Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nekem a rekettyevetõre kell a gúnárral, meg késre a commandoval. De néha ezeket sem veszem meg, mert usta vagyok belépni a store-ba. Meg miután lejártak újra be kell rakni az abikat, és a fenének sincs kedve ezzel pöcsölni. 😊
Mondjuk a stamina hasznos commandonál. Gunnernél kb mindegy az a +10hp a 150 mellé (+50 jön még shieldbõl). Node egy 80 hp-vel rendelkezõ késesnek jól jön.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Zero07
unlimitedre? 😮 bakker. amúgy én se veszek gyógyító fosokat mert Soldier vagyok és ott max csak nagyon vészhelyzetben kell. amúgy nekem is 11k VP-m van, én se szórom ilyenekre nehogy azt hidd. de küldetésnél azért jól jöhet. :-|

Lupous
Nahhh?! pl? ...szerintem minden ami ott van az lófasz! max ez az új füstkütyü ez jól néz ki videók készítésénél zsír lehet de kb ennyi a gyógyító meg javító szarok....hát nem tudom én biztos nem veszek többet (régen volt hogy vettem rendszeresen...és amikor elfogyott egyszer kihagytam anélkül toltam és semmivel nem lettem szarabb)
+én gyûjtöm a vpt...minimum 10kilót összekaparok. Annó ugyanis volt egy olyan kis bug hogy egy ruhát meglehetett venni vp bõl unkimitedre... .. nincs nagy esélye hogy lesz ilyen még...de hátha 😄

Zero07
aki vesz focilabdát az tud játszani xD amúgy van ami hasznos is ott. 😛

Lupous
ohh...hát távolról sem ez a helyzet (nem is ezzel indokoltam 😄) bár nem tudom egyedül a commando az aki igen hamar leeszi a vpt (már ha veszel neki pityut ugye...) a többi karakter nem igazán igényel sok vpt.
Aki meg megveszi a hülye vidgeteket meg a plusz életet...nos az nem tud játszani!<#vigyor3>

Fabio Capello
2 megabit bõven elég live streamelésre :]

Zero07
miért? über nélkül nem tudsz játszani? meg így mindkét csapatnak marad pénze másra is, és nem lesz az, hogy nincs VP-m nem bírok venni übert befognak darálni :-P
amúgy meg nincs senkinek bfbc2-es

Lupous
sry már megint <#vigyor2> de én nem akartam megvédeni senkit 😄
Amúgy az meg hogy nincsenek über fegyók...hmm ez elég gyík szabály, most aki megszerezte valamelyik bfbc2-es fegyót az nem villoghat vele...csak azért mert valaki nem képes megvenni az alap über változatot....(asszem ugyanis egy über meg egy bfbc2es között semmi különbség sincs)<#pias>

Zero07
világos

Zero07
szintre kb egyenlõk vagyunk ez nincs mit beszélni 😛 super über fegyver nincs ezen sincs mit. a kasztba meg hülyeség beleszólni, mert az a stratégián múlik. a TCC szerveren meg úgyis egy csapatban 2 kommandós lehet csak 😛 szóval most már nem tudom mi bajod lehet. amúgy meg nem csak a csapatmunkán múlik, mert kell taktika is 😉

kösz h megvédtél lupous de zero
1. én is keresztény vagyok
2. azért mondtam h csúcsdísz mivel nem csak kereszt van ott hanem más is pl a peremén.

Látom war terén sokmindenben nincs egyetértés.
Nem okoskodásként, de érdemes meghatározni, hogy a saját és az ellenfél is milyen kaszttal, hánytól-hányas szintû hõssel indulhat, és pontosan kinek milyen fegyvere lesz. Ezzel remény szerint kiegyenlítitek a kezdeti erõviszonyokat, a többi már a csapatmunkán múlik.
Különben ku....ra elfog csodálkozni valaki, vagy ti, vagy az ellenfél!

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Zero07
Nemzeti. Amúgy meg tömérdek magyar klán van csak kevés aktív.Már rögtön kapásból: TCC, NAT, HsS, Silver Fist Clan, Magyar One Dead Man Clan (mûr nem tom, hogy is írják 😄), Hungarian Hardcore Hunting és ez csak kapásól.

kabel15
Egyébként meg nincs klánom mert 2-3 napja kezdtem újra.
Amúgy ti melyik oldalon játszotok?
Vagy van valami magyar klán?

