Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lupous
Ohh baby...ebben a témában kifogyhatatlan vagyok 😛

Lupous
Hmm 3 hónapja..LOL...akkor a bõ 1 év gondolom semmi ehhez képest 😛😄

jó, akkor verszenyezzünk. Csak japán metált lehet berakni, és egyszerre csak egyet. Én kezdem 😄

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Én is szarok a képükbe ha törölnek xD
Pikk-Pakk visszacsinálom azt jónapot.
Lupous
Amúgy ez olyan messze van a japán "metáltó"...hogy... ... nagyon <#crazya>
Ez már metál (Bár kissé gáz szerintem ez a visual kei dolog):

Ez meg a csengõhangom ...jól:

davis98
Háát nekem egy világ omlana össze.<#szomoru1>
Csak ezzel a játékkal játszom már vagy 3 hónapja 😊 Más game nincs is a gépemen <#buck>

Szóval talán nem csesznek ki velünk. Mert akkor játékosokat is vesztenének azt pedig sztem õk sem akarják <#fejvakaras> Mindegy.

nickname: doki09

Zero07
igen ám, de te veszel bf-et. viszont van aki nem :-P

jah, 7 összesen 😄 Én nem aggódom, még ha törlik is az accom, csinálok másikat, veszek 1400 BF-t, játszok picit és ugyanott vagyok, ahol elkezdtem.

Zero07
<#bdead>

Zero07
az ace/alpinert ne keverd bele az dr pepper bug volt

Zero07
8. de sztem egy 10.000-20.000 felhasználónak van ilyenje, és az meg majdnem sok lenne bannolni de az EA az EA 😞

Istenem...
Amióta megvan ez a refes sz@r azóta csinálom és nem kaptam semmit.
És azokat megbüntették akik ugyanilyen "leleményességgel" jutottak hozzá az Ace/Alpiner Sethez? (Mert hát az is bug szvsz) hát nem.Szóval Zero nem kell félni nem lesz bann.<#lama>
Lupous
Nos nemtoom az 1 az számít?....csak kipróbáltam faszom..:s...+nem kevés pénzt is eltoltam már erre a cuccra...nemhiszem hogy pont a fizetõs embereket fogják kibaszni...de ha esetleg bekövetkezik ez hát hú akkor az gáz :s..nekem is a szívemhez nõtt ez a game + lassan 3 maxolt karakterem lesz...nem lenne jóság ha eltûnne ez a dolog :s
Szóval szerintem ez nem fenyeget engem (jól lenyugtattam magam<#buck>) szerintem max azokat basszák ki akik vagy nagyon sok ilyen ref cuccal rendelkeznek...és fellelhetõ a rendszeresség a tevékenységükben 😄
+ az hogy lehet hogy visszanyomozzák a dolgot ...mert pl nálam az ip címet a gép elég gyakran frissíti....vagy nem ezalapjan külömböztetik meg a regeket?
+Tomonor...neked is volt ilyen ref accod egy pár nem? 😄

Zero07
de ha egyszer mindenkit nyilván tartanak. és így jelen esetben én is ott vagyok a fekete listán

nem, és ne is nagyon fecsegesd el másoknak, hogy referráltad magad, fõleg ne a fórumon. Ha szerencséd van akkor nem vesznek észre.

Zero07
de most komolyan. én nem akarom elbukni ezt az accot

LOL xD

Zero07
van lehetõség fellebbezésre?

crackyS
tud valaki adni egy olyan szervert ahol csak rr map megy?

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

nos, én se tudom egészpontosan mi is a menet, ám egyik amerikai ismerõsömnek egyik napról a másikra eltûnt az acc-ja (1 hónapja). Elsõ kérdés amit feltettem neki, hogy referrálta-e magát.

jé má' oda te vagy az az anti sas? 😄

Zero07
az hogy most bizony télleg kaphatok bannt. vagyis jobban mondva törölhetik az accom. amúgy meg anti-SAS

nyugi, halgass inkább japán metált.

😄

Egyébként mi a 26os herod neve?

ha 8 hónap alatt se bannoltak le akkor mi is a téma?

Zero07
és nem, nem vagyok kocka csak szeretem ezt a játékot

Zero07
de nem érted. ha engem bannolnak vége mindennek. a szívemhez nõtt ez a karakter. ha újat kell kezdenem esélytelen leszek nem tudok a barátaimmal játsszani, buktam 4 dr pepper szettet annyi a 26-os karakteremnek, amivel annyi videót csináltam és annyi jó pillanat volt vele. nekem fontos ez a karakter

nekem is 3 dr pepper szetem van

Zero07
nem így beszélnél bazze, ha vagy 8 hónap alatt lenne egy 26-os karaktered amivel Isten tudja mennyit görcsöltél és 4 dr pepper szetted amivel szint úgy rengeteget szenvedtél hogy meglegyen

én vagy 3at csináltam de arcon fosom õket ha lebannolnak 😄

Zero07
de az egyik nem 7-es csak 5

Zero07
asszem 2

mennyi acc-ot hoztál létre?

Zero07
de akkor...szóval bannt kapok.oda 3 dr pepper szett egy 26-os karakter. <#rinya><#bdead>

ingyé nem. Contesteken asszem lehet nyerni, de elég ritka cucc.

Lehet valahonnan szerezni nati pet kódot ingyé' mint Listián doktor peppõr bácsit?

tudsz olvasni? 😄

Zero07
<#bdead>

Zero07
ez biztos? csak mert akkor az nekem hihetetlen csapás lenne

davis98
akkor így bocs :S

inkább linkeld.

davis98
http://www.youtube.com/v/4cRGk0BSnA4

davis98

davis98

Jó lett ! Nekem tetszik ;-) Ügyesen megcsinálta akárki <#taps>

Zero07
de akkor akár több ezer felhasználót bannolnak? <#rinya> én nekem mondjuk asszem 2 ilyenem van

Az miétr van hogy belépek 1 szerverre aztán ledob valami data invaliddal?

magyarán aki ezt egyszer is kihasználta, annak nagy a valószínûségi hogy bant kap a közeljövõben.

Lefordítva

Kérdés:
Referrálhatom magamat?
Válasz:
Nem. Ha már van egy profilod, akkor az azt jelenti, hogy tudsz vele játszani. Többszörös account létrehozása saját célból tilos, és aktívan figyeljük azokat akik csinálják. Eme rendszerrel való visszaélés esetén az összes létrehozott profil törlését vonja maga után.

Pra
én rá se mentem végül a kódszerzésre mert nem igazán tetszik... egy ruhadarabot sem tudnék felhasználni.

áh de kár hogy ace dzseki + desert fox kendõ üti egymást mint a szilva+eper+tej+sózott kóla 😞