Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A képen ez az izé most kapcsolja be a stealthet?

Zero07
van csak be kell fizetned, hogy VIP legyél, és akkor van szerkesztés, törlés a hozzászólás idejétõl számítva 4 percig 😊
am CAC most nézem, hogy ez a drága chrisdefender benne van a Sisters in armsba <#finom><#nyes><#gonosz2>
<#email><#lama>

Lupous
Pra te egy kis pöcs vagy XD...amúgy nem nem faszányosabb sõtt ez így egy retkes kis emÓs fasz. (EMOs lányokat szerizzük 😄) én direkt nem takartam el a szemét nehogy ráfogják ezt a rágalmat 😄+ csak azé lóg bele mert azt próbáltam ábrázolni hogy headbengel a csóka...több kevesebb sikerrel.
(+ van valami téma bal karja felett...hamár hamisítasz valamit...akkor legalább rendesen plz<#mf1>

Pra
SG bazz ,h nincsen szerk meg elõnézet :/

Pra

imageshacket használd, az talán szarabb <#zavart2>

Pra
Ezt a szart...
kicsit felturbóztam a frizurát 😄 Majd belinkelem vhogy..

Pra
EMO lupous 😄

Nekem ne mondd ezt az 1350-as VP-s trükköt, tegnap 3 óra alatt két karit húztam fel 7-re de még nem jött meg. 😛

Az a baj, hogy kb. egy hete még 50-t sebeztem fejbe sharpshooterral PS nélkül... most meg 20-at.

Lupous
Zsíros😄

a jobb oldali szeme alulról picit el van vágva, amúgy jóféle

Én meg ezt csináltam:

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Pra
faszányos,
csak ha hirtelen ránézek a bal szemét valami csonkolt szaglószervnek nézem XD

Lehet ,h ez azért van mert a távolabbi szem a nagyobb...

Lupous
hejj...megcsináltam ilyen "Chibi" témára a kommandósom..szerintem geci jó lett<#vigyor2>...szóval a másik két karakterem is megrajzolom....és akkor berakom majd a signaturom ba 😄..jólesz...jólesz 😄

Majd játék közben elmondom. 😛

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
melyik iroda? 😛

Nem kicsi. Utazási iroda. Van pár külföldi irodánk is. Telefonon és neten megy az ügyintézés egy komoly része.

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

kabel15
Azt a rohadt? Ez mekkora válalkozás? Mert ha ez nálam tõrténne tuti kifizettetném velük az egészet.

BattleTag: kabel15#2672

Nálunk nem ritka a munkatársnõknél a 100-150 k-s telószámla, és vannak 2 tucatnyian. Eddig 3-5k között volt a számlám. Néha regelek warezoldalakra, ide-oda. Szóval ha okosan csinálom (havi 1 befizetés), akkor nem szólnak egy szót sem.

Nálunk nem ritka a munkatársnõknél a 100-150 k-s telószámla, és vannak 2 tucatnyian. Eddig 3-5k között volt a számlám. Néhe regelek warezoldalakra, ide-oda. Szóval ha okosan csinálom (havi 1 befizetés), akkor nem szólnak egy szót sem.

kabel15
Na nekem meg pont ez tetszik. Szóval felállok a domb tetejére és onnan ölök. Csak mondjuk én nem öltözök karácsony fának. Ami meg megint gáz hogy alap puskával elég kivitelezhetetlen 😞 Szóval kéne egy BF es fegyver. Meg a statot sem lehet olyan jót csinálni mert takarnak a házak :S

Pra
Én bazz nem tudnék sniper lenni,
unalmas, magányos, kiábrándító,

Ezek szavak jutnak eszembe a sniperkedésrõl 😄

igaz ,h qrva jó statot lehet csinálni így ,de nem ér nekem annyit.

2havonta egyszer egy napra átabizom magam snipnak , akkor jól esik kicsit, aztán elég is megint egy idõre.

De elismerem azt is ,h aki nem tud venni magának super/uber kést az nem tehet mást.
De az nagyon nem tetszik amikor egy karácsonyfának öltözött snip szed le a hegyrõl SVD-vel.

Zero07
ja és kommandók:pontosan ugye csak annyit kell (én így szoktam) a stealthetlesz@rom keresek egy jó helyet ott neki állsz lövészkedni Sharpshooterrel. a képességek:
stealth:1
Photoshop:4
Elixir:1
és most 11-es ez a kari. haveromé ritkán játszik, játszok vele de ez bevált. meg közelre szerezz egy florenz flurryt

Zero07
2350 VP? te el vagy tévedve. jó lesz az 1350 VPnek is <#email><#lama>

Figyeljetek.Nem kell sírni hogy "Ez a k-csög megölt az über super fegyvereivel".Regisztrálsz a saját ref linkeden felnyomod lvl 7ig a karaktered és másnapra lesz 2350 VP-d.Ha nekiállsz akkor ezt egy nap 2-3 szor megtudod csinálni.Abból a 2700VP ból pedig majdnem egy hétre kibérelhetsz egy über vagy super fegyvert.
Lupous
Jahh...nos ez felettébb "epic"<#idiota>

Pra
Fejét nézd

Lupous
*értelmelieg=értelmileg

Lupous
Oké lehet én is ott állok értelmelieg...de én vártam volna a videóban valami eseményt vagy valami...de bazz semmi nem történt (Vagy én láttam rosszul?) elmentek egy repcsihez...azt' kész...szal valaki magyarázza el nekem ezt<#idiota>

Lupous
Ps nélkül a puska kb egyenlõ a lófasszal (Ha lehetne boostolni valamilyen abival a pityut szerintem nem is nagyon használnának puskát 😄)
(Am nem jószántamból keltem fel....csak a 5 hónapos öcsém felvert :S)

IMHOL, a Royalok értelmi szintje:

PS nélkül próbálod?

kabel15
Ja amúgy én is akkorákat lövök. De kapcsolt be mellé a PS és akkor lesz ilyen 55.

kabel15
Az igazság hogy el lett cseszve. A command nak sokkal nagyobbakat kéne sebeznie. Tehát ha nem fejre célzol is 2 lövésnek kéne lennie egy embernek. Na mind1 hagyom a témát mert csak megint felhúzom rajta magam.

