Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

2-2 zászló = 1 halál, 1 ticket
1-3 zászló = 1 halál, 2 ticket.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Lupous
Általában egyedül foglalok...és ez ebben az esetben sem volt másképp...de majd most jól megnézem megint 😄

Pra
az sem lehet ,h másodjára már lassabban megy fel a zászló? és ezáltal látod kevesebbnek az xp-ket?

Tomonor:

Hogy is van ez?
ha az ellenel 2-2 zászlónk van akkor minden második halál egy ticket?
és a 4zászló vs 0zászló?

ha egyszerre többen foglaljátok a zászlót a csapattársatokkal akkor több xp-t ad egyszerre, mert gyorsabban megy a csík. Az téveszthetett meg téged, mert a pont az mindig fixen 200 (vagy 100, 50)

Lupous
Hát...nemtoom ...akkor az miért volt hogy pl ma is elfoglaltam BB-n azz ellen alapzászlóját....aztán õ vissza...ekkor kb 7, vagy 10 xpt kaptam....a következõnél már csak kb 5-3 xp...utána pedig 1esével számolta...(Remélem érthetõ XD)

davis98
hát a kör végéig foglaltuk ugyan azt...
amikor pedig elértük a 16 k-t akkor már nem is számolt tovább<#wink>

nickname: doki09

Egyszer nyomtam valahogy 20k-t, de tényleg parás, ha feljelent valakit.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

davis98
uh...... hehe vegyétek úgy mintha semmit nem kérdeztem volna....😊

minden zászló mindig ugyanannyi pontot ad. Csak szervereken változó a config.

az pont szabály ellenes (stat padding), rengeteg accountot nulláztak már amiat, többek között 3 moderátorét is.

Lupous
Am...lesz új (Vagyis már van is) DredNed Coloring Contest 😄...immáron a 3....és erre még több idõm van...szóval megpróbálom valamit összedobni 😄

Lupous
Szerintem ez nem éppen szabályos...+elég unalmas is, és ráadásul rohadt lassú...mivel ha többször elfoglaljátok egymás után a zászlókat azt hiszem már nem ad annyi pontot...viszont ha jól játszol4-5 kõr alatt simán megvan a 10-15 kiló xp...vagy ha mondjuk MM en tolod ott még hamarabb (Azon lehet a legjobban fejlõdni)

Pra
Elég lassú módszer az xp szerzésre...
bár nem biztos ,h igazán értem amit írsz 😊
mégis hányszor kell zászlót foglalni 16ezer xp-ért ? 😛

davis98
Bazz nem tudtok egy olyan szervert ahol csak zászló foglalás van,és semmi öldöklés ? Szerintem így @#ðÐ$ sok XP-t lehetne szerezni.....

Én egyik pte szerveren 16 ezer valahány xp jött össze mindenkinek csak zászló foglalásból. Most meg van még xp boost-om is, úgy hogy lenne egy csomó. <#violent><#gun>

davis98
Megöltem Joey-t !!! <#vigyor2>

Nem kapok semmit ? <#eplus2>

Lupous
Ezan a diplomatikus odaszólásodon befostam 😄 (Grat)
<#pias>

ha csak abba a két topikba nem enged, akkor azokat már törölték.

akkor úgy logikusan szerinted mi lehet a gond? 😄

hi!
Valamiért nem enged fel csomo topikba pl: dr pepper codes és get free battlefunds topikbase enged be vmi olyat ir h bann többi topikra enged

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Pra
options-ban találod az elmentett szerókat.
gunerre nem adok ötleteket mert megint mindenki megmondaná a tuttert és csak összezavarodnál.
Azt tudod ,h mi mire való?

kabel15
VÁÁÁ!
Nagyon darál a command pisztolyal. 21/1 statot csináltam 😊

BattleTag: kabel15#2672

Lupous
Yess LVL 25 a Commandom 😛
Off...: én a 7. és egyben uccsó részt még a megjelenés elõtt olvastam 😄...a gépen...ott gubbasztottam kb 3 napot...de megérte 😄...lassan lehat meg kéne vennem rendesen...ez az egy hiányzik 😄

hmm, látom a royal bazooka 3 napra megint csak 175 vp-be kerül.

