Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha jól esik , olyan mint a káóóla csak mandulás-marcipános kicsit az íze.
Kódot meg keresgélni kellett a neten vagy licitálni rá.
Egyébként én Magyarországon nem is találkoztam még ilyen itallal.
TV ben láttam már de boltban még nem :S
BattleTag: kabel15#2672
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Így van nekem hegymászós és repcsis ruhakollekcióm.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
BattleTag: kabel15#2672
mert nem lehet BF-et küldeni tudomásom szerint, csak magadnak tudod megvenni.
Pedig jó lenne ha lehetne redeem kóddal bf-et ajándékba adni.
+Akinek van régi accountja az azzal is signelhetne 😄 (Én összesen 3al tettem ezt 😄)
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
azért az sms es aláírást aláirtam 😄
De majd kipóbálom ezt a leosztást(most lvl26 vagyok):
Keg 4
LEgit 4
FF 4
HS 2
Ieg 0
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Ellenben volt olyan, hogy kipróbáltam maxon a KEG-et. Állatdurva. És aki túlélte, úgy mozgott, mint valami lassított felvétel. 😊
most néztem , nálad 4esen van a keg?
Drááága kenyééér, az az mekkorát sebez ,ha tömegbe dobod? XD
(persze ha nem szívja el, nem üti el senki)
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Mondta ,h olyan volt a heack ,h még azt is tudta ,kinek mennyi a hp-ja.
Akkor azt mondta ,h csak kipróbálta :/
És még peóbáltam védeni Wandanál a srácot 😛
Szerintem ezek is az õ playerei.
Egyébként még nem bannolták, pedig rengeteg bejelentést kapott már, és a kis pöcs még büszke is rá.
Találkoztam ma 2 magyarral, mondtam nekik a dolgot.
Ennek automatikusnak kéne lennie, vagy kell valamit csinálnom a jóváírásért? 2 fizetõs fegyverem, és a szülinapi kód is elment a leállás miatt.
Aki rosszkor aktiválta a szülinapi meglepit azt az EA kárpótolja.
Na ilyen sem volt még.
Amúgy mûködik<#taps>#taps>
Tonikot nem adott vissza, sebbbbaj
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
aláírós topic
Mert én csak ezt a Create your own custom signature! menut találom , és ott mar nem értem ,miért nem tölthetek fel valamit normálisan, ill nem mûxik a szokásos img link kódolás.
We made this topic because we want to buy in Hungary Battlefunds by sms.
So this is a topic, where we are collecting signatures to show how many Battlefield Heroes player are in Hungary.
Kabel ez az ingyen cucc vagy mi ez mikor volt?