26731
Battlefield Heroes
-
BlackSpeed4 #25571 Ezt hogy érted?:D Ha a karaktereimre célzol: http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2355110149
a másik: http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2368563174
Ha másra akkor pontosabban mond. -
tomonor #25570 Muti a profilod -
#25569 Nem írja, kilép. ;) -
harduplanfor #25568 Na, mondhatom szep kis bagazs. Lepaktaltak egymassal a fiukak.
"stealthbe lelő"??? Soldierrel jatszom. Amikor egy gunner a terkep masik felerol elkezd lovoldozni, es az eleterom pikk pakk lemegy nullara, eleg egyertelmu a dolog. Harmadik nekifutas/halalozas utan akar vehetjuk 100% biztosra a csalast. Aki rutinosabb, rogton levagja mi a szitu, es mar irja is a cheatert a chatbe. -
BlackSpeed4 #25567 Akkor esetleg senki nem tud megoldást erre a ,,you were kicked form punkbuster (22) szarra?. nagyon idegesít, mivel csak két felhasználómnál írja ki. (pb frissítve volt már..) -
tomonor #25566 Erre tessék.
Levideózod ahogy stealthbe lelő, jelented a fenti linkbe, aszt cső. Mondani könnyebb, mint csinálni, persze. A punkbusterben sose bízz teljesen, állítólag a fejlesztőit a cheat fejlesztők pénzelik, hogy ne javítsák a prémium cheatjeiket. Így gyakorlatilag mindenki jól jár. -
harduplanfor #25565 Hogy a pitypangba megy at a punkbuster szurojen ennyi cheater? Tegnap 3 cheaterrel talalkoztam. Az egyik kozuluk 21-es szintu player. Senki nem jelentette ezt a tagot eddig? Hogyan tudta elerni a 21-es szintet? -
tomonor #25564 Meg lényegében most már ingyen van. :) -
Pat10 #25563 aa koszi szerintem a másik jobban néz ki de akkor köszi a ubet veszem:) -
#25562 Ugyan az.
Bár én is csíízert vettem ,de csak mert szebb :P -
Pat10 #25561 Egy fontos kérdés hogy national gunerra super cheesert vegyek vagy ugyanazt tudja a The Uber Backscratcher?? -
Pat10 #25560 oké köszi tanácsot, nem nem akarok én se lézerrel mászkálni,jókat mondtál,én is azokat fogom megvenni kb. -
harduplanfor #25559 Ha van limit! Ezen van a fo hangsuly. Tegnap a Salty pretzel nevu szerveren tort rank a mando hadsereg. -
#25558 Én csak felsoroltam azokat a fegyvereket, amiket waron a gunnerek legtöbbet használnak, de azt vedd meg, ami neked tettszik. Én csak szimplán többre becsülöm azokat, akik nem lvl5ff+eraser ray comboval kapnak el vagy ehhez hasonlóakkal. -
CAC #25557 Nincs a mandókkal semmi baj, ha van limit. Max 2-3 még elviselhető.
Ha egy csapatban 3 mandó van, az azt jelenti, hogy 3-mal kevesebb gunner. Remélem nem kell ecsetelnem, hogy ez mivel jár.
Arról nem is beszélve, hogy ha az ellenfél mandója zavartalanul garázdálkodik, az nagy eséllyel a te csapatod mandójának a hibája. Neki kell MT-vel láthatóvá tenni az ellenfeleket, valamint lesben állva arra várni, hogy megjelenjen a PS effektje valahol a levegőben, és counterelni az ellenséges snipert. -
#25556 Köszi! a Bokut megoldottam.
-
tomonor #25555 1. nekem megy
2. le van tiltva az utolsó update óta, mert nem működött rendesen a freecam implentálása óta. Majd vissza fogják rakni a közeljövőben, amint megjavították. -
#25554 nem elérhető a BOKU? megszűnt a ingamestore? -
harduplanfor #25553 Nekem meg a mandomentes ovezet jonne be:):)
Tisztan harcolni es nemesen, nem sunyin es lathatatlanul.
En feltornasznam a mando hp-erteket, de elvennem a lathatatlansagot vagy redukalnam par masodpercre.
Attol meg futhatna gyorsan, csapdat rakhatna, keselhetne, mesterkedhetne. Tudom sokan kedvelik a mando kasztot es nincs is ezzel baj.
