Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azon nagyon sokáig fogok röhögni (már elnézést), ha két hét múlva az új update-ben 10000 BF-ért már bárki megveheti az arany színû fegyvereket, amelyekért sokan a körmüket lerágva annyi meccset néztek végig.<#hehe>
Az EA-nak sok pénzt hozó kis könyvelõi húzás lenne.<#worship>

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

elég kicsi az esélye, ám megtörténhet...

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

hello nemtudjátok mikor lesz a következõ update? nekem minden 2. frissités utána nem jó a játék vagy 3 hétig :S

kabel15
Lépébe=*képébe

BattleTag: kabel15#2672

kabel15
Na igen de a játékok éppen arról szólnak hogy elszakadj a valóságtól.
Szóval szerintem itt mindenki tiszta lappal indulhatna. Csak ez sajna nincs így. Bár jó érzéssel tölt el mikor egy agyon öltöztettet uber fegyveres paraszt lépébe integethetek miután alap cuccokban megöltem a gyökeret. 😊

ha van pénzed, van elõnyöd, mint a való életben.

nyugodtan, accountot bannolnak érte.

kabel15
Á de elegem van!
Ez a rohadt üzlet politika. Francért kell pénzért árulni a fegyvereket.
Így esélytelen az egész. Mindenki UBER fegyverekkel megy akinek meg nincs erre pénze az szív. Elég lenne ha a ruhákat árulnák pénzért a fegyvereket meg VP bõl lehetne venni. Vagy valami esély egyenlõség mert itt megint a pénzes xxxxxx vannak elõnyben :S

kabel15
Thé à la menthe

LOl a bugger disznaját😄 (ha én találtam volna ilyen bugot, kihasználtam volna én is X) egyébként mi a zene címe ami a vidi alatt van? mert tetsziK😄

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Pra
Régebben kocsival mentünk be oda

Lupous
Ohh ahogy néztem ez a VB-s akció 14 -ig tart szóval gondolom akkor lesz valami :s

kabel15
Felraktam youtube ra.
BUG!!!

Pra
pedig egy gunnerrel kemény aprítást lehetne végezni ,ha 2db pkm van nálad, egy arany meg egy sima, és soha nem fogy el a lõszer...

kabel15
A malmos pályán van valami bug amivel beesnek a házba és onnan tudnak lõni de õt nem lehet megölni.
Csináltam is videót róla de még nem raktam fel netre.

Lupous
Hát ha za kaja akinek vettem akkor a soldier+õ kap egy bronz medált is 😄...a commando meg egy ezüstöt....sajna a gunnernek csak egy brzil festést vettem...így õ semmit nem kap :s...kíváncsi vagyok mikor lesz meg ez a cucc 😄

Tegnap éjjel én is belecsaptam a tutiba. Éppen a repülést gyakoroltam, mert abban még vannak hiányosságaim. Kinézem az ellenséget valahol a BB pályán a város szélén. Gondoltam megjátszom a Wing Clip-et . Elcsaptam a figurát, de már nem tudtam visszahúzni a gépet és meglepetésre ahelyett , hogy becsapódtam volna a házba, átment rajta a gép. Ráadásul a másik oldalon is (ez esetben véletlenül) elkaszáltam egy másik figurát. Ilyet más is tapasztalt már? Mert így frankó volt, de fordított esetben szívnám a fogam.
Pra
Tudom
azt kérdezetm ,h melyik volt az a kari amivel nyert...

Gunner? ... ...

kabel15
Amelyiken volt a festés.
De csak ha spanyol festés volt akkor.

Pra
Melyik karid kap aranyfegyót?

Lupous
Hát ez a vb...fú jó volt 😄...bár sajna kikaptak a Hollandok (Éppen hogy.)
Kíváncsi vagyok mikor kapjuk meg a nyereményeket 😄 (eddig semmi nincs róluk)

Fraps-szel.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

mark targettel megjelölhet. Továbbá Ha sokáig egy helyben kempelsz, akkor is megeshet lucky shottal lelõ, ám nem valószínû. Ha viszont folyamatosan, egymás után lõ le, akkor csak, legjobban teszed ha otthagyod a szerót.

jugen
Persze ilyen van, de ez nem az a történet.

