26731
Battlefield Heroes
-
#25491 :DDDD
Ezt a kulcsos buziságot am. a Valve találta ki TF2-ben, csak ott komolyabb itemek vannak, itt meg beledobálnak minden szart. -
#25490 MA nyerem egy tre. kulcsot.. tök megörültem, mondom jupiii..
Kinyitok egyet, erre:
Ekkora kurva anyázást már nagyon régen produkáltam, amikor megláttam. Nevetséges, már közel 1000 db-om van. -
Graveth #25489 Leet Hero's Shoes(Last 4ever) is odavág reggelire :) -
Bence777 #25488 Hát esküszöm nem clawezek többet csak idegesít hogy haverjaim minden nap örök cucc én meg semmit. -
BlackSpeed4 #25487 Hello. Lenne egy olyan problémám, hogy belépek egy régi kariba, majd belépek a szeróra és egyből kidob azzal, hogy ,,you were kicked by punkbuster 22" Néztem egy csomó oldalt, ott leírták, hogy frissítsem a PB-t, meglett, de így sem jó. Valami tipp? -
#25486 omg hogy lehet rühellni a tankozást? tankkal lehet alázni mindenkit :D -
#25485 Nálam is volt egy kb 2 hetes időszak még nyár felé, amikor nagyon adta.. akkor kaptam MGL-t meg egy csomó ruhadarabot örökbe, szinte minden nap. Aztán megállt, azóta semmi, ugyanúgy mint előtte :)
Állandóan csak wrenchet dobál, tele a padlás vele... tankozni meg rühellek :D -
tomonor #25484 szééép
@pra: ritka, amikor cuccot ad. Én 120000 VP-t költöttem múltkor a claw-ra, és semmit sem adott. Mondjuk az még a mostani claw előtt volt, és 2000 vp volt egy menet. Sebaj. -
#25483 Facebookon is csak pislogok ,h a csoportban néhányan miket kapnak -
Graveth #25482 Az se rosz hogy 2napja 10db Treasure ches key-t clawoltam :)
Pár örök cucc jött azért! -
#25481 Az szép fogás :) -
#25480 naaaa neeee....nehogy már ilyeneket kapjál -
tomonor #25479 höhö
-
#25478 Akkor már inkább paypalra utalok és úgy veszek, csak azt mindig lusta vagyok kivárni, mert 20 év mire jóváírják a paypal számlámon, rühellem.
SMS-be nem vásárolok, mert drágább. No meg faterom nevén van a telefonom, mert céges kedvezményes csomag és nem igen kívánom más orrára kötni, hogy mire és miért költök :) Felnőtt ember vagyok, senkinek semmi köze hozzá. -
tevel #25477 Bankkártyáról utalj zsetont a telefonodra, és tudsz BOKU-n keresztül venni funds-ot. -
tomonor #25476 Nem; ezúttal nem. Ez olyasmi hiba, mint a BOKU amikor nem fizet. A kommunikáció a kártya cége és az EA között megszűnik. Ám még mindig jobban jársz ha nem tudsz venni, ellenben amikor leveszik a pénzt, de a Fundot nem írják jóvá. -
#25475 Kötve hiszem, mert sokan panaszkodnak, hogy nem megy végbe a tranzakció, hiba üzenetet dob a végén. 2 bankkártyával is próbáltam, két külön bankkal. Más oldalon meg tudok fizetni, más játékban. Könyvet is tudtam vele fizetni és rendelni stb. -
#25474 Lehet bankkártyával fizetni, mindig is lehetett!
A hiba az ön készülékében van! -
#25473 Elvileg kaptunk, mert volt +20% funds jóváírás... mondjuk engem inkább az idegesít rohadtul, hogy hónapok óta egyszerűen nem lehet bankkártyával vásárolni és nem csinálnak vele semmit. -
#25472 Valamikor el kell kezdeni. -
tomonor #25471 Pedig nem. Eddig egyszer sem kaptunk semmi extrát karácsonykor az utóbbi 3 évben, miért pont most kellett volna? -
#25470 Igen. -
tomonor #25469 ...Kellett volna? -
NoobkillerHUN #25468 Sziasztok,ha tudjátok mondjátok már meg,hogy miért nem kaptunk semmit karácsonyra? -
tomonor #25467 Nem, az nem hivatalos oldal. Onnan ne várj kódot. -
Graveth #25466 Free FUNC:
http://image.noelshack.com/fichiers/2010/30/1280489094-jackswagger_jv.swf -
Bence777 #25465 https://www.facebook.com/BattleFieldHeroesCode?ref=stream
Jó lenne lájkolnátok mert csak így kapunk found. -
Pat10 #25464 mert még nem adtak semmit -
NoobkillerHUN #25463 Nem kaptam semmit -
tomonor #25462 Maradnak. -
tevel #25461 Ez az adventi kalendárium semmi jó dolgot nem hozott még számomra. Van félretett bf-em, amit direkt erre tartogattam, de még mindig nem volt értelmes dolog amire érdemes lett volna költeni.
Nagyon gyenge a felhozatal, főleg ha halloween-hez viszonyítom, amikor akár a világ összes pénzét el tudtam volna költeni. -
Pat10 #25460 nemtudod a vp-s fegyverek amik most 10000 vp-ért vannak azok így maradnak?lehet majd karácsony után is vp-ért venni őket? -
tomonor #25459 Semmi extrát. -
NoobkillerHUN #25458 Sziasztok szerintetek mit kapunk holnap?
-
tomonor #25457 A nagy i betű és a kicsi l betű alakja ugyanolyan. -
#25456 Na most ezt hogy?:D
-
#25455 Legszívesebben beleeresztenél egy fegyvertárat a fejlesztőkbe, ugye? :D -
#25454 Na jó, most lett elegem az egészből!
3 napja nem tudok bazzeg 10 percet úgy lejátszani, hogy ne záródna be magától a BFH. Betelt a pohár, f***om kivan. -
#25453 jó, én hiszek nektek, csak nekem az is eszembe jutott, hogy a hiba az én készülékeben van, ugyanis a mandoval gyorsabban lehet mozogni és lehet nem tudok úgy olyan pontosan célozni, vagy könnyebben mellélövök, mint mondjuk soldierrel. -
Pat10 #25452 tényleg most már mindig így lesz?