Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hello lenne egy kérdésem. Hogylehet jelentkezni erre az old guyzos dologra ?? és hogy lehet lesz majd egy olyan szeróra belépni ahol ez van? és valaki jönne velem?? <#mf1>

Zero07
Csak tudod mi a gáz? Az a gáz, hogy a fegyveresek IEG-je elnyeli a kést.Persze ezt csak kevesen tudják. (Ezt nem egy korábbi hozzászólásból loptam, hanem kb. 2 hónapja láttam egy videót errõl.)

Pra
Az én commandom 30as, de gyakran érzem kevésnek. Késes vagyok,és szerintem az elixírt egy kicsit növelhetnék, lvl5-nél adhatna 40hp-t és akkor tartson inkább rövidebb ideig.

Snipereknek jobb dolga van.

Te melyik oldalon vagy és mi a neved a játékban?
Commando most szerintem elég gány. Én kezdtem soldiert és most is már csak azzal tolom. (commando 24, soldier 19 most)

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hát 10-es szinten nekem nem nagyon jön be a commando. Azon gondolkozom, hogy soldiert csináljak-e vagy vigyem tovább a commandot és akkor jobb lesz?
Egyébként ha még alacsony vagy, akkor ezt ajánlom:
lvl 5 stealth, lvl 1 elixir és itt döntsd el, hogy lvl 5 TT vagy lvl 5 Piercing Shot.

Pra
Leginkább azt jelölöd vele ki,aki nincs takarásban hozzád képest ,tehát légvonalban elláthatnál hozzá.
lvl5ön már kicsit furább a dolog, én magam sem értem ,de néha a három emberbõl olyat is elkap a jelölés aki takarásban van(vagy csak benézem, esetleg bug).

Te most gyúrsz a MarkTargetre vagy csak 1esen akarod használni 😊?

Tyûû, ez faya. Köszi!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Nincs hatótáv szerintem. Ha jól emlékszem olyat is kijelöl akit nem látsz, pl BB-n aki a hegyen kempel, te meg a pálya másik végén random benyomod.

Köszi a választ mindkettõtöknek!
Még egy olyan kérdésem lenne, hogy mekkora a hatótávja? Mert ugye Pra említetted, hogy snipereknek hasznos, márpedig õk messzirõl operálnak.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
Ja igen alapból ad 10xp-t.
lvl5-ön tehát alapból 30at azt hiszem, és ha jármûves embert jelölsz akkor 20at.

Snipereknek ajánlott,fõleg azoknak akik a kést nem is használják csak bujkálnak és jól céloznak.
Ha jól márkolsz tömegre ,komoly pontokat szedhetsz össze.

Pra
Ha az általad kijelölt személy sebzésekben részesül, annak bizonyos százalékát megkapod Xp-ként. MarkTarget lvl5 3embert jelöl ki valamivel ráadásul tovább, tehát lehet szipkázni az xp-ket rendesen.
De eleinte szerintem hanyagold, és 1 abit se rakj rá, nem éri meg mert még nagyon gyenge vagy.
Én spec csak idegesítésre használom és a commanók felfedésére(lvl 1).

Alapból ad XP-t, aztán ha sebzik, akkor is.

Mivel egy kis változatosságra vágytam, elkezdtem tolni a commando vonalat. Valahonnét az rémlik, hogy a mark target ad xp-t. Ez pontosan, hogy mûködik?

Lupous
<#falbav>

Oké, am meg ha úgy van miért nem az a neve?
Haggyuk, zárjuk le ezt a témát!
Hitlerrõl meg (ami amúgy teljesen off ebben a topikban) annyit, hogy ki mit gondol róla az a saját dolga, és magánügy.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

elõször is, a BFH a closed beta elhagyása óta nem tartozik a DICE felügyelete alá, hanem színtiszta EA management.

Másodszor, a BFH játék a II. világháború arcát vette alapjául. Kb ennyi a kapcsolat a BFH és a II. világháború között. Aki ennél tovább megy (nácizmus, zsidó, stb) az vagy féreinformált, vagy csak egy egyszerû troll.

Remélem ennyi elég a flame lekapcsolására.

Nézd, a Company of Heroes ténylegesen a tengelyhatalmak és a szövetségesek küzdelmeirõl szól, mégsem találkoztam nácizással a topicjában. Akkor itt, ahol csak hajaz a 2 oldal, miért kell ezt olvasnom?
Tõsgyökeres magyar vagyok, lovaglok, íjászkodom mégsem érzem kényszerét, hogy pont ebben a topickban bizonygassam, hogy mekkora hazafi vagyok. Fõleg úgy hogy kb senki nem kíváncsi rá.

Lupous
Faszom...térjetek már észhez!!!! Még hogy rasszizmus...befosok. És még hogy faszságok <#falbav>...ez az igazság....max dugja mindenki továbbra is a homokba a fejét...akkor biztos jobb lesz...
Am, jó látni Tomonor 😄
(És abban az egyben igazatok volt hogy kicsit of...de ha azt vesszük akkor Tuwi kérdésére válaszolgatunk éppen....)

látom itt még mindig megy a rasszizmus

Na nézzük, meddig tart joebacsi-nak észre venni, hogy valaki fasságokat ír a topikjába, ami még emellett offtopik is 😊

BOCSÁNAT, hogy megkérdeztem csak tudni szerettem volna.. :S
Amúgy a nácik semmi jót sem tettek Magyarországnak és a zsidók sem, ha törizni akartok.
Lupous
Kuruc.info - ha esetleg valakit érdekel az igazság vagy legalábbis ahhoz közeli bizonyítékok, és szeretne igazságban élni..annak ajánlom ezt...szorgosan olvassa el a holokamuhoz és az "izrael"hez kapcsolatos írásokat!

