Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lupous
Pfííí...ötletnek ötlet..de gondolod hogy közülünk bárki aki már elért egy bizonyos szintet hajlandó pénzt áldozni arra hogy egy új még félig sincs kész klán nevét felvegye...meg minden?!...hát nemtudom szerintem erre nem sok hajlam van :s plusz szerintem ez a klánnév rövidítéses név izé elég ratyi meg macerás..bõven elég ha ott virít hogy HUN... már így is amikor többen voltunk HUN -ok egy szerveren mindig kérdezgetik a balfaszabbak hogy mi ez...a klánunk neve vagy mi?!
Amúgy meg hogy csinálsz egy újabb klánt...hát végül is miért ne...jó az.<#pias>

Bocsi, azt sem tudom mi a nevetek a játékban.. :S

attól függ mennyire ismernek, és mit mondanak rólad. Ennyi.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

vigyázz, mert a "The Hungry Hungarian"-t már levédtem. ©

Tomonor, honnan lehet tudni, hogy mekkora egy fórumon a reputációd? Az enyém itt mennyi lehet?<#confused>

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Azon gondolkoztam, hogy csinálhatnánk egy klánt aminek a neve az lenne, hogy "Hungry Soldiers Of Hungary" és a rövidítése benne lenne a karink nevében pl.:-Hero. Csak egy ötlet! =)

Lupous
ja a kalapács?

Lupous
ehh?..ez meg mire? <#confused>

Hivatalos zsûri a contesteken.

Szivatnak anyám, engem is fiam. <#nevetes1>

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

reputation= hírnév, hír
respect= tisztelet

Lupous
Hülye....

kabel15
Ez a reputation ra vonatkozott.
A kalapácsról fogalmam sincs. Gondolom komcsi 😄

BattleTag: kabel15#2672

Lupous
Tenkjú<#vigyor5>

kabel15
Ismeretség, tisztelet

Lupous
Jéééé most nézem ennek a az Adean gyereknek van valami kalapács a neve mellett...az micsoda? mit jelent?

Lupous
am asszem nem vagyok biztos a reputáció szó jelentésével..bár lehet hogy igen<#confused>

Lupous
Jólvan...hát gondolom hogy téged ott õk jobban ismernek 😄...de amúgy nem akarok sírni senkinek :s...de ez akkor is olyan izé XD...amúgy én dredhez meg a többiekhez nem merek szólni<#miaz>...még a végén valamiféle megkülönböztetett figyelmet váltanék ki belõlük...vagy rossz vagy esetleg jó értelemben...de inkább nem. De ha tudsz esetleg valamit hozzászólni a fórumban vagy nemtoom...akkor zsír, meg köszi meg minden...<#pias>

És az egy koleszban azonos ip-jû router mögötti júzerekkel mi van? Vagy mondjuk a kínai harcosokkal, akik azonos proxin keresztül mennek ki a netre?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

esetleg megkérdezhettek engem, picit nagyobb a reputációm nekem azon a fórumon mint nektek bármelyikõtöknek.

De végsõ esetben akár pm-be is megkérdezheted dredned-et, de nehogy félreírd mert az fogja hinni, hogy dr pepper kódért sírsz, és akkor kizár.

a modok nem nézik jó szemmel azt ha multi acc-ot használsz a fórumba, és értesítést kapnak ha egy IP-rõl két acc-on postolnak.

Ez csak akkor lehet kibúvó ha valamely másik családtagodé az acc, de úgyis látni fogják, hogy az tényleg a te alt acc-od, vagy nem.

Zero07
na csináltam videót az új pályáról: 😊

Lupous
asszem nem baszogatom õket...ez van...azért még azzal a nem használt accal lehet ütni a vasat 😄...bár válaszolt az egyik gyerek...végülis tényleg nincs benne a feltételekben hogy nem lehet újrarajzolni csak nekem tûnt ilyen egyértelmûnek :s...

Á, csak valami csicska 12-14 körüli, ha jól emlékszem. Majd, ha egyszer eljutok a játékig, teszek fel pár kínos halált róla. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Lupous
jah meg ezt egy kicsit késõbb... hogy ne legyen feltûnõ 😄

Lupous
hmm ez jó 😄..és végül is...meg is csinálnám talán 😄...de ezt már a rendes accal kéne 😄 + izé én ezt nem toom lefordítani...ide CAC kéne 😄

Pra
kérdezd meg a gyereket ,h érvényes e az átrajzolás mert ha igen, akkor te is csinálsz egy másikat.
Ha nem érvényes akkor nem teszel bele energiát, de akkor nem szeretnéd majd azt látni ,h mégis egy átrajzolt mû nyeri a kihívást.

