Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pra
tessék?

Ja, és a 30 feletti commandónak?

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

A gunnerednek 30 felett van még értelme, maximum az X-eket és L-eket gyûjtheted a neved mellett, nem?

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Pra
Szerintem a max sebzés PS lvl5-tel is max 79.

ha überrel mész akkor elég ott egy lövés is. Ám igen, általában kettõvel szedem le õket én is.

...

Ám ez még mindig nem egy egész tár.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Commando nerf elõtt talán, most 1 fejlövés 5 PS mellett nálam általában 55-80 között sebez stefan's sharpshooter-rel, így mindig minimum 1 fejlövés + 1 sima találattal van meg a fószer, ha full heal-ja van.
Úgy nézem a Wikkid is hasonlóan dolgozik.

Lupous
LOL

kabel15
Solider el én is elsõ között vagyok úgy hogy nem költöttem rá semmit.
Illetve vettem neki egy napra fegyvert de azt is megbántam mert az alap nekem jobban bejött.

BattleTag: kabel15#2672

Nekem alap fegyverem van (soldier), és nem unranked szerveren szinte mindig az elsõk között vagyok (15-ös szint).

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

alapfegyverekkel nem is fogsz sokra menni, ha eddig nem vetted észre.

kabel15
Ezt
Most néztem meg. Igen õ tud valamit.
De ebben már van pénze mert pisztoly+puska nem alap.
De igen így is lehet tolni. Az viszont érdekelne hogy ez a puska NAT ban melyik tipus?

Nekem megvan a német arcfestés, remélem nyernek😛

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

kabel15
Vedd meg neki a német zászlót.
90% hogy nyernek.

senki sem tud, ám valószínûleg amelyik karaktered invertory-ában van a festés, arra kapod a fegyót automatikusan.

Lupous
Kíváncsi vagyok..ez a VB-s játék hogyan lesz...mert legrosszabb esetben is egy bronz és egy ezüst medál biztos az enyém...ha pedig urugvait sikeresen megveri mindenki (erre azért elég nagy az esély) akkor mindent megnyerek 😄...elvileg...szóval arra leszek kíváncsi hogy a nyeremény milyen formában jut el a karakterhez...egyszerûen csak otterem vagy kapok valami emailt benne pár redeem kóddal (annyi problémám van csak hogy két karimnak bizti lesz medálja viszont a gunnerem akinek csak 1 brazil festést vettem semmi...)szóval remélem a redeem kódos módszer lesz...tudtok errõl valamit esetleg?<#nemtudom>

Zero07
Igazad van. Ez a Battlefield Heroes, nem a való világ, nem CS, hanem Battlefield Heroes. 😉

Lupous
Jólvan...én leszarom igazából...olyan amilyen<#pias>

Zero07
De most ennyi erõvel, ha már a mesterlövészpuskának egybõl halálosnak kéne lennie akkor már a géppisztolynak is egy rövid sorozat után. :-P Szóval nincs itt min hõzöngeni. Meg akkor már a könnyûgéppuska is, meg a golyószóró is, hogy nem darálja be az ellenséget azonnal?

kabel15
Ott a pont.

Lupous
Jahh még valami...lehet azt kultúráltan is közölni másokkal hogy balfaszok esetleg...szóval kérlek ne trolloskodj 😄...amúgy meg mibõl gondolod hogy nem megy neki a kempelés?...abban tökéletesen igaza van hogy a Sniperpuskának többet kellene sebezni...+egybõl headshot az azért elég alap lenne...és a pityu ha van valakinek messze jobb mint a puska...mivel nem hagy csíkot plusz nem szûkül be a látókör...egyetlen hibája hogy nagyonagyon messzire talán nem lehet célozni vele jól.

Lupous
Ja kell hozzá ész... de szerintem amikor azt mondja valaki hogy sniper...akkor pontosan tudja hogy a kaszt neve Commando...csak éppen a játék közben semmi mást nem csinál csak kempel...vagyis sniperpuskával olt mindenkit így pedig jogosan hívja snipernek szerintem azt amit.
Én tegnap kezdtem el sniperkedni és kurvajó...elixirt nemnagyon használok...így is eltudok menekülni ha kell 😄

Zero07
Szerintem meg ott a baj, hogy nem tudsz kommandóssal játszani (és már vagy negyedszerre is elmondom, A BFH-BAN NINCS ILYEN KASZT, HOGY SNIPER! ezt nehéz felfogni?) az meg tényleg a te bajod, ha magyarán hülye vagy a mesterlövészkedéshez. Eleve egy jó mesterlövész jó helyet választ magának. Mondjuk leszedünk egy embert, de észrevettek és lõnek? fuss el elixirrel egy jó helyre megint. Sok ész kell hozzá. -,-

Igazad lehet.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

kabel15
Mondjuk én alap fegyverrel megyek.
Hát lehet hogy újra bele kell rázódnom.

szerintem meg te vagy elrontva, ugyanis én 1 fejessel is ki tudom szedni õket PS-en, Stefan's Sharpshooter-rel.

