

Na végre összekapartam pár sebzést jeepre...azért továbbra is tartom, hogy valami nem okés itt.
Bocsi a floodért!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Srácok továbbra is tartom, hogy a jeep hunter bugos. A plane és a tank normálisan számolja a sebzéseket, de a dzsipeket hiába lövöm. Kicsi az esélye, hogy akkora mesterlövész legyek, hogy mindig a drivert találom el. 😊

Bocsi, ezt nem vetem észre.
Ma 5-tõl nekem is jó. Nézegettem a karijaidat. Mivel jönnél? A gunnered mellé lenne egy hasonló szintû soldierem.

Viktor99
Én azt használtam amit az az fx_smoker12 küldött! 😊

Ezt a topikot nézegessétek és ha jó sokszor frissititek az oldalt kaptok ti is 😛
Pra
VIII.ker-Népszínház utca elején a villamos megállónál.
De nem kódos ha azért érdekel...

gratt 😛

Vaxi
nem te voltál az egyik a 10 közül akinek todd barátunk küldött ? 😄

Viktor99
EZAAAAAAAAAAZ!!! AZ EGYIK TOPIKBÓL BEHUZTAM EGY DR.PEPPER KÓDOT! 😄
Van aviator settem! Juhiiii 😛
azért PTE, hogy teszteld, és jelentsd a hibákat.

mondom hogy túlzol. Nem. Most az elsõ hetet megcsinálod (ha már kihagytál egyet, akkor nem tudod) és kapsz 2000 VP-t. Ennyi. Utánna már csak a daily-ket tudod csinálni, ám úgy hallottam hogy az se lesz örökké.

Van tippetek arra, hogy miért írja ki indításkor a játék, hogy "An error occured: failed to download config file"? A bfh fórumán utánaolvasgatva azt mondták, hogy telepítsem újra a Mozilla BFH update addonját. Megtettem, de nincs hatása. 😞 Egyéb ötlet?

Viktor99
Hol vetted? :o
Ulvar
Én síeléskor ittam, nem rossz szerintem. Viszont mostanában a ritka energia italokat próbálom beszerezni, mint a Rock Energy. (elvileg csak Ausztráliában kapható).

War Thunder AF & GF Thrash metal topic, V8 Supercars, HRC

Pra
Fura íze van ennek a dr.peppernek.
Megláttam egy boltban és gondoltam megkóstolom.
Kicsit marcipán szerû.

Amúgy a (PTE)ruin map-on van egy kõfal ami durván bug-os simán bele lehet állni, át lehet rajta sétálni -szóval mintha ott sem lenne(többször elbújtam benne).

Zero07
tisztázzuk már:most ha egy héten kész minden küldetés akkor kapok 2000VP-t?ugye?és ez minden héten így van nem?

Úgy talán kijönne minden napra egy Über ^^

nem túlzol picit?

Zero07
de most akkor csak egyszer kapjuk meg a 2000VP-t?nem úgy hogy ha mind a 7 kész kapod?ó öregem

Ja és már valamivel több xpjük, van.

Már régóta fontolgatom, de most megpróbálom itt értékesíteni, jóval áron alul venni account-ot amin nincsenek nagy karakterek, de van némi bf beleölve. (Én leggtöbbször felhúzom magam játék közben, pedig pont az ellenkezõje lenne a célom.)
Irányár egy olyan 5500FT lenne kb. Utánna lehet számolni, több van benne 😊.
Akkor lássuk mink van :
MINDEN UNLIMITED

MrKaff (12) royal soldier (52K/52,8K)

Cliffhanger's Set:

Cliffhanger's Head Wrap
Cliffhanger's Googles
Cliffhanger's Coat
Cliffhanger's Gloves
Cliffhanger's Pants
Cliffhanger's Boots
Cliffhanger's Bag
Cliffhanger's Ice Pick

Honor Guard's Jacket
Honor Guard's Pants

Tommy's Typewriter
Tommy's Super Typewriter
Stewart's Shotty
Harry's Hand Cannon
Bill's Bomb

JackJagger (11) national commando (12k/41,3K)

Alpiner's Set :

Alpiner's Helmet
Alpiner's Mask
Alpiner's Jacket
Alpiner's Gloves
Alpiner's Pants
Alpiner's Boots
Alpiner's Bedroil
Alpiner's Hook

Edgar's Elite Jacket
National Heroic Beta Medals

Konrad's Uber Knife
Konrad's Stylish Knife
Stephan's Uber Sharpshooter

SirJackJagger (10) national gunner (17,7K/31,3K)

Alpiner's Set:

Alpiner's Helmet
Alpiner's Mask
Alpiner's Jacket
Alpiner's Gloves
Alpiner's Pants
Alpiner's Boots
Alpiner's Bedroil
Alpiner's Hook

The Back Scratcher

+ egy 4-es national soldier 😊
(az felhasználó Closed Beta-s Open Beta-s kis jellel rendelkezik fórumon.)
Igen ezt már másodszorra tettem be,de legalább 1 hónap eltelt azóta.

Igen, mondjuk ezt is tapasztaltam. Ha lagzik a gém, hiába lövöm az ellent nem sebzõdik.
De gondolom a jeep hunter missionnél nem ez volt a baj.

nem a patch hibája, az csak szerver lag.

igen de csak egyszer. Mármint most megcsinálod 7-szer, megkapod a 2k-át és szervusz.

Mindenesetre ez a daily missions dolog remélem maradandó, mert nagyon jóféle... 😛

Valami nem okés szerintem ezzel a peccsel. Az IEG nem mûködik normálisan, 2 bazooka találatot is bekapott az a tank, aminek a tornyában ültem. A jeep hunter küldetés bugos, nem számolja a jeepre sebzett pontokat. Ha shield lejárata elõtt ismét megnyomom a hozzárendelt gombot, akkor ismét aktiválódik a képesség. Nem tudom, hogy ez a határidõt is kitolja, vagy csak az effekt jelenítõdik meg újra, ezt még tesztelem.
Valakinek van hasonló tapasztalata?

Haverom is mondja, hogy nácik nem voltak jó, de gecc, legalább stílusos volt a ruhájuk, nem úgy mint a zamcsiknak. Ám sose értem h jön ide náci, mikor a játékban egy szó sincs róla xP Ám néztétek, hogy ha 7x daily megvan folyamatosan akkor elvileg 2k VP ? Így már jóféle a játék.

Vaxi
11 😄
azért is kezdtem újat, mert a régi accomon az elsõ karinak az volt a neve, hogy baszomanyad...
ugyanis amikor regeltem, rohadtul nem vágtam hogy hova milyen nevet kell írni, és minden név foglalt volt, mondom akkor ez... 😄 azt hittem lehet törölni 😞
és így azért ez kellemetlen + tükrözi az idiótaságomat.
ezért döntöttem az új acc mellett 😊