Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Amúgy jelentkezel és küldenek kódot vagy valamit "csinálni" érte?
Vagy ez is úgy lesz mint az elõzõnél hogy 1 kódot végtelenszer felhasználhatsz?
Amúgy ezek a settek nagyon jók 😛
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Mért is ne...
Ki kell festeni azokat a képeket . de egybe a négyet vagy külön??
________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ ¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯¯
Natosoké ezúttal tényleg jobb. 😛
Már rég nem érdekel a statom se, napról napra esik lefele, mert már csak az a fontos ,h jókedvem legyen játék közben.
A gunneremnek vettem anno boost-ot ,de csak azért ,h normálisan tudjak játszani a többiekkel TCC-n, ha épp gunnerhez van kedvem.
Szóval én továbbra is a commandoval megyek ,csak néha ha már uncsi áttérek pár napra gunnerezni vagy soldierezni.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.