26731
Battlefield Heroes
-
tomonor #25651 Én mindig ott játszok, és semmiféle lagspike-ot nem tapasztaltam még... -
harduplanfor #25650 Bookmarkoltam a bb minkans szervert es gondoltam probara teszem magam utoljara. (ezeknel a sracoknal a harman megindulunk egyszerre taktika ment vegig) 5/9-es eredmenyt ertem el es a 3. helyre kerultem a 30/as csapatban, alap Ak 74-es +pisztoly. Nem hazudok, de amikor a fiuk beindultak es kozelebb jottek hozzam, meg az eger bal gombjat sem fogadta el a gep annyira laggolt. A szerver Nemetorszagban uzemel elvileg. Tehat jonak kene lennie mindennek es megsem.
Szuz Win7 rendszer, wifi kikapcsolva, halozat direktben. Frankfurti szerveren merve: ping 43, packet loss 0%, jitter 2ms. Ennek ellenere szinte jatszhatatlan a game profi szinten. Az eszem megall!! Mintha olommal vonnak be a harcosom. -
harduplanfor #25649 Uhh! Nagyon durva amiket irsz. Ha ilyen tapos playerek jonnek velem szemben, jobb ha kotok elotte eletbiztositast:) Legalabb kiderult miert halalozok el olyan szituaciokban, amelyekbol korabban siman kikerultem gyoztesen. Nincsen felesleges fundsom ilyen celokra. Illetve lenne,de nem szeretnek ilyen mertekben tamogatni egy ceget sem. Vettem nehany fegyvert egy uj karimnak. Tobb penzt nem szandekozom kolteni egy ideig. Amugy a netem hatarozottan tiltakozik a profi ligaban valo reszvetelben. Az elszaporodott laggolasoktol novedezo osz hajszalaim hajfestekert kialtanak, igy zomeben huzok inkabb vissza a lvl 0-20-ig terjedo tartomanyba ahogy korabban tettem. Kevesebb mergelodes, tobb szorkozas:) 0-10-ig akar a sok mando jelenlete is kimondottan szorakoztato. Jokat mulatok az olyan jatekosokon, akik autokat keselnek, hazak falait szabdaljak, aknakra lepve nyulnak ki stb... -
tevel #25648 A workbench igazságtalanságához fűzném, hogy alapszintű itemeknél én nem tapasztaltam nagy különbséget. De amióta bevezették az alap, a silver és a gold itemek külön sorsolását, onnantól 4990 funds-ért már csak a legnagyobb előnyök közül sorsol a gép. A gazdag gyereknek így 100% a legnagyobb előny kisorsolásának valószínűsége.
Kipróbáltam tegnap én is (ha már van kis spórolt funds-om, erre költöm, nem ruhára): kipörgettem egy high crit-et smg-hez (ez a lehető legnagyobb előny, szerencsém volt). Felraktam az AK-74-re, bementem a profik közé, történetesen a bb minkans szerverre.
Többször kerültem 1v1-be lvl30-as gunnerrel town-ban, és szinte mindig én kerültem ki győztesen. Hiába használt frenzy fire-t 3m-ről, ha a 35 lőszeres tárat sikerül mind beleereszteni, akkor 2-4 db 30 feletti kritikust is adott. Soldierek esetén 2v1-ből is sima győzelem. Shipwreck-ből a mandót a farm felöli hegyről többször lelőttem sr smg-vel, nem is kellett pisztolyozni.
Hát ez már nem kis különbség... -
harduplanfor #25647 Ma megadatott a nagyok ligajaba csoppeni egy napra. Vegig 30-as,29-es playerekkel nyomtam.
A kovetkezok eszreveteleim:
-a nagyoktol valoban lehet tanulni, es megtapasztalhato a teamwork fogalma
-kulon pozitivum, hogy nehanyukkal lehet fankodni, ami nekem bejon es szinesiti a jatekot
-sikerult nehanyszor elso helyre kuzdenem magam pl. 13/4 kill aminek nagyon orulok mert egy lvl. 24-es karival ertem el, de voltam utolso is. atlagban a 3. 4. helyezes mindig befigyelt, de azert jelentosen befolyasolo tenyezo a szerencse es a net laggolasanak merteke
-sokszor megjobban anyazzak egymast az emberek, mint kisebb szinteken
-sajnos a legbunkobbak cimert ma a magyar jatekosok egy csapata versengett, amin nem lepodtem meg hiszen mar kulfoldon is hire ment par magyar "diszpolgarunk" viselt dolgainak...
