Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Amúgy meg mi a sz*rt tölt ien sokáig a frissítés?<#csodalk>#csodalk>
érdekes kis mecs lesz ebbõl a 2. félidõben.
Az eredmény se a papírforma szóval megéri nézni 😊
BattleTag: kabel15#2672
El kell mennem 1 óra mulva remélem addigra lejön.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
amúgy engem az olaszok nem érdekelnek. majd a brazil-portugál meg az angol-német lesz jó (hajrá németek!!!)
ez már fáj
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Van 14es mesterlövészem 10es soliderem és 10es gunner em.
És nem tudok választani 😄
gunner az akár 2v1 ben is lehozza. a mesterlövész az távolról ha találok 1 jó helyet akkor halálos. a solider pedig tüzes lövéssel és a heal el kemény :S
utálom hogy 16 ember guggol a rakéta két oldalánál, és kempelgetnek😄
every damn day
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
hát peter ennek túl sok értelme nincs
CAC, szólj ha összeraktad a hangot a videóval.
Szeretném majd megnézni... írni hozzá egy kis körítést, aztán mehet...
Tekintve, hogy csak az outgame interface-en lehet slotokba helyezni a megvásárol stuffot, igazán sokan fogják használni ezt a fícsõrt. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Szerintem betették az O-betûs vásárlást(amit játék közben lehet végrehajtani).
Vagy lehet ,h a Doboz foglalóst ? 😊
every damn day
Elindítom a játékot, de frissítené a cuccost. Már egy órája csak tölt, de ugyanott van. Hol lehet elkerülni a frissítést?
every damn day