Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Email változtatás nem történt.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
X6 1090T,Thermaltake Spin Q,Asrock 770 Extreme3,8 GB 1600,GTX 1060,FSP Hexa 500 (HS)Hülye suttyók. WOT:GyuszopapaHun
Én kb fél éve ,jártam úgy ,hogy játszottam és volt egy srác aki hacket használt, majd írtam neki angolul ,hogy levideóztam és ,hogy felteszem supportra...valami xTerminatorx volt neve, õ csak annyit írt vissza ,hogy "ne tegyem" ..kiléptem és láttam ,hogy felvett egy lvl 1-es karival barátnak valószínûleg õ volt xterminator123x névvel .. na itt kezdõdött a baj ,amikor felvettem ,másnapra már nem tudtam belépni a karimra,aztán beléptem az e-mail címemre ,sajnálatos módon kaptam is egy mailt ,hogy megváltozott az EA-s accountom jelszava -email címem is..wtf ? semmi nem volt írva ,h mire változtatták ... hozzáteszem ,nem adtam meg senkinek az adatokat,nem vagyok kezdõ ,költöttem is a game-re volt egy lvl 24-es mandom..ekkor sejtettem már ,h ellopták az egész EA accountom és azt is tudom hogy ez a terminator nevezetû heroes-os srác lehett , csináltam egy másik accountot heroes-on ,majd láttam ,hogy volt fent a karimmal ,szinte minden nap :/ aztán nem hagytam annyiba a dolgot , megkerestem a Magyar EA supportot ,és felhívtam õket,felvette egy Balázs nevezetû srác,és kérdezte h miben segíthet ..elmondtam neki a problémám és õ egybõl mondta ,hogy "igen 2 nappal ezelõtt megváltoztatták az e-mail címem " :S aztán mondtam neki ,hogy vissza szeretném kapni az EA accountomat ,nagyon nagy szerencsém volt , hogy volt 2db eredeti játékom ,Battlefield 2142 meg a Battlefield bad company 2 is..õ a biztonság kedvéért , kérte elkérte a játéknak a sorozatszámát😊 amit megadtam és innentõl kezdve a "kezembe" volt az ügy 😊 visszaállítottak az e-mail címem ,meg a jelszót is 😊 és csináltunk közesen ,aztán csináltunk egy új mail címet új jelszót stb , plusz egy biztonsági kérdést is..😊 és végül meglett a heroes-os karim 😊 semmilyen infot nem adhatott ki nekem ,hogy ki volt az ,de azt mondta megkapja a "büntetést " ezt bizzam rá 😊 foggalmam sincs hogy történhett ez az egész ,és hogy hogyan vitte el az egész EA accountom ..mai napig nem jöttem rá ,milyen hackel lopkodja az accountokat ilyen egyszerûen,vírusirtóm is volt ...szóval ezzel csak azt akarom nektek mondani ,hogy SENKIT ne vegyetek fel barátlistára a heroes-ba akit nem ismertek!! mert valószínû én ott hibáztam ,h felvettem a lvl 1-es kariát és õ úgy gondolta ,h ellopja az én karimat ,mivel mondtam neki ,h felteszem supporta amiért csalt :@ ..szóval SENKIT NE VEGYETEK FEL!!!

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
gunner: inkább hentelõ
soldier: fogalmam sincs 😄 ennél nem igen alakult ki nálam. Soldiert azt feszkó levezetésre szoktam elõvenni. Menni, lõni, ide-oda csapkodni mindent.
Ha leírod, hogy melyik kasztal milyen taktikát tervezel alkalmazni (pl.: soldier: hentelõ-kempelõ, gunner: hentelõ-kempelõ, mandó: késes-pisztolyos-csipás), akkor kapsz majd értelmes tanácsot.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Milyen fegyót érdemes most venni mandóra és soldierre?
Nem kell válaszolnod, igazam van.
😄😄😄😄
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Kipróbáltam és mûködött.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Figyeljetek, mert megint van egy magyar gyerek az éterben aki az accountokra megy, tegnap engem gyõzködött.
"alfonzbalint" asszem a nickneve, direktbe árul fundsgeneratort játék közben, csak az Email címed és a jelszavad kéri cserébe skype-on.
Nem bedõlni...
Nem kell válaszolnod, igazam van.
(csak vicceltem)
Mindenkinek ugyan olyan a játék , nincs különbség!
Valóban csak annyi a dolgod ,h játékon belül az options-ban a video quality-t medium-ra vagy high-ra állítod.
Tudom, hogy elég kihalt lett ez a topik, de lenne 1 kérésem.
Ha valakinek van 1 fölös béta kulcsa, az legyen szíves elküldeni nekem e-mailben. Privátban leírom az e-mailem, aki jelentkezne. Tudom, hogy kicsit furcsa kérés ez, de nekem nagyon tetszik a closed béta extrái (rakéta utáni csík, kondenzcsík, falombja, szentjánosbogarak, búzamezõ, kémény füst, stb...)
Köszönettel: Spets
Nem tudom egyszerûen megszokni, hogy a sok kickelés meg egyéb marhaság folyamatos kiírása megeszi a képernyõ bal szélének a 2/3-át.
Csak az a fránya sisak, azt azért se adja be D:
Lasts forever :o
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