kabel15
Igen hogy nem tudom benyomni rá.
De ki van maxolva a PS em és így is 3-4 lövés 1 ember. arrol nem is beszélve hogy utána végem van mivel megtalál valaki.
Szóval szerintem itt el van rontva a sniper.

figyelsz te arra amit én írok?

kabel15
De mondjuk az egész játék vicc.
Én elfogadom hogy mesés meg viccesre szánták de az hogy sniper puskával 3-4 lövés egy ember az vicc.
Egy lövés 1 ember. Ez lenne az ideál. jó most majd jön az oltás majd hogy akkor szar játék lenne.

pisztolyra nem tudod benyomni a piercing shotot éppenséggel.

kabel15
Komolyan egy szaros pisztoly nagyobbat sebez mint egy sniper. ez azért vicc. és szégyen

Lupous
Az egyik régebbi signemben is benn volt Magyarország térképe...mégse lett belõle semmi 😄

A régi m o. térkép mióta tiltott?? nem kockáztatnál vele semmit max a körülöttünk lévõk szidnának

Pra
CAC:
Eleve *okat írt.
Meg szerintem is kár idõtpazarolni rá.

Továbbá ott egy tag mondta hogy támogat minket, ám nem tudja magyarországot térképre helyezni. Azon gondolkodtam, hogy berakom a régi magyarország teljes földrajzi térképét <#eplus2> ám kicsit morbid lenne, meg amúgy is az acc-omat kockáztatnám vele.

A cseheken ne lepõdjetek meg, ha támogatnak minket, õk valahogy jobban viszonulnak hozzánk, mint a kisantant.

nyugi... topikba semmiképpense szidalmazd, mert csak a saját fórum permissziódat kockáztatod vele. Továbbá a gyerek maga írta a csillagokat, ugyanis nincs olyan worldfilter szó, ami csillagokra cserélné a szavakat. A Fuck pölö Duck lesz.

A helyes megoldás itt a Report gomb, és ott szépen leírni hogy mi a bánatod vele kapcsolatban. Ám vigyázni kell, mert a modok bezárhatják a topikot flamewar okán.

kabel15
nekem ezért van 2 acc om egyik az enyém másik a vendég.
De ez szinte minden játéknál így van. Pl ezért van még mindig fen a gépemen a WoW én már kb 1 éve nem tolom de ha jön valaki akkor rohadt jó gyerek pásztor. Leültetem elé a gyereket aztán hagyom hogy szórakozzon. Én addig nézek filmet vagy kimegyek a kertbe.

Szerintem hülyeség az arány pl én is amikor haverom tesvére is lejön és nem gépezenk vagy vmi akk a testvére játszik... mit mondjak nem valami pro

kabel15
Szerintem hagyd a francba az egész gyerek egy szerencsétlenség lehet.
Nézd meg a ROTA ját. a legjobb arány is 0.5

Azt akartam, hogy bejelölöm friendsnek, aztán valami hihetetlen mód rászállok commandóval. 😊
Sajna úgy látom nem a nat karaktere a fõ neki, de ettõl egy próbát megér. Bár sosem vettem emótot, de a kedvéért beruházok valami nagyon megalázóra. Így írogasson legközelebb a jobb sorsra érdemes kis hazánkra trágárságot!
Hule kocsog!

Esetleg az itteni nat playerek is rászállhatnának a royalos karaktereire. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Lupous
Édes a bosszú hehh?! <#nevetes1>

Figy Pra!
Te mint topicnyitó nem látod mit írt ez a chrisdefender csóka az aláírós topikba?
A **** hungary mivel moderálva lett gondolom valami csúnyát, csak szeretném tudni, hogy milyen mértékben küldjem el a k anyjába.

Ja, sörétes...csak ez olyan, hogy egy darab 7.62-es sörét van benne. 😊

Zero07
sörétes xD

kabel15
melyik puskával?

Lupous
Bakker..tegnap ugye megint volt ilyen hét videója cuc...és kicsit kedvet kaptam a sniperkedéshez tõle...és mit ne mondjak valami kurvajó 😄...12-2 es statokat produkálok meg hasonlók 😄

kabel15
Max akkor vásárlok ha lesz SMS. addig nem ál szándékomban.
Bár igen elég húzós ez a 450VP :S

Lupous
Ez nagyban függ attól hogy milyen stílusban tolod...smg nél ugye 3 fajta van közel távol meg közepes...neked kell eldönteni hogy hogyan szoktál játszani...ha közelrõl szoktad a legtöbbször az ellent terrorizálni akkor érdemes a közeli fegyót választani...stb...stb
Pisztolynál szerintem a távolra lövõ a legjobb nálam bevált...viszont ha vp bõl vásárolod nemnagyon éri meg mert elég hamar leeszi a pontjaid...szóval érdemes lenne megvenni...én is most arra gyûjtök picit.

kabel15
És melyik fegyvert éri meg megvenni?
csak is VP bõl tudom.
Ugyan ez lenne a kérdés csak SMG re is.
Szóval abbol melyiket éri meg megvenni?

Pra
ugyan-az a két kaszt fegyója.