26731
Battlefield Heroes
  • Pra
    Nincs különbség tényleg!
  • Narxis
    Simán. :D
  • Pano
    Placebo? Akkor odaképzelem a sebzés számát? :D
  • tomonor
    Placebo.
  • Pano
    Nem értek valamit.. van a soldieremnek egy super harry hand canon pistolya meg a mandómnak is. Soldierrel sokkal többet sebez 1 lövés (meg feltűnően több a critical hit), de mandoval meg nem. Ez mi a fenéért van, tudja valaki?
    workbench-hez nem nyúltam.
  • tomonor
    Nem, örök. Viszont a fegyó VP upgradeket kivették.
  • Bence777
    De nekem ma is felesleges sebtapaszt adott.
  • Pat10
    hát én is mert csak 1-et tudtam sorsolni eddig:/
  • Bence777
    Nm de igazából remélem nem olyan szemetek hogy kiveszek már máma este.
  • Pat10
    úú köszi az infót akkor sietek és gyűjtök vp-t:) köszi
  • Bence777
    Pat nekem azt mondták csak ma van minden cucc a clawbe.
  • Pat10
    nekem megvan a kép:D
  • CAC
    -n
  • CAC
    Viccelsz?! Ott csak kriksz-kraksz vann. :)
  • Narxis
    Battlefield Play4Free-ben is ez volt. Kör végén kidobott. Tele volt sírva vele a fórum de kellett nekik 1-2 hónap mire kijavították, utána még volt pofájuk changelog-ban "rare crash"-nek nevezni.
  • bali24
    Jó lenne hogyha már kijavítanák ezt a rengeteg bugot,kezd idegesíteni, hogy folyton kilép a játék minden ok nélkül.
  • NoobkillerHUN
    Specnalz!
    Arra lennék kíváncsi,hogy a facebook-on vagy hol lehet fundsot szerezni?
  • Pat10
    és a képet nem tudod hogy hova kell feltölteni?:)
  • Specnalz
    Funds szerzési lehetőség arab bfh-n!
  • NoobkillerHUN
    Miért nem tetszik?:D
  • Pat10
    Tudja valaki hogy meddig tart ez a claw? 24.-ig?
  • Pra
    En vettem 50 kulcsot, az első 25 adott pkm-et , új rapid mg-t, emokat, ruhakat, black widow szettet.
    A masik 25 darabot majd karacsonykor nyitom ki a royal es nati soldierekre.
    Nekem megerte napi akcioban a kulcsvasar, de sima akcio kicsit draga.
  • Pat10
    Persze hogy lehet legalább nem csak egy hősöd lesz és így új dolgokat tanulsz meg a gunneral,amúgy inkább ahhoz éri meg venni shotgunt.Amugy is tudsz 3 hőst csinálni ingyen,használd ki,mindegyikkel jó játszani és kiderül hogy te melyiket szereted a legjobban,és melyik tetszik meg neked.:)
  • NoobkillerHUN
    Sziasztok gondolom mindenki látta a kulcs akciókat.
    Arra jutottam,hogy megveszek egy 25 kulcsból álló akciót.
    Egyedül az zavar,hogy véleményem szerint a ládák soldier-nek nem adnak fegyvert az M16-on kívül ami már megvan.
    Emellett én mindenképp szeretnék a hősömmel magasabb szinteket is elérni.
    Kérdésem az lenne,hogy mint hallom a gunnereknek viszonylag "sok" fegyót ad.(m249,2 csövű MG,új RPG)
    Na most ha csinálok egy gunnert és abban reménykedek,hogy jó fegyvereket dob akkor 2 hero lehetővé teszi a jó fejlődést?
    Ja és Tom! vettem Nailert a shotgun SMG-t hát...az M16-al nem veheti fel a harcot és lassan lő
  • NoobkillerHUN
    Értem...
    Majd meglátom
  • Pat10
    hát nemtudom,ha szeretnéd vedd meg de én mondjuk nem költenék ilyen felesleges dolgokar,inkább csinálj meg még egy másik hőst,ha sokat költesz a játékra..;) ahogy Pra és Tomonor is irta nemsok hasznát vennéd szerintem se.
  • Specnalz
    Unranked szerver, nem ad pontokat, vagyis nem fejlődsz tőle. Ezért teljesen értelmetlen ott gyilkolászni!
    Viszont most jött ki a kamera mód, így ha Unranked szerveren vagy és lenyomod az F11-et, akkor eltűnnek azok az információk a képről, csak a "valódi", lényeges dolgot lehet felvenni.
    Ja, és utálom a cenzúrát, mert nem lehet beírni ilyet, hogy: jol, assist (megértem az első 3 betű miatt...) és a server. De elég idegesítő ha magyarokkal beszélnél és kicsillagoz
  • NoobkillerHUN
    Éppen ma bukkantam rá egy ingyenes Unranked szeróra ahol mint tapasztaltam nem fogynak a widzsitek és sok zászló van.
    Azt is tapasztaltam,hogy nem nagyon lehet killelni csak szerintem inkább a szórakozásra való....barátkozásra.
    Úgy gondoltam,hogy veszek lángszórót és ott trollkodok vele
    Szerintetek jó ötlet?
  • CAC
    Köszi!