-tobben utaljak a mandokat es kemenyen beszolnak nekik
-az en gepem/netem annyira belassul a rengeteg granatozastol es egyebektol, hogy sokszor minden harmadik lovesem talal, hiaba van fokuszolva a celkeresztbe az ellenseg kb. ott tartok,mint fel evvel ezelott....
-draga hobbi a high lvl. jatekosokkal jatszani, mert 2 ora alatt ugy 80 tuzallo nacim fustolt el (ki a fene tudja ezeket allandoan venni)
-a workbech funkcioval meg igazsagtalanabb lett a jatek, es egyes userek nagyon fel lettek huzva (alap fegyverekkel kene jatszani, egyforma eselyekkel indulva) -
tevel #25646 Nem lenne nagy probléma, ha lehetne megint VP-ért venni.
Abban reménykedtem, hogy ha a második fül aktivizálódik, akkor egy napra megint berakják :(
Hülyeség volt... -
CAC #25645 Alapvetően egész jól néznek ki ezek az új hi-tech fegyók...kár, hogy az új X-COM játékból lopták őket. :/ -
harduplanfor #25644 Regebben nagyobb hatast fejtett ki az ilyesmi. Manapsag az akcios plazak kinalatabol mindenki be tud szerezni maganak tuzallo gatyot. A lentebb targyalt fullos, dino fejes mandoknak es tarsaiknak tuti tele a szekrenyuk ilyen rucikkal es lefogadom, hogy az ujabb ozonviz eljoveteleig ki fog tartani a keszletuk belole:)
Ma egy nagy baromsagot csinaltam. Bedobott egy Battlefield Heroes nevu no commando serverre. Kozben hivott valaki telefonon, es elfelejtettem bookmarkolni:( A neten nem talalok hozza linket. Ugy latom masnak is meggyult a baja a mandokkal. 5 perce leptem ki egy szinte csak 30-as jatekosokbol allo serverrol. (a valtozatossag kedveert ismet Wicked Wake) Hat, mindenki szidta a mandokat rendesen...Ha jol szamoltam 3 volt beloluk. Szerintem 1 boven eleg lenne ilyen szinten. -
#25643 Nem, nem. Soldiernek nincs ilyen persze, sniper kell hozza. :)
Annal talan fullos burning bullets lassu geppityuval ami legjobban idegesitheti a snipert.
Mar ha nincs eppen "tuzallo gatyaja" meg ilyen hulyesegei. :p -
harduplanfor #25642 Koszi! Soldiernek is van ilyen? Nem tudtam rola:) Tamogatnam a bevezeteset a 6.erzek melle:) -
#25641 Mark Targetet huzd ki fullra.
Szet lehet vele idegelni a skillesebb snipereket is.
Gyakorlatilag szinte folyamatosan ki lehet szedni vele lathatatlansagbol (ha ugyesen nyomja el az ember).
BF Heroes beta elso idoszakaban akadtal volna ki igazan a commandosoktol...kb masfelszer erosebbek voltak, mint most.
