26731
Battlefield Heroes
-
#25451 Nincs különbség tényleg! -
#25450 Simán. :D -
#25449 Placebo? Akkor odaképzelem a sebzés számát? :D -
tomonor #25448 Placebo. -
#25447 Nem értek valamit.. van a soldieremnek egy super harry hand canon pistolya meg a mandómnak is. Soldierrel sokkal többet sebez 1 lövés (meg feltűnően több a critical hit), de mandoval meg nem. Ez mi a fenéért van, tudja valaki?
workbench-hez nem nyúltam.
-
tomonor #25446 Nem, örök. Viszont a fegyó VP upgradeket kivették. -
Bence777 #25445 De nekem ma is felesleges sebtapaszt adott. -
Pat10 #25444 hát én is mert csak 1-et tudtam sorsolni eddig:/ -
Bence777 #25443 Nm de igazából remélem nem olyan szemetek hogy kiveszek már máma este. -
Pat10 #25442 úú köszi az infót akkor sietek és gyűjtök vp-t:) köszi -
Bence777 #25441 Pat nekem azt mondták csak ma van minden cucc a clawbe. -
Pat10 #25440 nekem megvan a kép:D -
CAC #25439 -n -
CAC #25438 Viccelsz?! Ott csak kriksz-kraksz vann. :) -
#25437 Battlefield Play4Free-ben is ez volt. Kör végén kidobott. Tele volt sírva vele a fórum de kellett nekik 1-2 hónap mire kijavították, utána még volt pofájuk changelog-ban "rare crash"-nek nevezni. -
#25436 Jó lenne hogyha már kijavítanák ezt a rengeteg bugot,kezd idegesíteni, hogy folyton kilép a játék minden ok nélkül. -
NoobkillerHUN #25435 Specnalz!
Arra lennék kíváncsi,hogy a facebook-on vagy hol lehet fundsot szerezni?
-
Pat10 #25434 és a képet nem tudod hogy hova kell feltölteni?:) -
Specnalz #25433 Funds szerzési lehetőség arab bfh-n!
-
NoobkillerHUN #25432 Miért nem tetszik?:D -
Pat10 #25431 Tudja valaki hogy meddig tart ez a claw? 24.-ig? -
#25430 En vettem 50 kulcsot, az első 25 adott pkm-et , új rapid mg-t, emokat, ruhakat, black widow szettet.
A masik 25 darabot majd karacsonykor nyitom ki a royal es nati soldierekre.
Nekem megerte napi akcioban a kulcsvasar, de sima akcio kicsit draga.
-
Pat10 #25429 Persze hogy lehet legalább nem csak egy hősöd lesz és így új dolgokat tanulsz meg a gunneral,amúgy inkább ahhoz éri meg venni shotgunt.Amugy is tudsz 3 hőst csinálni ingyen,használd ki,mindegyikkel jó játszani és kiderül hogy te melyiket szereted a legjobban,és melyik tetszik meg neked.:) -
NoobkillerHUN #25428 Sziasztok gondolom mindenki látta a kulcs akciókat.
Arra jutottam,hogy megveszek egy 25 kulcsból álló akciót.
Egyedül az zavar,hogy véleményem szerint a ládák soldier-nek nem adnak fegyvert az M16-on kívül ami már megvan.
Emellett én mindenképp szeretnék a hősömmel magasabb szinteket is elérni.
Kérdésem az lenne,hogy mint hallom a gunnereknek viszonylag "sok" fegyót ad.(m249,2 csövű MG,új RPG)
Na most ha csinálok egy gunnert és abban reménykedek,hogy jó fegyvereket dob akkor 2 hero lehetővé teszi a jó fejlődést?
Ja és Tom! vettem Nailert a shotgun SMG-t hát...az M16-al nem veheti fel a harcot és lassan lő
-
NoobkillerHUN #25427 Értem...
Majd meglátom -
Pat10 #25426 hát nemtudom,ha szeretnéd vedd meg de én mondjuk nem költenék ilyen felesleges dolgokar,inkább csinálj meg még egy másik hőst,ha sokat költesz a játékra..;) ahogy Pra és Tomonor is irta nemsok hasznát vennéd szerintem se. -
Specnalz #25425 Unranked szerver, nem ad pontokat, vagyis nem fejlődsz tőle. Ezért teljesen értelmetlen ott gyilkolászni!
