Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zero07
ahogy megoldható. én mondjuk valahogy úgy képzeltem el, mint ahogy a BFBC2 kupán is volt, de ha úgy nem bírod akkor jó az élõ. én mondjuk fölfogom venni Frapsel, mert klánvideót is csinálok ott az meg majd megy YouTubera. Szóval ahogy kivitelezhetõ.

Pra
Az a kérdés ,h mit is szeretnél?
élõ közvetítést?
vagy csak rögzíteni fraps segítségével?

Nálam az a baj ,h ha megy a fraps, lagos a játék.

Zero07
akkor hogy legyen? és ezt, hogy érted, hogy fullos gép? mármint mihez kell ütõs gép? (jó net + stb?)
Ha netán nem tudnál jönni. Tudnál valakit ajánlani kommentátornak?

Pra
Nos errõl már volt szó bf.hu-n is , mármint ,h közvetítést kéne csinálni WARozásokról.
Az a baj ,h a közvetítõnek nagyon fullos géppel kell rendelkeznie...
én simán bevállalnám ,de régi már a vas amin tolom.

Zero07
Na figyelem! azt szeretném tudni, hogy volna-e itt olyan emberke aki elvállalna egy kommentátor szerepet egy warhoz (aztán már nem az én dolgom a többi klán ügye)? Szóval volna valaki aki beállna kommentátornak (lesz hely) vagy nem?
(Ne csak a BFBC2 legyen már ennyire felkapva a r*hadt életbe, de ezt csak így mellékesen jegyzem meg) Remélem lesz jelentkezõ.

Pra
nem.

És szeptembertõl tervezem... az még odébb van

TCC-n kívûl tudtok még magyarokról akik bfh szervert bérelnek?

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

de, MM-en sajna át lehet lõni a kerítéseken, falakon.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Kõfalon azért nem lõ át. Max. átlát.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Ja, ja én is emléxem. Kb. 2 hete kezdtem újra tolni fél év után. Kellet 3-4 nap mig feljöttem az elsõ 3 helyr valamelyikére az adott meccsben. Meg van néhány ujdonság, pl a commando átlõ a kõfalon (WTF?)stb, de idõvek kiderült, hogy a szokásos csaló gyikok. van ami sohasem változik.
kabel15
Értem.
Régen mikor kijött a játék akkor még gondok voltak vele sajna.

BattleTag: kabel15#2672

Zero07
baráthoz hogyne lehetne csatlakozni, ha erre gondolsz

kabel15
Egyébként mûködik már a barát lista?
És lehet hozzá csatlakozni?
Mikor rége játszottam akkor még gondok voltak vele :S

Zero07
amúgy meg, ha lesz akkor lesz

Zero07
1. Itt nem egy szerver van
2. A Twitter oldalukon gyöngybetûkkel le van írva minden.

kabel15
Hello!

Kb meddig lesz offline a szerver?

Zero07
doh. ez aztán új infó

when it's done

Zero07
Te Atyaisten! 1 modeller?! Öregem akkor ez a büdös életbe nem lesz kész. Amúgy kb mikorra várható valami nagyobb újítás Mr. BFH Guru 😄 ?

véletlenül kiszivárgatott pályák, mivel az EAsy-nél egyetlen map modelller van, idõ kell míg a dolgok mevalósulnak.

Nem tudsz semmi közelebbit az új pályákról? Ezeket a videókat már elég régóta szellõztetik, mégsincs semmi.

olyan nincs, hogy bezárják a PTE-t. Valamit mindig kellesz tesztelni. Továbbá az EA-t nem arról lehet felismerni, hogy csak úgy ingyen BF-t osztogatnak mindenféle jöttmentnek, fõleg PTE-n, ahol lehet, hogy egy embernek van 20 accja is. Szal nem.

