Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
\m/
Tomonor, neked meg igazad is van meg nem is. Ugyanis...ez nem egyszerûen az én kezem hanem minden jóérzésû metál rajongó keze ebben a pozícióban szorul össze félpercenként<#pias>#pias>...asszem kicsit ez is off..de ...Leszarom
\m/
noh és a végére egy nem OFF:
Nem tudja valaki hogy ez a Drednedes contest milyen sorsra jutott?...elvileg már pár napja meg kéne lennie az eredménynek asszem...de sehol semmi ha jól néztem (a semmit XD)
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Összefutunk valahol?
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Azóta ilyesmiket csinálok:
http://x3universe.freevar.com/
fotóbolt felzabálná a gépet.
Aúgy nekem elég a klónozó, rétegek , szintek-görbék meg az alap dolgok...
és arra meg bõven jó a gimp ,h csináljak egy ilyen kis fos képet.
vagy akár Paint Tool SAI...ez a gimp egy fos...<#pias>#pias>
De akkor majd keresek másik képet, mert én nem nagyon értek az ilyen képszerkesztéshez 😊 A tiéd viszont egész pofás 😄 Jól megcsináltad !
nickname: doki09
nem pedig valamit ami készen van kicsinyíteni ,fõleg ha nem osztaható 120*20-al
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Az a kár, hogy sokan csak kipróbálják a játékot, megunják és egy idõ múlva nem használják már a karaktert. Törölni meg nem lehet.
Nekem van 217 ismerõsöm, abból esténként általában 10-25 között van aki aktív. Na ebbõl szoktam következtetni az EA 5 millió player-ének valós számára.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Aztán pár hét után észrevettem ,h vannak valami izéim... azok voltak az abik 😊. már nem is tudom ,de vagy 4-5 darab ott pihent kiosztásra várva.
olyan pici a hely 120*20.
Próbálgattam minden félét csinálgatni ,de semmi nem látszik rendesen.
Apropó, amikor én kezdtem játszani (és sokan mások is innen gondolom) akkor még nem volt szintekre besorolva a matchmaking.
bemennek egy lvl10 alatti szeróra egy kis karival,
elmentik a szerót,
aztán visszamennek a nagy vagy maxos karival aprítani.
Így gyorsan fel lehet tolni a ratiot csak köcsögség a kicsikkel szemben.
Bevallom én már csinaltam ezt ,de nem az aprítás miatt hanem mert szerettem volna megcsinálni egy missziót amit azonos szinten játszó játékosok között nem lehet (!).
Vagyis szinte mindig.
Azon, hogy valaki milyen játékos, nemigen tud változtatni. Ellenben az, hogy ki miképp viseli a veszteséget már rajta múlik. Sok mindent elárul valaki egyéniségérõl az ilyen.
nekem már küzdelmes lenne felvinni 1.7-ig a rátiot, nem hogy 2.0-ig.
eddig ugyanis 16000 killem van és 12000 halálom
1.5 re felnyomom gyorsan ha kell , de nem kell 😄
Mivel neked extra fegyóid vannak, csapatban nyomulsz, kb nem érdekel mit mondasz, mert tök más körülményekrõl beszélünk. De ha már a számokon lovagolunk sokkal több VP-m van. 😛
A többit pedig a többiek már elmondták kedves "nekem sokkal nagyobb reputációm van, mint itt a fórumon bárkinek".
ui: mivel Pra-t jó játékosnak és segítõkész fórumitának tartom (úgy ánblokk szerintem emberileg ott van), és amikor vele játszunk, általában közel állnak az eredmények egymáshoz, ezért szerintem az a k/d teljesen rendben van.