Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Zero07
én meg most nézem Pra, hogy pesti vagy 😄 jó érzés 2 millió emberrel együtt élni? 😄 <#email><#lama>

Lupous
Persze hogy "Jó Hej" (Road) <#pias>

Pra
Most nézem Lupous ,h várpalotai vagy.
qurva jó hely 😄
mekkora bulikat csaptunk ott teejóóéég...

Lupous
Bocsi de van aki jól játszik és élvezi van aki szarul mégis élvezi és van aki azért játszik hogy a statját turbózza (Nah õ a barom igazad van)<#pias>
\m/

Lupous
Szerintem 4 dologból már meglehet állapítani hogy ki milyen játékos
-Elo
-K/D Ratio
-W/L Ratio
-És az idõ amit játékkal tölt.
De amúgy a statból kb minden kiderül... játékstílus...minden<#pias>

Zero07
menjél már. amikor meccs végén följutottam oda akkor kaptunk 7-0-ra aztán nyertünk. miután én meg Tamás lementünk láthatod mi lett szóval nem kéne olyanba is bele morganod, amit nem is láttál :-P . amúgy meg ez egy játék. aki tényleg csak statisztikáért játszik az egy elég nagy ökör. ez olyan mintha azért fociznál, hogy lõdd a gólokat mint egy adogató

davis98
Oké Kösz !

nickname: doki09

Pra
Második
dara dara dara

davis98
Serintetek melyik lenne jobb vásárlás ?

A Wolfgang's Wonderful vagy
A The Backscratcher

nickname: doki09

Pra
Nem feltétlenül lehet következtetni kdr alapján.
Nem vagyok valami szuper hõs én sem, de hozzáteszem ,h a guneremmel lvl8-tól mostanáig, tehát lvl26ig a TCC-n játszottam ahol köztudottan a brigád nagy része maxos.
Gondolhatod ,h mi statot szedtem ott össze eleinte.

Szóval az ,h ide belinkeled bárki karakterét, abból nem tudunk meg sok mindent.

kb belinkelhetem a nat mandómat aki K/D-26/7 azaz 3,7 a rátio XD

Az elhalálozás elõsegíti a csapatod vesztét. Így nem csak magadnak, hanem saját csapatodnak is ártasz.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Nincs ebben semmi rossz. Kemény harcban, élvezettel is ott lehet hagyni a fogad a csatatéren, sokszor is. Inkább mint bújkálni, meg menekülni, elhúzni a beled.
Az én KDR-em is hasonló.
Mifelénk falun (tehát nem Pesten) nagy rössel nekiugranak a 30-as hõsöknek, oszt lesz majd valami. <#violent>

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Van úgy ,hogy az ember elmegy a haverokkal valahova és véletlenül a játékban marad a karaktere. 😊

Lupous
"Jeesz másztá'" (Overlord)<#pias>

dehogynem.

Zero07
hiába a sok sz@ros nélkülem m,ár fingani se tud, ha lemegyek 😄

Ááá szar azért nem, mert az legalább kemény. Inkább valami fosocska. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Ja, és mindez tök alap fegyókkal, úgy, hogy teljesen átlagos játékos vagyok. Szóval jó a super fegyó ha van, de nem alapfeltétel.

Egyébként miért van az, hogy mindig a lehetõ legrosszabb helyen születek újjá? Ha 5000 ellen aprítja a pontot, akkor középen. Ha 4 pontunk van, akkor a pogótól a legtávolabbi helyen, ahol nincs egy árva roller sem, stb.
Nem lehet a térképen kiválasztani a spawn pointot, mint a többi BF játékban?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Lupous
á...szar vagy XD..ez semmi XD

Hi! helyzet? Nemsoká 14-edike😊

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Zero:
Miután kiléptél kaptak a kis natos pajtásaid egy kis alát. 😊

És ez még nem a játék vége volt. 😊

Zero07
a véleményeken kívül -,- mert eddig ilyet nem csináltak

néha olyan logikátlanul kérdezel...

Lupous
Én szeretek OP lenni <#pias> nincs is annál jobb amikor a pici kis noob royalokat szedem le sniperrel...õk persze utálnak de hát "Hate Me!"<#pias>\m/

Velem elõfordult, hogy a játék vége felé csatlakoztam egy szeróhoz és kinyírtam még gyorsan 3 Royalt. Jobb oldalon látszik a 3 ikon (arckép és név), ugyanakkor ha TAB-ot nyomok 1 ölést mutat. Mostanában egyre többször tapasztalom. 😞

Az overpowered noobs-okat elõszeretettel irtja mindenki, gyakorlatilag minden szerveren megkapják. Teljesen mindegy, hogy royal vagy nat. vagy azt látom, hogy a veteránok utálják õket.
Zero07
Amúgy az EA most mire akar kilyukadni ezekkel a Twitteres szavazásokkal?