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

jugen
Videót hogyan?

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

kabel15
Engem azért szoktak csalónak hívni mert ha észreveszek egy commandot utána küldök 1 tárat. Totál nem látom de elkezdek lövöldözni abba az irányba amerre ment és ha megjelenik a kis szám akkor tudom hogy eltaláltam és arra lövök tovább.
Az esetek 60% meghalnak mire le tudnának bújni. Vagy a másik hogy ha stealth ben vannak és elkezdenek futni akkor kék gömbnek jelzi õket azokba is lehet lövöldözni.

Úgy hogy csal. Én is raktam már fel ilyen videót. Jelenteni kell videó csatolással együtt.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

kabel15
Na megkaptátok az arany fegyvereket? 😊

jugen
Gyors kérdés.
Ha láthatatlan vagyok, hogyan lõ le egy sniper a pálya túlsó végébõl?

Hát ez a meccs végig a körmömet rágtam, közben bevágtam egy heinekent😉
És a sPanyolok nyertek juhéé😛

Zero07
tényleg a Comedy nem tippelte meg a döntõt? 😄

Éééééés igazuk lett... Kár hogy engem nem érint😞

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Így van! 😊)

http://www.technet.hu/hir/20100711/elaruljuk_ki_nyeri_a_vebe_dontot/

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Zero07
bor+vb döntõ? wtf? Coca-Cola+vb? Happy end!

Lupous
Ehh...kóla...nemár...sör oké...bor oké...Noh de most jön a VB döntõ \m/

Jaa, azt hittem van valami BFH-s jelentése.
Egyébként én imádom a kólát. Sajna régebben megittam naponta egy 2 littyós flakonnal. Bajom ugyan nem lett tõle, de mivel piából is általában leót iszom (vbk, vadász, stb), ezért úgy gondoltam kissé sok lesz ez nekem. Azóta havi egy kólára csökkentettem az adagom, pont ma van napja.
Ja, és csakiscsakis Coca Cola!!

Ezért kell a másik oldalon megvenni az MT-t. Idõnként elnyomva a zászló felé, nem lesz több láthatatlan lopás.

Nekem tetszik, csak túl sok az olyan hogy commandóval láthatatlanul ellopja a zászlót, aztán a maxos gyorsítójával visszafut.

Zero07
csökkenti a csontok káliumtartalmát? egyél káliumtablettát 😛 na de hogy ne legyen off, mi a véleményetek errõl a CTF-rõl?

köztudott, hogy a kóla hosszútávon mérgezõ több szempontból is...

Na nem mintha ez megakadályozná, hogy ne igyak meg egy üveggel naponta.

Zero07
oké csak kérdezem. anti-kólások: azok akik fajtalan véleménnyel vannak a kóláról alias kátrányos víz, foszforsavas víz sé így tovább. sok bunkó stréber -,-

miért ne kerülne?

"anti-kólások"? 😊

Zero07
szerintetek bekerül woodlands? én remélem. jó kis hangulatos pálya, a sok mulya meg, hogy "a tankok elb@sszák az egészet. sok sz@r tank.." itt a tankok szinte csak szállításra alkalmasak. meg hogy "hülye sniperek" ha jól játszik akkor az esetek 90%-ban a "sniper" nem fogja lelõni. Istenem ez a sok noob. meg ezek az anti-kólások is már a f@szom kivan a stréberek rinyálásával. fujj

davis98
Oké ! Kösz

nickname: doki09

már nem érdemes venni, mert 1120 BF-be kerülnek.

Zero07
Fórumon nagyon szépen leírták 😊 Amúgy az a lényeg, hogy lehetett venni bf-ért arcfestéseket (csoportkör, nyolcaddöntõ...egyre drágább darabja) és, ha a csapatod nyer kapsz egy arany BC2-es fegyvert meg egy arany medált. Ha a csapatod 2. akkor ezüst medál, ha 3. akkor meg bronz medál.

davis98
Hello!

El magyarázza valaki hogyan van ez az arcfestés ?
Lehet vele nyerni ? vagy hogy?

Elõre is köszi !

nickname: doki09

Majd kiderül😊 ezustérem is jo végülis😄