Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lupous
Nemtoom nekem mindegy végülis...de szerintem a hollandok nyernek

nem 14*140 ért vettem, sokan biztos hülyének tartotok, hogy fizettem a játkért, már 3 szor vettem bf et... persze csak a 700-ast. többé tuti nem adok ki érte pénzt

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

HI! én most a spanyoloknak szoritok, marhára, 14-ért megvettem két karakteremnek, is az arcfestést, hát Hajrá spanyolok!.

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Gratula!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Lupous
hihíí...megnyertem mindent amit lehet ebben a VB-s játékban 😄 mivel tegnap a németek nyertek 😄 \m/

kabel15
Na jó egy jó párat kihagytam 😊

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Na én is beszálok 😊
The Demonstration - Bad Romance (Cover)
Papa Roach - Last Resort
Papa Roach - Broken Home
Enter Sandman - Metallica
Metallica - Fuel
Metallica - Master of Puppets
Lordi - Hardrock Hallelujah
Lordi - This Is Halloween (mondjuk ez csak egy feldolgozás féleség de majd rájöttök kié az eredeti 😊 )

Zero07
The Dandy Warhols-Bohemian Like You
am én let the bodies hit the floor néven ismertem, de akkor biztos 😄
<#email><#lama>

Lupous
Amúgy engem az elsõ zene érdekelne 😄

Lupous
Nem kötekedni akarok (nah jó kicsit mégis<#bee1>) de a szám címe simán csak Bodies....és ez egy alapmû rókereknek <#pias>

Ejj, ilyeneket hallgattok? Ez az igazi jó:
http://www.youtube.com/v/-bAN7Ts0xBo
(Mielõtt komolyan vennétek, csak vicc volt)

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Zero07
Drowning Pool-Let he bodies hit the floor

Hello. Hallod zero mi a videódban a 2. szám címe?

Zero07
na kész -remélem Youtube nem kontál bele a zenébe, és tudom, hogy a Bodies sz@r meg elrágott csont már rég, de a jó zenéimet másra tartogatom, és ez volt az egyik legnormálisabb

Zero07
na összejött, már ment a videószerkesztõ. ez legalább nem lett annyira halálmúvi, mert akárhova csatlakoztam a csapattársaimnál egy rakat sz*r is többet ért volna.

Zero07
ss-en nincs tank 😊

UT-ban kisebb pályák vannak és az úton lehet menni, a sniperek nem rúgnak labdába, csak ha az út közepére kiállnak és hosszában lõnek, jó mert, mindig van fedezék a közelben.
Hát az SS nyílt terepein max. tankkal vagy repülõvel söpörhetsz végig büntetlenül.<#eplus2> Megyek meglesem.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Zero07
Hát én próbálkozok videót csinálni csak qrva sokszor meghalok, meg mindig noobokkal vagyok. :/

Köszi! Igyekszem-igyekszem. 😊

A capture the flag tényleg nagyon jó ötlet. Fõleg védeni a zászlóvivõt. Mondjuk nem akármilyen snipertûzben lehet, aki épp próbálja hazavinni a zászlót.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Lupous
Amúgy UT III-ban is asszem van ilyen zászlós téma. Az elég ütõs...remélem ez is. Csak azt kéne megoldani hogy ne ilyen random módon jöjjenek a játékmódok gémelés közben... az azért elég fos...ígyis amikor MM jön a fél csapat elhúz...még ha jók is vagyunk.

Lupous
"Mivel komállak Pra, és úgy gondolom érdemes a lelkedért küzdeni, ezért itt..."----hát ez hatalmas szöveg <#nevetes1> <#worship>
Videót esetleg tolna valaki (esetleg talán Tomonor 😄) errõl az új játékmódról....nincs kedvem megint vagy egy órát szedni a cuccost.<#pias>

Zászlórablás? Hmm... De rég játszottam már Unreal Tournament I.-et (10 éve PIII.-on?), ott volt ez az egyik alap játékmód.
Ott legalább tényleg kell csapatmunka.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Azaz nem szar zene, hanem elektronyos.

Nem, ez nem elektronyos. 😊

Mivel komállak Pra, és úgy gondolom érdemes a lelkedért küzdeni, ezért itt van pár alap kedvcsinálónak!

