Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

\m/-_-\m/

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Lupous
Jajj te most megint átmentél kötözködõ ki pöcsbe<#buck>...igazából leszarom...adtam egy merõben kielégítõ választ...a te hiányos magyarázatod helyett<#pias>
\m/

igen, tudom hogy metál rajongók úgy szokták a kezeket rajzolni, ám ha azt nézzük mégis a keze. A kérdés pedig az volt hogy mi az, nem pedig az, hogy ki használja.

Lupous
Hát figyu..én nem foglak megismerni az 100...de mittudom én...asszem narancssárga kockás 3/4-es gatyóban meg BfmW-s pólóban leszek, a jobb lábam be lesz kötve...fekete bottal mászkálok...napszemcsi is lesz rajtam..és asszem már ismét feltoom venni az ackásom...szal kb így fokok kinézni + 2 hónapos pofaszakáll és 3 hónapos haj (elõtte kopasz voltam XD)...szóval kb ilyen leszek ...sörrel a kezemben több hasonlóan hétköznapi arc között...ha látsz gyere oda...ha nem vagy vén papa még XD...amúgy mi asszem 7-8 fele leszünk benn pályán XD....nah a sok off-ról ennyit.<#pias>
Tomonor, neked meg igazad is van meg nem is. Ugyanis...ez nem egyszerûen az én kezem hanem minden jóérzésû metál rajongó keze ebben a pozícióban szorul össze félpercenként<#pias>...asszem kicsit ez is off..de ...Leszarom
\m/
noh és a végére egy nem OFF:
Nem tudja valaki hogy ez a Drednedes contest milyen sorsra jutott?...elvileg már pár napja meg kéne lennie az eredménynek asszem...de sehol semmi ha jól néztem (a semmit XD)

Fabio Capello
pontosítok: a vipesek azt kapják ami minden fórumon alap kéne hogy legyen....

az a legnagyobb gond, hogy non vip-seknek meg van nagyon kötve a keze logó téren. VIP-sek pedig szinte szart se kapnak a pénzükért cserébe. Szal errõl ennyit.

Na én is csináltam egyet😛 Nem lett túl jó, de ez van...

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Én is arra készülök, csak sajna tegnap ordenáré mód betintáztam. Nem leszek ma topon. 😊
Összefutunk valahol?

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

az a keze...

Zero07
szegény csávó. am mi ez a \m/ ? \muzsikaTV/ ? 😄<#email><#lama>

Lupous
(Én nem ezért keltem fel...még mielõtt valaki megrágalmazna<#zavart2>...egyszerûen anyám és öcsém jól felébresztett, pedig kipihentnek kõ lenni ma...Veszprémben Utcazene Feszt van a héten...jólesz\m/<#pias><#pias><#pias>\m/

Lupous
OOO..asszem ez már tegnap ki volt írva...amúgy meg...csak menõzni lehet ezzel ez arany cuccal, semmi más...ugyanis nem erõsebb a fegyó meg semmi...direkt nem vettem a commandomnak BC2es fegyót...hát lehet hogy kellett volna....mivel a soldieremnek jött össze, így neki 2 ak74es-e lesz+van egy ugyanolyan paraméterekkel rendelkezõ über fegyója is...szóval amit arra költöttem kb kidobtam a ablakon...noh de ez van <#pias>

OOOO nagy örömmel keltem ma fel, mondom biztos megvan a medál, és fegyver, erre kivan irva 15-én lessz cucc osztás, jo lessz ha azlessz kiirva 16-dika

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Udv, nekem is kéne logokészitéshez tipp😊 jok al ogoid tomonor, ilyeneket akarnék énis csinálni, csak nemtom hogy😄

én még annó (vagy 4 éve) paint-el készítettem a logóm... Azok voltak aztán az idõk.

Azóta ilyesmiket csinálok:

http://x3universe.freevar.com/

Pra
b+ 😄

Lupous
Hát ha csak "fos" képet akarsz...akkor persze ...elég 😄

Pra
A meló közben gimpelni tudok,
fotóbolt felzabálná a gépet.

Aúgy nekem elég a klónozó, rétegek , szintek-görbék meg az alap dolgok...
és arra meg bõven jó a gimp ,h csináljak egy ilyen kis fos képet.

Lupous
Istenem mit szarakodtok ilyen fos izékkal....photoshop aztán kész<#pias>
vagy akár Paint Tool SAI...ez a gimp egy fos...<#pias>

davis98
😊 aha oké mert ezt most lekicsinyítettem. Amúgy 1024x768 as kép volt.
De akkor majd keresek másik képet, mert én nem nagyon értek az ilyen képszerkesztéshez 😊 A tiéd viszont egész pofás 😄 Jól megcsináltad !

nickname: doki09

Pra
jól megfogalmaztam 😊

Pra
120*20 pixelre kell készíteni.
nem pedig valamit ami készen van kicsinyíteni ,fõleg ha nem osztaható 120*20-al

davis98
hogyan lehetne kicsi de éles képet csinálni? mert ahogy látjátok nem valami éles az enyém :[

apropó, freewha.com

oh oké, akkor nem szóltam.