Hát ezen mostmár behalok komolyan... Sharpshooterral mennyit kell hogy sebezzen fejbe? Mert nekem most 10 lövésbõl (eléggé messzirõl lõttem) az áltag 36 volt.

Lupous
kés+ pityu...tökéletes kombó...nem veszt senki semmit!<#ejnye1>

Lupous
az elõbb 25öket írtál...most meg 30?...nos az kb reális azthiszem alappal bár fasztudja...igazából azt se tudom a über késem mennyit sebez...csak tolom 😄

Hát jobb persze... de akkor meg értelmét veszti a kés... :/

kabel15
Vegyél egy kis stukkert az sokkal jobb.

De mert van az, hogy 20-30-nál NEM sebzek többet! Esélyem sincs így!

Lupous
Hát ecsém szerintem vagy nagyon szarul csinálod (Bocs ha nem)...vagy valami nem jó nálad vagy nemtoom...talán az alap kés ennyit tud...már nem emlékszem rá.

kabel15
Nekem 10-15 között karakterei vannak. Ezen a szinten játszok. Bár a solidert fel fogom húzni 30ra. Csak majd ha 1x elszánom magam és pénzt fogok kiadni a játékért hogy vegyek egy AK-t. Amúgy nézzétek meg a profilomat ha érdekel kabel15 az acc név.

Hát komolyan ennél underpowereltebb szart régen láttam. Teli hátba kapom fejbe, azt sebzek 2x 15...Aztán benyom egy BS-t és integet... <#boxer>

Lupous
Igen ...te mondjuk már nagyon dörzsölt vagy (30as commandoval 😄)...nekem ez hogy kifigyeled a leg it et meg a bst...kb pár napja jött be amikor elszántam hogy ma egyszer se nyírhatnak ki 😄 (vettem kivételesen tonikot meg minden 😄)...de ez a oldalból támadjunk mert akkor.. .. ez kurvajó nekem nem jutott volna eszembe 😄...
am kabel...hanyas is vagy? mert hát nemtoom gondolom mivel kicsi vagy avyg voltál így kicsik ellen is dobott be...és akkor bezony nem nagy téma a jó arány...ha nem akkor meg gart...bár szerintem ott is késsel meg mt vel(A nagy középsõ területen mindíg vannak...így biztos kapsz + pontot...max TM el meg egyszerre 3 embört jelölsz és fúú...nemtoom nekem volt olyan hogy semmi...szó szerint semmit nem tettem...beálltam hátra a fal mögötti dombra és toltam a markot(ebédeltem) és 1500 simián összejött) lehet a legjobban operálni (meg persze troop)

apropó, kés a fejre ad crit-et. Egyedül a kés és a sniper képes erre.

kabel15
Nekem nem érzékeny az egerem szóval aki oda tud lopakodni közel hozzám hogy ne vegyem észre az 50% meg is öl. Ha el tudom nyomni az elütést akkor én ölöm meg ha nem tudom akkor õ.

Pra
Azért érdemes oldaba támadni(oldal hát), mert amint szúrsz, az ellen sok esetben egy hirtelen mozdulattal 180fokban fog fordulni iedtében, és így még 50% annak a lehetõsége ,h hirtelen nem talál meg téged ,ha te pl jobbról érkezel és õ balra huzza az egeret.
Tehát oldalbaszúrod jobbról és megpróbálsz a háta mögé kerülni és ismét szúrni.
Mindig nézd ,h mikor tolja el másra a BS-t a soldier, és keresd azokat a gunnereket akiknek lejárt a LegItje.
High lvl team ellen ez már nem taktika de kicsik között fasza nagyon.

kabel15
Nem puskát hanem pisztolyt akartam írni.

kabel15
ha fejlõdni akarsz akkor veszel egy távolra lövõ puskát a 150VP set és felmész egy MM only szerverre. nem is kell puska se stealth semmi csak a fegyver. Én 21/2 es statot csináltam mert egy command 2x bejött a kezdõre és leszurt. úgy be tudok kempelni oda 😄<#beka3>

Lupous
OFF az új Avenged Sevenfold album kibebaszott jó...sajna semmi eredeti nincs benne...de azért a legjobb 😄

Lupous
Ó a lófasztnem...szerintem az a futás téma egy jó kis lopakodós embernek egy nagy kaki...pl ez is ma volt hogy jött felém a kommandós, látta a pityut megvillani a kacsómban...rátolja a futás témát...én meg csak arrébbléptem...a barom meg túlszaladt 1 szer...aztán 2 szer majd elhalálozott...plusz nagyon feltûnõ is. szerintem ha késsel mész és pici vagy akkor stealth...utána pedig attól függ mit akarsz ha gyorsan akarsz fejlõdni akkor MT...ha inkább sokat akarsz ölni akkor troop...és semmi dolgod nincs mit zászlózni felhúzod a zászlót közbe potyogtatsz markolsz (LOL)...aztán mész a következõre...kés mellé hatásos (nálam bevált) ha veszel egy távolra tüzelõ pityut is 😄