Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
mert sose látom hogy mirõl vált tá arra csak hogy a pálya felérõl lelõ :S
BattleTag: kabel15#2672
Az EU-s országok nagy részében (Mo kivételével az összesben kb.) nem áfaköteles az emeltdíjas sms szolgáltatás, míg itthon árarányosan emelkedik (260 ft sms díj+40 ft áfa, 350 sms+50 áfa, 620+80, 900+100, stbstb).
Emiatt mind az eladónak, mind a fogyasztónak csak egy baromi nagy lehúzás az egész. Az eladó az áfa miatt a júzer által fizetett összeg egy részét kapja meg, a többi mínusz (hisz ugye fizetni kell nekik is az emeltdíjas sms szolgáltatásért), míg a júzer kifizeti mondjuk 500 BF esetében a BF árának kétszeresét, merthogy ÁFA.
Emiatt van nagyon kevés micropaymentes játékban magyarországra SMS-fizetési lehetõség, vagy ha van, annak nagyon nagy ára van (és nem a micropayment, hanem a magyar állam miatt).
Többekközt emiatt is téves az a feltételezése sok embernek idehaza, hogy ezek a játékok, ahol SMS-el lehet fizetni, lehúzós k*csög bandák... Nem õk a lehúzósok, hanem az állam.
Egyszerûsítve a képletet: képzeld el azt, hogy a szolgáltatódnál 15 forint egy SMS, viszont minden SMS után 30-at von le, mert 15 forint ÁFA megy az államkasszába. Ugyanez, csak nagyban.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Ezt viszont nehezen lehetne megcsinálni Ft-os SMS-el, ahol az aktuális euro árfolyam szerint kellene minden nap változtatni 1 db SMS árát, ahhoz hogy 1 db SMS mindig 5 euro értékû legyen.
Valami ilyesmire gondolhatott U238?
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Az aláírások azért csak gyûljenek(!) , mert abból látjuk ,h mekkora a magyar közösség.
Tomonor:
Szerinted U-238 -al esetleg Goodman -nal lehet érdemben tárgyalni vagy csak az oldalon infóznak és fórumoznak?
Õket alkalmazza az EA?
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Úgyhogy a petíció fölösleges.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
2-300 legalább kéne.
Ennyi az bf.hu és sg forum olvasó?
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Megnéztem... nekem is.
Tegnap 13500 volt ma meg már 14500.
aztán ha megint oda akarsz menni, megtalálod az elmentett szerókat az options---> connect to server-ben
kattintani kell rá és már ott is vagy ,ha nincs tele.
Hát majd ha lesz SMS es változat akkor talán.
Addig jó nekem az alap. Így is messze magasan az elsõ helyen álok harcok végén.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Mo-n van dr.pepper csak nem az a nyerõs,hanem sima.
Kisboltokban,Lidl-ben talán lehet kapni
NonStop-okban szoktam találni.
De ezekben nincs kód, olyat csak az USA-ban lehet venni.