Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lupous
de am... a rajz jó lett?<#wow3>

Lupous
Kijavítottam..köszi (Mi lenne velem nélküled...?!<#worship>)
Azt hogy érted hogy kevés?...bár ez ízlés kérdése..ilyen kicsit egyszerûbb izét próbáltam..de PS-el egy rakat szar effektust rászórtam...(Találtam fórumon ilyet hogy Signature central vagy mi...nah onnan merítettem ötleteket 😄)

"Hello Heroes (again)!
It looks like, I have finished the coloring. I hope that everyone likes it. And I also hope that I'll win something."

Erre javítsd ki.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

kevés a szigiben a grafika 😮

Lupous
Nohh ezennel akkor asszem befejeztem ezt a rajzos témát 😄 beküldtem meg minden, és még egy fasza új kis signature-t is csináltam magamnak 😄ITT a link ha valakit érdekel esetleg😄...ha meg nem akkor...nem 😄
<#pias>

felrakod a 2142-t, majd ebben a sorrendben a patcheket: v1.10 -> v1.2 -> v1.4 -> v1.41 -> v1.5 -> majd letöltöd az EA Download managert, beregisztrálod a northern strike-ot, és játszol. Ha mindent jól csináltál, akkor beenged az NS pályákra, és az NS unlockokat is választhatod, ha nem, akkor NS unlockokat nem választhatsz.

Ó atyám! Kész szenvedés olvasni, amit írsz. <#wow1>

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

hi! tomonor, ha itt tartunk lenne kérdésem, bf 2142,röl Off: én megvettem a bf 2142 deluxe editiont , beregeltem, asszem sikeresen megprobálnék, játszani, de punkbuster mindíg kidob, és semmitsem ir ki. Youtoben láttam vidit, azt irják, ujrakell rakni, valamint irtam a vevöszolgálatnak, is ök is ezt irták, valamint, ha neked is a deluxe edition van meg, honnan töltötted le a northern strike kiegészitöt, mert dvd-n nincs rajta.😞 drága édes anyukáját, az ea-nek hogy iylen nehézkes minden

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Pra

kabel15
XBOX os is jó?
Mert akkor haveromét beregelem 😄

BattleTag: kabel15#2672

Pra
ok.
kösz.

a veterán program sose mûködött rendesen. Nekem a 2142-t nem engedi beregelni.

Pra
akkor vegyed meg a BFBC2-t
és megkapod a 700BFet

kabel15
Engem csak a 700BF érdekel.
Engem nem izgatnak a rangok.

Pra
BFBC2-rõl beszélek, mert ott a profilodban megadhatod ,h miket toltál eddig.

Pra
Nem a 700Bf érdekli az embert hanem az ,h a profiljában ott legyen a heroes veterán rang is. De nem lehet valamiért hozzárendelni.
Tehát ha több bf játékot is tolsz akkor a profilodhoz hozzárendeled az összes játékot ahol regelve vagy, és ezáltal növelheted a veteránrangod.

De csak van agya ,h uaazon az reg-emailen tette

kabel15
HM lehet szerezni 700BF et 😄
Ezt meglesem.

mi a kérdés? Nem tudom kiszûrni abból a enyhén szólva szar komment area-ból, amit ti fórumnak hívtok ott.

...

Ha a heroes veteran dologról van szó, akkor ugyanarra az emailre kell a két játéknak regisztrálva lennie, akkor jár a 700 BF.

Pra
Tomonor:
te asszem bfbc2-is tolod
Tudnál segíteni ebben a kérdésben?
bf.hu heroes fórum

De, én tudok. Begúglizod hogy i3D.net bfh servers, keresel egy mm only-t, bookmark, és kész is.

kabel15
Ja elírtam szóval nem tudtok???

Nem tudsz.

kabel15
Nem tudok egy ONLY MM szervert?

Pra
Elég nagy baj :/

nem lehet.

A majmot lehet, hogy még valami redeemelhetõen kapták kézhez valamibõl. Na ezt jól meg mondtam. A lényeg, hogy ilyenre nincs lehetõség, de arra se hogy másnak küldj BF-t.

Pra
Tényleg ha már itt tartunk...
Tomonor (hátha te tudod és nem kell leveleznem):

Hogyan lehet ajándékozni?
tehát ,h tudnak nyereményként osztogatni pl majmot?
Lehet igényelni tárgyakat úgy ,h esetleg egy redeem kódért fizetek amit bárki felhasználhat vagy... hogyan?
Ez nekem kurva fontos kérdés.

Pra
nekem a majom lehet ,h kéne 😊
de ,h lehetme biznyákolni ?

Lupous
LOL...az szép...részt veszel egy versenyen...hogy nyerj akármit...szép 😄...amúgy dr pepper kódot...és asszem egy majmot lehet nyerni..ha esetleg most nyerek sajna nekem az nem jó...szóval el foom üzletelni (Gondolom)😄

kabel15
Én paint el csinálom kíváncsi leszek mi lesz belõle.
Amúgy mit lehet nyerni? Mert nem vágom ezt a témát.