Na várjatok csak. >😄

OFF

Én kiolvastam az összes HP könyvet, tûkön ûlve vártam az utolsó megjelenését<#vigyor3> Megjelent, egybõl szaladtam érte a boltba és 2-3 nap alatt végeztem vele<#vigyor0> A filmek nem nagyon érdekelnek, mert pl. hasonlítsd össze a Fõnix rendjét és a Félvér herceget könyvben és filmben (már ha láttad is és olvastad is). Én egyszer a moziban 2 film közül választhattam: HP és a Félvér herceg vagy Transformers 2. Már nagyon, de nagyon bánom hogy az elõbbit választottam. Most inkább nem írnám le pontosan hogy miért is, így is eleget írtam<#vigyor0>

\"Magyarnak születtem, magyarként végzem... Még mélyen alszik, de majd felkel a népem!\"

Options

én egyszer sem olvastam harry potter könyvet . Amugy azkbani pottert ismerem

OFF

Épp most olvasom a Fõnix rendjét. Az új részt pedig tûkön ülve várom, de olyan messze van még november. 😞

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

crackyS
ha egy szervert bejelölök bookmarba, akkor hogyan tudok rá csatlakozni?

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

crackyS
gunnernek milyen skikll elosztás a legjobb?<#beka3>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Lupous
Jólvan látom ti is jártasak vagytok eme sokak által igen elítél témában 😄

Zero07
mi bajod van Dracoval?

nullázd le magad

Zero07
"Kuss dagadék!" 😄

muszály volt ront belekeverni?

Lupous
"...Viccesnek találod a nevem? A tiéd meg sem kérdezem...vörös haj, mások levetett talárja. Csak egy Weasley néz így ki." <#pias>

fórumról

Zero07
hát nem tom. valaki azt mondta augusztusban jelenik meg, valaki azt, hogy Footbal Fiesta után, valaki azt, hogy szeptemberben.amúgy te kitõl szerzed az infókat?

csak jelenjem már meg az a rohadt ruha.

Pra
Sajnos láttam ma egy két golden gunt 😊

Nem, nemrég volt róla szó.

Bibyka? 😊))))))))))

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

HI! kérdésem lenne, ha regisztralok saját gépemen, barát invelésre gondolok. tehát linket magamnak kuldöm el, és a gépemen regelek, nemlessz gond?? mert kéne a vp, fogyoban van. Köszi a választ

Lupous

Kicsit jól állok 😄...+1 kell még és akkor a kövkövi szettt is meglesz mindenemnek 😄

Lupous
Ohh \m/...2. lettem a színezõs versenyen<#pias>3 Dr pepper kód a jutalmam 😄

Pra
szerverekere,
ha tele van akkor is be tudok menni,
mert valakit, aki nem VIP ledob a rendszer.

kabel15
Milyen VIP et?

BattleTag: kabel15#2672

Pra
Nah ma is kaptam egy VIP-et.
gyûlik gyûlik 😊

Lupous
LOL

benne vagy a játék fájlai között, ha akarod ki is keresem neked.

A nõi hõsök pedig tervbe vannak véve, csak nem ebben az évben fognak megjelenni (lehet hogy még két év múlva sem)

Mindenesetre én jó dolognak tartom, az biztos hogy ráfizetnék pár ezer forintot hogy meg legyen a fullos nat nõi szettem. Aki meg nem szeretné, azt meg beperelem a nõi jogok elnyomásáért 😄

Lupous
Szerintem ez a nõi cucc gáz...az hogy nõi karakter legyen ebben a game-ben meg egyenesen szar gondolat....még a végén ugyan olyan lesz mint a sok fos mmo rózsaszín hajjal meg minden....nan nemár...
amúgy tomonor...szerintem ez a nõi cumó...nem lehet hogy photoshopos dolog? + ez még elég kevés bizonyíték arra hogy egy rakat ötletük van