Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

beregisztrálsz magadnak a referrál kódoddal egy új accountot egy új emailel, feltolod a karit 7-es szintre, és másnap 1350 vp vár a referrált accountodon. Avagy a könnyû vp szerzés mai formája.

Az áramról fingom nincs hogy jött ki annyi, ám valamiért ha be van kapcsolva akkor a dupláját nyomja mint alapba, és napi 8 kilowatt elmegy átlagba. Passz miért, de ha még meg lenne hackelve a villanyóra, még nem is mernénk szólni, mert gondolom látátok, hogy mi történt azzal a családdal, aki a fókuszban volt nemrég.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Mit tesz ez a fícsör egész pontosan?
70k rohadt sok áramra. De ebbõl a gép max 2000-et visz el szvsz. Ha csak nem egy tuningolt AMD 4magossal hajtasz egy X2-es vidkarit. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

mármint olyan távból aktiválva.

azt valóban ketten nyomták, de elvileg ott még a natos BS nem fogott volna még lvl 5-ön sem.

Szerintem 2en nyomták.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Narxis
muhahaha<#eplus2><#gonosz1>

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

mióta kint van a referál feature, azóta sokkal jobb vp szerzési lehetõség van az afk-ság nélkül. Arról nem is beszélve, hogy múltkor kijött 70 000 forintos villanyszámla, kicsit spórolni is próbálok.

Zero07
igen nekem is feltûnt mikor kipróbáltam 4-esen a bs-et (a bs volt 4-es -,-) hogy piszok gyenge

zero videojaban, a 2:50 nél nézzétek hogy elvágja power azért kiba@ás hogy ekkora ereje van

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Zero07
Tegnap csináltam egy gunnert, ha jön vendég azt bassz@ el ne az enyém aztán jó, ha egy halálom volt, pedig rég játszottam és velem egy szintûekkel meg még nagyobbak is voltak. természetesen a sok kiskecsege noob nem adott életet csak nagy ritkán, de azért örültem a 16-1-nek is 😄 amúgy meg hidd el, ha egyedül lettem volna lealáztak volna (ezt szerénységbõl mondom meg van benne igazság)

davis98
Grat ! Nagyon jól nyomod ! Látom vágod a Soldier-t 😊
Én Gunner-el aprítok <#eplus2>
Level 19 es

nickname: doki09

Zero07

Na csináltam egy videót tegnap délután, remélem viszonylag jó lett. 😊

kabel15
Na jó bocsánatot kérek a tegnap esti kirohanásom miatt.
Csak eléggé felcseszte az agyamat hogy szegény solider em ellen 3 ember rohan AK val meg egy sniper 2 lövésbõl ledarál úgy hogy közben nyomtam heal-t. Na mind1

BattleTag: kabel15#2672

Hát nem is tudom, tán kicsit igen. 😊)
Ez amolyan szurka piszka Tomonor és köztem, õ mindig fikkantja a kd-m én meg a VP-jét, de sajna úgy néz ki bele kell húznom. 😊

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Node én afk nélkül. 😛

Lupous
Vagyis mindegyik ilyen lófaszban lehet...zsír...de gondolom gecire kicsi rá az esély hogy bármi lesz benne 😄
Amúgy ebben a file-os dologban te nagyon ottvagy 😛

le van írva a képekbe hogy melyik supply drop melyiket fogja adni random szerûen. A dr pepper cuccok object fájlai "dr" jelzéssel kezdõdnek mindig, onnan lehet tudni, hogy azok lesznek a dr pepper cuccok. TOvábbá a dr pepper oldalán lehetett olvasni, hogy még 2 promóció lesz, q3 és q4 of 2010.

Lupous
Ohh köszi...de melyiket vegyem?...van vagy egy rakat ilyen Supply cucc van rolyal és van national...meg van olyan is hgy sima...ha natot veszek akkor abban ha esetleg van akkor az véletlenül sem royal cucc lesz?....bár talán ez hülye kérdés...am...a csávó aki ezt postolta...van neki egy másik ilyen gyûjtõ postja és ott a Dr pepper cuccokat foglalja össze...namármost, ez a Desert móka már úgy van feltüntetve mintha nyilvánvaló lennehogy ez a következõ cucc...és már a negyedik heyle is ott van...nemértem mi értelme gerjeszteni itt a feszültséget+ az is ottvan hogy hogyan lesznek felosztva a rucik pl mi van egyben (vlldísz+ing)...ezt pedig ...tudhatja?!
am a rolyalokkal a dr pepper téma is kivételezik ...igaz hogy szarabbak a cuccaik bár ez nézõpont kérdése, viszont amikor a repcsis téma volt akkor náluk egyel több dolog volt (Pityutok...ami nekem nagyon hiányzik :s)

...

ám tökmindegy, úgyis mindjárt tonikra költöm a felét.