Viszont most jött ki a kamera mód, így ha Unranked szerveren vagy és lenyomod az F11-et, akkor eltűnnek azok az információk a képről, csak a "valódi", lényeges dolgot lehet felvenni.
Ja, és utálom a cenzúrát, mert nem lehet beírni ilyet, hogy: jol, assist (megértem az első 3 betű miatt...) és a server. De elég idegesítő ha magyarokkal beszélnél és kicsillagoz -
NoobkillerHUN #25424 Éppen ma bukkantam rá egy ingyenes Unranked szeróra ahol mint tapasztaltam nem fogynak a widzsitek és sok zászló van.
Azt is tapasztaltam,hogy nem nagyon lehet killelni csak szerintem inkább a szórakozásra való....barátkozásra.
Úgy gondoltam,hogy veszek lángszórót és ott trollkodok vele
Szerintetek jó ötlet? -
CAC #25423 Köszi!
Akkor kicsit elhamarkodottan tettem bele a visszarúgás elleni 3-as stuffot a winter camo-ba (aminek egyébként is alig van), az M95-be meg a kritikust növelőt (ami lassan lő). Pont fordítva kellett volna. :)
Ami eddig feltűnt bug, hogy a laptomon nem tudtam a böngészőbe épülő plugint telepíteni Firefox alá. Mindig újraindítja a klienst az installt követően, majd restart után ismét telepíteni akarja.
Pc-n a chrome-mal nincs baj a telepítés tekintetében. Ellenben, ha játék közben lenyomom a Tab-ot (és nyomva is tartom, hogy lássam a statisztikákat), össze-vissza villog.
De hát ez legyen a legkevesebb. -
#25422 Nekem a "kedvencem" a "láthatatlanság" bug, meg amikor a szerver akad be, hogy minden egyes kör First killje után lezárja a meccset :D -
tomonor #25421 Elveszlik. Így oldották meg azt, hogy ne tudd cserélgetni az upgradeket a fegyók között.
A bugos korszak még mindig tart amúgy :p -
CAC #25420 Na hosszú idő óta játszottam kicsit a bfh-val. Nem olyan gáz szerintem ez a workbench, a rank lépés kijelzése is tetszik, s mivel én kimaradtam a bugos korszakból, egész pozitivan éltem meg a fejlesztéseket.
Azt mondjátok meg, hogy ha már van egy ápgréd egy fegyóban, és le akarom cserélni, akkor a jelenleg benne lévő elveszik, vagy visszakerül a raktáramba? -
#25419 Tegnap vettem meg de elég gyengén sebez. Gondolom ez nem rambózásra való. -
tomonor #25418 A lángszóró nem éppen egy effektív fegyver az sr smg-vel összehasonlítva sem.
Ha rám hallgattok, az SMG-Shotgunt (Leadstorm-ot) veszitek meg. -
#25417 Ritkábban kerülsz olyan helyzetbe soldierként ,h ez lángszóró hasznosabb legyen mint egy M16 -AK ,vagy long range pisztoly. -
Pat10 #25416 az oke de szerintem egy aknak vagy egy m16-nak sokkal nagyon hasznát vennéd,és szerintem ez egy felesleges vásárlás lenne,de te tudod -
NoobkillerHUN #25415 Arra való a 2. fegyver -
Pat10 #25414 hát szerintem a lángszórót nem érdemes megvenni.Engem pl sokszor próbált egy soldier megölni vele és egy pályán keresztül egyszer sem sikerült...blastingal ellököd és más nem is ér semmit.(szerintem) -
Bence777 #25413 Hát emberek örülnék egy kis treasure chest key osztásnak. -
NoobkillerHUN #25412 Szerintem az én fegyverem (M16) megfelelője az Ak-74 mert az M16 király.
Megöltek már sokszor Rudolf's Uber Rescue-vel és számomra az is jó fegyvernek tűnt.
De mindenképp legyen long-os pisztolya.