Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Ez kaszt függõ. Commandoval troop trap, gunnerrel a rakétavetõ ajánlatos. (vagy repülõ..😄)
jugen
Tudna valaki segíteni, hogy bizonyos magaslatokra hogyan lehet feljutni?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Lupous
OFF:
Éééés igeeen!!!!<#taps>Japán 3 pontot zsebelhetett be ma!!!<#taps>

1. semmit, max kikerül a neved a fõoldalra a tippeddel

2. nyitott klán esemény, dr pepper kódokat lehet nyerni.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

ööö np

hello lenne pár kérdésem tudjátok most van egy olyan valami h tip of the day belehet küldeni a tipped de mi a nyeremény? a második at a rocket to the face na ebböl annyit értek hogy magyar o-n este 7 kor lesz. de a többit leirnátok???

Pra
Tomonor köszi a videót!
PTE

Ez így nekem pici HQ/Domination-re hajaz és ott nem random.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Az elég nagy szegénységi bizonyítvány lenne, ha késõbb nem csinálnák meg randomra.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
Nekem nagyon bejön ez az új mód.
Csak azt sajnálom ,h a dobozok mindig ugyan oda esnek, lehetne kicsit random.

nos... amikor úgy tartja kedvem. Ezt csak a fórumból szedtem speciel.

Zero07
Habár most kipróbáltam, annyira nem rossz. Mint egy szimpla rush megfûszerezve mm-el, csak itt szaladgálni kell. 😄 Az a baj, hogy túl gyors és keveset lehet fejlõdni, de amúgy jó. 5-bõl 3,5 pont.

Zero07
Ez a játékmód, õszintén egy kalap sz*r. Legalább új pályát csináltak volna hozzá.

Pra
Ezt jól megfogalmaztam 😊
Tehát játszol PTE-t amikor felhívás van rá?

Pra
Tomonor,
te rendszeres PTE tesztelõ vagy?

Új játékmód közelít.

Ideje kimaxolni a BS-t.

Tévedés. Szerintem soldier és gunner esetén lvl1 spam az ami üdvös. Kb magasan jobb, mint bármit kimaxolni.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Fabio Capello
min csodálkozol, az egyenlítõ másik oldalán vannak, ergó ott TÉL van...

helyes stratégia a lvl 5 CM elõször

Nekem 19-en van most max heal, bb4, bs1

" Elõször csak egyet nyomjál." egy abilityt?
Zero07
Ez hülyeség. Elõször csak egyet nyomjál. Ha agresszív szerintem neked a BB kell, mert a bs-el nem dobod el az ellenségeid az Isten háta mögé, vagy ha még olyan messzirõl szeretnéd kilõni õket nem kell pisztolyt vagy wackyt venni. A lényeg, hogy bb-vel akit látsz ellenséget lõdd meg aztán egyet daráljál. Ez az offenzív harcos. 😉

Pra
Nekem volt még 160bf-em és elköltöttem az argentinokra 😊

Tuwi
tök mind1 melyikre rakod bb vagy bs , a lényeg ,h a következõ abit a másikra rakd.

speckó a forma 1-et megnézem, valahogy az jobban leköt

max. combat medicine mellett 1 bb vagy 1 bs?
Én sokkal jobban szeretek 14 fokban játszani, mint 30-ban. Most hétfõn 20 perc múlva már úszkáltak a golyóbisok, képzelheted, hogy néztünk ki másfél óra múltán. 😊
A 14 fok ideális futásra, foccantásra.

Lupous
bakker ez mekkora egy......komolyan van ember aki ilyen idõben akar majd focizni? most néztem meg a meccset...aszondja a kommentátor a végefelé hogy "hát az idõ kezd kissé hûvössé válni, a meccs kezdetén még 14 fok (WTF???) volt de most ahogy elnézem a délafrikai cseréket a vastag ruhában...." anyád 14 fok??? (délután) meglepõdök ha itt valami mediterrán csapat nyer.
Szerintem német festést vegyél vagy ...nemtoom holland dán...angolt talán...én japánt veszek (nem pályázok a burzsuj fegyókra) vagy talán még görögöt de kíváncsi vagyok a többire is, azt veszem ami faszán néz ki 😄

Szerintem is teljesen értelm,etlen, unalmas. Én játszani és nézni se szeretem. Az F1-et viszont mindig megnézem 😊 Arany M16 meg azért jó, mert ha így nyerek feleannyiból kijön mint a másik...
Vaxi
én sem szeretem annyira a focit, de ez meredek volt azért. 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

focimeccset unalmasnak tartom nézni de szeretm tudni az eredményeket és játszani is de viszont az f1 et bármikor végignézem és nem is unatkozom

Soldiernek sztem csak heal(Combat Medicine) az elején ^^

Itt imádok focizni! Minden hét hétfõn toljuk is ezerrel. Ám a focinézésnél nagyobb idõpazarlásnak már csak a F1-et tartom. Ha valaki kíváncsi az eredményre akkor megnézi a végén, vagy teletextben, neten, stb.

lvl 10-es soldiernek melyik ability-t és mennyire nyomjam fel, ha agresszíven akarok játszani?(xD)
értelmetlen játéknak tartom

Zero07
Atyaisten! Fociutálók! Ki az aki utálja a focit, te jó Ég?! Amúgy argentinoknak esélyük nincs. Mellesleg arany M16? Hát de nagy dolog. Ugyanaz mint az M16 -ami szerint jobb, mint ez az arany- és lesz néhány festésed.

Na ezaz, én is fociutáló vagyok, így fogalmam sincs most Zero-ra vagy Pra-ra hallgassak.
értelemszerûen olyat amivel nagy esélyed van nyerni.

Többrõl ne kérdezz engem mert ki nem állhatom a focit.

Mért hülyeség? Lehet nyerni vele arany M16-ot😛
Pra
!!!!!!brazilok - németek - hollandok - spanyolok - argentinok!!!!!!

Zero07
német, brazil, spanyol, francia, angol vagy portugál
Amúgy szerintem hülyeség 700bf-et erre költeni.

Vettem 700 bf-et, milyen arcfestést vegyek?😛 (5-öt tudok venni)
Lupous
<#rinya>

Fabio Capello
tiltva vannak :]

Lupous
Bakker...az aláírásban lehet valahogy linket betenni? (Vagy ez sehogy se megoldható?)

Lupous
Má' megyek is 😄

Gyere játszani, ne meghívót küldözgess :p

Lupous

Tomonor...küldtem meghívót <#vigyor3> ha gondolod csatlakozz <#smile> (Egyre többen vagyunk 😄)

Oksa. Kipróbálom, hogy bezárom az FF-et.
Mondjuk tudtommal csak többlapos böngészésnél zabálja a ramot, nekem meg mindig csak 1, max 2 van megnyitva játék alatt. No meg továbbra is 4 gigáról beszélünk, amibõl max párszáz kilót foglal az FF masszív használat közben.

firefoxot zárd be o.O Megvesztél? Talán csak a chrome nem eszi a ramot, ám abból meg nem indul a bfh.

RAM-ot eléggé eszi ^.^ Procit kb semennyire.