Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pra
Kicsit vissza megyek...
Jókat beszélgettetek a jepraces mókáról 😊
Igy néz ki egy battle:
Battle

Nincs értelme a 4. embernek felugrani a kocsira mert az elsõ bukkanónál vagy BS-nél lehullik ,és nem lõhet ,ha nem jep-ben van.
Azért kell minimum 4 ember mert az hozza magával ,h 2 aoutó indul csapatonként.
Markerkedésnek nincs értelme a commandó részérõl mert a csapat nem szorul rá.
A commandó sniperként senkit nem fog eltalálni mozgó jármûbõl.

Az igazán jó leosztás ha Gunner vezet, egy soldier max.BS max.heal(ha marad még abi akkor B😎 a harmadi kari pedig vagy gunner minimum lvl3 gránátkjáláson minlvl3FF és minlvl3shield(KEG sem árt). vagy szintén soldier aki 3 felé osztja az abikat BS-HEAL-garánát.

még egy jó

http://www.battlefieldheroes.com/forum/showthread.php?tid=141340
lehet van benne helyesírási hiba, ha igen akkor javítsatok ki légyszíves
Lupous
....lenne még egy kérdés...ezt csak úgy tudom elérni (mármint ezt a pm cuccot) hogy elmentem könyvjelzõbe....?....vagy van valami gomb a bfh oldalán? (Ezt hiányolom XD)

Csak megmutattam hol van. Nincs mit<#buck>

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Lupous
Hááát... igen ez a "legjobb" hely az ötleteid megosztására. De sajnos nagyon kevés ötlet kerül megvalósításra. (Pedig rengeteg komoly elgondolás van, sok újítás kisebbek - nagyobbak egyaránt) Sajnos szerintem az EA már egy következõ hasonló (Talán BFH2) játékon gondolkodhat mivel a rengeteg ötlet elegendõ lenne egy komplett játék (Újabb rókabõr) elkészítéséhez (Az pedig többet hozhat a konyhára nekik mint egy meglévõ project fejlesztése.) Ha ez az ötletes dolog mûködne és a jó sokak által támogatott dolgok bekerülnének a játékba akkor gyakorlatilag az EA lenne a legközönségbarátabb fejlesztõk egyike...(De mint tudjuk ez nincs így 😞)
Tevel, köszi az értékes választ 😄

FSpofon
FSpofon
hacsak nem arra vonatkozik hogy hogy tudnak még több pénzt leakasztani a játékosokról akkor nem hiszem hogy kíváncsiak rá 😄

Arab money

Fórumra vagy ilyesmire gondoltam a honlapon..
Ha van egy ötletem a játékhoz hol oszthatom meg?
BF és promós cuccokra.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Alap dolgokra gondoltál, hogy azok jobbak vagy a BF-osra?
Tök mindegy, hogy melyik oldallal vagy, nincs különbség statisztikailag közöttük. Én royalos vagyok, de szerintem a natos cumók jobban néznek ki. Tehát, ha most kezdenék, natos lennék.
Commando vs gunner vs soldier téma: próbáld ki õket. Menj el min lvl 10.-ig, az megvan hamar (1 nap karakterenként, ha nekifekszel). Próbáld ki a különbözõ abilityket, és dönts el melyik jön be neked leginkább.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Hmm ez a fránya gyorsírás... látom ettõl lett elõttem egy kis összetûzés is. Remélem nem lesz ebbõl is az.. 😊.
Javítás: legyek/milyen/oldal
Hello! Új vagyok a játékban és segítségeteket kérném abban, hogy royal v. national legyke illetve commando vagy soldier. Arra gondoltam, hogy valaki leírhatná nekem, hogy melyik, miylen taktikát igényel. Nekem tetszik mindkét odlal tetszik, ti hol játszotok(r v. n)?
A commando ki tudja lõni a sofõrt könnyewdén mesterlövészpuskával😊
Nézd meg a korábban itt írt #8331-es bejegyzést, elõtte lépj be az BFH-ra az accountoddal, úgy már mehet a pü.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Lupous
De...az vagyok 😄
Más...hogyan lehet valakinek pü-t küldeni a bfh oldalán?...már 2 szer jelentkezett egy gyerek a klánomba, de nincs még 20as nat karija (és ez alap)...és szólnék neki hogy mi a szitu...de nem találtam megfelelõ gombot a pü küldésre.... azt láttam hogy pár fórumozó kirakja aláírásba....de ez kevés. Szóval jó lenne ez a püs dolog de...hát még nincs kész?! (De lehet én vagyok figyelmetlen...szóval ha tud akkor valaki segítsen )

