Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pra
Akármi is legyen, nekem is küld át mert kell a hírhez...

Lupous
ohh kéne egy kis segítség....mi legyen a rövid szöveg?(a Képen) pl SMS payment in Hungary...vagy valami ilyesmi? ez így jó?

Lupous
Oh ugyan...lófaszt nem érdemel <#vigyor2>
Ha megírtad ezt a izét...akkor hát...nemtoom ki fogja ezt a topikot megnyitni?...mert akkor neki kell a kép is 😄...ami kb 6-7 re lesz meg...nem lesz nagy cucc de azért reklámnak jó lesz 😄

Mondjuk tán az agresszív jobban illet volna ide. Az agilist "rámenõs"-ként értettem.

A többinek örülök! 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
Köszi

Szerintem T1-ben.

Lupous
Miiicsoodaaa?<#vigyor2>
Harag? Te mirõl beszélsz? <#vigyor3>
(Amúgy asszem nem vagyok tisztában az "agilis" szó jelentésével<#vigyor5>)

Sry töki!
Így utólag nem tudom miért lettem ilyen agilis. Továbbra is tartom, hogy igazam volt, de nyugodtabban is kifejthettem volna. 😞
Remélem nincs harag!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Gratula!
Nekem az MG4 jött össze. 2v5-öt toltunk egy soldier arccal VV-n 5(ÖT!!!) commando ellen. 😊

Az én angolom sem irodalmi, de ennyit tuti megírok egy középfokúval. 😊
Maholnap átküldöm privátban Pra. T1 vagy E1-ben legyen?

kabel15
Frissítés óta nem megy a játék.
Mikor el akarom indítani fekete kép lesz és vége. Azt írja hogy fut de nem csinál semmit.
Valakinek van hasonló gondja?

BattleTag: kabel15#2672

Pra
szerver adminok tudják beállítani.
Én is voltam már royal gunnerrel--> Nat oldalon.

Zero07
unranked szerveren, hogy lehet olyat csinálni, hogy királyi legyen nemzetiekkel és fordítva? mert az új cw videókban ezt gyakran látom mostanában.

Pra
nemtudom ,de szerintem köze nincs a heroes-hoz ennek a kódnak

Zero07
hol lehet szerezni ilyen 7 eleven kódot és hol lehet beváltani?

Pra
Na akkor össze áll ez XD

kabel15
Elõbb sikerült játszanom most megint nem megy.
Amúgy 1-3 ig való fejlõdésnél csak 1 pontot kapok amit kioszthatok. Szóval van az alap 1 amit õ rak le + 1?

Lupous
LOL...asszem az én angol tudásom kb az alatt van ahol a tied 😄...de ha valaki nyit ilyen topikot egy képet csinálok holnap szívesen...

Pra
Megcsináltaaaaaam a commando hunter4-et rendes játékban, 8vs8, velem azonos képességû játékosok között MM-en, késsel.
Nem is pedáloztam rá, csak bent volt a missonok között már pár hete.

1körben 10* kell commandot gyilkolni ,de nem lehet 3* meghalni commando által.

hihetetlen 😊

Lupous :
Én is gondoltam már a BFH fórumra.
Nyithat rá valaki egy topicot szépen megfogalmazva angolul...
Én kihírezem ,beleteszem a linket és szétkürtölöm.
Ha valaki ezt megteszi azt megköszönöm, mert az én angolom nem elég a szépen fogalmazáshoz XD.

...aki megtette jelezzen nekem.
Topic címnek olyasmi kéne ,h "a magyarok is sms-ben szeretnének Battlefundsot vásárolni"
... leírni a problémát és ,h ez a topic azért jött létre ,h számokban mérhetõ legyen ,h mennyien vagyunk.

nekem a hosszú frissités óta nem megy :S

kabel15
Nektek megy a játék?
Nekem bejön a PLAY NOW és fekete kép.
De feladat kezelõben látom hogy fut de mégsem megy WTF.

