Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Átállok a Nemzetiekhez és csinálok egy katonát. Van olyan magyar klán ahová kezdõket is bevesznek és közösen játszanak? Mi a játékbeli nevetek?

inkább az hogy EA, meg hogy a battlefield franchise trademark alatt futnak. Amúgy semmi más.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Pra
Annyi közük van egymáshoz max,h egy vállalati stratégia megvalósítását képzik.

byzhouse
hmm jó tudni ^^ viszont egy új procit adhatnának játékhoz 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

nah, nem egészen. Bf:BC2-vel a DICE foglalkozik, míg BFH-val az EA külön az EA ágból leszakadt menedzser Ben Cousins, és vállalat szerûsége, az "EAsy" fejlesztõ foglalkozik.

Tehát DICE-nak, és a EAsy-nek, vagyis BFH-nak és BC2-nek semmi köze nincs egymáshoz. Legalábbis fejlesztés téren.

byzhouse
enyémen nem 😄

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Lupous
Még jó...a bfbc2 csak egy bizonyos rétegnek szól, meg kell hozzá egy jó gép is...a BFH meg ugye..nos ez egy nagyon populáris játék fos gépeken is megy,szóval én ennek örülök.

byzhouse
furcsa,hogy bf:h-val jobban törõdnek,mint bf:bc2-vel 😄

igen, de még félkész állapotban sincsenek, csak véletlenül bekerültek a pte fájlok közé.

Zero07
Tomonor! Fórumon láttam, hogy valamikor lesz két új pálya:valami lowlands meg egy másik. Ez igaz? És ha igen ez mikorra várható?
Amúgy én is a katonát (soldiert) ajánlom.

persze hogy hallottam.

Ám mivel nincs két késem, így nem tudok segíteni.

Pra
Tomonor!
Te hallottál már olyanról ,h valakinél két kés van, egy super meg egy sima, és valahogy olyan gyorsan vált a két fegyver között ,h ezáltal gyorsabban késel?
Tehát gyorsabb váltogatva mint egy kés "tüzelési" sebessége.

Kipróbálnám ,de ,hogy a francba váltsak olyan gyorsan, és közben még irányítsak is?

Pra
Mandó rendszeres játékkal is fél év vagy több mire lvl30as leszel.
Gunner nem lassú ha a LegIt-et legalább 4es-re felnyomod.
A soldierek a királyok... ezt annak ellenére mondom ,h alig alig soldierkedem.
Commando késes üzemmód jó dolog, fõleg eleinte ,de csak és csakis akkor ha megveszed a supert knife-ot.

késelés a kétejekkel ellentétben nehéz sportág. Még ha über késed van, akkor is nehéz. Ám ha elsajátítod, annak ellenére hogy nagyon fognak az ellenek utálni, nagyon ott leszel a szeren.

Ha viszont xp-t akarsz a mandódnak, akkor csak maxra nyomod a mark targetet és jelölgetsz egész nap, esetleg lõsz egyet-kettõt.

Mandóra elõbb írtad, hogy gyengítették, sosem szerettem mesterlövészkedni, de láttam videókat késelgetõ játékmódról. Tetszik ez a késelgetõsdi, de ahogy elnéztem mindig az utolsók között voltak..lehet csak nem tudnak játszani, de az biztos, hogy nem valami gyorsan fejlõdõ pont szerzõ típus.

a gunner az tulajdonképpen majdnem ugyanaz mint a soldier. Ha valami "másat" akarsz, akkor a mandót ajánlom.

Gunnerben gondolkozom, majd talán holnap csinálok is egyet.

azok fanok által készített képek

Régen a commandót gyengítették, és a gunner erõsebb lett (frenzy fire heal)

Ezt eddig is tudtam, köszi. 😊 Igaz, hogy valamelyik kasztot gyengítették, melyiket?

byzhouse
commando: gyors,láthatatlanság
gunner: lassu,erõs
soldier: aranyközépút <#idiota>

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

Zero07
Hogy nem került be a játékba a VV Night? Csak mert Facebookon van róla pár kép.

Zero07
Nemzeti oldalon van több magyar.

Mivel kezdõ vagyok kipróbálnék több kasztot is. Szerintetek ezt az egyet vigyem maximumra aztán kezdjek egy újat vagy próbálgassak és aztán vigyem maxra valamelyiket? Nekem inkább a Commando tetszik a láthatatlanság és a gyorsaság miatt, de a Gunner is jó mert sok élet, nagy erõ csak lassú. Ezekrõl csak ennyit tudok. Írnátok róluk néhány alapvetõ tudnivalót és azt, ha kezdek egy újat melyik oldalon tegyem, melyiken van több magyar?

