Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zero07
Pra félreérted. én mikor nyomtan, hogy yo frissítsél akkor elkezdte újrarakni. hát egy 2-3 óra alatt települt.

Zero irtam a fórumra olvasd el pls. 😄

Amúgy meg mi a sz*rt tölt ien sokáig a frissítés?<#csodalk>
Pra
2órája

kabel15
Ha nagyon unatkozzatok nézzétek az M1 et.
érdekes kis mecs lesz ebbõl a 2. félidõben.
Az eredmény se a papírforma szóval megéri nézni 😊

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Nekem is ott ál a meccs 15 perce óta.
El kell mennem 1 óra mulva remélem addigra lejön.

nekem is ott idõzött sokat de ne törõdjetek vele ne torentezetek vagy netezzetek egyszerûen hagyátok mennyetek le játszani vagy valami

Engem nem érdekel, most újrarakom, majd írok mi lett... Egyébként ugyanolyan kibaszottlassan teszi fel mint aohgy frissítette.

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Jah akk boccs :/

Pra
Anti,

Te frankón újraraktad?
ÉS így most gyorsabban ment?

Pra
Sg.hu klán van , azaz volt.

Sound_client.zip-nél áll a letöltés 30perce 😞

Zero07
ez röhejes. egy ilyen fos miatt kellet újrarakni a játékot, amit még használni se lehet, hanem majd...uff
amúgy engem az olaszok nem érdekelnek. majd a brazil-portugál meg az angol-német lesz jó (hajrá németek!!!)
ez már fáj

Ötlet: Sg.hu klán? 😄

kabel15
Függõ!!! 😄
Amúgy nézd a meccset az olaszok játszanak 😊

Zero07
EZ KIBÍRHATATLAN!!!

nem win7 de még próbálkozom azért

Csak nem Windows 7 64 bit?

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

nekem is már 3. próbálom és mindig kidob hibajelentéssel :S

Áááááááááááááááááááá... Végzett a letöltéssel, erre amikor el akarom indítani: BFHeroes.exe hibát észlelt és leállt.

Pra
jáááájjj

Pra
Ezt a lssúságot már nem hiszem el.
Több mint egy órája töltöm le a updatet.

kabel15
Az a baj hogy nem tudok dönetni.
Van 14es mesterlövészem 10es soliderem és 10es gunner em.
És nem tudok választani 😄
gunner az akár 2v1 ben is lehozza. a mesterlövész az távolról ha találok 1 jó helyet akkor halálos. a solider pedig tüzes lövéssel és a heal el kemény :S

Ne használd😄
utálom hogy 16 ember guggol a rakéta két oldalánál, és kempelgetnek😄

every damn day

Pra
De a jeepeket már nem lehet így kilõni.

Pra
Ez a lassú puska,
Royal oldalon popper a neve.

kabel15

kabel15
melyik fegyverrel lehet ekkorát lõni?

kabel15
Én is elkezdtem leszedni.

Nem a nagy méret, hanem a lassú letöltés lesz itt a gond. Gondolom mindenki egyszerre tölti le, így jelentõsen belassul a szerver.

hello! akinek letölti az irja már le mi az újitás amugy szerintem beteszik az uj modot is mert egy obetüs parancs nem foglalna ennyit

Teljesen érthetõ, amit írsz.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Zero07
na jól van tölt ez csak piszok lassan. hát ez az O-s vásárlás csak egy piszok idegesítõ dolog nekem játék közben. fúúú. amúgy PTE-n nekem nem kellett kilépni, hogy berakjam az új cuccot. magától bepakolta

Zero07
és miért állt meg a telepítõ?

Zero07
mi ez a fórumon? nem igazán értem mit akar, de itt a gép adatait muszáj elküldeni?
hát peter ennek túl sok értelme nincs

a másik szemszöget pl. úgy gondoltam, hogy pl. VV-n az egyik ember a royal oldali házból, a másik a national oldali magaslatból figyel.

Pra
Elég oda egy közvetítõ.

CAC, szólj ha összeraktad a hangot a videóval.

Szeretném majd megnézni... írni hozzá egy kis körítést, aztán mehet...

Zero07
díjazom a segítõkészséged, de csak úgy lenne más szemszögbõl, hogy frontvonalban vagy az meg zavaró tud lenni

Nálatok se megy a PTE? Nálam már pár hete amikor indítani akarom, kiírja hogy BFHeroes.exe hibát észlelt és leállt. már 1x újratettem, nem oldódott meg😞

Lehet, hogy én is mennék a meccset felvenni, de beszédet nem vállalok 😊. Szóval felveszem én is más szemszögbõl, és a végén összevágjuk.

Nincs mit. 😊

Lupous
...hát...baszod....ez a lócsöcs még mindig frissít vagy mi a pöcs...lassan befosok...<#pias><#szomoru1><#pias>

Lupous
nemm...szerintem ez az "O"-s vásárlás arra jó ha látod hogy lassan kifogy az aktuális ability pl...élettöltõ vagy a pénzesebbeknek az xp boost akkor hamar megveszi a csóka és így nem kell kilépnie ehhez + így automatikusan hozzáadódik az elõzõ cucchoz....szarul fogalmaztam de azért remélem érthetõ (Én mondjuk ezt nem fogom nagyon használni :S)

Pra
lvl 1-es pénzes gyerekekre találták ki, akik talán még beszopják 😄

(az is pénz)

Pra
Jaha ha ha 😊

Arra a vásárlásra gondolsz, aminek nem hogy semmi értelme, hanem kifejezetten értelmetlen?
Tekintve, hogy csak az outgame interface-en lehet slotokba helyezni a megvásárol stuffot, igazán sokan fogják használni ezt a fícsõrt. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
Múltkor PTE-n vártam 1órát mire UP-olt.

Szerintem betették az O-betûs vásárlást(amit játék közben lehet végrehajtani).

Vagy lehet ,h a Doboz foglalóst ? 😊

Lupous
😄 nálam kb az 1/3-nál jár. <#szomoru1>

na mostanra a 3/4-él van

every damn day

Lupous
engem inkább az érdekelne...hogy mi lesz ebben a frissítésben?! <#vigyor2>

Lupous
ohh...pöcsöm...nálam is ez van <#confused>...de nálam azért...elindult a töltés <#vigyor4>..de nem valami gyors<#szomoru1>

Most mi van
Elindítom a játékot, de frissítené a cuccost. Már egy órája csak tölt, de ugyanott van. Hol lehet elkerülni a frissítést?

every damn day