Akkor kicsit elhamarkodottan tettem bele a visszarúgás elleni 3-as stuffot a winter camo-ba (aminek egyébként is alig van), az M95-be meg a kritikust növelőt (ami lassan lő). Pont fordítva kellett volna. :)

Ami eddig feltűnt bug, hogy a laptomon nem tudtam a böngészőbe épülő plugint telepíteni Firefox alá. Mindig újraindítja a klienst az installt követően, majd restart után ismét telepíteni akarja.
    Pc-n a chrome-mal nincs baj a telepítés tekintetében. Ellenben, ha játék közben lenyomom a Tab-ot (és nyomva is tartom, hogy lássam a statisztikákat), össze-vissza villog.
    De hát ez legyen a legkevesebb.
  • Pano
    Nekem a "kedvencem" a "láthatatlanság" bug, meg amikor a szerver akad be, hogy minden egyes kör First killje után lezárja a meccset :D
  • tomonor
    Elveszlik. Így oldották meg azt, hogy ne tudd cserélgetni az upgradeket a fegyók között.

A bugos korszak még mindig tart amúgy :p
  • CAC
    Na hosszú idő óta játszottam kicsit a bfh-val. Nem olyan gáz szerintem ez a workbench, a rank lépés kijelzése is tetszik, s mivel én kimaradtam a bugos korszakból, egész pozitivan éltem meg a fejlesztéseket.

Azt mondjátok meg, hogy ha már van egy ápgréd egy fegyóban, és le akarom cserélni, akkor a jelenleg benne lévő elveszik, vagy visszakerül a raktáramba?
  • Narxis
    Tegnap vettem meg de elég gyengén sebez. Gondolom ez nem rambózásra való.
  • tomonor
    A lángszóró nem éppen egy effektív fegyver az sr smg-vel összehasonlítva sem.

Ha rám hallgattok, az SMG-Shotgunt (Leadstorm-ot) veszitek meg.
  • Pra
    Ritkábban kerülsz olyan helyzetbe soldierként ,h ez lángszóró hasznosabb legyen mint egy M16 -AK ,vagy long range pisztoly.
  • Pat10
    az oke de szerintem egy aknak vagy egy m16-nak sokkal nagyon hasznát vennéd,és szerintem ez egy felesleges vásárlás lenne,de te tudod
  • NoobkillerHUN
    Arra való a 2. fegyver
  • Pat10
    hát szerintem a lángszórót nem érdemes megvenni.Engem pl sokszor próbált egy soldier megölni vele és egy pályán keresztül egyszer sem sikerült...blastingal ellököd és más nem is ér semmit.(szerintem)
  • Bence777
    Hát emberek örülnék egy kis treasure chest key osztásnak.
  • NoobkillerHUN
    Szerintem az én fegyverem (M16) megfelelője az Ak-74 mert az M16 király.
    Megöltek már sokszor Rudolf's Uber Rescue-vel és számomra az is jó fegyvernek tűnt.
    De mindenképp legyen long-os pisztolya.