Pontosan ezért kell lvl1 abi spamot tolni a soldiernek. A 0 abi CM ugyebárm lvl2-ön mehet 1 pont BB-re, utána lvl4-en 1 pont BS-re, aztán GS, és így tovább.
Az tény, hogy elsõként a CM-et kell kimaxolni.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

több pte szerver is van

Pra
Ja és nem találkoztam semmi új dologgal PTE-n.
RR-t adat be amikor felmentem és nem érzékeltem semmit...

Pra
Azon soldeierek, akik nem birtokolnak legalabb egy pontot BS-en, halottak ha kniferrel talalkoznak.
Nem vagyok nagy soldier tudor, de szerintem maxCM után 1-1/BB-BS aztán csak BB egy ideig.

Csak BB-re tegyek ezután?

CM max-ra, és BB-t kezd meg

Sziasztok! Még új vagyok a játékban és kérnék egy kis segítséget például taktikákban, pont elosztásban, oldal és kaszt választásban. Jelenleg Royal oldalon van egy 13-mas szintû Soldierem. Nézegettem videókat is, de nem sok jött le belõle...😄

Zero07
Ja és igen tanulj meg magyarul!!

Zero07
Ilyenért már nem jár büntetõpont?! Szidjad magad, de ne az Isten te világ szégyene! Ez nem a gumiszoba! Amúgy PTE-n van valami újdonság?

XD a chat-et nézzétek http://www.youtube.com/watch?v=SojUPkvYQuk
HAGYD ABBA AZ ISTENKÁROMLÁST és tanulj meg írni!!!!!!!!!!!!!<#gonosz2><#boxer>
nem a routereddel lesz a gond, hanem a ram-mal. Vagy a registry fájlokkal a rendszeredben. Esetleges windows újratelepítés megoldhatja a problémát.

ugyanaz..-.-2 mi a kurva isten faszáért is lenne jo?? áá kibaszás..amiota router-ünk van azota csak ojan játékot szed le ez a fos ami még a telepitõig se megy-.-
jaja pont aztnézem énis ty remélem a zjolesz😄 ty
Regelsz a hivatalos honlapon, bejelentkezel (Internet Explorer vagy Firefox ami jó hozzá), Play Now gombra rányomsz, elolvasod ami utánna jön (ActiveX plugin telepítés, blablabla), megvárod míg felrakja magát, és kész.

v.ki mondjon 1 oldalt h. honnan tudoom rendesen letölteni???mert a gépigény az emgva nbõven,,,
ja nem már alkalmazás hiba..vajon ez hogylehetséges??elõbbmég a connectig eljutott xD a "0x03f57905" cimen található utasitás a "0x00000(sok nulla)"memóriacimre hivatkozott..stb..mrá találkozhattatok ijen fossal
csá all én letöltöttem
és azvan h. elinditom akor beadja ez a connecting utána akkor full képernyõröl visszadob asszem800x600-ra és csak tölt..vagyis ott a 800x600a játék fekete kép és ugye a futo emberke és nemcsinál semmit psl help
ez nem volt ép egy konstruktív hozzászólás

Vaxi
te meg egy kis jó modort.

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

jugen
Köszi!

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

az, ha volt valami cuccod aminek lejárt az ideje, amíg nem lehetett elérni a játékot június 3-án (és közbe lejárt) akkor azt visszakapod.

És most menjél angolt tanulni.

Zero07
Hello Heroes,

After the extended maintenance on Thursday 3rd June through Friday 4th June we want to make sure that our heroes are compensated to make up for their loss of time on the battlefield.

So, on Friday 18th June the armoury doors will open to ship out 2 day time extensions for all time limited items affected by the downtime. Make sure that you are not left unarmed or undressed and take advantage of your extended items this weekend.

NOTE: Only time limited items active during in the maintenance performed on Thursday 3rd June will be extended. Expired items you had in your inventory at this time and items purchased after the maintenance will not be extended.

Na ez mi? (már próbáltam a fordítót, de az egy nagy majomságot dobott ki)

Valaki segítsen! R6025 Run time error jött másodjára. Csak akkor jön ki, ha a Play Now gombra kattintok. Valami megoldás?
Bocs, "és TADAAAM"-ot ne írd be!<#ejnye1>
Akkor kártyatrükkökre ugrik.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Youtube keresõbe beírod: bfh tips & tricks és TADAAAAM!
Itt aztán válogathatsz.
Egész jók vannak, csak többségét sokat kell gyakorolni.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Ha gunner vagy, rakétavetõvel próbálj az ellenkezõ irányból visszapattani a célra.