Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
am CAC most nézem, hogy ez a drága chrisdefender benne van a Sisters in armsba <#finom>#finom><#nyes>#nyes><#gonosz2>#gonosz2>
<#email>#email><#lama>#lama>
(+ van valami téma bal karja felett...hamár hamisítasz valamit...akkor legalább rendesen plz<#mf1>#mf1>
Az a baj, hogy kb. egy hete még 50-t sebeztem fejbe sharpshooterral PS nélkül... most meg 20-at.
Én meg ezt csináltam:

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
csak ha hirtelen ránézek a bal szemét valami csonkolt szaglószervnek nézem XD
Lehet ,h ez azért van mert a távolabbi szem a nagyobb...

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
BattleTag: kabel15#2672
unalmas, magányos, kiábrándító,
Ezek szavak jutnak eszembe a sniperkedésrõl 😄
igaz ,h qrva jó statot lehet csinálni így ,de nem ér nekem annyit.
2havonta egyszer egy napra átabizom magam snipnak , akkor jól esik kicsit, aztán elég is megint egy idõre.
De elismerem azt is ,h aki nem tud venni magának super/uber kést az nem tehet mást.
De az nagyon nem tetszik amikor egy karácsonyfának öltözött snip szed le a hegyrõl SVD-vel.
stealth:1
Photoshop:4
Elixir:1
és most 11-es ez a kari. haveromé ritkán játszik, játszok vele de ez bevált. meg közelre szerezz egy florenz flurryt
(Am nem jószántamból keltem fel....csak a 5 hónapos öcsém felvert :S)
am kabel...hanyas is vagy? mert hát nemtoom gondolom mivel kicsi vagy avyg voltál így kicsik ellen is dobott be...és akkor bezony nem nagy téma a jó arány...ha nem akkor meg gart...bár szerintem ott is késsel meg mt vel(A nagy középsõ területen mindíg vannak...így biztos kapsz + pontot...max TM el meg egyszerre 3 embört jelölsz és fúú...nemtoom nekem volt olyan hogy semmi...szó szerint semmit nem tettem...beálltam hátra a fal mögötti dombra és toltam a markot(ebédeltem) és 1500 simián összejött) lehet a legjobban operálni (meg persze troop)
Tehát oldalbaszúrod jobbról és megpróbálsz a háta mögé kerülni és ismét szúrni.
Mindig nézd ,h mikor tolja el másra a BS-t a soldier, és keresd azokat a gunnereket akiknek lejárt a LegItje.
High lvl team ellen ez már nem taktika de kicsik között fasza nagyon.