Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1-3 zászló = 1 halál, 2 ticket.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Tomonor:
Hogy is van ez?
ha az ellenel 2-2 zászlónk van akkor minden második halál egy ticket?
és a 4zászló vs 0zászló?
amikor pedig elértük a 16 k-t akkor már nem is számolt tovább<#wink>#wink>
nickname: doki09
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
bár nem biztos ,h igazán értem amit írsz 😊
mégis hányszor kell zászlót foglalni 16ezer xp-ért ? 😛
Én egyik pte szerveren 16 ezer valahány xp jött össze mindenkinek csak zászló foglalásból. Most meg van még xp boost-om is, úgy hogy lenne egy csomó. <#violent>#violent><#gun>#gun>
nickname: doki09
Valamiért nem enged fel csomo topikba pl: dr pepper codes és get free battlefunds topikbase enged be vmi olyat ir h bann többi topikra enged
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
gunerre nem adok ötleteket mert megint mindenki megmondaná a tuttert és csak összezavarodnál.
Azt tudod ,h mi mire való?
Off...: én a 7. és egyben uccsó részt még a megjelenés elõtt olvastam 😄...a gépen...ott gubbasztottam kb 3 napot...de megérte 😄...lassan lehat meg kéne vennem rendesen...ez az egy hiányzik 😄
Na várjatok csak. >😄
Én kiolvastam az összes HP könyvet, tûkön ûlve vártam az utolsó megjelenését<#vigyor3>#vigyor3> Megjelent, egybõl szaladtam érte a boltba és 2-3 nap alatt végeztem vele<#vigyor0>#vigyor0> A filmek nem nagyon érdekelnek, mert pl. hasonlítsd össze a Fõnix rendjét és a Félvér herceget könyvben és filmben (már ha láttad is és olvastad is). Én egyszer a moziban 2 film közül választhattam: HP és a Félvér herceg vagy Transformers 2. Már nagyon, de nagyon bánom hogy az elõbbit választottam. Most inkább nem írnám le pontosan hogy miért is, így is eleget írtam<#vigyor0>#vigyor0>
\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"
Épp most olvasom a Fõnix rendjét. Az új részt pedig tûkön ülve várom, de olyan messze van még november. 😞
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
ha tele van akkor is be tudok menni,
mert valakit, aki nem VIP ledob a rendszer.
A nõi hõsök pedig tervbe vannak véve, csak nem ebben az évben fognak megjelenni (lehet hogy még két év múlva sem)
Mindenesetre én jó dolognak tartom, az biztos hogy ráfizetnék pár ezer forintot hogy meg legyen a fullos nat nõi szettem. Aki meg nem szeretné, azt meg beperelem a nõi jogok elnyomásáért 😄
amúgy tomonor...szerintem ez a nõi cumó...nem lehet hogy photoshopos dolog? + ez még elég kevés bizonyíték arra hogy egy rakat ötletük van