Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

én igazából csak RR-t és az esti pályákat nem szeretem.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Pra
Kedvenc pályám,
Imádom lopkodni az ellen tankokat, sokszor megkapom,h tankN00b vagyok xD ,pedig olyan sokat nem kempelek bennük 😊 .
Repülni is BB-n a legjobb.

bucbayben én, mint gunner azt élvezem, amikor a royaloké a hajó, és miénk a town, én pedig beszívárgok a hajó mellett található kis hegyes részre, és onnan szedem ki õket egyesével. Picit kommandó beütésû.

Mindig nézem a hátam + BS és szió 😊

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Fabio Capello
majd gerasniper kiszúrja õket 😄😄😄:😄

byzhouse
1 commandos hátatok mögé oson és lekaszabálja az összes embert

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Fabio Capello
jaja 😄

Legjobb beállni a hajó "orrára" és onnan lõni a Town-osokat :p

Pra
Nektek öreg rókáknak már nem lehet újdonságot mondani ,de a most kezdõk kedvére-ért folytattam Lupous pályabejárós cikkét:

Buccaneer Bay

Köszi a választ!
Tegnap is, ma is írták mások is, hogy jelentették a gyereket, így létszámban biztos nem lesz hiány. Igazából rengeteg videót lehet linkelni...ma is gondoltam rá, hogy csinálok párat.

Mondjuk engem már az is visszatartana a csalástól, hogy az adott karimat törlik, amibe rengeteg idõt beleöltem. No meg nem értem mit élvez ebben? Nincs kihívás így. Barom...

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

huh, sok mindentõl függ. Elõször is, van-e elég bizonyíték (mert megsúgom, hogy egyetlen videó nem elég), továbbá, hogy mennyien jelentették eddig, és nem utolsó sorban, mivel a játékosok profiljait nem az adminok törlik (õk csak jogot adnak a törlésre), hanem a tech support (akik rettentõen lassúak, és elég nehéz velük szót érteni) így bele telhet akár egy hónapba is. Asszem a csúcsot eddig az egy hetes tartja.

Viszont, akit bannolnak, az nem csak IP bant kap mostmár, hanem egyetlen EA játékkal se tud majd online játszani, amennyiben ugyanarra az emailre regisztrálta a bfh-t és bannolták.

Na ma megint összefutottam ezzel a buzi gerasniperrel. Mennyi az átfutási ideje egy bannak? 😞

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Ezeket hagyni kell. Rólam is csináltak már videót, merthogy csalok...
Adminok se hülyék.

Nem lehet, hogy közel volt lvl1-es stealth-el? Mert akkor láthatóak a körvonalai.

Zero07
Ez esetben: <#banplz>
xD

De én commandoval lõttem le kb. úgy mint a videódban, csak annyi különbséggel hogy nem volt láthatatlan, õ meg azt mondja hogy láthatatlan volt és egy royal-os is ezt mondta.
Nos, figyelj...lehet látni a láthatatlan commando-t. Több oka, módozata is van neki, de az én esetemben egyik sem állt fent. A gyerek egyértelmûen cheater volt.
Fõleg commando vs commando esetén lehetetlen szinte vakon eltalálni, mert egyes lövései vannak. Ellenben, ha gunnerrel belekaszálsz a levegõbe, vagy soldierrel megengedsz egy hosszú sorozatot, akkor simán eltalálható vakon is.

Ja, és ráadásul ezt egy royal is látta (én is royal vagyok), és õ kérte hogy lépjek ki. Sajnos nem beszélek angolul, úgyhogy nem tudtam kimagyarázni...
Na nee, egy commando azt mondta rólam, hogy cheater vagyok, mert elvileg lelõttem amikor láthatatlan volt... Pedig nem volt az! Lehet hogy bug volt, de ez egy bf-es karakter, így nem szeretném elveszíteni...
Köszii! Én balga a karakteren belül kerestem.
(cserébe kitöltöttem jól a bf.hu-s profilom 😊 )

Pra
Én már elkaptam párat

Pra
Örülök, hogy segíthettem! <#vigyor1>

Bocsi Pra, de nagyon béna vagyok. 😊
Én csak report signature-t látok jobb oldalt.

