Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Narxis
klinikai eset

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Példaképp, itt egy játékos a fórumról, aki azért panaszkodik, mert nem tudja háromnál többször megvenni a 120 000 Funds-os csomagot.

Persze, hogy van! Ha lenne egy biztos magasabb havi bevételi forrásom, én is tuti kiüríteném 😛

Talán olyan is van, hogy kõgazdag, és egyszerûen már nincs más amit megvehet (kifogyott a store).

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Draga, ertelmetlen tamogatas egy jatekra, foleg egy olyan jatekra amelyikben hemezsegnek a hibak, rossz megvalositasok. Pl. match making "A 30 körüli soldierek meg mandok nem zavarnak, a gunnerek viszont annál inkább." ezt meg te irtad korabban. A dino szett ara nem nevezheto zsebpenznek meg kulfoldi mercevel nezve sem. Azert irtam ossze a koltsegeket, mert szerettem volna erzekeltetni az aranyokat. A 79999 funds-ert tobb orat kell dolgozni egy munkahelyen. Szoval nem olyan mintha vennek egy zsemelet vagy egy kukorica konzervet.
Narxis
Ezt úgy mondod mintha olyanok vennék ezeket az itemeket akik eddig egy petákot se költöttek a játékra holott szerintem pont fordítva van. Ezt azok veszik meg akik eddig is havi szinten vették az új fegyókat, ruhákat. Attól mert drága még értéktelen marad. Egyébként pont ez a lényeg, drága a játék többi cuccához képest ezért ha megveszem menõzhetek vele.

Szerintem ez csak az n+1 eset amikor meg akarják fejni azokat a játékosokat akiknek mindenük a BF:H.

Pano
Szerintem ezzel már nagyon elmentünk off topicba 😊
Kiragadtál egy részletet, de nem ez volt a lényeg, amirõl beszéltünk 😄

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

A jovedelmeket bemutato grafikon hasznos dolog, csak nem vizsgalja a realis bevetel/kiadas aranyt a jovedelemhez viszonyitva.
Az alabbi felsorolas adhat egy kepet, hogy az 1800 eurobol mennyi maradhat havonta.
Toyota Avensis 2007-es, 2.0 benzin Casco,kotelezo: 28374 ft/ho
sulyado: 9312 ft/ho
Vizsgaztatas: 2585 ft/ho
Egy atlagos hazra az ado+szemetszall.: 28454 ft/ho
Egy gyengebb biztositas a hazra: 8083 ft/ho
Aram amirol megy a futes: 70583 ft/ho egyenletesen elosztva a teli-nyari idoszakot
Tv licenc dij: 8083/ho
Gagyi internet amivel szenvedek a telenor jovoltabol😞 18753 ft/ho
Orvos: 5092 ft/ho
Adokapuk autosoknak..de jo nekunk+hidpenz:7682 ft/ho 64532 ft/ho
Uzemanyag 22 napos bejarassal szamolva, 45 km-es tavrol: 73000 Ft/ho (95-os benzin 562 ft/l)
parkolas 776 ft/ora ha szukseges...
Ez idaig 324533 Ft/ho es meg nem ettel semmit!!!!!!!!nem vettel ruhat, nem ittal egy 0.33-as sort egy barban 2638 ft-ert (ez a legolcsobb barozas ara, inkabb kocsma), nem romolott el az autodon es a hazadban semmi. Nem vettel egy kg csirkemell filet 3800 FT -ert!!!! nem biot, a gandeomb droidoknak szant nagyuzemi, gmo szojan etetett es leukemiat okozo mesterseges lampan nevelt "baromfinak" nevezett valamit....
A burokracianak hala a sajat hazadban nem cserelhetesz ki egy fali konnektort, mert ha igy teszel es netan tuz ut ki a biztosito nem fizet semmit. Igy kell hivni egy "hivatalos" ceget aki kicserel neked 1 db konnektort 52800 Ft-ert es kb. ez az arszint minden allamilag eloirt hivatalos szolgaltatas arara ervenyes es jonehany privat szolgaltatasra.....
Vagy ha netan el akarod adni az ingatlanod, akkor 40000 FT/alkalom az ingatlan bemutatasa egy erdeklodonek az ingatlanos cegnel......
A vizet nem tudom, mert nekem privat van.
A kozos koltseget szinten nem ismerem ha valaki blokkban lakik. Gondolom nem lehet gyenge.
Szoval kedves Tomonor ne gondolja senki, hogy kolbaszbol van a kerites kulfoldon. Jobb mint otthon bizonyos dolgokban, de sok a hatranya a "hontalansagnak". Annyira azert nem zsebpenz a draga szerkot kifizetni minthogy mondod. Ja, ha valaki mernok, bankar, orvos, ugyved, programmer itt, annak tuti jatekpenz. A tobbiek meg dogoljenek meg. A hatalmi elit (bankar dinasztiak) nepessegcsokkento terve szerint akik nem tartoznak az elobbi felsorolasba, azok felaldozhatoak.....
Pano
Egyet értek az érvekkel (kijelenteném nem vitatkozom, csak beszélgetünk róla😊 ), de azért a támogatás nem egyelõ azzal, hogy palimadár jelmezt húzol magadra. Én is nem csak azért vásároltam, hogy nekem jobb legyen a játék, hanem, hogy ha már ennyi ideig le tudott kötni megérdemlik a fejlesztõk.
Attól, hogy valahol nagyobb a felvásárlási erõ -ahogy sonar fogalmazott-, nem jelenti azt, hogy hülyébbek is (bár lehet tévedek).
Jó, itt némileg kiütközik az, hogy a saját élet szemléletem próbálom rápasszítani a többi emberre, ugyanis én azért megnézem mire költök. Nem spórolás miatt, de azért hülyét nem csinálok magamból.
Tehát, nem fogok mondjuk 4x annyit kiadni egy gyufáért, csak azért, mert tájképek vannak a dobozon, holott ugyan az.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

