26731
Battlefield Heroes
  • Narxis
    :DDDD

Ezt a kulcsos buziságot am. a Valve találta ki TF2-ben, csak ott komolyabb itemek vannak, itt meg beledobálnak minden szart.
  • Pano
    MA nyerem egy tre. kulcsot.. tök megörültem, mondom jupiii..
    Kinyitok egyet, erre:

Ekkora kurva anyázást már nagyon régen produkáltam, amikor megláttam. Nevetséges, már közel 1000 db-om van.
  • Graveth
    Leet Hero's Shoes(Last 4ever) is odavág reggelire :)
  • Bence777
    Hát esküszöm nem clawezek többet csak idegesít hogy haverjaim minden nap örök cucc én meg semmit.
  • BlackSpeed4
    Hello. Lenne egy olyan problémám, hogy belépek egy régi kariba, majd belépek a szeróra és egyből kidob azzal, hogy ,,you were kicked by punkbuster 22" Néztem egy csomó oldalt, ott leírták, hogy frissítsem a PB-t, meglett, de így sem jó. Valami tipp?
  • Narxis
    omg hogy lehet rühellni a tankozást? tankkal lehet alázni mindenkit :D
  • Pano
    Nálam is volt egy kb 2 hetes időszak még nyár felé, amikor nagyon adta.. akkor kaptam MGL-t meg egy csomó ruhadarabot örökbe, szinte minden nap. Aztán megállt, azóta semmi, ugyanúgy mint előtte :)
    Állandóan csak wrenchet dobál, tele a padlás vele... tankozni meg rühellek :D
  • tomonor
    szééép

@pra: ritka, amikor cuccot ad. Én 120000 VP-t költöttem múltkor a claw-ra, és semmit sem adott. Mondjuk az még a mostani claw előtt volt, és 2000 vp volt egy menet. Sebaj.
  • Pra
    Facebookon is csak pislogok ,h a csoportban néhányan miket kapnak
  • Graveth
    Az se rosz hogy 2napja 10db Treasure ches key-t clawoltam :)
    Pár örök cucc jött azért!
  • Pano
    Az szép fogás :)
  • Narxis
    naaaa neeee....nehogy már ilyeneket kapjál
  • tomonor
    höhö

• Pano
    Akkor már inkább paypalra utalok és úgy veszek, csak azt mindig lusta vagyok kivárni, mert 20 év mire jóváírják a paypal számlámon, rühellem.
    SMS-be nem vásárolok, mert drágább. No meg faterom nevén van a telefonom, mert céges kedvezményes csomag és nem igen kívánom más orrára kötni, hogy mire és miért költök :) Felnőtt ember vagyok, senkinek semmi köze hozzá.
  • tevel
    Bankkártyáról utalj zsetont a telefonodra, és tudsz BOKU-n keresztül venni funds-ot.
  • tomonor
    Nem; ezúttal nem. Ez olyasmi hiba, mint a BOKU amikor nem fizet. A kommunikáció a kártya cége és az EA között megszűnik. Ám még mindig jobban jársz ha nem tudsz venni, ellenben amikor leveszik a pénzt, de a Fundot nem írják jóvá.
  • Pano
    Kötve hiszem, mert sokan panaszkodnak, hogy nem megy végbe a tranzakció, hiba üzenetet dob a végén. 2 bankkártyával is próbáltam, két külön bankkal. Más oldalon meg tudok fizetni, más játékban. Könyvet is tudtam vele fizetni és rendelni stb.
  • Pra
    Lehet bankkártyával fizetni, mindig is lehetett!
    A hiba az ön készülékében van!
  • Pano
    Elvileg kaptunk, mert volt +20% funds jóváírás... mondjuk engem inkább az idegesít rohadtul, hogy hónapok óta egyszerűen nem lehet bankkártyával vásárolni és nem csinálnak vele semmit.
  • Narxis
    Valamikor el kell kezdeni.
  • tomonor
    Pedig nem. Eddig egyszer sem kaptunk semmi extrát karácsonykor az utóbbi 3 évben, miért pont most kellett volna?
  • Narxis
    Igen.
  • tomonor
    ...Kellett volna?
  • NoobkillerHUN
    Sziasztok,ha tudjátok mondjátok már meg,hogy miért nem kaptunk semmit karácsonyra?
  • tomonor
    Nem, az nem hivatalos oldal. Onnan ne várj kódot.
  • Graveth
    Free FUNC:
    http://image.noelshack.com/fichiers/2010/30/1280489094-jackswagger_jv.swf
  • Bence777
    https://www.facebook.com/BattleFieldHeroesCode?ref=stream
    Jó lenne lájkolnátok mert csak így kapunk found.
  • Pat10
    mert még nem adtak semmit
  • NoobkillerHUN
    Nem kaptam semmit
  • tomonor
    Maradnak.
  • tevel
    Ez az adventi kalendárium semmi jó dolgot nem hozott még számomra. Van félretett bf-em, amit direkt erre tartogattam, de még mindig nem volt értelmes dolog amire érdemes lett volna költeni.
    Nagyon gyenge a felhozatal, főleg ha halloween-hez viszonyítom, amikor akár a világ összes pénzét el tudtam volna költeni.
  • Pat10
    nemtudod a vp-s fegyverek amik most 10000 vp-ért vannak azok így maradnak?lehet majd karácsony után is vp-ért venni őket?
  • tomonor
    Semmi extrát.
  • NoobkillerHUN
    Sziasztok szerintetek mit kapunk holnap?
  • tomonor
    A nagy i betű és a kicsi l betű alakja ugyanolyan.
  • bali24
    Na most ezt hogy?:D
  • Narxis
    Legszívesebben beleeresztenél egy fegyvertárat a fejlesztőkbe, ugye? :D
  • Pano
    Na jó, most lett elegem az egészből!
    3 napja nem tudok bazzeg 10 percet úgy lejátszani, hogy ne záródna be magától a BFH. Betelt a pohár, f***om kivan.
  • Pano
    jó, én hiszek nektek, csak nekem az is eszembe jutott, hogy a hiba az én készülékeben van, ugyanis a mandoval gyorsabban lehet mozogni és lehet nem tudok úgy olyan pontosan célozni, vagy könnyebben mellélövök, mint mondjuk soldierrel.
  • Pat10
    tényleg most már mindig így lesz?