Így van, jó. 😊
Mondjuk nem mondtam, hogy hülye vagy.

Lupous
Jólvannnnn....gyõztél én vagyok a hülye (már mondtam 😊)...igazad van (és tudom mennyire jó az ilyet "hallani" <#nyes>

Igazából még ha nem is lõ, csak gubbaszt, akkor is nyomja a shieldet (ami hat mindenkire), eszi a gránátokat (ezzel szintén óvja a többieket), és ha berobbant a közelben egy KEG-et, akkor már sebezte az ellenséges dzsipben ülõket. Arról nem is beszélve, hogy ha kilövik a sofõrt, vagy valamelyik utast, akkor beülhet a helyére...továbbá a saját kis HP-jával élõ golyófogó a többiek elõtt.
Szóval jó ha van. 😉

Lupous
XD...hát láttam ilyet persze csak...hát annak nincs értelme mivel ha megmoccansz akkor leesel simán......meg úgy nemigen lehet lõni ...(Vagyis nekem ez elég meredek 😊) De biztos másoknak ez megy 😊

Lupous
....amúgy igen ...tiszta hülye vagyok<#pias>

De ugye láttál már olyat, hogy hárman ülnek a jeep-ekben a dedikált helyeken, és a 4 ember egyszerûen felugrik közéjük? Na, mert a szabályok ezt nem tiltják, és innét kezdve szerintem mindenki így fog menni.

Lupous
Háát...értem én hogy négy jelentkezõ kell (csak hogy troll legyek....) de hmm a kocsiban 3an vannak. A jelentkezõknél pedig a profilnév kell nem pedig a karakternév vagyis nem ettõl függ a csapat felosztása 😊......

Amennyiben magadra vetted, akkor a troll itt egyedül te vagy. 😉
A dzsipben pedig szépen tudnak utazni 4-en. Mondjuk vissza is olvashattál volna, ahol leírta a srác, hogy min 4 jelentkezõ kell egy partiba.

Lupous
....ülhetnek .
(lemaradt<#pardon1>)

Lupous
Asszem egy kocsiban 3an (de lehet hogy rosszul emlékszem )<#ejnye1>

Lupous
Mivan? (Vártam már egy troll hozzászólást 😄) Ha valaki Abrahim nak hívnak vagy úgy köszön hogy shalom (Én viccbõl így köszönök 😄) azt ne mond hogy nem zsidó (Márpedig a zsidók hazánknak semmi jót nem hoztak...meg másoknak se)...és ha moderáltan köszön egy hi all-t valaki aki kicsit is színes a játékban vagy zsidó nevû...nos õt nem küldöm el a halál faszára, sõt....köszönök neki meg minden. De amelyik elkezd arcoskodni...azt....<#violent>

Szerintem még sofõrként sincs semmi értelme a commando-nak. Ha kilövik a sofõrt megáll a kocsi, és onnét agyaggalamb lövészet. Szóval a sok HP-jû gunner kell oda is. Szerintem 2 gunner (max shield, IEG és közepes KEG és FF) és 2 soldier (max healing, közepes BB és BS, esetleg GS) az ideális összeállítás.

Na hát igen, a szégyenidõsenezzeljátszani-val karöltve a politika, rasszizmus belevitele a játékba is kapitális nagy lúzerség.

Lupous
esetleg market? Bár az "csak" pontszerzésre jó.....bár pityuval egész jól lehet lõni.

