Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Pra
még azt lehet megpróbálni ,h küldesz magadnak egy sms-t (a saját számodra) egy ilyen ingyenes szolgáltatóról, és azt a számot adod meg befizetõnek amirõl az sms jött... majd mikor kéri a pénztár a visszaigazoló "ok"-ét akkor megint az ingyenes szolgáltatóról küldöd az sms-t arra a bizonyos 90es telszámra.
" Nem azt mondom, hogy feltétlen próbáljátok ki, de vajon mûködne?"
<#ravasz1>

Pra
próbáltam most két módszert is, de elakad a dolog mert nem a megadott számról érkezik a visszajelzõ OK.

Narxis
<#taps>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

2 kód 😄
National: 8XTT-ADRZ-KMSL-Z45T (Festive Brown Holiday Cap-Lasts forever)
Royal: 85ZN-BMNN-CWGT-P3V2 (Kringle's Helpful Brown Hat-Lasts forever)

bali24
Nem hinném hogy mûködne, és meg is mondom szerintem miért:
1.Ez csak sms küldésre jó nem pedig online vásárlás.
2.Hogy kapod meg a válasz SMS-t?

Lehet, hogy most ez hirtelen hülyén hangzik, de van egy teóriám egy esetleges Fund szerzési opcióról. Vannak ugye ezek az online Küldj SMS-t ingyen oldalak, Facebookon igen népszerûek. Vajon mûködne-e, ha esetleg azzal vásárolnánk Fund-ot? Lényegében a telefonszám megtudható, az sms küldés pedig gyerekjáték. Nem azt mondom, hogy feltétlen próbáljátok ki, de vajon mûködne?

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Oda írhatsz egy extra nevet a sajátodon kívûl, így annak a játékosnak nô a nyerési esélye.

Köszönöm!
Narxis
Oda nem kell írnod semmit.

Ezt megtaláltam már, kösz. Én nem tanultam angolt, amit tudok azt magamtól. Nem értem gugli fordítóval se, hogy mit kell az alsóba írni, elmagyaráznád?
"Referred by (optional)"
Köszi!

és amúgy hol lehet erre regisztrálni? mert én próbálnék ott valamiféle szerencsét, ha lehet...
amúgy pont ezért kérdeztem, mert láttam a nevedet és gondoltam te biztos tudsz róla valamit 😛
Ja igen. Naponta egyszer regisztrálhatod magad. Ha többször teszed, automatikusan kizárnak. Refferálhatsz is valakire (magadon kívül), így annak a személynek nagyobb esélye lesz nyerni valamit. A szándék a fontos.

Hmmm? Semmi különös, beregisztrálod a neved és esélyt kapsz arra, hogy nyerj valamit December 30-ig. Én mindig is támogattam egy-egy artwork kuponnal a december giveaway-t, nem tudom miért vagytok úgy meglepõdve...

Narxis
Na neeeeeee

Talán Tom tud róla valamit<#wow1>

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

Sziasztok!
Mi ez a "Giveaway" ami a fórumon is kint van?
Sehova - saját oktalanságból nincs visszatérítés.

s9ns
pereljem be õket? 😊
Nem hívták fel a figyelmet rá!

Kovácsolj elõnyt ebbõl, próbáld kibulizni, hogy ezentúl lehessen double mgl-t használni. 😄

Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.

s9ns
Segítsetek légyszi!
Hova tudok írni, mert rossz karakteremre vettem meg a napi ajánlatot!
Vagy át kellene tetetni a másikra vagy a a funds kellen vissza!
Amúgy buziság, hogy olyanra is megengedi megvenni amelyiknek már van olyan fegyvere!

Pano
Ezen mondjuk nem csodálkozom.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Akartam, de kábé 5 perc alatt elfogytak a kódok.

bali24
Na akkor nem vagyok ezzel egyedül 😄

Zero07
Lehetsz autószerviz.

Zero07
+1

Sajnos eloferdul nalam is az altalad tapasztalt mukodesi rendellenesseg.😞
Pano
Uram atyám 😄D Ez az egyetlen widget aminek sok értelmét nem látom. MAx tank nooboknak manna.

Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit

Zero07
2000+500 😛

s9ns
Az nem is sok! 😄

Pano
Tele a tököm a sup wenchel.. már 1 hete csak azt dobál minden nap a claw. Már van vagy 500 belõle.. blöe.

Pano
Ejj ejj.. miért nem akkor linkelted, amikor aktuális volt?😊

Pra
itt meg 3000funds-ot osztogattak pár napja.
De limitált mennyiség volt csak a kódokból, igaz még aznap éjszaka megint kiraktak 1000 kódot.

Igen, másoknak is. Nekem pölö nem, de ezernyi topig van róla a BFH fórumán.

Egyre többször elõfordul nálam, hogy játék közben minden elõjel és hibaüzenet nélkül egyszerûen kidob a játékból, és egyben a program futása is megszûnik. Tegnap 3x, de napi átlagban egyszer biztos.
Másnak is szarakodik, vagy csak az én vasam/netem döglõdik?

jugen
Igen ez a kettõ volt és még egy harmadik, ahová csak regisztrálni kellett a hírlevélre, de már nem tudom visszanézni, mert lejárt...

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Pra
gerhart

És nat soldierhez melyik kipisztoly a jobb: a gerhart's Ueber Greatest vagy Florenz' Uber Flurry? vagy van jobb?

Nem kell válaszolnod, igazam van.

köszi szépen 😉

1. Minden cuccot látsz a store-ban, még akkor is, ha van rajta szint-lock. Ám olyasmi régebben volt a játékban, már nincs. EASY havonta kijön új prémium cuccokkal mindenesetre.
2. Aknavetõ a fegyver 😄 De igen, elõször mindenképpen aknavetõt, aztán SR MG, majd egy hosszútávú és aztán a rucik/emote-ok.

Két kérdésem lenne: 1.ha fejlõdök mármint egyre nagyobb szinten leszek akkor lesznek új cuccok a store-ban? vagy ugyan az van mindig csak ha valamit újítanak akkor jön új?
2.Szerintetek egy nat gunnerhez aminél még minden alap mit érdemesebb elõször hozzá venni fegyvert,vagy egy aknavetõt?

Nem hoz be rá semmit, de a sponsorpay nem is így mûködik. Azt nem lehet linkelni, max elmondod, hogy melyik offer az. Nekem az OTSHOT-on és a Vodafone-os feltöltésen semmi másat nem hoz.

jugen
Néhány ingyen fund:

http://iframe.sponsorpay.com/018bd9c817e8902fb3fe700190158fe3/HU/3582/offers

Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!

Már mûködik, huhh.
10-20 percig nem engedett.
Ti be tudtok jelentkezni a bfh-s profilotokra? Nekem azt írja, hogy : Rossz a jelszó vagy e-mail cím, vagy Hogy OOps, valami elromlott, próbáljam késõbb. Nagyon remélem, hogy nem lopták el a karakteremet...
Most miért ne lehetne ilyen gondja PSY! 10 éves unokaöccsének dél koreából?
Szaros 4 db sárga gránátvetõt nem lehet egyszerre megvenni?
Enném én is a kefét a helyében. Ki is rágta szegény bronto nyakát... 😊

De van 120000 Funds-ert😊😊
jugen
Valami értelmesebb téma is lehetne, mint kinek mi a sok pénz.

Nincs valakinek inkább BF kódja? 😊

Vaxi
istenem 😄DDDD

Mondottam ember, küzdj és bízva bízzál, bicajozz, hogy el ne hízzál.