Lupous
MTV LIVE
Menõ itt nézni a meccset <#pias> (csak a hosszabbítást nézem itt...de még mindig 0-0)

Lupous
Szerintem ez így elég bonyolult..és felesleges...ha a hivatalos fórumon csináljuk akkor van némi esély rá hogy felfigyelnek de egy egyszerû link..hát nemtoom...mindenesetre én szavazok...aláírok mindent ez ügyben ha lesz valami 😄

Pra
Jó, ha gondoljátok indíthatok egy ilyen felhívást a napokban.
Csak valaki tudakolja meg ,h vajon hová érdemes elküldeni az "aláírt" cuccost.
Valószínûsítem ,h az a legjobb megoldás ,ha mindenki a Heroes reg emailt és player név kombót adja majd meg ,mert az ellenõrizhetõ.

A /help után kiírja az összes szóba jöhetõ parancsot. Szerverfüggõ egyébként, van ahol látszik a beírás, és ha valaki elkezdi, lavinaként zúdul a sok /help. 😊

Pra, Lupous:
Ti szoktatok cikkezni a bf.hu-ra. Írnátok esetleg egy felhívást az sms aláírásgyûjtésre?
Egyébként van online petíció/aláírásgyûjtõ oldal is. Bárki indíthat, bármilyen témában. Ezt be lehetne linkelni az EA-nak, hogy komolyan gondoljuk. 😊

Pra
WOW-ban vannak ilyenek
ott még a saját csapattársadat is kiszavaztathatod a játékból, ha szarul játszik 😄

Zero07
hát ez überfaszakirály. én eddig csak azzal találkoztam hogy egy VIP autoadminos szerveren új pályát akart aztán /yes és /no val lehetett szavazni. az ötlet vétózásához min 6 nem kell

Pra
Ti tudtátok? ,h játék közben a cset ablakban ,ha beírjátok ,hogy
/levels akkor kiírja ,h összesen ,milyen szinten van a te és az ellenfél csapata. Tehát láthatod ,h pl:
nat csapat=122lvl
royal csapat=170lvl.

És ha bírod ,h /country akkor azt látod ,h melyik országokból játszanak a játékosok.

És ez senkit nem zavar mert ha beírtad, csak te látod.

Én mostanában mindig megnézem az erõviszonyokat ezzel a "paranccsal".
De a /(per) kell elé.

Lehet ,h ti vágtátok ezt... én nem.

Lupous
Végül is ez egy jó ötlet...BFH fórumán kéne asszem a suggestion résznél lehet ilyesmit írni...kéne egy jó kép meg persze sok helyre kiírni hogy lehet erre "szavazni" ...gondolom valami ilyesmire gondoltál (mint a jobb ötleteknél...)
Emellett lehetne egy olyan ötletet is "benyújtani" hogy legyen már free cam mód hogy lehessen normális közvetítéseket csinálni mint a bf2 ben pl 😄
de persze szerintem ez az sms cucc marhajó ötlet...itt a szolgáltatókon múlik asszem szerintem T-mobile meg Vodafon sok helyen van 😄...szóval nem lehetetlen 😄

Zero07
felõlem gyûjtsünk, de ezt bekéne harangozni, hogy sok aláírás legyen. mondjuk bf.hu? 😄

Több, mint valószínû, hogy nem.
Skacok!
Nem csinálunk valami aláírásgyûjtést, hogy lehessen itthonról is sms-ben BF-et venni? A lengyeleknél már lehet.
A céges mobcsiról csak vennék magamnak egy kést. 😊

Más:
Nem tudjátok, hogy ki lehet kapcsolni az O-store-os üzentet lent. Rohadtul zavar az a 2 sor szöveg. Most ebben a pár percben, amíg sikerült belépnem nem láttam ugyan, remélem kivették!

