Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Szerintem ez csak az n+1 eset amikor meg akarják fejni azokat a játékosokat akiknek mindenük a BF:H.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Kiragadtál egy részletet, de nem ez volt a lényeg, amirõl beszéltünk 😄
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
A jovedelmeket bemutato grafikon hasznos dolog, csak nem vizsgalja a realis bevetel/kiadas aranyt a jovedelemhez viszonyitva.
Az alabbi felsorolas adhat egy kepet, hogy az 1800 eurobol mennyi maradhat havonta.
Toyota Avensis 2007-es, 2.0 benzin Casco,kotelezo: 28374 ft/ho
sulyado: 9312 ft/ho
Vizsgaztatas: 2585 ft/ho
Egy atlagos hazra az ado+szemetszall.: 28454 ft/ho
Egy gyengebb biztositas a hazra: 8083 ft/ho
Aram amirol megy a futes: 70583 ft/ho egyenletesen elosztva a teli-nyari idoszakot
Tv licenc dij: 8083/ho
Gagyi internet amivel szenvedek a telenor jovoltabol😞 18753 ft/ho
Orvos: 5092 ft/ho
Adokapuk autosoknak..de jo nekunk+hidpenz:7682 ft/ho 64532 ft/ho
Uzemanyag 22 napos bejarassal szamolva, 45 km-es tavrol: 73000 Ft/ho (95-os benzin 562 ft/l)
parkolas 776 ft/ora ha szukseges...
Ez idaig 324533 Ft/ho es meg nem ettel semmit!!!!!!!!nem vettel ruhat, nem ittal egy 0.33-as sort egy barban 2638 ft-ert (ez a legolcsobb barozas ara, inkabb kocsma), nem romolott el az autodon es a hazadban semmi. Nem vettel egy kg csirkemell filet 3800 FT -ert!!!! nem biot, a gandeomb droidoknak szant nagyuzemi, gmo szojan etetett es leukemiat okozo mesterseges lampan nevelt "baromfinak" nevezett valamit....
A burokracianak hala a sajat hazadban nem cserelhetesz ki egy fali konnektort, mert ha igy teszel es netan tuz ut ki a biztosito nem fizet semmit. Igy kell hivni egy "hivatalos" ceget aki kicserel neked 1 db konnektort 52800 Ft-ert es kb. ez az arszint minden allamilag eloirt hivatalos szolgaltatas arara ervenyes es jonehany privat szolgaltatasra.....
Vagy ha netan el akarod adni az ingatlanod, akkor 40000 FT/alkalom az ingatlan bemutatasa egy erdeklodonek az ingatlanos cegnel......
A vizet nem tudom, mert nekem privat van.
A kozos koltseget szinten nem ismerem ha valaki blokkban lakik. Gondolom nem lehet gyenge.
Szoval kedves Tomonor ne gondolja senki, hogy kolbaszbol van a kerites kulfoldon. Jobb mint otthon bizonyos dolgokban, de sok a hatranya a "hontalansagnak". Annyira azert nem zsebpenz a draga szerkot kifizetni minthogy mondod. Ja, ha valaki mernok, bankar, orvos, ugyved, programmer itt, annak tuti jatekpenz. A tobbiek meg dogoljenek meg. A hatalmi elit (bankar dinasztiak) nepessegcsokkento terve szerint akik nem tartoznak az elobbi felsorolasba, azok felaldozhatoak.....
Attól, hogy valahol nagyobb a felvásárlási erõ -ahogy sonar fogalmazott-, nem jelenti azt, hogy hülyébbek is (bár lehet tévedek).
Jó, itt némileg kiütközik az, hogy a saját élet szemléletem próbálom rápasszítani a többi emberre, ugyanis én azért megnézem mire költök. Nem spórolás miatt, de azért hülyét nem csinálok magamból.
Tehát, nem fogok mondjuk 4x annyit kiadni egy gyufáért, csak azért, mert tájképek vannak a dobozon, holott ugyan az.
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Errõl meg itt olvashattok: (igaz, az adatok 2005-ösök, 1 euró 250 forintos árfolyammal számolva, szóval nem lett jobb a helyzet)
http://www.info-media.hu/print.phtml?cid=26284
1. Kifejezi a háláját a játék készítõinek
2. Ez egy extra drága item. Ha valaki látsz valakit aki viseli, szinte biztos lehetsz abban, hogy egy elég dedikált játékossal játszol. Valóban, nem gazdag, csak támogatja azt, amit szeret.
Csak hogy alátámasszam amit beszélek...
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Mert ez kb ilyen.. ahhoz képest mégis zsebpénz.
Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.
De hát ugye van az a kép.. megkeresem várjatok..
Ez pont illik ehhez a témához:

Pedig éreztem benne potenciált és még valami pénzmagot is akartam beleõlni.
De a hulladék match making tett róla hogy elmenjen a kedvem,pedig a zárt béta alatt szívesen játszottam vele.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Nem kell összeesküvés elméletet keresni ezen a téren, a match making (play now) használatakor a 30-as játékos ugyanúgy mint más játékos, kiválasztja a pályát: pl. buccaneer bay-t, és ha éppen 3 szerveren fut bb egy idõben, akkor csak 3 szerveren nézi a lvl szinteket, a legmagasabbra rakja be a 30-ast, ha éppen lvl 10 a legmagasabb átlag, akkor oda.
Velem mondjuk nem jártak jól, mert csak repültem, aztán aprítottam õket szépen sorjában. A kis kezdõk viszont összerogytak mint a rohadt nád.
Persze ,én voltam a csíter mert lvl 3-as karival 10-0ra végeztem.
Amúgy azt csinálják ,h az egyik keres egy n00b szervert valami lvl1-es karival, elment a szerveret ,aztán jönnek vissza a spanokkal abálni.
Az EA helyében elgondolkodnék ,h mennyi új játékos kedvét veszik el az ilyen kis csírák, és így mennyi potenciális nyereségtõl esik el a cég.
Ugye kezdtem most egy új karit royal oldalon és most járok vele 12-nél, aztán úgy néz ki most az lett a marha nagy divat, hogy a 9-12 levelesekhez bejönnek a 30-asok meg a közeliek és ott élik ki magukat, meg nuboznak össze vissza.
Nem kell válaszolnod, igazam van.

Legyél kedves, más is had éljen vele, ha már van 😊
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
😄
Király vagy.