Lupous
Bocs zero de ez baromság.
1 Nemtudom kit nevezel pszichopata õrültnek, de Hitler nem volt az. Béke díjat érdemelne mert megpróbálta rendbe rakni a világot.
2 az meg hogy ki mit választ...nos nemtudom ha te mondjuk nem lennél kicsit se "náci" hanem pont az ellenkezõje...és aszondják neked hogy bezony vagy bevonulsz vagy meghalsz na ne már hogy bevonulsz és jókedvûen teszed amit teszel. Én pl inkább meghalnék mint sem hogy a zsidók oldalán álljak ki! (És ne mond nekem hogy éretlen vagyok meg ilyenek mert baz'meg sok mindenért meg lehet halni és bizony a halál sem értelmetlen...mondjuk én szeretek élni, de igazságban élni jobb.
Az hogy ne keverjük a játékba ezt teljesen jogos..ez egy fun játék de azért ne mondjuk azt hogy nincs egyezés....Ez kb olyan mint a világ mai hozzáállása a zsidó kérdéshez. Vagy a cigánybûnözéshez Magyarországon...még a cigók is mondják hogy van de azért a média meg a kormány azt tolja hogy "ááá ilyen nincs is..."

Plíz ne kezdjük el ismét belemagyarázni ezt a náci hülyeséget az egészbe.
Ez csak egy jópofa fps, ennyi, pont.

Zero07
Nácik egy lóf*szt. Az csak a vezetõség volt. A katonák mind sorkatonák voltak különben a Szovjetunió ellen honnan lett volna 2 milliós sereg. Meg ha belegondolsz te mit választottál volna? Deportálják a családod téged kinyírnak, jobbik esetben nem halsz meg, de maga a pokol vár rád vagy bevonulsz és esküt teszel Hitlernek. Szerintem nem nehéz eldönteni. Azok a német katonák nem tehettek se a háborúról se arról, hogy egy pszichopata õrült vezette õket. De ha náci akkor még az SS tartozik ide meg a fanatikusok, nem több

Lupous
Csak szerintem...mivel a national egyértelmûen a II. világháborús Német seregre hajaz (ez tök egyértelmû...)...így õk a "nácik" és ki volt a nácik legfõbb ellensége (nem oroszország és nem az USA, velük nem lett volna problémája németországnak 😄) igen a zsidók miatt volt háború.(és van ma is) nah szal kb ...

Csak kérdezek...miért van az, hogy csomó ember szerint a royalosok=zsidók/nationalosok=nácik vagy ez így is van? Kezdõ vagyok szal. nem nagyon tudom :S
Lupous
És...baszod még mindig nem mûködik ez a fos...ezt azért nem tudom minek kellet elbaszni <#pardon1>(Egy fórumon nem is értem mit lehet....)...noh mindegy, remélem majd azért mûködõvé varázsolja valamelyik agytröszt a DICE-nál.

nekem se megy a froum aki meg segített hogy mit hogykell ha offline jelzett annak köszi

Lupous
<#taps>

A kukit a lábad között találod. 😄
Sry, magas labda volt! 😊

Lupous
Kérdés: Mûködik nálatok a BFH fórum?...Nekem valami hibaüzit dob...<#zavart2>

Lupous
Igen...már postolta valaki...és igen szerintem mindenki megnézte +ott a nagy piros felirat ami szerintem elég reklám itt <#wave> szerintem máshol is lobogtatni kéne a linkeket és akkor nõne a látogatótábor...(bár szerintem most se kevesen vagyunk) ha sértõnek találod valamiért<#ejnye1> sry nem akartam! <#puszi>

joebacsi

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Fabio Capello
pedig nálam sincs semmi baja, most toltam pár fasza partit 😄

Pra
nincs infó

Pra
Eszközök---> ELõzmények törlése--->Részletek....

cooke-t hol is találom??? xD

Lupous
Azt lehet tudni hogy miért volt ez a kis szünet...mi frissült?... ...

Lupous
Töröld az összes elõzményt meg Kuki-t <#vigyor2>...És biztos hogy mûködik rendesen majd az oldal...nekem is ez mindíg a problem...most ültem ugye ide...és elvileg reggel óta már jó az oldal, kattintottam a bfh könyvjelzõre...ofline...utána elõzmények törlése...újra BFH könyvjelzõ...és be is adta a videós üdvözlõ oldal jóságot....utána play now...és már a oldalon is vagy <#vigyor4>

de nekem azért kell hogy tudjam a híreket

Pra
Akkor a valahonnan nyomj egy /HOME/-ot ha ilyen fontos XD

bejön mindenhogy csak a fõoldal nem

Pra
Itt bejön az oldal?
---> nem a fõoldal

a mozzilában pedig csak azzal a ,, trükkel" tudok belépni

explolerbe meg behozza csak rohadt lassú

ajj ugyan úgy offline