Lupous
És tezsvérem te most ettõl boldogabb vagy?<#hehe> Én egy szolid 10 est meghagyok a többit meg elköltöm erre arra (Hátha lesz egyszer ilyen unlimited VPért bug XD)<#pias>

Lupous
Hát igen...én egyetlen bugos esetre emlékszem...de az marhajó volt...lehetett egy rucit VP bõl megvenni ...de ez nem csak a nationaloknál volt...és karácsony körül volt asszem...szóval lehet hogy ne is volt annyira véletlen...vagy igen?...á fasztudja...
Ez a BF es hülyegyerek téma meg...hmm...inkább nem mondok semmit <#mf2><#mf1><#mf2>
Lenne viszont egy kérdésem...: láttam ma egy kölköt fórumon. Akinek voltak ilyen egyedi cumói pl robot félarc...meg ördögszarv...stb...stb...ezt úgytudom hogy ilyne bundle cumóban lehetett szerezni....namármost ezt még mindíg kilehet fogni?...+ha igen akkor melyik fajtából eshet ilyesmi? Vettem 700 bfet..és vettem egy pityut a commandomnak...aztán maradt pár bf...nah mondom megpróbálomXD..vettem egy nat Commando bundle lófaszt....hát faszom, nem egy pisztoly volt benne?!<#wow2>...szzerencsére nem ugyanolyan XD...ez olyan stylish téma...ilyen piros lófasz XD
Remélem valaki tud segíteni picit...kicsit ráizgultam ezekre az egyedi témákra XD noh persze 700 BF nél többet nem tolok el rá de ennyit nekem megér (De csak augusztusban akkor kapok fizut 😄)

Tomonor csak neked csak most: heppi 20,5k VP.

Pra
Szerintem nincs normális vs nemnormális 😄

Én rengeteg embert ismerek akik alap cuccokkal darálnak és nem sírnak ,h sok a BF-s hülyegyerek (ha néha kölcsönöznek supert, akkor pedig mindenki fusson amerre lát XD )

davis98
Én is nem rég vettem 1400 bf-t 😊

és akkor most hülye gyerek vagyok..... <#mf2>

nickname: doki09

huhh, hát ezt jól megmondtad.

Sajnálattal kell közölnöm, hogy mióta elmentél, azóta fordult a kocka. Most már az a nem normális ha valakinek nincs/nem volt legalább 700 BF-e.

Pra
köhöm...

Ha nem bírod a gyûrõdést, akkor van még soksok alap szeró.

És az nem normális ? Ingyenélõkém >.>

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

kabel15
Azt hittem TCC-n normális emberek vannak. itt is mindenki agyon BF ezet hülyegyerek!

a videó magáért beszél. Az utolsó update óta a royalok megint 175 vp-ért vehették a 3 napos bazookat a egészen mai napig (nekem köszönhetõen - megint)

Tehát nem tudom. Eddig a nationalosoknak csak a BB bug volt eddig ami erõsebbé tette õket.

Lupous
Szerintem tök mind1...nekem nem számít így még jobb érzés is nyerni 😄 (Feltéve hogy valóban erõsebbek 😄)

aha, szóval a royalok nem erõsebbek. Röhög a vakbelem.

Lupous
Katt-TCC szerver bookmark
(Csak ne bonyolítsuk...)<#pias>
\m/

kabel15
Valaki segítene?
ha fölcsatlakozna a TCC szerverre én meg utána mennék és úgy el tudnám menteni a szervert.
Kabel15 néven vagyok és Clley a karim neve.
Egy PÜ-t küldjön aki segítene.

Zero07
doh

Pra
Amíg vissza nem vonja valamelyik admin, (leginkább Wanda)

Zero07
am ma voltam VIP TCC-n elõször. na szóval az ilyen VIP meddig tart?

Zero07
hát ha még ezek a nagy nevek együtt nyomnák ;-)

Pra
Szerintem ezen felesleges pörögni ,h ki a legjobb... mindig van jobb
és persze mindig van lejjebb XD

Amúgy meg ha már magyarokról van szó, van jópár srác akik iszonyat jól tolják:
mokillR -t asszem nem kell bemutatni vagy foxinated és rowley sem piskóta, Tomonor is kemény csak õt még alig láttam "testközelbõl".

Zero07
na én most kapásból 3 opcióra gondoltam:
1-kategorizálás (szerintem ne)
2-megvan mennyi abi ponttal lehet gazdálkodni
3-abik nélkül vagy max 1 abit lehet bevinni
és hogy kabel megnyugodjon egyenlõ esélyek fényében max csak bérelni lehetne nem überszuper fegyvert. (amúgy aki pro az azokat is leveri ;-) )
mert ha már van egy Kodiakunk lehet, hogy van másik hozzá hasonló játékos is csak épp bfh-an akit nem fedeztek még föl ;-)

attól függ mi szerint, van egy pár lehetõség, mint azt a leaderboard is bizonyítja.

kabel15
Azok lennének akik költöttek a játékra -.-

Zero07
Én mondjuk kuzinoméra néha rámegyek és ott 5-ös a pajzs 4 a leg it és darálok alap cuccokkal. amúgy mi lenne ha csinálnánk egy ilyen válogatás szerût, hogy kik a TOPX magyar bfh-sok?

Pra
Ha tankot robbantasz amiben ketten ülnek, akkor is két halált kéne látnod Tabolásnál ,hiszen 2 ember halott.

kabel15
Mindenki mást fejleszt én a shild el kezdtem.

buklee
Sziasztok, most kezdtem el játszani, gunnerrel mit érdemes fejleszteni?

Minden étkezés előtt és után között van az evés.

kabel15
Lehet hogy tankot robbantottak rá és azt egy nek számolja.
De szerintem is valami bug lehet.

Pra
Egyébként tudtam ,h így kell lennie a ticketek levonásának,
azért éreztem szükségét a kérdésnek, mert megfigyeltem mostanában egy kis furcsaságot.
Olyan dolgokat mint:
Látom ,h hirtelen lepörög két ticket 1mp alatt valamelyik csapattól ,de amikor benyomom a Tabot csak egy halottat látok pedig a zászlók 2-2-n állnak.
ez elég fura, és hogy lehetne ez bug... valaki vagy halott/vagy nem.

ha picit tapasztaltabb, akkor tudhatja, hogy 2-nél több ticket nem tud elveszni.

Még szerencse, hogy a kérdés a 4-0 volt.