Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pra
én már reggel fél9kor toltam.

De a problémád az lehet ,h a firefox megjegyezte,az offline-t.
töröld ki és ird be kézzel újra ,h battlefieldheroes.com

mert nekem még mindig offline az oldal nektek neM???

Pra
Csak tegnap délután 5-tõl ma reggel 8-ig volt szerverkarbantartás,
szal nem értem ezt mire írod.(?)

yeaah tudjátok offline a bfh de én betudok lépni ha ti is beakartok akkor itt ahol lehet irni a hozzászlólást kattincsatok a ,, magyar nyelvû forum a hivatalos oldalon gomba " kiirja h a forum nem elérhetõ de attol még betudsz lépni a játékba

Az én adatlapom is üres, ha valakit érdekel konkrétum pm-ben megkérdezi.<#eplus2>
Micsoda smiley:<#lama> beszarás

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Sok sikert! 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Lupous
😄 Király vagy....(De én jelenleg nem "járok" majd hétfõn egy napra becsüccsenek 😄 és talán írok két 5 ös dogát 😄

Az adatlapos témára:
Hát töki kiderült, hogy egy középsuliba jártunk, csak én 10 év elõnnyel, más szakon. 😄

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

http://websec.evenbalance.com/downloader/download.php?file=1
Nem tudom, hogy szabad-e linkelni. Itt ezt letöltöd->kibontod->elindítod. Van ott egy olyan, hogy " Add a Game" kiválasztod a BFh-t a mappáját és utána azthiszem van egy olyan fül is, hogy Check Updates vagy vmi ilyesmi, de gondolom innentõl már te is tudod.
Pra
😄 haha

Lupous
noh akkor az elõbbi eszmefuttatásnak semmi, de semmi értelme nem vó't<#pias>

Lupous
Ne izgulj...nekem se ment (balfasz vagyok biztos) szerintem töröld a picsába a PTE-t aztán reinstall! (Nekem így szokott menni)
És tevel gondolom a zero-nak címzett kérdés annak függvényében merült fel mert úgy gondolod hogy egy PB frissítés mindenkinek egyszerû feladat....hát most mondom ez nincs így <#rinya>
+Az adatlapokat pedig illik kitölteni, persze semmi nem kötelezõ <#worship>

Nem Zero, hanem Tuwi!

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Te hány éves vagy? Persze ha nem indiszkrét a kérdés, akkor válaszolj.

Zero07
Na és a Punkbustert, hogy kell frissíteni? Mert odáig eljutottunk, hogy a legfrissebbet letöltöttük, de aztán...<#wilting>

Hát figyelj jópárszor fejen b*sztam késsel és ennyit tudott csak mondani: wow hacks, wow hacks again ezt sokszor megcsináltam vele ideges lett és lelépett...<#eplus2> Csak az ilyen 7 éves kis fogatlan kölyköket nem bírom. De mind1 biztos jól megvan magának.. 😄
Lupous
Hááát...photoshop és....kb ennyi. <#vigyor2> Amúgy meg ha valamelyik rokonodat szidja valaki....nos ez így ...hogy is mondjam...ha nem tudsz testi kontaktot teremteni az illetõvel (Vagyis nem tudod jól képen baszni....)akkor ez a fajta "megtorlás" semmit nem ér...+ ahogy látod már most tööbet foglalkoztál vele mint amennyit megér a dolog... ha ilyen személyes beszólásokat tol az ellen (pl ha én zsidózok...) akkor azt általában a játékban követi valamiféle megtorlás...engem a gunnerek szoktak néha direktbe alázni ha beszólok <#mf1>....én pedig a kommandóval szeretek íj módon szopatni (a trooptrap-et valahogy senki nem szereti csak én<#mf2>)

