Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pra
Én szoktam inni.
Néha jól esik , olyan mint a káóóla csak mandulás-marcipános kicsit az íze.

Kódot meg keresgélni kellett a neten vagy licitálni rá.

kabel15
De honnan szereztél kódot?
Egyébként én Magyarországon nem is találkoztam még ilyen itallal.
TV ben láttam már de boltban még nem :S

BattleTag: kabel15#2672

Zero07
mit?

byzhouse
én kikértem 4accra összes katonára a szetteket 😄(pár óra 😄D)

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Zero07
véletlen se :-P ha szerez kódot akkor nem. habár a non-uniqueról tényleg. :/ nekem azzal lett alpesi szett 😄

byzhouse
pont lemaradtál róla :|

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯

Az amcsiknál a Dr.Pepper üccsikben volt egy kód, melyet ha beírtál a weblapjukon, különbözõ promós ruhaszetteket kaptál cserébe.
Így van nekem hegymászós és repcsis ruhakollekcióm.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

kabel15
De milyen kód?
Én ezekrõl semmit nem tudok 😄

byzhouse
az szép 😄

Pra
És nem is volt elõtte dr.pepper kódod?

Vicces 😄

Zero07
igen ez egy bug, és piszok nagy mákod van 😉

kabel15
Hello!

Frissítés után volt egy sál féleség és egy pisztoly tok.

Vagy: Kép

byzhouse
hmm 2-3hónapos accomon összes karakter lvl1-es és 1szer léptem,be 1percet játszani 😄 az se rossz

byzhouse
/signed fucked

Zero07
ja veszel bf-et átgenerálod redeembe és küldöd a kódot...és akkor amikor rányomsz, hogy redeem és tölt bocsika túl sok csatlakozás ezért kidobtunk 500 embert köztük téged is xD a kódod meg valahol az ûrben xD na de komolyra fordítva..hát elég kevés aláírás, ezek a rohadékok le se szarják. -,-"

Pra
Arról nem beszélve ,h hogyan küld BFet?
mert nem lehet BF-et küldeni tudomásom szerint, csak magadnak tudod megvenni.
Pedig jó lenne ha lehetne redeem kóddal bf-et ajándékba adni.

Zero07
én még pár klánba küldtem linket remélem aláírják am fórumon most egy gyerek azt írja hogy 2 dp kódért ad 700bf-et. szerintem csak átverés. hogy küldene már 700bf-et? szegény gyp-s

Zero07
már kivan rakva :/

Pra
Azért az üzenõfaladra tedd ki a linket 😉

Lupous
Zsír 😄...bár az SFC ben is több tag van...de ugye majd csak összejön a sok sok aláírás 😄 remélem kb 100 körül azért lesz 😄

Pra
naná ,hogy beszámozom.
Most néztem ,h már több mint 30 aláírás van XD

Zero07
ja jó lenne egy újabb sign mert már kiesik a téma a elsõ oldalról

Zero07
csak én nekem nincs vagy tényleg kivették a Storeból a bohóc orrot. pedig annyira rusnya hõsöket lehetett vele csinálni 😞

Lupous
Hát...még bármi lehet...de megvagyok nélkülük jelenleg 😄

Lupous
Pra...jó a cikk...a topik is fasza...köszönöm szépen!<#worship> Akik signeltek azokat kilehetne így írni egymás alá számozva 😄...ahogy annál a pólós ötletnél is volt 😄...
+Akinek van régi accountja az azzal is signelhetne 😄 (Én összesen 3al tettem ezt 😄)

Zero07
igen. ez csak ezek szerint átverés volt.

Hol vannak a mára ígért Dr Pepper szettek?😞

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

jó nektek én még mindig nem tudok játszani.
azért az sms es aláírást aláirtam 😄

Pra
Nekem a Legit soha nem lehet 4alatt.
De majd kipóbálom ezt a leosztást(most lvl26 vagyok):
Keg 4
LEgit 4
FF 4
HS 2
Ieg 0

Nekem ma este járt le 11 körül. Tehát hétfõ este aktiváltam. Másnap 8-16ig meg volt a szerver karbantartás. Így jogos lenne. 😞

