Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a mando kapott füstöt a gunci meg rakétadobbantót 😄...de igen lehetne még csicsázni picit...majd talán legközelebb 😄...de a soldi az kap CM et 😄..már elkezdtem a vonalrajzot...nagyon cunci lesz 😄
Hahaha, hát ez nagyon aranyos 😊
Áttetszõ hero shield nem jár neki vagy IEG izé, ha már a mandó is kapott füstöt?
Áttetszõ hero shield nem jár neki vagy IEG izé, ha már a mandó is kapott füstöt?
Gépen rajzoltad? OO Milyen progival? Én PS-el próbáltam valami hasonlót de nem igazán barátkoztunk össze... egér + rajzolás... hát. 😄
Mondjuk ha lenne egy ilyenem

Mondjuk ha lenne egy ilyenem

Hát izé...én ezt gépen rajzoltam 😄...és olyan hülye programmal színeztem ki 😄 (PS)...de szotam úgy is dolgozni hogy rajzolok valamit (Általában suliban....unalomûzés céljából 😄)...és azt otthon betolom a gépbe és jól megcsiálom 😄
Am...köszi 😄
Am...köszi 😄
Ez tök jó lett...Hogy csináltad? Ismerek olyat aki megrajzolja a körvonalat aztán bescaneli és valami hülye programmal kiszínezi.
Hát mivel asszem hogy 8-ig tart a verseny így nem még nem nyertem .(Bár ha ilyen tömegek fognak beküldeni rajzokat akár még esélyem is lehet)
Hát a mark csak akkor jelöl be ha nincs köztetek semmi...szóval az nem "besül"...csak nejjókor tolod be. az meg hogy éppen nem tatál senkit az véletlen... ha van kommando elõtted láthatatlanul akkor fel fogja fedni... ... szerintem az egyik legjobb commando képesség.
Hát én úgy, hogy szólok valakinek, hogy túl magas a szintje.
Miért sül be állandóan a mark target? Soha nem jelöl be senkit és semmit... mások pedig MM-n spawnról bejelölnek...
Miért sül be állandóan a mark target? Soha nem jelöl be senkit és semmit... mások pedig MM-n spawnról bejelölnek...
arra azért kíváncsi lennék még, hogy ti hogy likvidáltok egy 30-as gunnert?
én pölö:
gránátok
bb (míg távol van)
mikor közel ért bs
azt adom neki a kakaót majd cm ha szarul állok
de mi van ha több gunnerrel kell harcolnom?
én pölö:
gránátok
bb (míg távol van)
mikor közel ért bs
azt adom neki a kakaót majd cm ha szarul állok
de mi van ha több gunnerrel kell harcolnom?
nem kell low lvl szerveren játszani, és nem kell high lvl szerveren meghalni. Ennyi.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
az utolsó hibádzik.
skacok, ezeket a kis fing emókat amiket használtok .."alkesz" lupi, meg "geek" zéró 😊
hol találom a parancsokat hozzájuk?
hol találom a parancsokat hozzájuk?
Ja de PL a VV az milyen tipus? Mert van rajta jeep viszont tank és repülõ nincs.
BattleTag: kabel15#2672
*térkép
Csak rosszul fogod fel. Nem azt kérdezi, hogy milyen trékép típusra akarsz bejutni, hanem azt, hogy milyenre szeretnél. Aztán majd a matchmaking megpróbálja, DE, nem 100% hogy sikerülni fog.
Igazából sehogy se mûködik....de elvileg a both az a mindenféle... az infantry az a gyalogos a másik meg a jármûves pálya...elvileg amelyiket választod arra dob be...de ez az opció "kissé" megbízhatatlan.<#pardon1>#pardon1>
Azt jelenti ,h ki tudod választani ,h mit preferálsz jobban:
vehicle = Jármûves pályák
infantry = gyalogos pályák
both = tökmindegy
kattints arra amit szeretnél ,nem igazán mûxik jól ,de azért próbál a rendszer olyan pályákra tenni amit választottál.
vehicle = Jármûves pályák
infantry = gyalogos pályák
both = tökmindegy
kattints arra amit szeretnél ,nem igazán mûxik jól ,de azért próbál a rendszer olyan pályákra tenni amit választottál.
jaj, egy kérdés nem írtam, bemegyek options, settings, és van egy olyan hogy Match making, preferred map type, infantry, vehicle, both ez mi és hogy mûködik?
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
titeket is ledobál fél óránként? nem lenne nagy probléma ha a netem miatt lenne, de játékon kívül megy minden. <#falbav>#falbav>
épp találtam egy szerver ahol nem zombik pilóták meg kalózok közt játszok, erre de connention was lost...
épp találtam egy szerver ahol nem zombik pilóták meg kalózok közt játszok, erre de connention was lost...
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
nyugi, az ingyenes xp boost is akkor jött ki multkor, amikor nyaralni voltam.
jövõhéten tutter ,h történik valami nagyobb dolog a játékban.
Ez azért biztos mert elutazom, és mindig akkor jön új pálya vagy mod amikor én nem vagyokk itthon.
Nem baj, fasza lesz egy kis pihi, család, szórakozás.
Ez azért biztos mert elutazom, és mindig akkor jön új pálya vagy mod amikor én nem vagyokk itthon.
Nem baj, fasza lesz egy kis pihi, család, szórakozás.
Mindegy az 😄
Ja a gyorsan csináltam ,tényleg van ott valami (nemtommiaz) 😊
amúgy a jobb karjáról beszélgetünk... ehhh 😛
amúgy a jobb karjáról beszélgetünk... ehhh 😛
jólvan...tudom hogy poén 😄 ..a bal kar felett ami \m/...ott van valami téma ami nemtoom hogy hogy került oda 😄 (A világosabb szürke rész felett)
Monjátok már meg nekem plz hogy a faszba tud kinyirni egy gyerek ps nélkül 2 lövéssel gourmettel, 10 méterrõl?
Ne izgulj csak poén vérszívás 😄
Milyen téma a bal karja felett?
Az állát is átszabtam ,h vékonyabb legyen... az eredeti túl vaskos volt emo-nak 😊
Gondoltam fekete hajra lila tinccsel is ,de az már felháborító lett volna tényleg 😄
Milyen téma a bal karja felett?
Az állát is átszabtam ,h vékonyabb legyen... az eredeti túl vaskos volt emo-nak 😊
Gondoltam fekete hajra lila tinccsel is ,de az már felháborító lett volna tényleg 😄
Ezt nem értem... 20-at sebzek MM egyik végébõl a másikba (fejbe), sharpshooterral, aztán jön oldalról egy gourmetes azt lõ 60-at...
Luvnya lenne? <#wow2>#wow2>
Múltkor csatlakoztam hozzá, mert épp a natosával volt bent. 2 gránátfüzér közben megkérdeztem, hogy honnét van, de nem válaszolt. :S
Múltkor csatlakoztam hozzá, mert épp a natosával volt bent. 2 gránátfüzér közben megkérdeztem, hogy honnét van, de nem válaszolt. :S
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Sniper sem tudom minek van... jön az elsõ BF-es noob gerhats uber szuper kurva grítestjével aztán annyi voltam
eésõ ránézésre azt hittem hogy eleresztett egy JÓ NAGY galambot, de jó tudni hogy nem 😄