@ tevel: nem, de nem tartom kizártnak. Valami féle exploit lehet. Minap én személyszerint egy gunnert láttam, aki rakétavetõ és jetpack nélkül 3 métereseket ugrott csak úgy. Sajna mire sikerült beizzítanom a fraps-em, lelépett a szerverrõl. <#szomoru1>

Ha vége a PTE-nek, akkor kinek kell BF a PTE-re?
Arra gondolsz, akinek van hõse a sima bfh-n és PTE-n is, és ugyanazzal az Email címmel regisztrált, és még aktív is itt is-ott is (és még kék szemû is<#buck>)
Ez talán már túl bonyolult lenne.

Lupous
hmmm...Én ilyenrõl nem tudok, a játékot pedig nem hiszem hogy az ea "be akarja fejezni" mivel azt hiszem jól tejel nekik. Amúgy meg a "teljes verzió" van kint és van mellette a PTE.

Zero07
Azt beszélik PTE fórumán, hogy hamarosan vége a PTE-nek, meg hogy akkor majd a PTE-sek kapnak 2000BF kódot meg ilyesmi. Ez igaz? Vagy az EA kitûzött egy idõpontot, amikorra beakarják fejezni a játékot. (Mármint, hogy kijönne a teljes verzió)

Lupous
LOL<#vigyor4>
("Szépen" fogalmaztál <#wow1>)

Olyannal royallal találkoztatok-e már, aki "talán" Jedi erõ segítségével a Bill's bomb-ot 100m-rõl, pontosan a fejed búbjára dobja, de úgy, hogy azonnal megmurdelsz full heal mellett. És ez VV-n harci helyzetben egymás után 5-ször is sikerült neki, csak rajtam.
Aztán a végére egyedül maradt, mert mindenki kilépett. Félelmetes.
<#csodalk>

sajna túlságosan is.

Pra
Én ezeknél jobb "trükköket" tudok ;P

Ú de megvan rendezve..

Ez eléggé power

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Pra
Helikopterest még nem láttam.
komoly 😄

Hóemberek vagy jégszobrok... 😄

Zero07

Na itt egy normálisabba a "lowlands"ról. de mik azok a fehéz csáveszok?

Zero07
na igen. elvileg ez lesz a két új pálya(?)

Ez egy egy elég értelmetlen kérdés.
Teljesen szituációfüggõ. A magas szintû commando simán lemészáról bármilyen soldiert csellel. Ellenben szemtõl-szembe semmi esélye.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

lehet hogy a verification kód? Ha nem érkezik meg rögtön, akkor a spam mappába keresd.

Pra
Soldier,

...és milyen aktivációs kód??

miféle aktivációs kódot?

Mennyi idõ múlva kéne megkapnom az aktivációs kódot?

Soldier.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Hello! Akinek van nagyszintû katonája és kommandósa annak mi a véleménye, melyik a jobb?

Lupous
Faceless!
\m/

Zero07

Kicsit elvoltam. 😄

Jaja, különbözõ ruhakollekciók. Persze van ilyen BF-es is nem csak promo.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
haha,
zsííír

Lupous
<#pias> hát gyerekek...már az oldlon ott a reklám hogy a 7. csoport arcfestései mellett az új "cucc" egy cegirejó emo! Úgyhogy azt biza beszerezzük 😄
\m/

Pra
van pár magyar klán
...kérdés ,h aktívak e(?)
Ahol meg biztosan van aktivitás, ott a jelentkezésnek vannak minimális követelményei Pl:lvl 20 , vagy van ahol csak akkor vesznek be ha már ismernek kicsit.

A TCC-s interjúm után mesélte Wanda ,h lett egy pár új jelentkezõ a klánhoz, de Õ is csak akkor és azokat veszi be akik jófejek és már találkozott velük játék közben.

Promo settek?

Abszolút nem kell átállnod a nathoz. Mondjuk jó, ha vegyesen vannak karijaid. 2 royal, 2 nat, akkor a jobb promo seteket mindig az aktuálisnak adhatod.