Regebben jatszottam mandoval es 24-ig jutottam. Nem szerettem vele nyomulni. Nagyon tavol all tolem ez a osztaly. Neha valtozatossagnak megteszi, de annyira nem kotott le. Egy profi 30-as mando es mondjuk egy 20 koruli tarsa szinte elkaphatatlan paros. Egyiket kilovom, a masik tuti hatba lo. Es lenooboz! Ma ismet alkalmam nyilt egy ilyen felallasu csapatba belefutni. Nuboztak rendesen, bar a fele tarsasag jocskan 20-as szint alatt volt. Tegnap 01.30 kor csoda tortent. Valamiert megszunt szaggatni a net! Juhhe! A Midnigh M-os palyara lepve egy 30/22 -es mando cimbisegbe botlottam. Marha nagy makom lehetett, mert a royal oldalon meg szoktam sorozni a teraszt, es balra a nagy sziklat. Parszor kikaptam a 30-as jatekost, nehanyszor a tarsat. Vegre mukodott normalisan, gyorsan a net. Ejjel kene tan jatszanom? Ez abnormalis. Szoval egyszer irja am a 30-as csoka, hogy videot keszitett rolam, mert szerinte cheater vagyok. Remelem nem veszik el az accountom valamilyen koholt vad alapjan. Nem csaltam. A szerencse mellettem allt, es vegre tudtam pontosan celozni es pisztollyal kiszedni az emberkeket. Amikor elkezdtem ezt a jatekot, a profi gunnereket nem tudtam megfeleloen kezelni. Ugy erzem ez mar megy valamennyire (ha a net is ugy akarja), de a toppos mandok neha fejtorest, vagy inkabb fejvesztest okoznak:) Orommel vennem, ha mas is sztorizna egy kicsit es megosztana velemenyet, beszamolojat velunk. -
#25552 Nem tom, nekem bejött. -
A DF nem talál láthatatlan mandót :)
Ha meg már látható, akkor pont jó szar a DF :)
-
#25550 Én simán aprítóm a mandókat gunner, DF-el telenyomom a kedvenc kemp helyeket. -
harduplanfor #25549 Ahova engem dobal random, ott keves mando limites szerverrel taliztam. Nehany kozuluk mando limiteskent hirdette magat, csak valahogy ezek mindig rettentoen laggoltak nalam. "Problema az internettel" uzeneteket kaptam, igy nem volt ertelme bookmarkolni a szervereket. -
harduplanfor #25548 Arra celzotam amikor a mi oldalunkon vannak sokan gyengebb mandok es nincs eleg gunnerunk a csapatban. A 3-4 ellenseges gunner a legek hasznalataval sec perc alatt ledaralja a gyengebb mandokat, en meg ott allok soldierkent egyedul tettrekeszen:) Mert a sok mando miatt keves a hely mas kaszt szamara.
Tudnal nekem irni par mando limites szerver nevet? -
#25547 ha van ez meg van az! :)
Ha meg jó a sniper akkor a gunner horda hozzá sem szagol! :) -
Specnalz #25546 Mostanában szinte minden szerveren van mando limit.
Azért RPG-vel és keg-gel eléggé lehet velük trollkodni.
Viszont ha van egy-két nagyon jó sniper akkor hamar meghalhatunk gunnerral
De ha csapatban nyomulunk, ahol vannak medicek nem sok halált okoznak.
-
#25545 mando limites szerókat ments el
Amúgy meg a gunner szerintem a legártalmatlanabb teremtés egy mandó számára. Mandónak Mandó a Farkasa meg a soldier.
-
harduplanfor #25544 Eleg idegesito a jatekban resztvevo commandosok letszama. Amiota nem jatszottam szepen elszaporodtak, es ez sok esetben a jatekelmeny rovasara megy. Most olyan koreim voltak, ahol minimum 4, de neha 5-6 commandos nyomult. Ha eleg kepzett az ellenseg, szinte meg sem lehet mozdulni toluk, viszont ha a mi oldalunkon kicsit gyengebbek a mandok, az ellenseges gunnerek ellen semmi eselyunk. Nem sokat er a nagy letszamu mando sereg, ha gyorsan ledaraljak oket a gunnerek, mert nem tudnak jol celozni. -
Pat10 #25543 akkor a gyors shoti nem jó? Inkább a lassabbat vegyem? -
Pat10 #25542 az is igaz:D rendben csak azért tetszett meg mert gyorsan is tud,tehát közelre is jó meg aránylag messzire is ahogy elnéztem.De akkor maradok azoknál:) Még annyi hogy amúgy a spuer cheeser jobb mint a The Uber Backscratcher ?!! mert mindenki a supert ajánlja, de nem értem miért?!? -
#25541 Miért nem azt mondtad, hogy mini-gun? Egyből tudta volna mindenki. Egyébként az eléggé benga egy fegyver, nem éri meg. Ha igazi práfessönöl akarsz lenni akkor az általam korábban említettekből spájzolsz be. (Minden waron, NC-n is azokat lehet használni. Nem véletlen.) -
#25540 Lááma. :D -
Pat10 #25539 erről lenne szó: youtube
szerintetek jó? esetleg van valakinek ilyen? -
Pat10 #25538 ez mit takar? :D -
harduplanfor #25537 Nem tudok tanacsot adni. Talan ha varsz par napot magatol elmulik. Velem elofordult ilyen szitu. Kidobalt, majd vartam kb.3 napot es minden rendben lett. Vagy format C: :) Tudom milyen szar es duhito dolog. -
harduplanfor #25536 Hatha.... -
#25535 -
Pat10 #25534 akkor szerintem nem egyre gondolunk,én arról a robotkezes fegyverről beszelek ami gyorsan is tud lőni,meg lassan is,nincs hozzá semmilyen gránát...? Azt nem ismeri valaki? -
#25533 Eraser Ray nooboknak való. Ha normálisan akarsz játszani akkor backscracher+long range shotgun/wolfgang. Na, meg persze RPG, mert a df noobokat nem szeretjük. :) -
BlackSpeed4 #25532 Hát az szar :S. Nem értem ezt a pb (22)-es szart. Főleg azt nem, hogy a többi felhasználó jó, csak az a kettőt dobja ki. Meghülyülök..