s9ns
Ehhez ami igazán érdekes és jobban érezhetõ az amit Pano is jelez, az a Vásárlóerõ.
Errõl meg itt olvashattok: (igaz, az adatok 2005-ösök, 1 euró 250 forintos árfolyammal számolva, szóval nem lett jobb a helyzet)
http://www.info-media.hu/print.phtml?cid=26284

s9ns
De, meg fogja venni, mert ezzel:
1. Kifejezi a háláját a játék készítõinek
2. Ez egy extra drága item. Ha valaki látsz valakit aki viseli, szinte biztos lehetsz abban, hogy egy elég dedikált játékossal játszol. Valóban, nem gazdag, csak támogatja azt, amit szeret.

Csak hogy alátámasszam amit beszélek...

Hát ha gazdag lennék, biztos megvenném 😄

Kezd gyanús lenni, hogy sunyiban vett egyet...😊

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Pano
Na de egy "kalapért". Most ez olyan, hogy hiába keres mondjuk valamelyikõnk 100.000 Ft-os havonta, nem fog egy csomag gyufát megvenni 1.000 Ft-ért.
Mert ez kb ilyen.. ahhoz képest mégis zsebpénz.

Hát ööö. Megint csak ott vagyunk, hogy ez a pénz csak magyar szemléletben sok. Ez a magasabb rendû országokban egyszerû zsebpénz.

Narxis
😄

Vaxi
remélem sok fogyatékos megveszi 😄

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.

bali24
Nekem sztem ennyi Funds az egész játékban se lesz soha. 😄

Pano
Azt még tegyük hozzá, hogy minden csak nem elõnyös.. és még csúnya, igénytelen + elõnytelen is (sztem)

Pano
Muhahaha. Aki megveszi meg is érdemli. Még az is hülye, akinek sok pénze van és kiad ezért ennyit.

bali24
79999 Funds-ért van dinó fej limitált ideig,ha valaki esetleg meg szeretné venni.<#nevetes1><#wow1>

Na, hát ez nem rossz.

alkottam 1 ilyet..<#pias>

Narxis
😄DDD

Pano
Nem keresünk, én legalábbis tuti nem 😊 Nem azzal van a probléma, hogy a match making nagy difivel is egymásnak ereszt játékosokat, hanem hogy azok a játékosok miként viselkednek. Pedig pont nekik nem kéne ennyire szánalmas magatartást tanúsítani.
De hát ugye van az a kép.. megkeresem várjatok..
Ez pont illik ehhez a témához:

