26731
Battlefield Heroes
-
Bence777 #25411 Ez így fura mert national-ról német jut eszembe de royalt nem nézem usa-nak -
#25410 royal=usa? -
Bence777 #25409 national=német számomra -
#25408 német :D -
Bence777 #25407 Azt szeretném kérdezni hogy német soldiere milyen fegyvert érdemes venni? -
#25406 Azt a lángszórót lehet meg kéne venni. -
NoobkillerHUN #25405 Tevel!
Csak azért kérdeztem mert már pár srácnál láttam és már engem is öltek meg vele párszor. -
NoobkillerHUN #25404 Nagyon köszönöm a jókívánságot Bence -
Bence777 #25403 NoobkillerHun gratulálok szerintem jó a karaktered és még csak annyi hogy jó játékot és remélem neked is sok örömöd lesz benne :) -
#25402 Lángszóró=Fail -
tevel #25401 Még a harcmezőn sem láttam senkinél, de youtube-on van fent video. -
NoobkillerHUN #25400 A sárkányt valami csoda folytán(nekem) a láda adta.
Eddig mindig csak 20 naposat adott.
Jah és még azt szerettem volna kérdezni,hogy közületek valaki használta-e már az új soldier lángszórót?
Arra gondoltam,hogy azzal talán tudnék javítani a post mortemeken mert mint tapasztaltam,hogy mint a burning bullets képességnél lángolni kezd az ellenfél és szedi le a pontokat.
Mivel távolra nem alkalmas kell mellé egy long-os gépfegyver vagy egy pisztoly. -
#25399 Az M16 jó választás, de csak látványra/stílusra más, mint mondjuk a Tommy's Super Typewriter, játékbeli előnye nincs. Viszont majdnem 2,5x annyiba kerül :)
A pisztoly mindenképp ajánlott, long range. Távolra a mandókat kiszedni, meg taktikai előnyre is jó. -
tomonor #25398 uhh... Egy royal.
-
Pat10 #25397 Nem nyúltál mellé szerintem sem annyi hogy egy gépfegyver meg egy kis pisztoly az ajánlott soldierhez szerintem,és még annyi hogy a Drayseen The Dragont hol szerezted?(a válladra a cuccot) :D -
#25396 Van egy kettő akit követek , de arra már nekem se sok energiám van. -
#25395 Szerintem jó. Hajrá Magyarok! -
NoobkillerHUN #25394 Sziasztok most kezdtem a játékot.
Már régóta nézegetem ezt a fórumot,és láttam,hogy ti sokat tudtok a játékról.
Végül arra jutottam,hogy beregisztrálok és érdeklődnék milyen fegyvert érdemes vásárolni Funds-ért royal soldiernek?
Már vettem pár fegyvert és ruhát.
Az accountom remélem tetszik és azt is,hogy fegyver ügyben nem nyúltam mellé:http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/823006131 -
tomonor #25393 ezen felül még az individuális EA munkatársak is szoktak posztolni kódokat twitteren. -
Pat10 #25392 köszi szépen majd akkor nézegetem őket:) -
#25391 Arab ultima
Arab híroz
Ez a Magyar fb Híróz csoportunk , de kód lejmolásért nagyon nagy harag van!
Magyar csoportban ha valaki talál kódot akkor azt valszeg kiírja, ezért Tabu a kéregetés.
hivatalos bfh fb
Ultima hivatalos.
P4F csoportok...
....meg minden ahol közös a fizetőeszköz.
A lényeg ,h a kódot abban játékban válts be ahol kell. -
tomonor #25390 He? Mi olyan nehéz a P4F játékok facebook/twitter/fórum oldalaiank beguglizásán? -
Pat10 #25389 mindig ezt mondjatok hogy figyeljünk oda de légy szíves belinkelnéd azokat ahol te szoktad nézni? köszi -
#25388 Jaja tudom, van p4f accom , játszottam is régebben, levél is szokott jönni... most nem jött :) -
Pat10 #25387 nekem van ahhoz is fiókom mégsem kaptam még egy e-mailt sem....? nem tudod miért lehet? -
tomonor #25386 A P4F csapata küldte ki, nem a BFH. -
#25385 olyan mondjuk nekem se jött. -
#25384 Nincs ideje es/vagy energiaja sok embernek ezeket a helyeket lesni nap mint nap, de erre a forumra surubben raneznek sokan. :p
Ha esetleg belinkelned az arab es barmilyen egyeb csoda oldalakrol a kodot idoben, akkor azt nagyon megkoszonnenk neked szerintem. :)
Thx. :) -
tomonor #25383 Nem, mi most az emailben kapott 1000 Fundról beszéltünk :P -
#25382 elkelt -
#25381 Az 1000f -es kód működött mindenkinek aki tegnap időben beváltotta , nem tudom honnan származik, de nekem is megadta rá a 1000f-et. Kicsit jobban kéne figyelnetek az angol és arab facebook heroes csoportokra , akkor nem maradnátok le. Am van felesleges royal (fej)nyalokás kódom 1 db. kinek kell? Az elsőnek adom,.. ha alapból nem kapott. -
Pat10 #25380 hág hogy én a múltkori shotgun kódból sem kaptam,meg még 1x sem....én ezt nem értem. -
#25379 Hat akkor valami eleg furcsa logika alapjan osztjak a kodokat (mar megint). :p -
Pat10 #25378 én regisztrálva vagyok arra is,és tudomásom szerint olyan is kapott aki nincsen arra regisztrálva,én nem kaptam még 1-et sem 1x sem... -
#25377 Szerintem most azok az EA fiokosok kaptak, akik a BF p4f-re is csinaltak katonat az accountjukkal, nem csak Heroes-ra van karakteruk. -
#25376 Mi a tökömért nem kapok én sose ilyeneket? Már évek óta be vagyok regisztrálva, de 1x sem kaptam. -
#25375 Köszi ,hogy szóltál én is megkaptam -
#25374 Ezek szemelyre es accra szabva jonnek emailre.
Ha valakinek nem kell vagy nem tudja, hogy csak egyszer hasznalatosak, akkor kiposztolja mas(ok)nak. :p -
#25373 Honnan vannak ezek a Fund-os kódok,csakmert egyik se lehet beváltani -
Pat10 #25372 ez sem működik..:/ nekem legalábbis..