Elküldtem joebacsi-nak, de nem reagált.

link, ha valakinek nagyon kell. bár már elavult eléggé

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

ha esetleg még valakinek meg van a faq.html, akkor tudok ingyenes ftp-t.

davis98
aha én is csináltam már magamnak ! netes logó készítõ

Pra
Köszi,
igaz csak gimp-el csináltam, kb 5perc volt.

davis98
A logót te csináltad ? Tök jó lett ! Én googlen néztem ott találtam az enyémet 😊 És mivel csináltad ?

Akkor neked lehet bõven ismerõsöd.
Az a kár, hogy sokan csak kipróbálják a játékot, megunják és egy idõ múlva nem használják már a karaktert. Törölni meg nem lehet.
Nekem van 217 ismerõsöm, abból esténként általában 10-25 között van aki aktív. Na ebbõl szoktam következtetni az EA 5 millió player-ének valós számára.

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Lupous
Ó én ennél jóval rafináltabb vagyok...ha kis lámahentet akarok akkor csak csatlakozok valami balfaszra akit felvettem havernak mert annyira láma 😄 de ha pl betévedek egy nagyon Low szerverre akkor szinte mindenkit bejelölök (és igen az ELO-mon tényleg látszik..d.e ez van...a FUNért mindent 😄)

Már miért magamban? Ha te lehetsz nagypofájú, bunker, sznob, kocka nyilvánosan, akkor simán kiröhöglek nyilvánosan.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Én olyan 16-os szintnél vettem észre az ability-k felett a kis recycling (retund) jelet<#falbav>, aztán valahogy teljesen más lett a game.<#vigyor3>

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Pra
Fuuhh amikor elkezdtem játszani nem értettem ,h mások ,h a picsába nyomják olyan jól (szerinted? 😛 ).
Aztán pár hét után észrevettem ,h vannak valami izéim... azok voltak az abik 😊. már nem is tudom ,de vagy 4-5 darab ott pihent kiosztásra várva.

Pra
köszi,
olyan pici a hely 120*20.
Próbálgattam minden félét csinálgatni ,de semmi nem látszik rendesen.

arról az ELO is árulkodik.

Apropó, amikor én kezdtem játszani (és sokan mások is innen gondolom) akkor még nem volt szintekre besorolva a matchmaking.

Pra
Sokan csinálják azt is ,h:
bemennek egy lvl10 alatti szeróra egy kis karival,
elmentik a szerót,
aztán visszamennek a nagy vagy maxos karival aprítani.

Így gyorsan fel lehet tolni a ratiot csak köcsögség a kicsikkel szemben.
Bevallom én már csinaltam ezt ,de nem az aprítás miatt hanem mert szerettem volna megcsinálni egy missziót amit azonos szinten játszó játékosok között nem lehet (!).

csak akkor lépek ki ha a csapat IQ szintje miatt vesztünk.

Vagyis szinte mindig.

mosolyoghatsz magadban, tudod mi a véleményem. Te amit az imént csináltál az egy egyszerû felvágás volt, és értelmetlen. Apropó vp, mért vagy benne olyan biztos?

Lupous
Jó ez a kis kép csoda 😄

Narxis
LOL, a lowja.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Na hát ez az!
Azon, hogy valaki milyen játékos, nemigen tud változtatni. Ellenben az, hogy ki miképp viseli a veszteséget már rajta múlik. Sok mindent elárul valaki egyéniségérõl az ilyen.

Pra

nekem már küzdelmes lenne felvinni 1.7-ig a rátiot, nem hogy 2.0-ig.
eddig ugyanis 16000 killem van és 12000 halálom
1.5 re felnyomom gyorsan ha kell , de nem kell 😄

Hát igen commandoval énse vok a toppon XD Commandoval énse vok a toppon XD

Nem osztásképpen mondom, de egyszer véletlenül játszottam a Terminatonor oldalán, jól nyomta, de (mi ezek szerint nem)mert sajnos vesztettünk, a terminátor a vége elõtt 1 másodperccel lelépett, hogy a ratioja nehogy romoljon.<#gonosz3>

Mia nevetek a játékban,? szeretnék mér veletek is játszani😊

Ezért pár hónapja már beszóltál. Akkor is csak mosolyogtam rajtad, most is. 😊
Mivel neked extra fegyóid vannak, csapatban nyomulsz, kb nem érdekel mit mondasz, mert tök más körülményekrõl beszélünk. De ha már a számokon lovagolunk sokkal több VP-m van. 😛
A többit pedig a többiek már elmondták kedves "nekem sokkal nagyobb reputációm van, mint itt a fórumon bárkinek".

ui: mivel Pra-t jó játékosnak és segítõkész fórumitának tartom (úgy ánblokk szerintem emberileg ott van), és amikor vele játszunk, általában közel állnak az eredmények egymáshoz, ezért szerintem az a k/d teljesen rendben van.

Pra
Magyarországon Pest az egyetlen hely ahol elvagyok, sehol máshol nem tudom elképzelni az életet, pedig már minden városban jártam, nekem soxszor még itt is unalmas.

Narxis
ownolnálak titeket

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.