Na akkor igazan idegesitoek voltak! :p :) -
#25640 Mondjuk ez még semmi extra, de eggyel közelebb kerültünk a 4-hez. :( -
harduplanfor #25639 Maximalisan osztom a velemenyed, csak hat ido kozben neha "elfogynak" melollem a tarsak. Az erosites megerkezese meg nemi idot igenyel amit tul kell elni egy ilyen szintu mando tevekenysege mellett. A Wicked Wake palya eleg tag hatarokat biztosit a mandoknak szerintem. Amikor probaltuk egyutt a meccs elejen elkapni a 30-as soldierral, gunner nem volt a kozvetlen tarsasagunkban. Na mindegy, tolem johet o vagy hasonlo kaliberu 30-as, csak ne a level 6-os emberemre masszon mar ra. En elfogadom ha valaki jobb nalam. Es miert ne lehetne jobb. Ahogy korosabba valik az ember altalaban a reflexek szepen elkezdenek fogyatkozni:) -
#25638 yeeeeeee -
#25637 És bekövetkezett, amitől már egy hónapja rettegek: secondary fire. -
tevel #25636 A profi mando ellen - amelyik még fast rifle-t, tonicot, bandage-t is használ - szerintem egyetlen orvosság van, a csapatban maradás. Ami legalább három együtt mozgó ember (nem kettő), és abból egy gunner. Azt a kis csapatot már nem támadja meg egy ilyen ELO + statbuzi (feltételezem), mint akit linkeltél.
-
tomonor #25635 Hahaha. Az első kijelentésed szép hazugság volt ^^ -
#25634 Mondjuk azt én is utálom, hogy szerver "tulajok" úgy próbálnak nyerni, hogy a számukra túl jó ismeretlen ellenfeleket egyszerűen kirúgják. Ez olyan "lol" :) -
#25633 Ez így van. Mondjuk én azért pihentetem a mando hősöm, mert meguntam, hogy vagy commando limit miatt csomó idő, amíg találok szerver, amikor meg találok akkor meg az esetek többségében kivágnak a szeróról. Pedig még kést se használok, only sniper meg pisztoly.
De már rohadtul beleuntam a folyamatos kidobálásba, nem pár perceket akarok játszani és 10 percig meg csatlakozni ide-oda. -
harduplanfor #25632 Ezt a receptet ki fogom probalni:) "lol" -
harduplanfor #25631 Mindenben egyet ertek veled kiveve ket dolgot:
1. A gyerek mar a xxxx.-et tulhaladta evszamait tekintve:)
2. Nem a kudarc zavar vagy a kihavastol rezelnek be, hanem szerintem egy profi mando tul jol hasznalja a kepssegeit es szinte lehetetlen megfogni ha a csapatban nincs egy masik hasonloan profi mando.
+raadas: Nem birom ha egy 30-as player lvl.6-os jatekosokon prezentalja erejet, es nagykepuen nooboz, looserezik. -
CAC #25630 Nekem a 2. kommentből az jött le, hogy a kolléga az emote spammer gizdát neheztelte.
Tény, hogy nekem is kinyílik a zsebembe a bicska, amikor valaki érdemtelenül nyomja a lesajnáló, lúzeres emótokat (pl 3v1, vagy épp 10hp-val gyógyulnék valahol, amikor belémbotlik, stb). Ilyenkor csak annyit teszek, hogy bukmárkolom a szerót, és belépek az lv30 sniperemmel, majd csak az illetőre megyek rá. Ha kellően sokszor megöltem, akkor meg távozok.
...és a legfontosabb, hogy ha bepipul, és elkezd anyázni chat-ben, akkor szigorúan csak annyit kell írni neki, hogy "lol".
Mindenre. :)
Beválik. Teszteltem. :) -
tevel #25629 Ez olyan, mint a foci. Ha a pici és vézna Neymar nekiállna cselezgetni egy magyar bajnoki meccsen, valószínűleg 10 perc után a magyar játékosok a fűben feküdve próbálnák csak szemmel követni azt a fehér golyót amit bűvöl. Ámulva istenítenék a kitartását,gyorsaságát, csodálnák kondícióját, példaként tekintenének rá, és megpróbálnák utánozni őt, ellesni a cseleit, stb.
A virtuális világban (pl. bfh) is vannak kiemelkedő játékosok (mindegyik kasztban). Amikor egy ilyennel találkozik a magát halhatatlannak tartó számítógép előtt ülő 8 éves gyerek, és kudarcot vall, a kudarcát saját magának hasonlókkal próbálja magyarázni mint te: biztos hacker, nem volt balance, ez egy noobbasher, glitch-et használ, damage búg volt. Mindenképp szabálymódosításokat szeretne, lehetőleg olyant amivel ő kerül előnybe, különben "Ő" nem játszik ám többet,és akkor majd megnézhetik magukat.
