Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Ilyeneket rohadtul nem találok az oldalon :S
BattleTag: kabel15#2672
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Battlefield Heroes turned one today and to celebrate we are giving everyone a free code you can redeem for in game items!
Redeeming the code will grant you a 2-day XP Boost, a 2-day VP Boost and 25 Terrific Health Tonics!
Here is the code:
49TP-ZJB7-NVTR-P8AE
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Természetesen írok róla, de csak hétfõn.
Azt hiszem ,h valami rövid hír lesz, majd meglátom.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Mert általában olyan emberek közé rak be akik elég gyérõl nyomják.
Volt mikor a pontok felét egyedûl szereztem meg :S
Szóval ha lenne kedvetek vegyetek fel.
Most ezzel játszok: kabel1991
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Akkor ilyenem se lesz pedig egy 1-2k VP-t beáldoztam volna maszk ra.
Cikk
😄
Ja lupous nekem is van Argentína és Brazília.
Nem kell más, tutter ,h valamelyikkel nyerek 😄
Nem csak úgy vannak? lehet nyerni velük valamit?
-Argentína
-Brazília
-Németország
-Hollandia
-Spanyolország
Remélem valamelyik bejön + remélem ha vége a VB nek bennmaradnak eredeti áron a festések mert egy japán mindenképp kell...esetleg csinálhatnának más nemzeteknek is pl.: Magyar 😛 (álmodozni lehet...)
Oda kell minimum lvl 4 BS
Ott pedig a rudolfs uber rescuet és a Fridrichs uber fly fwatter használnám.
a 700 bf a jobb ötlet.
Ugye az uber rescue 560 bf unlimitedre.
A gerharts greatest pedig 145 bf unlimitedre.
Ez így: 705 bf
<#bohoc>#bohoc>
66zio: Újratettem a windowst (64 bites helyett 32 bitest raktam fel)
Csak azért kérdeztem, mert jelenleg csak annak éri meg az x64, akinek min 4 GB ramja van. Azt hittem ezért raktál fel 64 bites oprendszert.
Mindenképp érdemes így visszatérned a 32 bitesre.