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Nem sajna. Az csak egy régi sig volt. FF 5, HS 5, a többi 1. Szerintem LegIT-re megy majd még 3 pont, de 2 minimum.
Ellenben volt olyan, hogy kipróbáltam maxon a KEG-et. Állatdurva. És aki túlélte, úgy mozgott, mint valami lassított felvétel. 😊

Pra
CAC,
most néztem , nálad 4esen van a keg?
Drááága kenyééér, az az mekkorát sebez ,ha tömegbe dobod? XD
(persze ha nem szívja el, nem üti el senki)

Szombat éjjel aktiváltam 2 napra és hétfõn volt a krach,talán akkor járt le, azért? Mindegy, ma este meg már automatikusan mûködtek nálam újra a widgetek.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Pra
Én ismerek egy magyar játékost akinek nagyon(NAGYON)hasonló a neve, és már bebukott TCC-n, ott örök Ban-t kapott.
Mondta ,h olyan volt a heack ,h még azt is tudta ,kinek mennyi a hp-ja.
Akkor azt mondta ,h csak kipróbálta :/
És még peóbáltam védeni Wandanál a srácot 😛

Szerintem ezek is az õ playerei.

Tán emlékeztek, hogy nem is oly régen linkeltem egy gerasniper nevû csaló köcsögöt. TEgnap találkoztam egy gerahadnagy nevû karakterrel. Gyanítom, hogy ugyanazé a játékosé. Úgy néz ki sajna magyar. Nem vagyok rá büszke. 😞
Egyébként még nem bannolták, pedig rengeteg bejelentést kapott már, és a kis pöcs még büszke is rá.

Köszi Pra a cikkezést, topiknyitást.
Találkoztam ma 2 magyarral, mondtam nekik a dolgot.

Nekem sajna nem mûködik. 😞
Ennek automatikusnak kéne lennie, vagy kell valamit csinálnom a jóváírásért? 2 fizetõs fegyverem, és a szülinapi kód is elment a leállás miatt.

Pra
1 day extension

Aki rosszkor aktiválta a szülinapi meglepit azt az EA kárpótolja.
Na ilyen sem volt még.
Amúgy mûködik<#taps>
Tonikot nem adott vissza, sebbbbaj

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Pra
Lehet aláírni gyerekek (!)😄 :
aláírós topic

Lupous
sry az van ott hogy USER CP...a többi kb jó 😄

Lupous
Ó...ezt a fórumban lehet megoldani....van fenn egy olyan izé hogy...valami olyan hogy your PC vagy mi...sárgával...katt rá és akkor ott van hogy edit signature vagy mi 😄...nah én mára eltûnök holnap meg akkor én is signelek 😄

Pra
köszi CAC!
Megyitom a topicot,
Remélem nem törlik, és akkor megy a hír is.

lvl 24 volt a nat.-os karim. Most irta épp egy régi nationalos cimboram (francia), hogy a jo nat-os harcosokat meg jól kivágják a szerokról, ha zsinorban sok játékot nyernek.
Pra
Hogy kell az aláírásomba beilleszteni a képet?
Mert én csak ezt a Create your own custom signature! menut találom , és ott mar nem értem ,miért nem tölthetek fel valamit normálisan, ill nem mûxik a szokásos img link kódolás.

Milyen unlimited cucc?

We made this topic because we want to buy in Hungary Battlefunds by sms.
So this is a topic, where we are collecting signatures to show how many Battlefield Heroes player are in Hungary.

Lupous
jah és mi volt az a két unlimited cucc?

Lupous
LOL...jó ez a hozzáállás..plusz szerintem elvagytok tájolva a national oldalon is rengeteg jó játékos van (magyar is) csak lehet hogy a magasabb szinthez nem vagytok hozzászokva 😄...
Kabel ez az ingyen cucc vagy mi ez mikor volt?

Lupous
Láttam zero....már ha te vagy anti-arabian...hogy betetted a kicsi izét az aláírásodba...de valahogy úgy csináltad meg hogy ha rá kattintok akkor bead valami galériát vagy mit...és gondolom nem így akartad....mert ennek csak úgy lesz értelme ha a mi kis ötletünk topikját dobja a kattra. 😄...csak ugye a topik még nincs kész 😄

ja én is átmegyek royalba, nincs értelme natot játszani, majdhogynem egyedül.