Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha megírtad ezt a izét...akkor hát...nemtoom ki fogja ezt a topikot megnyitni?...mert akkor neki kell a kép is 😄...ami kb 6-7 re lesz meg...nem lesz nagy cucc de azért reklámnak jó lesz 😄
A többinek örülök! 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Harag? Te mirõl beszélsz? <#vigyor3>#vigyor3>
(Amúgy asszem nem vagyok tisztában az "agilis" szó jelentésével<#vigyor5>#vigyor5>)
Így utólag nem tudom miért lettem ilyen agilis. Továbbra is tartom, hogy igazam volt, de nyugodtabban is kifejthettem volna. 😞
Remélem nincs harag!
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Nekem az MG4 jött össze. 2v5-öt toltunk egy soldier arccal VV-n 5(ÖT!!!) commando ellen. 😊
Az én angolom sem irodalmi, de ennyit tuti megírok egy középfokúval. 😊
Maholnap átküldöm privátban Pra. T1 vagy E1-ben legyen?
Mikor el akarom indítani fekete kép lesz és vége. Azt írja hogy fut de nem csinál semmit.
Valakinek van hasonló gondja?
BattleTag: kabel15#2672
Amúgy 1-3 ig való fejlõdésnél csak 1 pontot kapok amit kioszthatok. Szóval van az alap 1 amit õ rak le + 1?
Nem is pedáloztam rá, csak bent volt a missonok között már pár hete.
1körben 10* kell commandot gyilkolni ,de nem lehet 3* meghalni commando által.
hihetetlen 😊
Lupous :
Én is gondoltam már a BFH fórumra.
Nyithat rá valaki egy topicot szépen megfogalmazva angolul...
Én kihírezem ,beleteszem a linket és szétkürtölöm.
Ha valaki ezt megteszi azt megköszönöm, mert az én angolom nem elég a szépen fogalmazáshoz XD.
...aki megtette jelezzen nekem.
Topic címnek olyasmi kéne ,h "a magyarok is sms-ben szeretnének Battlefundsot vásárolni"
... leírni a problémát és ,h ez a topic azért jött létre ,h számokban mérhetõ legyen ,h mennyien vagyunk.
Nekem bejön a PLAY NOW és fekete kép.
De feladat kezelõben látom hogy fut de mégsem megy WTF.
Menõ itt nézni a meccset <#pias>#pias> (csak a hosszabbítást nézem itt...de még mindig 0-0)
Csak valaki tudakolja meg ,h vajon hová érdemes elküldeni az "aláírt" cuccost.
Valószínûsítem ,h az a legjobb megoldás ,ha mindenki a Heroes reg emailt és player név kombót adja majd meg ,mert az ellenõrizhetõ.
Pra, Lupous:
Ti szoktatok cikkezni a bf.hu-ra. Írnátok esetleg egy felhívást az sms aláírásgyûjtésre?
Egyébként van online petíció/aláírásgyûjtõ oldal is. Bárki indíthat, bármilyen témában. Ezt be lehetne linkelni az EA-nak, hogy komolyan gondoljuk. 😊
ott még a saját csapattársadat is kiszavaztathatod a játékból, ha szarul játszik 😄
/levels akkor kiírja ,h összesen ,milyen szinten van a te és az ellenfél csapata. Tehát láthatod ,h pl:
nat csapat=122lvl
royal csapat=170lvl.
És ha bírod ,h /country akkor azt látod ,h melyik országokból játszanak a játékosok.
És ez senkit nem zavar mert ha beírtad, csak te látod.
Én mostanában mindig megnézem az erõviszonyokat ezzel a "paranccsal".
De a /(per) kell elé.
Lehet ,h ti vágtátok ezt... én nem.
Emellett lehetne egy olyan ötletet is "benyújtani" hogy legyen már free cam mód hogy lehessen normális közvetítéseket csinálni mint a bf2 ben pl 😄
de persze szerintem ez az sms cucc marhajó ötlet...itt a szolgáltatókon múlik asszem szerintem T-mobile meg Vodafon sok helyen van 😄...szóval nem lehetetlen 😄
Skacok!
Nem csinálunk valami aláírásgyûjtést, hogy lehessen itthonról is sms-ben BF-et venni? A lengyeleknél már lehet.
A céges mobcsiról csak vennék magamnak egy kést. 😊
Más:
Nem tudjátok, hogy ki lehet kapcsolni az O-store-os üzentet lent. Rohadtul zavar az a 2 sor szöveg. Most ebben a pár percben, amíg sikerült belépnem nem láttam ugyan, remélem kivették!
Asus P5VD2-VM SE , Intel Core 2 Duo E4400 2.0 GHZ , 2 GB RAM DD2 Kingmax 800 Mhz , ATI Radeon HD 2600 PRO 512 MB , 250 GB HDD , Chieftec 550 Watt , Windows XP Home Edition 32 Bit
Nah elindítanám (LOL) az oldalt és azt írja hogy hiba...vagyis még az oldal se jön be nem hogy a play now vagy a játék dobálna le <#wow1>#wow1>...úgyhogy asszem ez majd hat után kerül sorra addig meg hajrá Japán \m/
De így legalább a PTE-s gunnerem talán eléri ma a 10. szintet <#pias>#pias>
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"