Na én pont ezért fejeztem be a játékot,csak ritkán játszom vele.
Pedig éreztem benne potenciált és még valami pénzmagot is akartam beleõlni.
De a hulladék match making tett róla hogy elmenjen a kedvem,pedig a zárt béta alatt szívesen játszottam vele.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

Az autoadmin nem minden szerveren fut.
Nem kell összeesküvés elméletet keresni ezen a téren, a match making (play now) használatakor a 30-as játékos ugyanúgy mint más játékos, kiválasztja a pályát: pl. buccaneer bay-t, és ha éppen 3 szerveren fut bb egy idõben, akkor csak 3 szerveren nézi a lvl szinteket, a legmagasabbra rakja be a 30-ast, ha éppen lvl 10 a legmagasabb átlag, akkor oda.

Pano
Na igen..de szerintem õk úgy vannak vele, hogy ott az autoadmin lvl protection része. A 30 körüli soldierek meg mandok nem zavarnak, a gunnerek viszont annál inkább. Alacsonyabb karival szinte lehetetlenség kinyírni, csak rohadt sunyi és alattomos módon, de az meg az én játékélményemet ugyanúgy rombolja.

Pra
Én is ma kezdtem egy zsír új karit lvl 3 voltam amikor az egyik szerón hirtelen megjelent pár lvl30as, egyértelmûen haverok is voltak.
Velem mondjuk nem jártak jól, mert csak repültem, aztán aprítottam õket szépen sorjában. A kis kezdõk viszont összerogytak mint a rohadt nád.
Persze ,én voltam a csíter mert lvl 3-as karival 10-0ra végeztem.

Amúgy azt csinálják ,h az egyik keres egy n00b szervert valami lvl1-es karival, elment a szerveret ,aztán jönnek vissza a spanokkal abálni.
Az EA helyében elgondolkodnék ,h mennyi új játékos kedvét veszik el az ilyen kis csírák, és így mennyi potenciális nyereségtõl esik el a cég.

Pano
Komolyan kezdek öregedni

Ugye kezdtem most egy új karit royal oldalon és most járok vele 12-nél, aztán úgy néz ki most az lett a marha nagy divat, hogy a 9-12 levelesekhez bejönnek a 30-asok meg a közeliek és ott élik ki magukat, meg nuboznak össze vissza.

ezzel hogy lehet szerezni? ha letöltöm mit kell csinálni?

Nem kell válaszolnod, igazam van.

szerintetek vegyem meg a most féláron megszerezhetõ gunnerhez a fegyvert 2000f-ért vagy várjak majd egy olyanra amibe több fegyver lesz majd leárazva és úgy vegyem?

Ezen mit nem lehetett érteni...?

Pano
bõvebben?
Legyél kedves, más is had éljen vele, ha már van 😊

hmm valóban. Lassan Magyarország is teljesen bekapcsolják a sponsorpay támogatásába.

Fórum, twitter, stb.

Amúgy ilyen fund szerzõs kódokat honnan szerzel? Meg a múltkor is volt ilyen arab lehetõség...Ilyenekrõl honnan hallotok?
Nem baj a claw vigasztalt egy free PKM-el.

X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun

bali24
Sponsorpay-en van új Funds szerzési lehetõség.

😄

Igen, úgy kábé 19:30 fele deaktiválták.

nekem még pont jó volt,meg is kaptam megnéztem

A kód már lejárt.

most aktiváltad ? csak mert nekem azt írta ,hogy a kód lejárt <#falbav><#falbav><#falbav> pedig 19:40 fele próbálkoztam .. :/ érdekes,pont kinéztem valamit 3999 fouds-ért ..azért sem költök rá most xD
örök hála 😊 ugye ezt akkor használom fel amikor akarom?😄 jo tudom hülye kérdés csak ugye nem fog elveszni ha majd késõbb használom fel?😊

Pano
Isten, sikerült is beváltani. Ezer hála!

Köszi!
Király vagy.