Lehet szted ovis dolog, de én nem vagyok olyan, hogy ha szidják bármelyik rokonomat akkor csak úgy otthagyom. Úgy értem a csúnya beszédet, ha valaki azt írja, hogy "fuck" azt csillag jelöli, de ha azt mondja, hogy "fack" azt már nem. Nem tûröm, ha pont egy királyi oldalon lévõ zsidózza a nemzetieket. (remélem ezért nem kapok büntetõpontot csak leírtam, hogyan értem a csúnyabeszédet.)Nem kötök beléd csak elmondtam a véleményem. Amúgy, hogy lehet iylen képet csinálni, mint ami most neked van a sima Lupous kiírás helyett?
Lupous
A PTE A "nyílt béta" verzió a BFH ban. Ha azzal a email címmel regelsz a PTE n mint a "Teljes" BFH-n akkor a neved mellé a fórumba egy kis ikon kerül ami jelzi hogy te bizony Nyílt Béta tesztelõ vagy...a szerencséseknek akik a zárton már részt vettek egy másik ikon is van "Zárt béta tesztelõ"+õk kaptak egy fasza kis medált is (Igen errõl én lecsúsztam<#wow3>) Nah KB ennyi.
Am ez a PTE dolog arra jó hogy a "Teljes" játékba még be nem került frissítéseket kipróbálhatjuk,megnézhetjük...tesztelhetjük.<#pias>

Lupous
Jahh...és még<#mf2> eszembe jutott egy "Antiszemita" gondolat. Mi neked a csúnya beszéd? Mert mondjuk ha nekem aszongy'ák hogy büdös cigány vagy retkes nigger<#rolleyes> akkor valószínûleg ez nálam a "csúnya<#gun>" kategóriába esik de mondjuk hogy ha egy zsidó (Felõlem lehet akár Izraeli <#violent>) mondja a jóembereknek hogy náci <#pias> akkor valószínûleg nem veszi akkor sértésnek.<#nevetes2>
Nah és akkor tessék szépen elítélni engem<#pardon1>...de én csak rávilágítottam a nézõpontok fontosságára egy kissé sarkalatos példával.<#wow1>

amugy mi ez a pte tudom h valmi teszt csak mégis ha regizek mit kell csinálnom mi lesz más??

Lupous
Igen...és ha jól értettem (Angol tudásom kissé khm hiányos <#wow3>)...akkor holnap reggel 8 kor áll helyre a cucc (de remélem valamit félreértettem - kicsit sok idõkiesés ez az EA-nek nem?! )

Lupous
Ha úgy tolod ahogy gondolom (Alt GR+PrtSc) akkor a beillesztésnél nemtoom mi gond lehet....ajánlom hogy a frapsal csináld a képeket azzal egyszerû is meg jó is (bár csak illegálisan lehet asszem ingyen beszerezni teljes verzióban...)
A másik része a dolognak hogy (szerintem) elég "ovis" dolog azért zaklatni valakit mert retkes a szája (-keze <#vigyor3>)...oké zavaró meg minden (engem spec. nemzavar...) + ez a csúnyán beszél nem is tudom hogyan nyilvánul meg a játékban (beépített TS ugye nincs <#vigyor3>) mert asszem ez az új ratyi Chat szûrõ kicsillagozza a "csúnya" szavakat .(Érdekes módon eléggé szelektív ez ügyben hiszen a "noob" kifejezést néha csillagozza-néha meg nem<#ejnye1>)

nektek is offline a battlefield?

Pra
Ha printscreen-t akarod akkor találsz egy mappát a dokumentumok között battlefieldheroes néven, és azon belül egy screens mappát, ott van az összes kép amit eddig csináltál.

Tudna nekem is valaki segíteni? Mitõl van az, hogy csinálok egy képernyõ felvételt, beillesztem stb. csak egy fekete kép jön be és nem az amit lefényképeztem. Azért kéne, mert beszeretnék jelenteni egy játékost aki csúnyán beszélt, de ha nincs kép nem hiszik el.
Updateleni kell nálam is ez oldotta meg a problémát
Zero07
szükségem lenne egy kicsit segítségre: barátomat a PTE-n állandóan kidobja a Punkbuster. mit tud ezzel csinálni?

