Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
De a problémád az lehet ,h a firefox megjegyezte,az offline-t.
töröld ki és ird be kézzel újra ,h battlefieldheroes.com
szal nem értem ezt mire írod.(?)
Micsoda smiley:<#lama>#lama> beszarás
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Hát töki kiderült, hogy egy középsuliba jártunk, csak én 10 év elõnnyel, más szakon. 😄
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nem tudom, hogy szabad-e linkelni. Itt ezt letöltöd->kibontod->elindítod. Van ott egy olyan, hogy " Add a Game" kiválasztod a BFh-t a mappáját és utána azthiszem van egy olyan fül is, hogy Check Updates vagy vmi ilyesmi, de gondolom innentõl már te is tudod.
És tevel gondolom a zero-nak címzett kérdés annak függvényében merült fel mert úgy gondolod hogy egy PB frissítés mindenkinek egyszerû feladat....hát most mondom ez nincs így <#rinya>#rinya>
+Az adatlapokat pedig illik kitölteni, persze semmi nem kötelezõ <#worship>#worship>
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Am ez a PTE dolog arra jó hogy a "Teljes" játékba még be nem került frissítéseket kipróbálhatjuk,megnézhetjük...tesztelhetjük.<#pias>#pias>
Nah és akkor tessék szépen elítélni engem<#pardon1>#pardon1>...de én csak rávilágítottam a nézõpontok fontosságára egy kissé sarkalatos példával.<#wow1>#wow1>
A másik része a dolognak hogy (szerintem) elég "ovis" dolog azért zaklatni valakit mert retkes a szája (-keze <#vigyor3>#vigyor3>)...oké zavaró meg minden (engem spec. nemzavar...) + ez a csúnyán beszél nem is tudom hogyan nyilvánul meg a játékban (beépített TS ugye nincs <#vigyor3>#vigyor3>) mert asszem ez az új ratyi Chat szûrõ kicsillagozza a "csúnya" szavakat .(Érdekes módon eléggé szelektív ez ügyben hiszen a "noob" kifejezést néha csillagozza-néha meg nem<#ejnye1>#ejnye1>)
Bár mostanában néha össze-vissza ad a zászló, néha csak 1 pontot 😄
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
De nem lenne rossz ha minden második körben cserélõdne a királyi és a nemzeti bázis. 😄
Itt azt találtam róla, hogy mindössze annyit jelent, hogy nem lehet elfoglalni. Ez igaz?
A Lupous féle erõs iróniát meg vedd már észre.
Egészségedre!
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Érdekes én értettem, amit tevel írt. Még ha azt írta volna, hogy hegymászós, rakétás vagy épp repcsis set, akkor is kb mindenkinek lejött volna, hogy mire gondolt. Most ebbe persze beleköthet, aki ezt élvezi, de a normális fórumitát szerintem nem zavarja.
Szõrnyû ez a fehér szkafander!
Követelem, hogy az utolsó 3 set után végre legyen már a royalos szerkó tetszetõsebb!!!