Én azt mondom, mindenkinek megvan a maga helye (képességei, lehetőségei, szorgalma szerint), próbálja abból kihozni a legtöbbet, azt pedig úgy a legegyszerűbb, ha tanul a jobbaktól. Ha nem játszol jobbakkal, nincs kihívás, nincs fejlődés, csak a megmérettetés erősít, a gyakorlás önmagában kevés.
-
harduplanfor #25628 Nekem a legnagyobb problemam az alabb linkelt high lvl. mandokkal akad.
Elismerem ha valaki jobb, de ne jampizzon mar egy lvl.6-os jatekos elott. Regebben adodtak probelmaim a 30-as gunnerekkel. Ma mar tudom kezelni oket, vagy ha nagyon eros az illeto legalabb lesz sanszom elkapni. Pl. Ha legyengult es elfut megtalalom a 6.sensevel. A mandot egy darabig latni akcio utan, de utana eltunik.
Szerintem az elixir/stealth combo egy 30-as, profi mando kezeben hihetetlen elonyt biztosit a soldierrel szemben. Idezek egy regebbi beirasbol: "a gunner nem ellenfel a mandonak" "farkasa a masik mando, es a soldier". Nos, ha a csapatunkban nincs jo mando, akkor ki allitja meg? Ha a gunner nem ellenfel, es a csapatban sincsen olyan kvalitasu mando, ki marad? A soldiernek nem sok sansza lehet elixir/stealt comboval szemben. Mi tortenik ha lovok ra nehanyat pisztollyal? Hamar kapcsol es beszed par sebzest, majd elszalad. Ha netan sikerulne valahogy elerni rogton eltunik, mert az 5 stealt hamar toltodik. Par masodperc es a hatamban lesz.... -
Pat10 #25627 ja hogy érthető legyen azért írtam hogy másik kettőt mert a mai 3 fegyveresről van szó...? -
Pat10 #25626 Ha a deal of the day közül megvan az egyik fegyverem azok közül amit árulnak és megveszem az akciót akkor csak egyszerűen a másik kettőt kapom meg? -
#25625 A mandó kaszt igazából jól van balanszírozva.
A soldierek és gunnerek azért vannak balanszban a saját és egyéb kasztokkal mert a playerek leginkább átlagosan tudnak e két típussal játszani. A mandó esetében viszont nem az átlag, hanem a szélsőség a jellemző. Te azért találkozol erős vagy valamivel erősebb mandókkal ,mert a szélsőségesen rosszul játszó mandósok általában kasztot váltanak, a szélsőségesen jók, vagy átlagnál jobbak viszont élvezettel aprítanak.
Tehát a commando kaszt azért nem veszti érvényet, mert nagyon sokan jobban tudnak gunerrel vagy soldierrel játszani. -
tomonor #25624 vagy csak kérdezz meg engem -
harduplanfor #25623 Zero07!
Hibazni emberi dolog, viszont nem mindenki ismeri be ha hibazik. Te bealattad es ez mindenkeppen pozitiv:)
Sajnos tegnap en is hibaztam. Inditottam egy uj karit es 6-12 lvl. kozotti mezonnyel egyutt nyomatuk a gamet. Kesobb bejott egy 30-as mando:
http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/383238252
Termeszetesen hatulrol megtalalt, bemutatta a szokasos emokat stb. Sikerult jol felhuznom magam es elkuldenem melegebb eghajlatokra. Utolag megbantam hibamat. Nem kellett volna ezt tennem es foleg nem magamat idegelni rajta. Dehat annyira felszaladt a vernyomasom, amikor a full funds csavokam hatulrol bemasirozik az extra magas dino szettben es bemutogat egy mezei lvl 6-os nak. Kiralykodjon high lvl. szinten! Szoval miutan elkuldtem a gyereket es kileptem, par percre ra osszeakadtam megint vele. Tobb mint a fele high lvl. jatekos volt a tarsasagnak azon a szerveren. (ezen mar nem akadok ki, h mit keres egy lvl 6-os ott, hiszen korabban kitargyaltuk a temat) Osszefutottam egy 30-as soldierral akivel jol lehetett osszedolgozni. Integetett, poenkodott amikor eppen egy-egy pillanatra levegohoz jutottunk. Nem erzodott rajta nagykepuseg, hogy o ott a valaki. Partnernek tekintett, nem egy kis kofic kezdo, alap ruhas playernek. A 30-as dino feju emberket viszont nagyon nehezen birtuk elkapni. Nekem nem sikerult, de a 30-as csapattarsamnak sok, sok szivas utan igen. Be is irta a "He's dead" uzenetet.