Pra
volt már ilyen race régebben is ,ott a commandok csak sofõr szerepet vállalhattak.
Mit tud csinálni egy mandó a kocsiból?
dobálja a troopot kimaxolva meg a tnt-t ?
Mást nem tudok, ez meg kevés.

Nem baj van egy ötletem commando-nak is hozzá. PM-ben ment az msn cím.
hello én jelentkeznék erre de az a baj hogy commandósnak ez nem jó event :S

Akkor aki akar jönni, írjon pm-et nekem és megadom az MSN címemet...
Lupous
Gratulálok bohóc csokinak a névválasztásért<#worship>
Am nemcsak a zsidrákokat de a cigány vagy nigger (Gyûjtõnevükön retkeket) szoktam szopatni direkt<#gun> (És nem azért mert egy bunkó fajgyûlölõ fasz vagyok ...nem vagyok az max bunkó fasz <#ejnye1>, csak éppen általában nekik van a legnagyobb arcuk játék közben ...)Ilyenkor jön az én picike kommandóm és bizony jóérzés amikor náciznak meg csítereznek a kis népirtó szutykok.

Nem csak "zsidó" nevek vannak.
Találkozni komolyabbal is. Bohóc_Csoki playernek pl. van olyan karaktere, akit "Cigánygyilkos"-nak nevezett el.<#conf>

Lupous
Nácizni nem szoktam (Ha meg asszondják rám...akkor az inkább megtisztelõ <#ejnye1>)....Viszont zsidózni azt szoktam 😊....ha olyat látok hogy Salamon...meg Avraham meg hasonló lehejm nevek <#violent>
(Bár tudom itt mindenki "ember" barát <#mf2>...így senki nem mondta még hogy büdös zsidó, vagy hülye nigger, vagy retkes cigány <#ejnye1>....és igen az általánosítás nem szép dolog )
Nahh shalom !<#fogmosas>

Pontosan, sokszor ismerõsök osztják egymást ilyen formában. Ha meg belecsöppensz az adok kapok közepébe, és nem látod folyamatában az egész párbeszédet,akkor azt hiszed,hogy igen durva a helyzet.
Sztem ezt a részét nem kell komolyan venni, pláne, hogy az egész játék amúgy is a gyilkolásról szól.

Én is találkoztam vele már. Azért mondogatják, mert buták, nem kell velük foglalkozni.
Egyébként natostól is hallottam már.

Itt senki nem nácizott senkit, eddig legalábbis.

Amúgy azt enm értem, hogy a Royalosok miért nácizzák a Nationalosokat. Személy szerint én bírom mind a két oldalt, de ezt miért jó nekik? (biztos félnek tõlük..<#eplus2>)
Klánforumokon könnyebben találtok társat magatoknak, csak jelentkezni kell.
Ott részletezhetitek a taktikát, és nem hallja meg az ellenség.<#rinya>
Nagyon vigyázz, mert ezt a forumot a másik oldal is figyeli.

Jaaa, én hirtelen weboldalra gondoltam<#idiota> A Royal oldalon állok. Van egy Gunner-em (10. szint), egy Soldier-em (14. szint) és egy Commando-m (15 szint). A commando-nak vettem egy super weapon pack-ot, a többi alap fegyverekkel van. Ha indulung, szerintem gunner-el kéne menni, rakétavetõvel felszerelve.
Igen erre gondoltam (am CAC te royal vagy ugye, milyen karaktered van?)
Szerintem arra gondol, hogy royal vagy nat vagy e?

Mármint én? Ha igen, hogy érted hogy melyik oldalon?
Te melyik odlalon játszol?
Nem nagyon tudok angolul, így nem voltam benne biztos hogy csak dzsipel lehet mennni, mert valami repülést is említ...
Nyugodtan leírhattad volna az egész lényegét egyetlen mondatban. Nevezetesen, hogy a dzsipben maradva kell a többi dzsipest lekaszálni.
Egyébként nekem tetszik az ötlet. 😊