Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azért valami kedvezményt adhatnának rá pl. ha már 14000 BF-et veszel, ne 100 hanem 80 euróba kerüljön. Így szerintem többen vennének nagyobb címletben.
Venni kell.
700 BF:5€
1400 BF:10€
2800 BF:20€
7000 BF:50€
14000 BF:100€
byzhouse
veszel

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Hogyan lehet BF pontott szerezni?
byzhouse
commando

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Commando. Neki van kése és mesterlövészpuskája + lehet venni neki pisztolyt is.
lalakov
Talán nem harapjátok le a fejem, ha megkérdezem, hogy melyik kasztot kell választanom, hogy mesterlövész puskához jussak?
Vagyis veszek 5-öt, mert 700 bf-bõl 5 kijön😛
Lehet veszek egy ilyet, szerintetek ki nyer? 😊
Pra
😊

Megírtam:
VB õrület

Fasza, pont nemrég vettem fegyvert :s (simát)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Zero07
Atyaisten! Bf-ért veszel egy arckifestést, és ha az a válogatott nyeri meg a VB-t amelyik zászlajának színére kifestetted az arcod akkor:
Ha megnyeri a VB-t:Arany fegyver (fegyveresnél például arany PKM stb.)+arany medál
2. hely: ezüst medál
3. hely: bronz medál

miröl szól ez a foci fiesta??? golt kellesz lõni vagy mi??

Zero07
Na hogy legyen más téma is ezen az IQ betyáron kívül: nagyon állat ez a focilabda widget! Egyszer csinálni kéne foci meccset. A kapusoknak lenne Blasting Strike a csatárok lennének a katonák meg egy fegyveres, aki ad Leg It-et, a kommandósok középpálya védelem, fegyveresek védelem. 😄

No komment rovat.
Sok sikert kívánok a minél hamarabb bekövetkezõ 3.figyelmeztetésedhez, ami remélhetõleg egyben ban is lesz!
Ezentúl ignorálva vagy a részemrõl.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Az iylen primitív kockáktól sz@r a világ -.-"
Mirõl beszélsz, te logikai harakiri, te?!
1. Hol van a nagy arc, ha rávilágítok egy nyilvánvaló hibádra?
2. Ha nem vagy rá büszke, akkor minek kürtölöd világgá, hogy megkaptad a figyelmeztetéseket, he? Így is látjuk a nicked mellett, de te még fel is hívtad rá a figyelmet.
Az ilyen "ha valaki csak a gépen keresztül tud csak nagyszájú lenni" dologgal meg menj a vérbe IzomTibi!

"gépen keresztül" atyám!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Neked ment cac..
Lekéne venni a képedbõl, nem jó az, ha valaki csak a gépen keresztül tud csak nagyszájú lenni.Maradj meg magadnak! Nem érdekelnek az ilyen emberek...Amúgy meg szted büszke vagyok rá? Elvagy tévedve.
Tutter Wandudu irl, fizikális megjelenésére kíváncsi na. 😄

Pra
Köszi 😊
Én meg Wanduduékat 😊

TCC tagokról, vagy a riportalanyról.
Örülök, hogy van aki játszadozáson kívûl is plussz energiát fektet a közösségi munkákba. Ezért becsüllek téged, meg Lupous-t is.<#worship>

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Pra
Milyen fényképre gondolsz?
Amúgy ma-holnap jön a következõ, de az nem interjú.

Pra a cikked nagyon jól sikerült,kár,hogy egy fénykép már nem fért bele!<#heureka>

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Szerintem inkább csendben kéne akkor maradnod, és nem büszkének lenni rá.

Kemény 3 napos tagság után 2 büntetõ pont. <#mf1>
Ez bfért van vagy vpért? Errõl nem láttam semmit, de van egy tippem (BF)
Lupous
Deeeeee....nem szeretem a "focit" de a vb-eb az más az FOCI...erre az újításra pedig számítottam (már majdnem írtam is a Suggestins fórumba valami ilyesmi újítást a VB vel kapcsolatba...)ruhák vagy ilyesmi...tök jóXD...az arcfestések meg...fihííí asszem kõ vennem bftet😄
Pra a cikked tök jó lett 😄

Football Fiesta? Na nee.
Drang

Drang over and out! Battlefield.hu BFBC2 Szerver: Battlefield.hu [HUN][RANKED]

Zero07
Na utána néztem, hogy mi van ezzel: megnéztem pár gyereket az oldalon, akik állítólag megkapták az ingyen bf-et, de egynek sincs bf-es cucca. Ti mit tudtok errõl?

Zero07
Nem tudom, létezni biztos létezik 😄. Ez úgy van, ha jól fordítottam, hogy regisztrálsz, játszol, ezért kapsz kreditet, amibõl ha van már legalább 700 akkor azt beválthatod 700 bf-re, aztán kapsz egy Wallie card kódot (én mondjuk nem láttam a bf-nél wallie cardot) és akkor így megvan 700 bf. De én nem próbáltam ki.

és ez léteziK??? szerintem nem mert minek érné meg nekik hogy kifiziteik nekünk ?

Lupous
LOL (Bár nem vicces...mégis...) miért írta ki a bfh az oldalára a twitteres részre hogy meghalt Dennis Hooper (pontosabban nyugodj békében....R.I.P.) szóval ezt miért?....mikor Dio meghalt semmi nem volt...vagy amikor the Rew eltávozott karácsonykor....semmiféle hírverés nem volt körülöttük.

Lupous
aha...hát akkor ezt benézte XD mert a link végérõl töröltem a számot szal nálam http://www.battlefunds.com volt csak és így regeltem :s (Am én is valami ilyesmi turpisságra gyanakodva kérdeztem hogy mûkszik e ez a cucc...sajnos a regem felesleges volt :s)

byzhouse
ha beregisztrálsz akkor Tuwi gyerekre hivatkozol és õ rajtad keresztül kap pontot...1szóval kihasznál és SG-n tilos a refes link

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Lupous
😊....hülye vagyok XD szal mi az a refes?

Lupous
és....ez mûködik?

Commandosok nektek mennyire van állítva az egér érzékenység amikor talpon vagytok? 😊
egy **** moderátor bezárta a bfh-s topicomat
Vmi pöcs már boccs, de bezárta a topicom <#boxer><#duma>
Lupous
Mit kapott az SFC? <#wow1>

Narxis
Fizess elõ VIP-re. 😄

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Én direktben küldöm a pm-et.
És kapok is, legutóbb 8 napja Hashead nevû commando-tól egy sikeres blind-shoot után:

Stop cheating you idiot,we are all laughing at you. We have notified your groups about how lame you are. Any more and we will send the evidence.

Bepipult egy kicsit.
Az SFC is kapott bizonyítékot?

Lupous
LOl...ez már megint miért...istenem mié nem lehet javítani vagy törölni a saját hozzászólást itt???? VÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

Lupous
Lupous

Lupous
Lupous

Mi a játékbeli nevetek?
Hmm lehet, de az se biztos, hogy felfigyel rá bármelyik fejlesztõ
Pra
Tuwi
A dzsungeles ötlet szép és jó csak hibádzik egy kicsit.
Az a probléma ,h a játékot úgy optimalizálták ,h akár egy laptop integrált kártyájáról is menjen.