BattleTag: kabel15#2672

Zero07
és mint már említette valaki ott vannak a napi küldetések. csinálgasd szorgalmasan és neked is lesz tízezer VP-d 😊

Zero07
hát az már a te bajod, ha olyan zsugori gyökér tudsz lenni, hogy warnál nem bérelsz fegyvert.

kabel15
Igen csak az így elég gáz hogy ez se olyan hogy hétfõn van kedvem játszani de fogalmam sincs hogy holnap lesz e.
És megveszem a fegyvert 3 napra aztán mégsem leszek fent kedden meg szerdán és buktam. A másik hogy így nagyon war okat sem lehet szervezni mert ott megint az nyer akinek pénzesebb játékosai vannak. Rakéta vetõ fegyver STB

Köszönöm szépen az infót! Sokat segítettél!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Lupous
sry hogy beleszólok de egy nem keresztény embernek az csak egy "csúcsdísz" gondolom azt meg tudja mi az a kereszt...<#pias>

ez de szégyen!! -.-"

Zero07
Nos amit te csúcsdísznek mondasz az egy kereszt a keresztények egyik fõ szimbóluma, és elég szégyen ha valaki ennyit nem tud. nincs szerverünk de megbeszéljük Wandával, hogy adja kölcsön, mert?

Ajánlom figyelmedbe a Camtasia Studio 7-et én azzal szoktam felvenni a játékot stb. lényeg: nem laggol tõle a játék!

Zero: Addigra csak hazaérek.
Pra: ez is igaz.

Tán emlékeztek, hogy írtam ide nem is olyan rég Fraps közbeni laggolásról. Sajna továbbra sem oldódott meg a probléma, és teljesen értetlenül állok a jelenség elõtt. Ugyanis a gyengébb asztali gépemen (Athlon II X2 3.1 GHz, integrált vga, XP) tökéletesen mûködik minden, csak nincs hang.
A sokkal bikább Phenom II X4 3.3 GHz, hd3850, W7 belaggol, de van hang. A szintén bikább laptop i5, hd5450, W7 ugyanezt csinálja.
Így arra gyanakszom, hogy a Windows 7 lesz a hibás. Valaki estleg használ W7 alatt frapsot? Ha igen, pontosan melyik verziót?

zero ez a war hol lesz mert ha joltudom nincs szerótok

cac:vv-n a legjobb hely a templomtorony tetejének a teteje ahol a "csúcsdísz van" egy sima tnt vel fellehet mennni

Pra
CAC:

Ezért kell megbeszélni az ellen csapattal ,h te pontosan hol versz sátrat, és te csak ott leszel ,nem mászkálsz ,meg hasonló.
Ha valaki mégis leszed véletlenül, akkor azt a killt levonjátok tõlük.

Zero07
17:00-kor lesz

Elnézést...bohócorr!

Köszi az ötleteket!
Mondjuk a commandoval az a gond, hogy annak nem adtam extra cuccot, így lehet, hogy játszó karakternek fogják majd hinni...esetleg bohocor. Ellenben a távcsõ miatt kénytelen leszek tényleg commandoval lenni.

Pra
nem feltétlenül kell ,csak vágóképnek gondoltam.

CAC:
vv - menj fel a royal oldalon a hegyi házikóhoz ,vagy a hasdékhoz(esetleg templomtorony).

RR - annak az épületnek a tetejére ahol az átjáró van.

CC - a malom tetejére

Ezekrõl a helyekrõl látod a legtöbbet.

Zero07
Én teljes vállszélességgel támogatom, hogy fönt legyen a bf.hu-n, de minek az én jeleneteim?

Pra
Szerintem akkor hagyjátok a streamelést, simán fraps és duma külön rögzítve.
Utólag pedig amit Zero felvett, abból néhány jelenetet bele tudtok vágni (csak ne vigyétek túlzásba) a te videódba, és mehet rá a hangod.
Aztán ha nektek nem gond feltolom a bf.hu-ra 😄

Amúgy szeretnék megoldást az élõre is ,mert mostanában erõsen szervezõdnek a WAR-ok mindenhol , és lehetne izgulni a képernyõ elõtt 😊

Köszi Pra a linket! El is neveztem magamban a videót a kommentátor és a kéménynek. 😊
A közvetítést egyébként mivel csinálták? Mert a kommentátor többször említi a stream-et. Ahhoz az én 15/2-es upc-m uploadja lehet, hogy kevés lesz. De ha nem kell online, streamelt cucc, akkor egy fraps megoldás lehet, miközben a hangot külön rögzítem, majd a végén pl virtualdub-bal rárakom a hangsávot.