Lupous
Am most játszottam a Nem PTE-vel...és kiléptem (én hülye) és most nem tudok visszamenni mert megint Offline a szerver 😄

Lupous
Biztos lehetsz benne hogy nem lesz semmi efféle jófejség 😄

De akkor azt az 1 éves akciót is bepótolják az "elszarozott" idõvel ? mert asszem még van kb 20 óra , de már csak 16 lehet , mert elmegy/ment az idõ , de azt késöbb hozzá számolják ?

Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit

Zero07
nem rég néztem NGC-n a lezáratlan aktákat, de most inkább kicsit PTE-zek. hátha van már lowlands és fork...hátha :/

Lupous
inkább nézz meg valami filmet 😄 pl.: Amerikai história-x

Lupous
Lehet...én csak nézelõdtem a storeban eddig annyi a szembeötlõ változás hogy az alap kesztyût (sima barna a nationalál) meg lehet venni BF bõl unlimitdre...+ a második rakétás cucc sisakja is bekerült a storeba potom 600 BF ért<#wow2> ...hát eddig ez a frissítés elég gáz :s...de ez a szülinapi ajándék is elég hmm...nemtudom ...elég sovány (noh nem mintha nem örültem volna neki de egy mondjuk "hûség medál" vagy ilyesmi jobb lett volna...vagy valami hasonló maradandó cucc de ez is csak álom :S

Zero07
na f@szom ez se mûködik. komolyan ez az EA már totál csak én velem akar kib@szni. se battlefield se FIFA, mi van itt?

Zero07
többet ér ha addig fifa 99-ezek

Zero07
szervertúlterheltség a k*rva anyjuk. ha tudják hogy van 3 millió felhasználó legalább olyan szerver lenne ami elbírja ennek a felét 1,5 milliót nem az, hogy itt b@szakodunk azzal, mint ahogy az elõbb írja, hogy túl sokan vagyunk ezért 500 embert levágtunk a büdös picsáb@ kössz most annyi a boostoknak seggfej

Lupous
Nah most bejött az oldal...de valami kibebaszott lassú<#rinya>

Lupous
Hát...elértem PTEben a lvl10 et gunnerrel végre (régebben volt egy accom PTE ben de törölve lett valamiért...pedig volt benne 2 10es kari meg koponyás cucc meg minden<#confused>)
Nah elindítanám (LOL) az oldalt és azt írja hogy hiba...vagyis még az oldal se jön be nem hogy a play now vagy a játék dobálna le <#wow1>...úgyhogy asszem ez majd hat után kerül sorra addig meg hajrá Japán \m/

Jah. Korai volt az öröm. 1 percet, ha ment normálisan, azóta döcög, kidob, stb. 2 körül visszanézek.

Zero07
a k*rva anyját. frissítem aztán 1002-es hiba újra play now aztán meg failed the new version download vagy mi f@szom ki van már

Szerintem nem fogja...MERT MEGY A SZERVEEEEER! 😊

Lupous
nem vagyok ideges<#vigyor3>...csak kicsit talán ...morci <#circling>
De így legalább a PTE-s gunnerem talán eléri ma a 10. szintet <#pias>

Szerintem nem vagy idegesebb, mint én. 1 kód, 2 vett fegyver jár éppen le. 😊

Hát igen. Tipikusan a rossz, tört szerverek jellemzõje a rendszeres karbantartás.

Lupous
Komolyan ez most mi a fasz!? Asz'ondják hogy 4 óra múlva kész...és most is eltolják amit mindig : sajnos több idõbe telik mint gondoltuk.. ...blablablablaba...szeretem õket most nagyon<#boxer>

kabel15
Ja de lehet hogy rajtad kívül több millio embert érdekel és gondolom ilyenkér eléggé lecsappan az ONLINE ok száma. Egyébként meg kezdem úgy érezni mintha egy rossz tört szerver lenne :S

Szerintem a fejlesztõk meccset néznek 😊

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Ne haragudj, de kb leszarom a rühes VB meccseket?