Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Mert abból indul a kliens. Nem szoktam visszalépni, hogy bezárjam.
Ennyire egyszerûen nem foghatja meg a gépet.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

byzhouse
játék közben minek neked firefox?(firefox nagyon terheli a gépet)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Köszi a választ!
Sajna természetesen csak az abszolút szükséges 3db alkalmazás megy (firefeox, bfh kliens, fraps), de az egyik legmodernebb AMD procinak 3,1 ghz-ez nem lenne szabad akadoznia.
Azt meg nem hinném, hogy a vga fogná meg, ezért nem értem a dolgot.

Esetleg valami alternatív megoldás? Más progi, ami felveszi a desktopon történteket?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Zero07
Ja bocsi félreértettem. Szerintem egyedül csak az az egy alkalmazás menjen amit használsz (pölö BFH), és az ilyen torrentet meg ilyesmit nyomd ki.

Zero07
Fraps. Nem tudom mi a gond, mert eddig én (és a barátaim) is láttuk és jó. Szerintem nálad lehet a gond.

Még nem néztem meg a videket, de egy olyan kérdésem lenne, hogy mivel/hogyan csináltad õket. Én fraps-szel próbálkoztam, de a 80-as fps-ek csúnyán visszaestek 20-30 köré. A végén már a half size-t is bejelöltem, de semmit nem változott.
Nem mondanám, hogy gyenge a gépem Phenom II X4, hd3850-es vga, 4 GB ram.

Zero07

Lupous
Biztos 😛...bár szerintem ha végig XP boosttal tolja és esetleg csal...akkor nem is olyan nagy cucc ez a 8 karakter...de feleslegesnek mindenképp felesleges...Nekem elég lesz a 3 maxolt (Ha megérem...) aztán lehet mazsolázni 😄

Pra
Biztos úgy érezte ,h szar volt a stat a karián ,és sok tapasztalattal a háta mögött újrakezdi 😄

Igazából az a kérdés, hogy miért 1 accountra, így eladni se tudja.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

De ennek semmi értelme. Bõven elég 3 30-as hõs is. Akkor elmondhatja, hogy kasztot kipróbált. Ha nagyon geek, és átáll másik nemzetre, mert idõközben rájön, hogy jobb a ruhájuk, akkor is max 6 db...de könyörgöm, mi a vérnek további plusz 2?

Zero07
Na (4. post ajaj) indítanám a PTE-t nem történik semmi. Letörlöm, hogy újratelepítem, hibaüzenet oszt szevasz. Ez most mi a lótúró?

Zero07
Ja és mikor lesz PTE?

Zero07
Ja mikor lesz PTE?

Zero07
Ez gyenge. PTE-n már láttam olyat akinek 6-7 30-asa volt meg még 2 28-as. PTE-n!
Amúgy ez mire jó nekik, hogy mondod ez az O gombos hülyeség?

Gecc, ez a piroslap emote hatalmas 😄😄😄😄

nem az a kocka játékos, hanem az, akinek 8 darab 30-as szintjû hõse van.

Ossa.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

nem nagy durranás, már teszteltem pár napja. Annyi hogy ha megnyomod játék közbe az O-gombot akkor tudsz venni widgeteket, ám berakni õket a quickbarba így is csak a kliensbe tudod.

Zero07
Kis kocka droid. "Ennek az embernek nincs élete" (South Park-Világok Harca epizód)
Amúgy most PTE-n valami nagy durranás készül.

Pra
Jah ,nem nagy játékos, tegnap éjszaka ,azaz ma hajnalban lekéseltem jópárszor.

Ez szerintem egy robot, egy AI, a skynet maga. Kb 72 napot töltött vég nélkül a bfh-val.
Viszont annyira pl a ratio-ja elo-je nem jó. Sõt!

ha tovább megy a csík, az egy bug, sok embernél megesik.

A prestige rankot minden 16 000.-ik sebzésenként lehet kapni, és a fejed fölött lévõ címen kívûl nem befolyásol semmit.