nos, én régebben míg nem lett 700 BF-em a BC2 jóvoltából, mindig annyit játszottam, hogy meg legyen másnapra a 150 VP a rakétavetõre. Daily missziók nagyban segítenek ám.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

kabel15
Teljes mértékben átment kipróbálásra.
Csak arra elég hogy kipróbáld és ha tetszik akkor BF böl megvedd.
Csak ez megint kizsákmányolás. Megint az jár jól aki költ rá.

az régen volt. Azóta már minden drágább lett, amit 1 hétig lehetett kibérelni 300 vp-ért, az most 3 napra 450 vp-be kerül.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Valaki tudmegoldást arra hogy ne fagyjon ki random idõközönként windows 7 alatt?
Pra
CAC!
Ha mész közvetítõnek akkor csak és kizárólag commandóval tegyed,és a házak tetejérõl nézve tudósíts.
Így csináld:

Példa

Okézsoké. Addig próbálom leinfózni, hogy meddig fog ez tartani.

Zero07
ja és CAC délután kezdjük. még konkrét óra nincs, de azt mondta Minden6o hogyha valami van akkor azt 15-ig jelezzük szóval 15 kor vagy után szerintem 😊

Zero07
igen fegyveressel gyere. über szuper nem lesz. jöhetsz. a többit inkább a fórumon Zsolti 😉

Zero erre a WAR ra mehetek? <#vigyor4>
Csak az a baj hogy commandoval vagyok a legjobb.<#nyes>
Vagy muszáj gunnerel/soliderrel menni?
É s az uber fegyverek érnek?
Bocs a sok kérdésért<#wilting>
Én nagyon ritkán veszek bármit is. A widgetekrõl is leszoktam már. Ezért rengeteg (asszem 17k) VP-m van. Ha költök akkor viszont alaposan a zsebembe nyúlok 😊. Ilyenkor simán elmegy 1k.

Egyébként igazad van, engem is nagyon érzékenyen érintett a VP árak drasztikus emelése...gondolom így akarták elérni, hogy több BF fogyjon.

Basszics! Szombaton sárkányhajó VB selejtezõn leszek a Balcsin. Reggel 8-kor kezdõdik, nem vágom meddig tart. Nektek mikor kezdõdik a verseny?
Rikító sárga kukásmellényes royal lennék, veszek egy napra bohocorrot, így tuti feltûnõ jelenség leszek.

kabel15
Egyébként ti vásároltatok pontokat?
Mert régen mikor ez az egész beindult akkor úgy mûködött hogy lehetett vásárolni VB ért fegyvert 1 hónapra is akár. Most meg csak 3 napra és az is drága.

kabel15
TCC szerverre hogy lehet csatlakozni?

Zero07
Szombaton lesz ez a klánwar 3 gyalogos pályán (rr, cc, vv nem ilyen sorrendben) 1 menet minden pályán 50-50
Amúgy én majd külön akarom felrakni Youtubera, a cél pedig, hogy végre a BFH is felkapottabb legyen, és hogy ne csak mindenki a TCC-rõl (ne értsétek félre semmi bajom a TCC-vel) azt még konkrétan nem hánykor lesz, de az élõ közvetítést csak azért nem pártolom annyira, mert azt csak akkor jelen idõben lehet látni, meg utat ad esetleg egy-két csalónak. Igen a hang meg, ilyen a technika. én se úgy hallom a hangom igazából, mint amikor rögzítem. Szóval remélem megoldható. Azt meg, ha CAC tudsz jönni lehetsz bármelyik csapatban, mert 6v6-ra tervezzük csak legyen majd valami megkülönböztetõ kinézeted (mezítláb, bohócorr, sapka pl)

Hú, hát én szívesen kisegítelek titeket, csak a felvételeken mindig olyan cikinek érzem a hangomat. 😊 ...mondjuk állítólag ezzel mindenki így van.
Írnál valamit az egész menetérõl?

Pra
Szerintem úgy lehetne megoldani a dolgot ,h a közvetítõ (egy Kommandós, ahogy a BFBC2 közvetítéséken) felveszi fraps-al a WAR-t és rögzíti a saját mondókáját külön.
Aztán felrakja egy videó megosztóra.

Pra
Bonyolultabb a dolog.
Megkérdezem ,a bf.hu-s srácokat ,h mit javasolnak.
Nekem ez a hétvége amúgy tuti ,h nem jó.

Pra
Szal csak fel akarod rakni a youtube-ra ?
vagy mi a célod a közvetítéssel?