Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Próbáltalak lehentelni ,h jól megnézd élõben (azaz részedrõl halva 😄)
Zero:
Lemerült ez a rohadt laptop a legnagyobb zúzás közepette. Máskor kell majd megnéznem az arcfestésed. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Szóval sajna nem tudunk félretenni neked. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ha te azt mondod, hogy a lvl5 shield jobb választás, mint egy FF, shield, IEG, Leg it, KEG akkor szerintem nincs mirõl vitatkozni.
Igazából egy általános iskolás is felfogja már, hogy szimplán a lvl1 shield+lvl1 KEG is jobb, mint egy lvl5 shield, mert tud összeadni és kivonni. Ugyanis egy sikeres KEG bevitel után az elõbbi playernek lesz 150HP-je +30 shieldje, így kibír 180 sebzést, az utóbbi esetben pedig lesz 175 (150+60-35), plusz be lesz lassulva az illetõ. És akkor még van 3 pontnyi ability a túloldalon, amibõl minimum 1 FF és LegIt, tehát kb kicsontozza az 5-ös shield-û játékost.
Az megint más, hogy látványosan nem tudod mire jó az IEG.
Az pedig több, mint valószínû, hogy a leírtak alapján a KEG-et sem tudod használni.
Az, hogy saját elmondásod szerint gyorsan lettél lvl30 kb a kutyát nem érdekli, mert:
ad1: nem tudod mennyi idõ alatt lett volna más abi elosztással
ad2: most mihez viszonyítsuk a "gyors"-at?
Szóval tõlem aztán rakhatod a pajzsra mindened, nemigen érdekel, de legalább a kezdõknek ne írj hülyeséget!
A lvl5 shield egyetlen esetben LEHET versenyképes elsõ fejlesztés: csont összeszokott, teamspeak-kel kommunikáló csapat esetén, amikor méterre pontosan együtt mozog min 3 karakter, és megosztódik a shield. Ennyi.
de logikusan úgy jön hogy pajzs, vagy FF és csak utánuk valami más 😄 (Mert ugye kell a +HP a pajzzsal meg a gyógyítás az FF el meg ugye még az FF el jár jó sok Xp is <#nyes>#nyes>)
És szerintem indoknak bõven elég annyi hogy azért "jobb" az "én" elosztásom...mivel:
- Végigtoltam gunnerrel mind a 30 szintet és igen hamar megvoltam vele...
- Amúgy a másik igen nyomós indok hogy miért jobb az az hogy mokillR az egyik vagy talán a legjobb magyar gunner is így fejlesztette ki az abikat... ... (Ezúton s tövig benyaltam neki<#crazya>#crazya>)
- Plusz a keg az egyig leggagyibb gunner képesség ugyanis lassú ha eldobod (ez is idõ) és felrobbantod egy lövéssel, hát az még oké (talán) nade nem találod te azt el mindig erre pedig nehéz építeni, aztán ugye lelassítja az ellenfeleket HA eléri õket ugyanis Commando val kurvakönnyû elhúzni a csíkot elõle, a Soldier pedig simán ellöki a BS el... ... gondolom ennyi érv ez ellen a képesség ellen bõven elég.
- a másik a IEG is elég gagyi képesség mivel igazából csak tankok ellen jó (egy ideig)+ha nincs LegIt-ed akkor amúgy is cseszheted mert elcsapnak. + ha azt akarom hogy ne robbanjak fel minden aknán akkor egyszerûen kilövöm...gyors és hatásos...és nem is kerül abi pontba.
Nah szóval ennyi csak elég... plusz ha maxon van a pajzs és az FF akkor már kurvakönnyû játszani!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Olvasd/értelmezed már amit írtam. Én az egy skillbõl lvl5 versus lvl1 abi spamról beszélek.
Az pedig (már elnézést) hülye, aki nem látja be, hogy az utóbbi sokkal életképesebb variáció. Írtam egy rakat tényt, cáfolatot még nemigen kaptam mondjuk. Persze meg tudsz gyõzni az ellenkezõjérõl, ha az "ez elég gagyi megoldás"-nál nagyobb érvet közölsz esetleg.
