Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Amikor indítanám ezt írja ki:An erroe occurred: Could not find bulid.
Mit kéne csinálnom hogy menjen? <#szomoru1>#szomoru1>
every damn day
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
És ez csak az Eliott Ness szerverlista:
Eliott Ness
Még azt is látod ,h hányan vannak az adott szerón vagy ,h melyik pályán meg a harc ,látod a játékosok pontjait, neveit, mindent.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
every damn day
Teszteltem a Camtasia felvevõprogit is, teljesen jó, így 100%-ban be tudom vállalni a dolgot.
Egyébként ez klánwar lenne?
hülye kérdés, de hol kell servert keresni?
every damn day
Egyébként megvettem egy nagy erõsségü puskát de messze nem lövök vele 60 akat max 25 :S
BattleTag: kabel15#2672
A build az IT-ben olyan, mint a verziószám.
Szóval lehetne a karid neve mondjuk valami találóan hangzatos.
ez mit jelent? mert egyik barátnál ez van csak nem tudja mit csináljon vele. erre mi a megoldás?
Amúgy ez a frissítés elég LOL bekerült ez az O-s baromság...de! Nem használható még...ha lenyomod az O-t játok közben egy kis kép és egy üzenet fogad majd....kámingveríszún! hát szerintem ez most elég nagy LOL
Am én leszedtem a frissítést már a meccs elõtt 😄...most próbálom majd ki..
Amúgy ez a meccs nem volt semmi!!! Nem szeretem a szlotákokat de nagyon izgultam hogy nehogy veszítsenek! Így legalább érdekességképpen kiesett a címvédõ uccsóként 😄
van olyan aki letöltötte már a frissitést?? attol kérdezném hogy tud e játszani mert én nem