Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
...
Ám ez még mindig nem egy egész tár.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Úgy nézem a Wikkid is hasonlóan dolgozik.
Illetve vettem neki egy napra fegyvert de azt is megbántam mert az alap nekem jobban bejött.
BattleTag: kabel15#2672
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Most néztem meg. Igen õ tud valamit.
De ebben már van pénze mert pisztoly+puska nem alap.
De igen így is lehet tolni. Az viszont érdekelne hogy ez a puska NAT ban melyik tipus?
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Én tegnap kezdtem el sniperkedni és kurvajó...elixirt nemnagyon használok...így is eltudok menekülni ha kell 😄
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Hát lehet hogy újra bele kell rázódnom.
De ki van maxolva a PS em és így is 3-4 lövés 1 ember. arrol nem is beszélve hogy utána végem van mivel megtalál valaki.
Szóval szerintem itt el van rontva a sniper.
Én elfogadom hogy mesés meg viccesre szánták de az hogy sniper puskával 3-4 lövés egy ember az vicc.
Egy lövés 1 ember. Ez lenne az ideál. jó most majd jön az oltás majd hogy akkor szar játék lenne.
A helyes megoldás itt a Report gomb, és ott szépen leírni hogy mi a bánatod vele kapcsolatban. Ám vigyázni kell, mert a modok bezárhatják a topikot flamewar okán.
De ez szinte minden játéknál így van. Pl ezért van még mindig fen a gépemen a WoW én már kb 1 éve nem tolom de ha jön valaki akkor rohadt jó gyerek pásztor. Leültetem elé a gyereket aztán hagyom hogy szórakozzon. Én addig nézek filmet vagy kimegyek a kertbe.
Nézd meg a ROTA ját. a legjobb arány is 0.5
Sajna úgy látom nem a nat karaktere a fõ neki, de ettõl egy próbát megér. Bár sosem vettem emótot, de a kedvéért beruházok valami nagyon megalázóra. Így írogasson legközelebb a jobb sorsra érdemes kis hazánkra trágárságot!
Hule kocsog!
Esetleg az itteni nat playerek is rászállhatnának a royalos karaktereire. 😊
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Te mint topicnyitó nem látod mit írt ez a chrisdefender csóka az aláírós topikba?
A **** hungary mivel moderálva lett gondolom valami csúnyát, csak szeretném tudni, hogy milyen mértékben küldjem el a k anyjába.
Bár igen elég húzós ez a 450VP :S
Pisztolynál szerintem a távolra lövõ a legjobb nálam bevált...viszont ha vp bõl vásárolod nemnagyon éri meg mert elég hamar leeszi a pontjaid...szóval érdemes lenne megvenni...én is most arra gyûjtök picit.
csak is VP bõl tudom.
Ugyan ez lenne a kérdés csak SMG re is.
Szóval abbol melyiket éri meg megvenni?