Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
qurva jó hely 😄
mekkora bulikat csaptunk ott teejóóéég...
\m/
-Elo
-K/D Ratio
-W/L Ratio
-És az idõ amit játékkal tölt.
De amúgy a statból kb minden kiderül... játékstílus...minden<#pias>#pias>
A Wolfgang's Wonderful vagy
A The Backscratcher
nickname: doki09
Nem vagyok valami szuper hõs én sem, de hozzáteszem ,h a guneremmel lvl8-tól mostanáig, tehát lvl26ig a TCC-n játszottam ahol köztudottan a brigád nagy része maxos.
Gondolhatod ,h mi statot szedtem ott össze eleinte.
Szóval az ,h ide belinkeled bárki karakterét, abból nem tudunk meg sok mindent.
kb belinkelhetem a nat mandómat aki K/D-26/7 azaz 3,7 a rátio XD
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Az én KDR-em is hasonló.
Mifelénk falun (tehát nem Pesten) nagy rössel nekiugranak a 30-as hõsöknek, oszt lesz majd valami. <#violent>#violent>
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/211801170
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Egyébként miért van az, hogy mindig a lehetõ legrosszabb helyen születek újjá? Ha 5000 ellen aprítja a pontot, akkor középen. Ha 4 pontunk van, akkor a pogótól a legtávolabbi helyen, ahol nincs egy árva roller sem, stb.
Nem lehet a térképen kiválasztani a spawn pointot, mint a többi BF játékban?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Miután kiléptél kaptak a kis natos pajtásaid egy kis alát. 😊
És ez még nem a játék vége volt. 😊
Az overpowered noobs-okat elõszeretettel irtja mindenki, gyakorlatilag minden szerveren megkapják. Teljesen mindegy, hogy royal vagy nat. vagy azt látom, hogy a veteránok utálják õket.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Ennyit egyszerre megeszek a McDonladsban, ami csak max. másnap estig tart, aztán lehúzom a WC-ben.
Ez a nem fizetõs demagóg szöveg baromság, nem kell túlzásba vinni és kész!
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Nem csatlakozik egy szerverhez sem, rendes battlefield heroesnal bookmarkomba se enged csatlakozni😞(( kibannoltak volna????
Nem enged fel PTe-re play nowozok, mikor betöltené vmi hibát ir ki nektek is csinál ilyet?😞
De mivel nem vagyok hanem felhasználó ezért nekem az az érdekem hogy minél olcsóbban minél jobban szórakozzak. Szóval egyenlõre az az érdekem hogy ingyen játszhassak. Amúgy én a mérkõzések 90% láttam és nem érzem feleslegesnek ezt az eltelt idõt. Ja kiválasztottam hogy olyan pálya legyen ahol van jármû gondoltam ez alatt azt éri a játék hogy tankos repülõs pályák. A francokat berakott két telepjárós pályára. :S
BattleTag: kabel15#2672
Nyivákolni meg lehet hogy csak pénzért lehet cuccokat vásárolni...naés...akkor fizess nem fogsz belehalni+még mindig nem költöttem annyit erre a játékra mintha egy dobozos gamet vettem volna, pedig minden karakterem eléggé fel van turbózva<#pias>#pias>+ már lassan egy éve tolom és szerintem aki sajnál rá egy keveset...nos az megérdemli...Az EA üzletpolitikája pedig szerintem zseniális (Igaz gusztustalan...de akkor is briliáns)
Egyébként elég gyakran elõfordul hogy megölöm õket.
De ezek után már nem is foglalkozok a rating el ha kedvem van akkor repülök vagy tankal mászkálók szóval szórakozok.
Ja igen nincs valami beállítás hogy olyan pályára rakjon be ahol repülõgépes map van? mert folyton MM en játszok és rohadt unalmas.
BattleTag: kabel15#2672
Mint írtam már, az EA egy üzleti vállalkozás, nem filantróp emberbaráti felekezet.