Fabio Capello
<#worship>

még sose láttam BFHeroesos csítert 😄

Parancsolj:
http://www.robinsontours.hu/bfheroes_2010-06-08-11-27-50-507.avi
Röviden arról van szó, hogy a faszparaszt átlátott a láthatatlanságon. Nem volt 6th sense (ez egyébként is csak az épületek mögötti ellenfelet mutatja), és be sem voltam markolva, továbbá más abit/gyógyítást sem használtam.
Rengeteg ilyen eset volt, és az egész royalos banda csítert üvöltött.
A barom még büszke is volt rá, hogy már 5 videót küldtek miatta ma.

Pra
http://www.battlefieldheroes.com/player/2262893175

jobb szélen ott van ,h REPORT THIS PLAYER.
Kitöltöd amit ki kell és linkeled a videót.

Hahaha, most nézem van neki 467BlindFire-e és 3100Headshot.
Aimbotos kis pöcs 😊
Dobd fel gyorsan 😊

Fabio Capello
elõször ide nekünk 😄

Skacok kurva cheatert fogtam. Gerasniper nevû buziköcsög.
Hol tudom postolni a videót?

Én régen Guneremmel zuztam alapfegyverrel.. mindíg elsö voltam, most vettem jibb fegyvert, aknavetöt(örökre),és kicsit noob vagyok😄. Soldieremmel jo szoktam lenni, de nem mindíg KriszeszHUN a profilnevem😊 jelöljetek bátran😊. További szép napot!

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Pra
Ja meg csak azt teszem hozzá ,h ha lenne pisztolyom örök,
akkor így maradna a kiosztás: Stealth-MAX, Elixir-MAX, Troop-MAX, MarkT-lvl1

Pra
Szórakoztató ,ha rendszeresen átvariálod az abikat,
én van ,h egy délután alatt 3szor is átrakosgatom.
De az alap szitu mindig az imént említett kiosztás.

Fõ problémám ,h nem vagyok egy jó célzó XD, tehát a PS-ritkán használom.

Lupous
Persze...persze<#nyes> Amúgy meg szerintem a commandonak a legjobb a max stealth max Troop maxMT így lehet a legtöbb pontot bezsebelni. +ugye kés meg a távoli pityu. ezzel pl MM en lehet simán 22-6 os arányt tolni (igen én számoltam hányszor halok)

Pra
Igen ,de azt nem soroltam mert alap.
És még egy 1 Mt-re 😊

5 stealth
4 elixír
3 PB
3 Troop
1 MT

Ha kicsiként tudtam volna ,h az elixir a második alap abi (késesként) most nem lenne ilyen a statom 😞
(meg ha nem hagytam volna a karimat a szerókon amikor nem játszom, de akkor még nagyon hulye voltam)

Ez még csak lvl20 kariban. A maradék 5 abi a láthatatlanságra ment?

pontosítok, kb 2 hónapja volt egy ilyen bug. Már javították.

Ez, hogy jött össze?
köszi a gyors választ
Fabio Capello
nincs rá mód

Sziasztok,

Véletlenül két soldiert csináltam és sehol sem találom, hogy hol lehetne kitörölni az egyik. Lehetséges ez vagy ne is keressem, mert nincs rá mód?
Elõre köszönöm a segítséget!
Lupous

Lupous
Az én nevem asszem tood...

Játékbeli nevetek micsoda? 😊
Pra
A long range pisztoly elég ütõs darab az biztos.

Fabio Capello
én most kommandósként vettem kispisztolyt, hát azóta a távcsövest kézbe se vettem 😄

Pra
Nos igen,
Én pl csak akkor veszem elõ a távcsovest ha nagyon olyan a helyzet, de PS-t soha nem használok,inkább megvettem a poppert ami nagyot sebez.
A késhez meg használom PB-t lvl3-on, elixirt lvl4-en, troop lvl3.

Fabio Capello
akkor nem szóltam egy kukkot se :]

...és ez így van jól. 😊

Fabio Capello
Minden szint után kéne kapnom abi pontot? Mert nekem valahogy csak minden második szint után ad... :/

Igazából csak fel akarom mérni az abi erejét. Én alapban lv1 spam hívõ vagyok. Legalábbis a gúnár és a soldier esetében nagyon bejött az ilyen fajta pontelosztás, és szerintem a legjobb választás. Viszont commando esetén szvsz attól függõen, hogy késes vagy sniper az ember 2 abi felesleges (MT és PS vagy P😎. Persze jó, ha vannak. 😊