Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
The Demonstration - Bad Romance (Cover)
Papa Roach - Last Resort
Papa Roach - Broken Home
Enter Sandman - Metallica
Metallica - Fuel
Metallica - Master of Puppets
Lordi - Hardrock Hallelujah
Lordi - This Is Halloween (mondjuk ez csak egy feldolgozás féleség de majd rájöttök kié az eredeti 😊 )
BattleTag: kabel15#2672
am én let the bodies hit the floor néven ismertem, de akkor biztos 😄
<#email>#email><#lama>#lama>
http://www.youtube.com/v/-bAN7Ts0xBo
(Mielõtt komolyan vennétek, csak vicc volt)
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Hát az SS nyílt terepein max. tankkal vagy repülõvel söpörhetsz végig büntetlenül.<#eplus2>#eplus2> Megyek meglesem.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
A capture the flag tényleg nagyon jó ötlet. Fõleg védeni a zászlóvivõt. Mondjuk nem akármilyen snipertûzben lehet, aki épp próbálja hazavinni a zászlót.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Videót esetleg tolna valaki (esetleg talán Tomonor 😄) errõl az új játékmódról....nincs kedvem megint vagy egy órát szedni a cuccost.<#pias>#pias>
Ott legalább tényleg kell csapatmunka.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Mivel komállak Pra, és úgy gondolom érdemes a lelkedért küzdeni, ezért itt van pár alap kedvcsinálónak!
Paradise Lost - Last regret
Within Temptation - Our Farewell
Sonata Arctica - Still Lovin'
Van canto - Fear of the Dark (a Maidenes)
Pokolgép - Hol van a szó
...és a zenecsinálás alfája és omegája: Metallica - Nothing else matters
Mondjuk holnapig linkelhetném a jó muzsikákat. 😊
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Nem nem , van ott mindenféle más elektronikus zene ami engem és a baráti körömet érint.
de tény ,h az emberek 90% a nyálas szar zene miatt megy, és a médiát nem érdekli a maradék 10%,... az nem hír.
Amúgy meg mindenki azt csinál és azt hallgat amit akar, ha engem közben nem zavar.<#nevetes1>#nevetes1>
Amúgy meg ,ha célzás volt a Guetta , megnyugtatlak ,h ki nem állhatom az olyan nyál zenét amit õ és az ilyen popnyál dj húznak.
csak az alter elektronika jön be: berakbaet , dubstep, minimál, experimentál - kísérleti elektronika jöhet számításba nálam.
Trensz meg szar ház soha! de soha!
Repatomonor21 kedvenc Manga-metal-ja is jó<#buck>#buck>, David Guetta sajnos<#eplus2>#eplus2> nem jön be.
Van jó elektronikus zene ez oké...de nagyon nagyon nagyon kevés van!
Tomonor...ez micsoda...a banda neve mi...mert gecirejó! Én is hallgatok japán dolgokat is de ilyennel nem taliztam még 😄
Aki kicsit mazsizni akar annak itt pár jóság :
Black Tide
Taking Dawn
Chilldren Of Bodom
GodSmack
The Hollow Earth Theory
Sonic Syndicate
(Jelenleg ezeket hallgatózom)
Metálforevööööööör! 😊
Más..
Balatonon vagyok, soundon, és földváron 2rántotthús krumplival(ami nem volt finom) + 2kávé = 6000ft
Rabló banda!
A másik hogyha a játék vége elõtt kilépek akkor azt nyertes vagy vesztes mecs ként számolja?
BattleTag: kabel15#2672
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"