Ööö, izé. 😊

Pra
Ez a rankos-kritikusos dolog nálam itt bukik el:
http://www.battlefieldheroes.com/heroes/201103211

Jelenleg teát 99-es rankja van a srácnak 😊

Igen, de ennek köze nincs ahhoz, ami én leírtam 😄

No problemo, én is szoktam a lõcsös szófordulatot használni. 😊

Természetesen nem biztos, amit írok, de itt olvastam az tuti. Az volt (emlékeim szerint) az elõzmény, hogy valaki írta, hogy milyen gáz, hogy lvl30 a max, mert nem lehet tovább fejlõdni. Erre az volt a válasz, hogy de, mert 10k sebzésként emelkedik a prestige rank, és ezzel nõ a sebzés is.

Tomonor kollega esetleg?

Jaja, de a lényeg a tûzgyorsaság. Tegyük fel, hogy 2% a kritikus esélye a gúnár és a mesterlövész esetén is. A gunner kiáll, és elkezdi küldeni az acélmagvast fast sebességgel, kiürítve kb 3 mp alatt a 130-as tárat, így õ 2-3 kritikust ér el. Egy sniper lõ 3-4et visszahúzódik, pozíciót vált, újratölt. Na hány kritikust lõtt? 😊

Pra
Õszintén szólva nem tudom.
Már értem a kérdést.
Nem emel szerintem semmit a prestige rank,
csak azért hozták létre ezt a rankolást ,h azonosítható legyen a tapasztalatod más játékosok részére.
Pl: ha egy szerón vagy egy olyan ellenel akinek a rankja jóval alacsonyabb a tiednél akkor tudjátok egymásról ,h ki fog nagyobb valószínûséggel a fasz rosszabbik végén állni XD ...Bocsi

Szint emeli a crit sebzését. Én így tudom.

Tudtommal a prestige rank növekedése növeli a sebzés értékét is. Nem így van?
Ha igen, akkor pontosan mennyit emel egy rank növekedés?

Pra
Csak kedvenc szerók!
Kivéve ha valami hard missont rakok be amit lehetetlen megcsinálni velem azonos szintû játékosok között (pl: 15 pisztoly kill 1 körön belül).

Fabio Capello
Van kedvenc szerótok, vagy randomoztok? 😊

Pra
Jó érzés mi Tomonor? 😊
Azt figyeltem meg ,h 30 után is megy fel a zöld csík, csak nem értem hova...

Pra
Nem értem a kérdést 😊
Komolyan... "pretsige rank mennyit számít bele a sebzésbe?"
Létezik ez a kérdés ? 😄
Szerintem értelmezési problémám van ,vagy az is lehet ,h valamit nagyon nem tudok 😊

Fabio Capello
grat 😊

az én kedvenc pályám kommandósként a MM :] de a BB-t is imádom, fõleg a hajóót 😄

Mivel mostanában commandoval játszok, az jutott eszembe, hogy nála van a legkisebb esélye a kritikusnak, és õ profitál a legkevésbé a prestige rankos plusz sebzésbõl. Hisz a tûzgyorsasága neki a legalacsonyabb.

Btw számszerûleg lehet tudni, hogy egy prestige rank mennyit számít bele a sebzésbe?

Grats!

byzhouse
gz

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

köcce ^_^

Lupous
Gratula<#taps>

nah, ideje volt már.

De, tudok párat csak nem nagyon jönnek be 😊 Meg a házak nagyon takarnak.
Pra
Szerintem te még nem fedezted fel a faszábbnál faszább sniperhelyeket royal oldalon 😊

Pra
Én úgy értettem ,h BB igényli a legnagyobb technikai tudást rapülõvel ,ezért ott a legjobb...
...szerintem 😊

Vagyis commando-val nem szeretem a VV-t, mert a royal oldalon nincs egy normális sniper hely. Solider-er szeretem, gunner-el meg nem szoktam játszani.
Lupous
Repcsinek az SS2 a legjobb...tanknak talán a BB. És a legkomolyabb játéktudás vagy mi az szerintem is a VV hez kell. Legalábbis itt lehet a legnagyobb szopatásokat tolni commandoval.) A darálás pedig egyértelmûen RRen van.
Pra a cikk fasza lett \m/

Én a Sunsetet nem szeretem. Viszont szerintem nem a BB, hanem a SS a legrepcsisebb pálya.

Pra
Pedig VV-n lehet megtanulni a dolgok csínját-bínját.

Nálam a VV az amit ki nem állhatok... A többivel nincs bajom.
Pra
RR-t gunnerként nagyon szeretem, késesként csak akkor ha max 6-6 ember van a pályán.