Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Mert az úgy nagyon jó hoyg az oldal is hulla és így még letölteni se lehet -.-
BattleTag: kabel15#2672
És a 2 napos redeem kódomban, bazookánál, super fegyónál jóvá írják ezt a 4 órát?
Természetesen költõi kérdés... 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
A Mesterlövész tetcik de amg nem 1-2 lövés 1 ember addig iszonyat gyenge. így is hogy megvan a legjobb távolra lövõ fegyver + fullon van a lövést erõsítõ így is 3-4 lövés.
A gunnert meg unom már.
A solider pedig egy unalmas kaszt.
Valamit csak kezdek majd. Lehet átolok royal ba és kezdek egy új hõst.
Hidd el én büszke magyar vagyok, de a PB, FF, HP és társai között gondolom nagyon nem szúrhatja a pici szemed.😊
Amúgy meg azért érdekes, mert a kommandós vagy messze jó vagy közel, de közepes távra nem, mert vagy nem éri el késsel, vagy túl gyorsan mozog a mesterlövész puskához. Jó ez a játék.
Csak valamiért ha fel repülök a ház tetõre lecsúszok.
Hogy kell megoldani hogy ne essek le?
http://www.youtube.com/watch?v=c9_ThZkSGlM
Sokkal jobb mint a normál kés 😊 mert távolabbról is sebez+erõsebb
Amúgy meg itt vannak még ilyen super vs normál fegyver tesztek:
http://www.youtube.com/user/YourEquall#p/u/5/S1OL34LuG1g
http://www.youtube.com/user/YourEquall#p/u/8/1fu8UF6fMa8
http://www.youtube.com/user/YourEquall#p/u/9/COxTmqS3KHo
Nálam a TT is maxon van, így elég könnyû teleszórni a pályát...és még az MT-t is érdemes emellé kitolni. én mást eddig nem használtam...bár az is igaz hogy én csak amolyan "szellemféle"<#vigyor2>#vigyor2>vagyok mivel csak nagyon ritkán késelek (és így is általában elsõ vagyok + keveset is halok így)...lõni meg aztán szinte soha... ha a késelésre gyúrnék valószínûleg PS maxra meg a futós téma is 😄!
De ha te megpróbálod sima késsel, akkor a láthatlanság nagyon fontos ,h közel tudj menni, maxold ki.
Aztán egy pont a PB - egy pont ELIXIR a jó megoldás.
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
dobom a keget,
aztán Legit(ami 4es) ,h ne legyek laza célpont
,de nem várom végig a legitet hanem rányomom az FF-et(ami maxos),h ne menjen le a HP-m, végül a shild ami 3mas,
és addigra már talán a healt is kapom egy soldiertõl.
És még van egy IEG-em is
Mondjuk kissé lassan aktiválódik, ezért jóval gyorsabban kell reagálni, mint IEG esetén.
Igen, velem játszottál tegnap 😛
Amúgy a GS-t üti a BS is.
Az ekixir pedig csak akkor ér valamit BB ellen ,ha maxos.
Ha újrakezdeném, én lvl10-ig mindenre raknék egy pontot. Aztán kimaxolnám a CM-et, aztán BB esetleg GS.
Régebben a BB-re esküdtem, de azért vagyok kicsit a GS mellett mostanában, mert csak egyetlen kaszt, egyetlen abija tudja counterelni (nevezetesen az IEG). Ellenben a BB-re ott van a commando Elixirje, a gunner shieldje, a soldier CM-je...továbbá mindenkinek a tonic, esetleg a tûzálló alsónaci.
Akkor a tegnapi kari a tiéd volt Pra? Csak mert Zero-val kezdõdött a neve, és én meg azt hittem, hogy Zero az. 😊
...de most látom, hogy neked van zerotoleranc nevû hõsöd.
Zero:
Szerintem jó a pontelosztás, ahogy toljátok.
amúgy meg fegyveresnél mi haverokkal úgy csináljuk, hogy pajzs marad 1-esen onnan meg ff és leg it fejlesztés és 10-esen beiktattunk 1 KEG-et magyarán agresszív taktika. az alapelv:öld meg mielõtt õ öl meg téged, és ezt egy gyors támadással simán meglehet valósítani, nem kell ide pajzs
Egyébként még csak 11es vagyok szóval nincs túlsok pontom.
Elgondolkozok ezen az FF en csak az zavar hogy ledobja a pajzsot asszem.
Szóval 2 nem lehet aktív egyszerre.
Egyébként meg utálom ezt a mindenbe belekapok stílúst hogy mindenre rakjak 1-1 pontot. Én inkább kimaxolok 3 at és csókolom.