És ez elég gagyi megoldás...max pajzs elõször, utána az FF...és ezután a LegIt...ez a legjobb és legbeváltabb abikiosztás ha eljutsz 30 ra akkor a maradék egy pontot oda teszed ahova akarod...tök lényegtelen...
Kell az FF, mert pl az elszálló repülõ után eregetve úgy felgyógyulsz, mint a sicc. Szintén kell, mert a messzirõl eregetõ snipert az életben nem találod el a nagy szórású mg-vel.
Kell az IEG, mert ha tnt-t kapsz a tankodra kilépsz a toronyba, és min 1-et megeszel, továbbá a pontok közelébe is IEG-gel mész, mert tuti aláaknázta a commando.
Nem kell a keg, de ezerszer hasznosabb, mint x mp-vel hamarabb aktiválható pajzs, ami plusz 5 védelmet ad. Ezzel ugyanis alapból rásebzel 30-at az ellenre...ha többen vannak ott 2-3x 30-at. Láthatatlan egységet megfesti, és még lassít is.
A Leg It-rõl hagy ne kelljen beszélnem s játék leglassabb kasztja esetén, valamint enélkül a késesekkel szemben elég könnyû célpont leszel.
Én pl gunner nél kimaxoltam a pajzsot most kezdtem el gyúrni a futásra.
Nem kell mindenhova 1-1 pont felesleges. legalábbis gunner nél nem.
Így is 2v1 be lehozom.
BattleTag: kabel15#2672
Természetesen jobb az lvl5, mint az lvl1 stealth, ezt senki nem vitatja. De nem érsz semmit azzal ha 6 méterrõl is láthatatlan vagy, ha nem tudsz ölni effektíven.
KiMAXoltam a CM-t és csak azután szórtam minden másra 1-1 abit,ezután viszont már csak BB.
Jó így?
lvl1 stealth = 28mp betöltés és 15 méterrõl vagy látható.
lvl5 stealth = 13mp betöltés és 6 méterrõl vagy látható.
(knifer viszont csak az legyen akinek van super/uber kése)
Akinek a max stealth-hez van kb 3elixir, az el tud futni-bújni és pár mp múlva ismét láthatlan.
Hozzáteszem amúgy sem jellemzõ alacsony szintû játékosoknál a MT használata, ezért az ellen abikiosztása viszonylag felmérhetõ...
szerintem lvl 14 alatt 3/1 az a commandó akinél van MT.
A snipernek is kell az elején legalább 3stealth aztán dobálja amerre akarja többi abit , de az a 3 kell.
Így ránézve én csak konga és tuba emótokat látok. Rákattintva 404 jön be. :S
Egyébként valami észvesztõ mennyire meglovagolja az EA a VB-t. Tuti zsírosra keresik magukat most.
Swedish people are albino monkeys
Szerintem a továbbiakban ez a no comment kategória. 😊
Késesnek PB, elixir, TT.
De ez csak az én véleményem. A sorrend rajtad áll. A lényeg, hogy 1000szer többet ér, ha tudsz sprintelni védelemmel, a téged követõket belerobbantani az égbe, akikre megsebeztél még plusz 20-30 másodlagos sebzést rávágni, a láthatatlan commandokat láthatóvá tenni, miközben xp-t is kapsz érte...mint, hogy pár mp-vel korábban legyél láthatatlan, és kb bármilyen harci helyzetben ott állsz letolt gatyával, egy ellened sokkal veszélyesebb commandoval, egy gyógyulásra képes soldierrel (akit az életben nem közelítesz meg a késeddel), vagy egy élõ tankkal szemben, akirõl életed végéig nem kaparod le a 150 hp-nyi húst, és 30-50 páncélt.
Csak azért írom, mert elégé leosztasz másokat, ráadásul rossz infóval.
A kétkedõkkel szívesen lejátszom. 😊
Ez az új "akció" az über fegyókkal...elég gyengus :S
Bár ez nekik nem olyan jó de nekünk annál inkább.
Amúgy meg az se lenne egy rossz dolog ha a 3day nem 72 óra lenne hanem mondjuk 12óra játék idõ.
Amit ténylegesen játékkal töltenél :S
BattleTag: kabel15#2672