Lupous
fiii asszem gecicseles leszek (muhahhahahahhahhh) egy olyan accommal foom beírni ezt a komit amit nem használok és nincs benne hogy hun...és akkor majd kiderül 😄 (gonosz vagyok nagyon gonosz<#gonosz2><#ravasz1>)

Zero07
bocsika: they ARE rearting xD

Zero07
tök mind1. am a fordítás: It's unfair. They rearting not coloring. na ennyit az angol tudásomról 😄 <#email><#lama>

Lupous
amúgy lenne egy ilyen hozzászólásnak értelme?...vagy csak felbasznám vele az embereket?

Lupous
Fú gyerekek nekem kezd nem tetszeni ez a Dredned contest. Ugyanis egyre több (nah jó asszem már 3) olyan rajzot küldtek be ami nem színezés hanem egy újrarajzolt izé...még jó hogy gecijól néz ki!<#nemtudom>
Szóval arra gondoltam írnék egy komit hogy ez így nem valami fer. Tudna valaki segíteni benne hogy lefordítja nekem ?

Zero07
jaja ha nem 30-as akkor szétb@szom a száját annak a stricinek

Megdumáltuk. Felvettem friendsbe. Ha a nattal jön megkapja a mérgezett kést a bordái közé. 😊
A royalos hõseit rád bízhatom? 😊

kabel15
Lehet hogy pont ezért csinálja hogy mindenki megutálja és felb@sza az agyatokat.
Én ilyenekkel nem foglalkozok.

Zero07
nem igazán, majd meglátod, mert én is rakok most föl egy videót majd. de CAC most már tényleg csináljuk ki ezt a chrisdefendert. nem elég, hogy kis hazánkat hogy ócsárolta már még a feketékkel is baja van ennek a f@sznak már nagyon idegesítõ. "why are the mugshots black? are you racist" uff ez már nagyon ****

kabel15
Én csak videókat néztem róla.
Az alapján érdekes kis pálya. Sniperek elõnyben 😊

Zero07
én nekem normálisan egyenlõ csapatok voltak. de ez király ez a pálya csak még a talaj nem tökéletes (én medium grafikán nyomom nem slow-n 😛) de itt a tankok nem is érnek sokat. ez nagyon állat már várom, hogy bekerüljön a játékba <#email><#lama>

kabel15
3 szervert jártam meg ahol 2v8 volt.
Kihalt a NAT vagy mivan?

jól néz ki... és rohadt lassú a dl server.

Zero07
hát ez a woodland már a kedvenc pályám <#gonosz1><#finom><#vigyor2>

Zero07
mugshotot. föl van öltöztetve a herod. azt storeban emotenál kedvenc kiválasztod elindítod és play now majd cancel. mert a játék azt jegyzi meg mugshotnak ahogy utoljára kinéztél. C:/PrgramFiles/EAgames/battlefieldheroes/mods/bfheroes nál találod meg 😉

Zero07
ja és azt is írta egy gyerek hogy azt hallota, hogy van új jármû is rajta. ez igaz? hisz te már játszottál rajta

Mond el hogy kell mugshotot küldeni és akk küldök 😄
Zero07
na ennyit lowlandról és forkról. ez k*rva jó <#email><#lama>

Zero07
bazze szívrohamoz hozol rám. am Zsolt pls küldj akk mán egy mugshotot

http://imagerz.com/QFdCCVsMAFc
http://imagerz.com/QFdCCVsMAFQ
http://imagerz.com/QFdCCVsMAFU
<#mf2>
Emberek lehet tesztelni az új pályát a PTE-n <#pias>
Erre írtam egyszer, hogy szívesen lejátszok bárkivel egy 1db lvl5 vs 5db lvl1 abi meccset. 😛
Ami ugye commandonál lvl5 stealth, gunnernél HS, soldiernél CM. Egyedül az utolsó esetben nem venném 100%-ra a gyõzelmet.

Zero07
Nálunk jó. <#email><#lama>