Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Tehát DICE-nak, és a EAsy-nek, vagyis BFH-nak és BC2-nek semmi köze nincs egymáshoz. Legalábbis fejlesztés téren.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Amúgy én is a katonát (soldiert) ajánlom.
Ám mivel nincs két késem, így nem tudok segíteni.
Te hallottál már olyanról ,h valakinél két kés van, egy super meg egy sima, és valahogy olyan gyorsan vált a két fegyver között ,h ezáltal gyorsabban késel?
Tehát gyorsabb váltogatva mint egy kés "tüzelési" sebessége.
Kipróbálnám ,de ,hogy a francba váltsak olyan gyorsan, és közben még irányítsak is?
Gunner nem lassú ha a LegIt-et legalább 4es-re felnyomod.
A soldierek a királyok... ezt annak ellenére mondom ,h alig alig soldierkedem.
Commando késes üzemmód jó dolog, fõleg eleinte ,de csak és csakis akkor ha megveszed a supert knife-ot.
Ha viszont xp-t akarsz a mandódnak, akkor csak maxra nyomod a mark targetet és jelölgetsz egész nap, esetleg lõsz egyet-kettõt.
Régen a commandót gyengítették, és a gunner erõsebb lett (frenzy fire heal)
gunner: lassu,erõs
soldier: aranyközépút <#idiota>#idiota>
Az tény, hogy elsõként a CM-et kell kimaxolni.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
RR-t adat be amikor felmentem és nem érzékeltem semmit...
Nem vagyok nagy soldier tudor, de szerintem maxCM után 1-1/BB-BS aztán csak BB egy ideig.
és azvan h. elinditom akor beadja ez a connecting utána akkor full képernyõröl visszadob asszem800x600-ra és csak tölt..vagyis ott a 800x600a játék fekete kép és ugye a futo emberke és nemcsinál semmit psl help
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
És most menjél angolt tanulni.
After the extended maintenance on Thursday 3rd June through Friday 4th June we want to make sure that our heroes are compensated to make up for their loss of time on the battlefield.
So, on Friday 18th June the armoury doors will open to ship out 2 day time extensions for all time limited items affected by the downtime. Make sure that you are not left unarmed or undressed and take advantage of your extended items this weekend.
NOTE: Only time limited items active during in the maintenance performed on Thursday 3rd June will be extended. Expired items you had in your inventory at this time and items purchased after the maintenance will not be extended.
Na ez mi? (már próbáltam a fordítót, de az egy nagy majomságot dobott ki)
Akkor kártyatrükkökre ugrik.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Itt aztán válogathatsz.
Egész jók vannak, csak többségét sokat kell gyakorolni.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.