Tomonor regebben irt a premium cheaterekrol. Letzik olyan premium cheat amelyik csokkenti a bevitt sebzesek erteket? Azert kerdem, mert a 30-as mando lelott valakit, majd utana raszallt a nep. Beszedhetett par szort smg talalatot. Egy fal mogul sikerult meglepnem. Fel tarat birtam kozelrol beletenni a testebe, amikor aktivalta a szokasos futok es granatvetozok combot. Mentek le a pirosak szepen, de valahogy nem akart neki elfogyni az elete. Egy masik esetben lattam hol tevekenykedik es zaszlot foglal. Ugraltam, mozogtam ossze-vissza. Ram lott, de elvetette a headshotot. Dobtam ra granatot, uldoztem, de ezt a tagot szinte lehetetlenseg elkapni. Ezert fenntartom korabbi allitasom: A mando kasztnak aranytalanul nagy elonyt adtak a keszitok. Egy soldiert el lehet kapni, egy gunnert szinten, de hogy mas high lvl. jatekosok ennyire nehezen boldogulnak egy 30-as mandoval szamomra azt jelenti, hogy nincs meg a balance. A vegere sikerult minden zaszlot elfoglalnunk, es kezdetek hullani a royalosok, mint a legyek. A mi kis mandosunk angolosan tavozott es kelepett a jatek vegere. Nem varta ki a defeat feliratot:) -
#25622 Sejtettem, hogy valami nem stimmel, de legközelebb igyekszek majd nem beleesni ebbe a hibába. -
tomonor #25621 *has disappeared
**was called
***But he came back
Ne erőltesd azt az angolt. -
#25620 -
Pat10 #25619 nem töltöttem le,de amúgy miért lennék rossz helyzetben?:O -
tomonor #25618 ha már letöltötted, akkor már régen rossz helyzetben vagy. -
CAC #25617 Hááát elég fura. Először is valami szoftvert le kell tölteni, ahol megadod a felhasználóneved. Na itt csak két dolgot nem csinálnék meg: nem tölteném le, és nem adnék ki semmilyen adatot. :) -
#25616 2 új Pet :) -
Pat10 #25615 ez működik? -
tomonor #25614 nem jött -
#25613 Srácok!
(Bocs hogy így, meg itt, stb...)
Akinek jött a lord of ultimától az elmúlt pár napban ilyen levél, és nincs szüksége a kódra az igazán elküldhetné nekem privátban ( privátban! :) ) . Ez is EA play4free játék, de Hírózban a kód használhatatlan. Egy kedves ismerősöm ezzel játszik és fontos lenne neki. Előre is köszi. Üdv, Pra!
-
harduplanfor #25612 Valaki irta regebben, hogy bezart a magyar szerver mert alig lezengtek rajta. Szivesen csinalnek egyet valakivel, de hat ha ez ennyire nehezkes, es nincs eleg jelentkezo, akkor semmit nem er az egesz. Commando limites lenne. Max 1 fo es good bye. Ma vegre osszejott egy nagyszeru team. Jo par koron at harcoltunk, zaszlot loptunk kozosen. 3 mando jatszott az ellen oldalon. Elviselheto karokat okoztak. Sajna bejott egy 30-as mando, es a csavokam szepen mindenkit leszedegetett.(lunar landing) Igy meg a kor vege elott ketten maradtunk a 8 jatekosbol. Egyszeruen nem ertem miert kell ekkora elonyt adni egy kasztnak.