Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Azt hogy érted hogy kevés?...bár ez ízlés kérdése..ilyen kicsit egyszerûbb izét próbáltam..de PS-el egy rakat szar effektust rászórtam...(Találtam fórumon ilyet hogy Signature central vagy mi...nah onnan merítettem ötleteket 😄)
It looks like, I have finished the coloring. I hope that everyone likes it. And I also hope that I'll win something."
Erre javítsd ki.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
<#pias>#pias>
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Tehát ha több bf játékot is tolsz akkor a profilodhoz hozzárendeled az összes játékot ahol regelve vagy, és ezáltal növelheted a veteránrangod.
De csak van agya ,h uaazon az reg-emailen tette
...
Ha a heroes veteran dologról van szó, akkor ugyanarra az emailre kell a két játéknak regisztrálva lennie, akkor jár a 700 BF.
A majmot lehet, hogy még valami redeemelhetõen kapták kézhez valamibõl. Na ezt jól meg mondtam. A lényeg, hogy ilyenre nincs lehetõség, de arra se hogy másnak küldj BF-t.
Tomonor (hátha te tudod és nem kell leveleznem):
Hogyan lehet ajándékozni?
tehát ,h tudnak nyereményként osztogatni pl majmot?
Lehet igényelni tárgyakat úgy ,h esetleg egy redeem kódért fizetek amit bárki felhasználhat vagy... hogyan?
Ez nekem kurva fontos kérdés.
Amúgy mit lehet nyerni? Mert nem vágom ezt a témát.
BattleTag: kabel15#2672
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
transparency?...az micsoda?(Nekem magyarul megy a PS(Tudom nem igazán hasznos így használni..de ez van)
De nem használom fel. Bár ez a féreg eléggé felxxxx az agyamat.<#mf1>#mf1>
És igen paintel is lehet csinálni...de egérrel elégéé nehéz szerintem...gyakorlatilag ezen a contesten mindenki esélytelen akinek nincs valamilyen digitális rajzeszköze....de amúgy Painttel is gecijól meglehet csinálni...csak kibaszott sokáig tart...amúgy van már fenn pár paintes munka...némelyik nem is (olyan) rossz...de a többségen jót lehet röhögni...az a baj ezzel hogy mondjuk ha az illetõ aki csinálta mondjuk még kb csak 5 éves...nos akkor nem szép dolog kiröhögni...sõt meg köll dicsérni(de ilyen gondolom kevés van :S)
(Y)\m/<#pias>#pias>
Amúgy tényleg annyi lenne de gondoltam megkérdezem hogy használhatom e mielõtt neki esek. Így mégis csak tisztább.
XD
Amúgy át tudnád küldeni ezt a képet úgy hogy nincs rajta a piros logód?
Lehet megpróbálom én is kiszínezni 😊 Kedvet kaptam.
Ki kell színezni és aki jobban csinálja az nyer valamit?
nah jó igazából két dolog érdekelne: 1 hogy a kalapok jók e?...2. hogy a fegyverek mennyire stimmelnek....mert az alaprajzott vettem figyelembe hogy ne az átrajzolt mívek között induljon a téma....de a kalapok meg a fegyók elég gagyin voltak megcsiálva...ezért picikét módosítottam... ... jobb vagy rosszab lett mint az eredeti?
Eredeti-BFH Fórumon
De az AK elég hülyén néz ki a kezében. (már az hogy 1 kézzel tartja)
szia Nagyon sz@r!
Hehe csak vicc volt, mivel rajzoltad? naon király én nemtudnék ilyet szerintem ez nem paintes mi?😄
Védd a tradert, egyél thiefet!!!!
Ahogy nemrég említettem csinálok a DCC3 ra is egy rajzot XD...a Lineart már kb kész...és a színezésbe is belekezdtem...Szóval valami véleményfélét ha tudnátok mondani (A Nagyon fasza...és a nagyon jón kívül...<#vigyor2>#vigyor2>)