Paradise Lost - Last regret
Within Temptation - Our Farewell
Sonata Arctica - Still Lovin'
Van canto - Fear of the Dark (a Maidenes)
Pokolgép - Hol van a szó

...és a zenecsinálás alfája és omegája: Metallica - Nothing else matters

Mondjuk holnapig linkelhetném a jó muzsikákat. 😊

most jövök PTE-rõl, még meg sem jelent az új drop box játékmód, és máris egy új játékmódot lehet kipróbálni: CTF - zászlórablás. Új pályák ugyan nincsenek, az olyan pályák vanna átszervezve mint SS vagy CC. A lényeg hogy elrabold az ellenfél zászlaját, és vidd a te zászlódhoz.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Pra
média... ugyan már.
Nem nem , van ott mindenféle más elektronikus zene ami engem és a baráti körömet érint.
de tény ,h az emberek 90% a nyálas szar zene miatt megy, és a médiát nem érdekli a maradék 10%,... az nem hír.

Ja, azt hittem, hogy ott csak Guetta van, és most már majdnem 100000 ember csak miatta. Legalábbis a médiából nekem ez jön le.<#hawaii>

Amúgy meg mindenki azt csinál és azt hallgat amit akar, ha engem közben nem zavar.<#nevetes1>

Pra
breakbeat-et meg úgy írtam ,h "berakbaet" XD
10-kor kezdtem italozni XD ...ez az eredmény 😊

davis98
00:58 - tól indul be <#wink>

nickname: doki09

davis98
Én az ilyen zenét komálom: http://www.youtube.com/watch?v=-bUj0Qe_S_c

nickname: doki09

Pra
kihíreztem az új pályát

Amúgy meg ,ha célzás volt a Guetta , megnyugtatlak ,h ki nem állhatom az olyan nyál zenét amit õ és az ilyen popnyál dj húznak.
csak az alter elektronika jön be: berakbaet , dubstep, minimál, experimentál - kísérleti elektronika jöhet számításba nálam.
Trensz meg szar ház soha! de soha!

Touhou arrange-ek... kicsit bonyolult lenne elmagyarázni így hirtelen. A lényeg, hogy van egy danmaku játékszéria, amit Touhounak hívnak, és kikuurt jó zenék vannak benne, ám az arrange-ek amiket fanok készítenek még jobbak. 😄

Na én megint másra: magyar undergrund 1980-2010 (A.E.Bizottságtól-Magashegyi Underground-ig), na meg egy kis metál,vagy punk is belefér, ha elég pörgõs és értelmes a szövege.
Repatomonor21 kedvenc Manga-metal-ja is jó<#buck>, David Guetta sajnos<#eplus2> nem jön be.

Lupous
Nohh ebbe kötelezõ belepofáznom 😄 (Kõrocker létemre 😄)
Van jó elektronikus zene ez oké...de nagyon nagyon nagyon kevés van!
Tomonor...ez micsoda...a banda neve mi...mert gecirejó! Én is hallgatok japán dolgokat is de ilyennel nem taliztam még 😄
Aki kicsit mazsizni akar annak itt pár jóság :
Black Tide
Taking Dawn
Chilldren Of Bodom
GodSmack
The Hollow Earth Theory
Sonic Syndicate
(Jelenleg ezeket hallgatózom)

nem buta, inkább szar.

ez az amit én hallgatok >😄

Pra
ez buta? 😊

zene

Ha arrébb mész 200 métert, a városban megkapod 5-ödennyiért. Egyébként, aki buta elektronyos/divatzenét hallgat, az megérdemli. 😛
Metálforevööööööör! 😊

Fú bakker, 6.30-tól dolgozom.<#szomoru1> Ilyenkor nézem meg mit cseteltetek este, mert akkor meg én nem érek rá.

Pra
ja meg egy sör, és egy cola volt még benne.

Pra
De nekem tervben van a szeró.

Más..

Balatonon vagyok, soundon, és földváron 2rántotthús krumplival(ami nem volt finom) + 2kávé = 6000ft
Rabló banda!

Úúú, te meg már 10-kor. <#vigyor1>

Lupous
Fú bakker te már 7 kor fenntvagy?<#worship>

Nem neked volt tervben õszre?

semmiként, úgy lehet w/l ratio-t éppenséggel statpadolni.

kabel15
De hogy lehet csatlakozni a TCC szerverre?
A másik hogyha a játék vége elõtt kilépek akkor azt nyertes vagy vesztes mecs ként számolja?

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Pra
milyen jó lenne még egy magyar szeró...
ez most csak úgy eszembe jutott 😊

nem.

Zero07
hallottam ilyesmit, hogy lehet hogy lesz új jármû. ez igaz?

pont most akartam írni, hogy hülyeség volt az egész mivel nem vok annyira tapasztalt ebbena játékban. Igazad van! 😄