Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
élõ közvetítést?
vagy csak rögzíteni fraps segítségével?
Nálam az a baj ,h ha megy a fraps, lagos a játék.
Ha netán nem tudnál jönni. Tudnál valakit ajánlani kommentátornak?
Az a baj ,h a közvetítõnek nagyon fullos géppel kell rendelkeznie...
én simán bevállalnám ,de régi már a vas amin tolom.
(Ne csak a BFBC2 legyen már ennyire felkapva a r*hadt életbe, de ezt csak így mellékesen jegyzem meg) Remélem lesz jelentkezõ.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
És lehet hozzá csatlakozni?
Mikor rége játszottam akkor még gondok voltak vele :S
BattleTag: kabel15#2672
@ tevel: nem, de nem tartom kizártnak. Valami féle exploit lehet. Minap én személyszerint egy gunnert láttam, aki rakétavetõ és jetpack nélkül 3 métereseket ugrott csak úgy. Sajna mire sikerült beizzítanom a fraps-em, lelépett a szerverrõl. <#szomoru1>#szomoru1>
Arra gondolsz, akinek van hõse a sima bfh-n és PTE-n is, és ugyanazzal az Email címmel regisztrált, és még aktív is itt is-ott is (és még kék szemû is<#buck>#buck>)
Ez talán már túl bonyolult lenne.
Aztán a végére egyedül maradt, mert mindenki kilépett. Félelmetes.
<#csodalk>#csodalk>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Teljesen szituációfüggõ. A magas szintû commando simán lemészáról bármilyen soldiert csellel. Ellenben szemtõl-szembe semmi esélye.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
\m/
...kérdés ,h aktívak e(?)
Ahol meg biztosan van aktivitás, ott a jelentkezésnek vannak minimális követelményei Pl:lvl 20 , vagy van ahol csak akkor vesznek be ha már ismernek kicsit.
A TCC-s interjúm után mesélte Wanda ,h lett egy pár új jelentkezõ a klánhoz, de Õ is csak akkor és azokat veszi be akik jófejek és már találkozott velük játék közben.