Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Normál foglalót adtál a bankodnál internetes vásárlásra:
A tranzakciót a bank tudomására jutásakor azonnal foglalás (zárolás) követi, hiszen a tényleges terheléshez elõbb a hivatalos adatoknak be kell érkezniük, mely néhány napot igénybe vesz és az alatt a vásárolt összeg újra elkölthetõ lenne. Ezért a foglalással a levásárolt vagy felvett pénzt elkülönítik, zárolás alá teszik."
Lehet, hogy számlaegyenlegeden található pénzösszeg nem fedezte a tranzakció értékét, ezért megszakadt a folyamat, mert a bank válasz adatra vár az EA-tól, amely sajnos nem tud visszaigazolást küldeni, mivel 762 Ft alatti vásárlási csomagja nincs.
A boku SMS-nél egy másik SMS küldésével ez a probléma megoldódik. Itt nem tudom mi a járható út, vedd fel a kapcsolatot a bankkártya kibocsátójával.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Mi ez, ha nem átbaszás?! Próbálja csak meg 100 ember naponta, az közel 100 EUR!
û
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Lenovo IdeaPad G580AH: Intel Core i5 3.2Ghz, 8GB DDR3 1600 MHz, Geforce GT 635M 2GB, 120GB Kingston V300 SSD, Genuine Windows 8 Pro 64bit
Mindössze 4000BF volt...lol.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
Nem kell válaszolnod, igazam van.
Egy másik e-mail címemen van a BFH-s karakter teljes egészében, de annak az e-mailnek már a jelszavára sem emlékszem, hogy tudom onnan a másik e-mailemre irányítani?
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Van még egy plusz ugyanilyen puska kódom, aki kapja marja 😄
52RM-X27M-C9YH-FDU9
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=391129
Ha lehetséges, itt ebben az SG topikban jeleznétek, ha valamelyikõtök kap, vagy kapott valaha efféle emailt? Legutóbbi egy kódot tartalmazott egy ingyenes shotgun-hoz, de volt olyan, amely Need for Speed World szetteket tartalmazta.
Köszi elõre is !
Nem a világ lett rosszabb, a hírszolgáltatás lett jobb. Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal. A pesszimizmus nem éri meg!
Érdemes minden p4f játékon regisztrálni és nézni ott is a kódokat. facebookon stb...
Nekem csak a november 15.000 ingyen fundsot hozott.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Az viszont elég gáz ,h megint a ládás buziságot erõltetik, én ma beletoltam 4000vp-t ,de csak lvl.1-es szarságokat adott (ismerõsösöm 6000vp-t, szitu ugyan az). Na aztán vettem egyet fundsért, az már lvl.2-es volt <#levele>#levele>
..bár van haverom aki kapott lvl.3-as critical növelõt.
Nekem alapvetõen szimpatikus az elgondolás, de így mondjuk elég nagy különbség lehet már fegyver és fegyver között. Eléggé elõ fog jönni a pénzes játékos és az ingyen játszó között a differencia.
Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700
Az tök jó, hogy a fegyver tulajdonság választásnál, aktiválsz egy lapot a pityun mondjuk kipróbálni, majd be akarsz rakni egy másikat, akkor az elsõ köddé válik. Vehetsz újat.
Bármely egyszerű probléma megoldhatatlanná fejleszthető, ha eleget töprengünk rajta.
Ezt úgy képzeld el, mint a hõs fejlesztését szintrõl szintre, csak fegyverekre levetítve és csak pénzért.
Lehet más majd belefogja nyomni a plsz 2-3 ezer fundsokat 1-1 fegyóba, de hogy még az árán felül pluszba én tuti nem fogom. Ennyit nem ér a játék, akárhogy is nézem.
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.