Átlátszóság. Nyomj rá vízjelet.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lupous
Jólvan...tökmind1 😄

Pra
Majdnem pontosan 15mp-ig tartott kivennem a pirosat a rajzodból úgy ho nyoma nem maradt ,de természetesen csak a gyakorlás végett próbáltam ki 😊

Lupous
Direkt egy zárójelbe pakoltam ---ezzel jelezve hogy te nem vagy az...de jah végül is mind1 😄
transparency?...az micsoda?(Nekem magyarul megy a PS(Tudom nem igazán hasznos így használni..de ez van)

kabel15
Már leszedtem róla 😊
De nem használom fel. Bár ez a féreg eléggé felxxxx az agyamat.<#mf1>

photóshop expertnek nem nehéz levakarni róla ezt logót. Tulajdonképpen még paintel is el lehetne végezni. fekete logó az jobb ötlet. Vagy ugyanez a piros transparency nélkül.

Lupous
Amúgy...meg megtapsolom aki hibátlanul levadássza a piros kis logómat a képrõl (Bár lehet hogy legközelebb feketén hagyom és akkor még biztosabb 😄)

Lupous
Hmm nah pl Tomonor meglátása építõ jellegû...ki is javítom holnap 😄....kabel...a piros cucc pont azért van rajta hogy a hozzád hasonló emberek(Férgek) még véletlenül se kapjanak kedvet a dolog lenyúlásáshoz! Amúg ya jó pár óra egészen pontosan ...3xreggel8-9 tõl délután 3 ig...szóval kb pont...18 óra..kb 😄...és megkérnélek hogy ne használd fel a munkám! DE ha meg is tennéd asszem nem vennék figyelembe a versenyben...mivel nekem megvan a kibebaszott nagy méretû változat is...ami igazolja hogy én csináltam... ...
És igen paintel is lehet csinálni...de egérrel elégéé nehéz szerintem...gyakorlatilag ezen a contesten mindenki esélytelen akinek nincs valamilyen digitális rajzeszköze....de amúgy Painttel is gecijól meglehet csinálni...csak kibaszott sokáig tart...amúgy van már fenn pár paintes munka...némelyik nem is (olyan) rossz...de a többségen jót lehet röhögni...az a baj ezzel hogy mondjuk ha az illetõ aki csinálta mondjuk még kb csak 5 éves...nos akkor nem szép dolog kiröhögni...sõt meg köll dicsérni(de ilyen gondolom kevés van :S)
(Y)\m/<#pias>

Pra
Ja, ügyes vagy Lupous, faszányos... jó az a kalap

kabel15
Lehet hogy jófej és átküldi 😊
Amúgy tényleg annyi lenne de gondoltam megkérdezem hogy használhatom e mielõtt neki esek. Így mégis csak tisztább.

Pra
Amúgy meg azt a halványpiros cuccot percek kérdése eltüntetni...
ha már...
😄

Pra
Hát persze már küldi is ,h kiszínezd azt amivel õ szopott szerintem jó pár orát ,h végre letisztuljon az a nyomorult kép amit eredetileg feltettek az oldalra.
XD

kabel15
Lehet PAINT el is színezni? 😄
Amúgy át tudnád küldeni ezt a képet úgy hogy nincs rajta a piros logód?
Lehet megpróbálom én is kiszínezni 😊 Kedvet kaptam.

kabel15
De pontosan ez mi is?
Ki kell színezni és aki jobban csinálja az nyer valamit?

a jobb oldalinak lóg a csöcse 😮

Lupous
Hát...jah végülis kicsit fura...de nem izélom át teljesen mert még megszólják...+ nem is biztos hogy jól megtudnám csinálni hogy 2 kézzel fogja XD....így legalább mondhatom hogy azért szar mert az alap se volt jó XD Bár az az igazság hogy ez az alap amibõl dolgozni kell...sokkal de sokkal jobb mint az eddigiek XD

Lupous
Ehh...nem nem paint XD...eddig ezt PS el csiáltam..a színezést meg majd Paint tool sai-val XD
nah jó igazából két dolog érdekelne: 1 hogy a kalapok jók e?...2. hogy a fegyverek mennyire stimmelnek....mert az alaprajzott vettem figyelembe hogy ne az átrajzolt mívek között induljon a téma....de a kalapok meg a fegyók elég gagyin voltak megcsiálva...ezért picikét módosítottam... ... jobb vagy rosszab lett mint az eredeti?
Eredeti-BFH Fórumon

kabel15
Szerintem is rohadt jó!
De az AK elég hülyén néz ki a kezében. (már az hogy 1 kézzel tartja)

HI!
szia Nagyon sz@r!
Hehe csak vicc volt, mivel rajzoltad? naon király én nemtudnék ilyet szerintem ez nem paintes mi?😄

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

Lupous
Hejjj...a villanyszámla nálunk sem semmi 😄
Ahogy nemrég említettem csinálok a DCC3 ra is egy rajzot XD...a Lineart már kb kész...és a színezésbe is belekezdtem...Szóval valami véleményfélét ha tudnátok mondani (A Nagyon fasza...és a nagyon jón kívül...<#vigyor2>)

ja és idén úgy jött ez a számla, hogy a nagy fagyasztónk egész évben ki volt húzva, a gép meg szokásosan a régi. Magyarán érthetetlen, hogy mért jött ekkora számla, de ha az eon így gondolja...