Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mondjuk a stamina hasznos commandonál. Gunnernél kb mindegy az a +10hp a 150 mellé (+50 jön még shieldbõl). Node egy 80 hp-vel rendelkezõ késesnek jól jön.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
+én gyûjtöm a vpt...minimum 10kilót összekaparok. Annó ugyanis volt egy olyan kis bug hogy egy ruhát meglehetett venni vp bõl unkimitedre... .. nincs nagy esélye hogy lesz ilyen még...de hátha 😄
Aki meg megveszi a hülye vidgeteket meg a plusz életet...nos az nem tud játszani!<#vigyor3>#vigyor3>
amúgy meg nincs senkinek bfbc2-es
Amúgy az meg hogy nincsenek über fegyók...hmm ez elég gyík szabály, most aki megszerezte valamelyik bfbc2-es fegyót az nem villoghat vele...csak azért mert valaki nem képes megvenni az alap über változatot....(asszem ugyanis egy über meg egy bfbc2es között semmi különbség sincs)<#pias>#pias>
1. én is keresztény vagyok
2. azért mondtam h csúcsdísz mivel nem csak kereszt van ott hanem más is pl a peremén.
Nem okoskodásként, de érdemes meghatározni, hogy a saját és az ellenfél is milyen kaszttal, hánytól-hányas szintû hõssel indulhat, és pontosan kinek milyen fegyvere lesz. Ezzel remény szerint kiegyenlítitek a kezdeti erõviszonyokat, a többi már a csapatmunkán múlik.
Különben ku....ra elfog csodálkozni valaki, vagy ti, vagy az ellenfél!
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Amúgy ti melyik oldalon játszotok?
Vagy van valami magyar klán?
BattleTag: kabel15#2672
És megveszem a fegyvert 3 napra aztán mégsem leszek fent kedden meg szerdán és buktam. A másik hogy így nagyon war okat sem lehet szervezni mert ott megint az nyer akinek pénzesebb játékosai vannak. Rakéta vetõ fegyver STB
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Pra: ez is igaz.
Tán emlékeztek, hogy írtam ide nem is olyan rég Fraps közbeni laggolásról. Sajna továbbra sem oldódott meg a probléma, és teljesen értetlenül állok a jelenség elõtt. Ugyanis a gyengébb asztali gépemen (Athlon II X2 3.1 GHz, integrált vga, XP) tökéletesen mûködik minden, csak nincs hang.
A sokkal bikább Phenom II X4 3.3 GHz, hd3850, W7 belaggol, de van hang. A szintén bikább laptop i5, hd5450, W7 ugyanezt csinálja.
Így arra gyanakszom, hogy a Windows 7 lesz a hibás. Valaki estleg használ W7 alatt frapsot? Ha igen, pontosan melyik verziót?
cac:vv-n a legjobb hely a templomtorony tetejének a teteje ahol a "csúcsdísz van" egy sima tnt vel fellehet mennni
Ezért kell megbeszélni az ellen csapattal ,h te pontosan hol versz sátrat, és te csak ott leszel ,nem mászkálsz ,meg hasonló.
Ha valaki mégis leszed véletlenül, akkor azt a killt levonjátok tõlük.
Mondjuk a commandoval az a gond, hogy annak nem adtam extra cuccot, így lehet, hogy játszó karakternek fogják majd hinni...esetleg bohocor. Ellenben a távcsõ miatt kénytelen leszek tényleg commandoval lenni.
CAC:
vv - menj fel a royal oldalon a hegyi házikóhoz ,vagy a hasdékhoz(esetleg templomtorony).
RR - annak az épületnek a tetejére ahol az átjáró van.
CC - a malom tetejére
Ezekrõl a helyekrõl látod a legtöbbet.
Utólag pedig amit Zero felvett, abból néhány jelenetet bele tudtok vágni (csak ne vigyétek túlzásba) a te videódba, és mehet rá a hangod.
Aztán ha nektek nem gond feltolom a bf.hu-ra 😄
Amúgy szeretnék megoldást az élõre is ,mert mostanában erõsen szervezõdnek a WAR-ok mindenhol , és lehetne izgulni a képernyõ elõtt 😊
A közvetítést egyébként mivel csinálták? Mert a kommentátor többször említi a stream-et. Ahhoz az én 15/2-es upc-m uploadja lehet, hogy kevés lesz. De ha nem kell online, streamelt cucc, akkor egy fraps megoldás lehet, miközben a hangot külön rögzítem, majd a végén pl virtualdub-bal rárakom a hangsávot.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Csak arra elég hogy kipróbáld és ha tetszik akkor BF böl megvedd.
Csak ez megint kizsákmányolás. Megint az jár jól aki költ rá.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Ha mész közvetítõnek akkor csak és kizárólag commandóval tegyed,és a házak tetejérõl nézve tudósíts.
Így csináld:
Példa
Csak az a baj hogy commandoval vagyok a legjobb.<#nyes>#nyes>
Vagy muszáj gunnerel/soliderrel menni?
É s az uber fegyverek érnek?
Bocs a sok kérdésért<#wilting>#wilting>
Egyébként igazad van, engem is nagyon érzékenyen érintett a VP árak drasztikus emelése...gondolom így akarták elérni, hogy több BF fogyjon.
Rikító sárga kukásmellényes royal lennék, veszek egy napra bohocorrot, így tuti feltûnõ jelenség leszek.
Mert régen mikor ez az egész beindult akkor úgy mûködött hogy lehetett vásárolni VB ért fegyvert 1 hónapra is akár. Most meg csak 3 napra és az is drága.
Amúgy én majd külön akarom felrakni Youtubera, a cél pedig, hogy végre a BFH is felkapottabb legyen, és hogy ne csak mindenki a TCC-rõl (ne értsétek félre semmi bajom a TCC-vel) azt még konkrétan nem hánykor lesz, de az élõ közvetítést csak azért nem pártolom annyira, mert azt csak akkor jelen idõben lehet látni, meg utat ad esetleg egy-két csalónak. Igen a hang meg, ilyen a technika. én se úgy hallom a hangom igazából, mint amikor rögzítem. Szóval remélem megoldható. Azt meg, ha CAC tudsz jönni lehetsz bármelyik csapatban, mert 6v6-ra tervezzük csak legyen majd valami megkülönböztetõ kinézeted (mezítláb, bohócorr, sapka pl)
Írnál valamit az egész menetérõl?
Aztán felrakja egy videó megosztóra.
Megkérdezem ,a bf.hu-s srácokat ,h mit javasolnak.
Nekem ez a hétvége amúgy tuti ,h nem jó.