7.12<#szomoru1>

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Mondjuk én az AK74-et vettem meg örökre, gondoltam azzal talán nem lövök mellé (fél évig nem lesz újabb fegyó), kiegészítve a natos alpin és ace sett keverékével, brutálisan néz ki. Több nem is kell. Ez összesen 2851 Ft volt és maradt még 280 BF.
Ennyit egyszerre megeszek a McDonladsban, ami csak max. másnap estig tart, aztán lehúzom a WC-ben.
Ez a nem fizetõs demagóg szöveg baromság, nem kell túlzásba vinni és kész!

Pra
Az lagolásnál elõfordul.
Nekem pont ma volt olyan.

nekem oylan volt, hogy katonámmal lõttem bárkire nem sebezte..

én azt utálom amikor rálövök egyet a tankkal egy tankra, és nem sebzi. Volt amikor végig eltalátal és egyszer se adta be.

Pra
olyan van...
átszalad a lánctalpak között a lövedék.

jugen
gyönyörû, én ma átlõttem egy tankon a páncélököllel...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

kabel15
te még sosem írtál el semmit? -.-

BattleTag: kabel15#2672

Huhh köszi tomonor, sokat tudsz háls istennek😊 köszi

EA master szervere vacakol. Ennyi. Nem kell pánikolni.

Pra
én se jutok be az elmentett helyekre,
de random szerókra mehetek

Uristen!!
Nem csatlakozik egy szerverhez sem, rendes battlefield heroesnal bookmarkomba se enged csatlakozni😞(( kibannoltak volna????

HI!
Nem enged fel PTe-re play nowozok, mikor betöltené vmi hibát ir ki nektek is csinál ilyet?😞

Mi történt most, hogy haveroamtsem be egy szerverre sem??

te biztosan telepen jársz azokkal -.-"

kabel15
Attol függ milyen szemszögbõl? Ha én lennek az EA tuti ezt csinálnám.
De mivel nem vagyok hanem felhasználó ezért nekem az az érdekem hogy minél olcsóbban minél jobban szórakozzak. Szóval egyenlõre az az érdekem hogy ingyen játszhassak. Amúgy én a mérkõzések 90% láttam és nem érzem feleslegesnek ezt az eltelt idõt. Ja kiválasztottam hogy olyan pálya legyen ahol van jármû gondoltam ez alatt azt éri a játék hogy tankos repülõs pályák. A francokat berakott két telepjárós pályára. :S

EA, Blizzard, egyre megy.

Lupous
Nem hiszem hogy bekerülne az arany cucc a store-ba....és a meccseket szerintem az nézte akit érdekelt...nem az aki megvette az arcfestést (Ha engem nem érdekelt volna a meccs csak a cucc akkor megveszem aztán csókolom..nem ölök több száz órát az életembõl)
Nyivákolni meg lehet hogy csak pénzért lehet cuccokat vásárolni...naés...akkor fizess nem fogsz belehalni+még mindig nem költöttem annyit erre a játékra mintha egy dobozos gamet vettem volna, pedig minden karakterem eléggé fel van turbózva<#pias>+ már lassan egy éve tolom és szerintem aki sajnál rá egy keveset...nos az megérdemli...Az EA üzletpolitikája pedig szerintem zseniális (Igaz gusztustalan...de akkor is briliáns)

Optionsban tudsz választani, hogy miylen pályára rakjon be jármüvesre, vagy olyanra, ahol nincs jármü

kabel15
Ja csak elég idegesítõ.
Egyébként elég gyakran elõfordul hogy megölöm õket.
De ezek után már nem is foglalkozok a rating el ha kedvem van akkor repülök vagy tankal mászkálók szóval szórakozok.
Ja igen nincs valami beállítás hogy olyan pályára rakjon be ahol repülõgépes map van? mert folyton MM en játszok és rohadt unalmas.

Relax boy!
Mint írtam már, az EA egy üzleti vállalkozás, nem filantróp emberbaráti felekezet.

én nekem is azért volt pénzem költeni rá, mert gyakorlaton kapom a havi ösztöndíjat, amúgy 1 hétig gondolkodtam fizessek e a játékért..

majd. Az egyáltalán nem a játék kiadott verziójának hibája, hogy nem mûködik.