Dehogy, nekik meg van csinálva rendesen :s
Bár mostanában néha össze-vissza ad a zászló, néha csak 1 pontot 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Pra
Ez a királyiaknál is gond.

Vagy megcsinálnák végre h a National kezdõ zászló BB-n olyan, mint egy sima (gyorsan el lehet foglalni)

Pra
Azért nem lehet különösebb jelentése mert ,ha valami okosság lenne akkor az a PTE-ben tesztelõdne, a játékba csak teljes értékû újdonságok kerülhetnek.

De nem lenne rossz ha minden második körben cserélõdne a királyi és a nemzeti bázis. 😄

Eddig nem is volt ott zászló, szal gondolom az lehet.

Skacok már többször is elhangzott itt a kérdés, de szerintem még nem született rá válasz: szóval mi az a fehér zászló a HQ-nál?
Itt azt találtam róla, hogy mindössze annyit jelent, hogy nem lehet elfoglalni. Ez igaz?

A probléma szerintem nálad lehet, ez a fórum eddig érdekes de legális témákkal foglalkozott, te meg úgy látszik, inkább a sötét oldallal szimpatizálsz, és ez sok embernek nem tetszik. Nézz körül talán hacker forumokon, ott biztos kaphatsz ilyen témában segítséget.
A Lupous féle erõs iróniát meg vedd már észre.

Lupous
H 😄

na legalább valaki normális is tud lenni 😄 (h-t kihagytad.. 😄)
Lupous
Ismét ott a HEADSOT mindkettõtöknél 😄

Nem értem neked mi a bajod. Szerinted én ilyeneket nem tudok? Komolyan leszállhatnál rólam. Annyira szeretsz belekötni másba biztos a környékeden élõkbe nem tudsz és itt feszítesz, de tetudod.
Egészségedre!
byzhouse
semmi sincs ingyen,de te úgyse érted meg :|

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Szerintem nem. Becsapás az egész, mert többen regisztráltak ezen a refes linken és nem kaptam meg a 10%-ukat szal. átverés.( Ne kössön ezért is belém valaki...)
Zero07
Amúgy ezen a battlefunds.com on tényleg lehet bf-et szerezni?

Mert mondjuk nincs kedvem egy lvl20 és lvl24-es karaktert újrakezdeni.

Érdekes én értettem, amit tevel írt. Még ha azt írta volna, hogy hegymászós, rakétás vagy épp repcsis set, akkor is kb mindenkinek lejött volna, hogy mire gondolt. Most ebbe persze beleköthet, aki ezt élvezi, de a normális fórumitát szerintem nem zavarja.

Zero07
Ja amúgy mivel itt elég nagy hü*yeségeket beszéltek: az alpesi (alpiner angolul, de ha magyarok vagyunk beszéljünk is magyarul!) szett a nemzetieké, a királyiaké a sziklamászó, ha jól fordítottam (angolul cliffhanger) szett.

Zero07
A követeléseket az EA magasról lesz*rja, de tényleg nagyon végsõ esetben akár, szerintem bann jutalmat is ad érte. Ha meg nem tetszik a királyi miért nem váltasz nemzetire? 😉

Az alpiner cuccból én is csak a szemcsõt meg a csákányt viselem a repis promó sapijával és kukás mejjényével párosítva.
Szõrnyû ez a fehér szkafander!
Követelem, hogy az utolsó 3 set után végre legyen már a royalos szerkó tetszetõsebb!!!

Pra
Nem gondolod komolyan ,h majd pont egy fegyvert szúrsz ki
...még ha aranyszínû is 😊

Ez tetszik, az aranyszínû fegyvert messzirõl ki lehet szúrni mint a royal fehér alpiner set-jét. Remélem sok lesz belõle<#hehe>

lalakov
Köszönöm.
byzhouse
minden cég játékánál így szokott lenni csak nem ennél :\

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;