Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Lupous
Hát nem lett tökéletes...de a célnak megfelel..bõven...egyetlen bibi van...nem lehet képet küldeni pmben (vagyis én megpróbáltam most ezt így megcsiálni...és a csak a "kód" volt ott...megpróbáltam egy egyszerû kéépel...és a prew után megint csak a szöveget küldi...pedig ott az opció hogy kép beillesztése vagy mi...valamit rosszul csiálhattam?

Lupous
thx

lol 😊 ha a szemed és a monitor közti pontra fókuszálsz 3D-ben jelenik meg a karakter...mintha valami sztereogram lenne

SzLehel
Lupous Adobe Fireworksel lehet ilyen linkes dologt csinálni 😊

a mamám tanította!

tudom hogy harcitökét jelent... mit kell ilyen dolgokkal is felvágni OOOO<#wilting>

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

magyarul Harci Tõke, csak elmondanám.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Na és ezen mi volt olyan nehéz?

Lupous
szellemes tetszik lenni 😄

'katt' sikeresen csatlkoztál a klánhoz, jutalmad 70000 battlefunds XD

Zero07
Szerintem jó ez <#eljen>

Lupous
A szöveg elég...hm szar...de ez van..ha valaki tud esetleg valami ütõsebbet..ne kíméljen 😄

Lupous

Ez lenne a kép...és a LINK szót kéne úgy megcsiálni hogy ha rámegy az ember akkor a groupoldala jöjjön be😄

Zero07
beszéltem pitonnal és így van. igazad van. és elnézést

Kedves Anti! Nem lett bannolva a haverod, nincs a bannlistán. Talán csak chatban-t kapott, mint te egyszer. Az pedig egy kör erejéig szól, és automata. Szóval mielõtt vádaskodsz elõtte gondold át a dolgokat, hogy miket beszélsz.
Zero07
<#taps>
amúgy Pra te nálad még fönn áll hogy õsszel te is bérelsz szervert? mert az kool lenne <#taps>

davys ettól az õrült képtöl szemrákot kapunk <#ijedt><#guluszem1><#szeret>

Zero07
mond neki hogy nem jó.

nabazz nyertem aukciot, 100 kreditért, a gyerek elkulte a kodot, de nemjo. a kod hibas, vagy becsapott, pedig amerikai gyerek, és csomo aukcioja volt pedig... dejo

Zero07
Na Wanda meg összes TCC admin, ez már sok:nem elég hogy nem mehetek föl játsszani a barátaimmal meg a grouptagokkal de még XDomg-t is bannoljátok. Ez már sok.

davis98
Egybõl gondoltam 😄

nickname: doki09

azt látjuk.

davis98

Kicsit játszottam <#vigyor3>

annyira nem nehéz, de akkor csináld meg az egész képet, és én majd megcsinálom neked a vágást.

Lupous
ó..ez jó kis galária 😄...de hogy mentsem le...vagy 5 képbõl van...néztem olyan tutorialokat ahol fel kell darabolni a képet...noh...nem egyszerû...ez hogy egymás mellé pakolgatom egészen jó..csak nemtoom...nem marad hely közötte?
(Am az SFC meghívóját akartam kicsit turbózni...hogy egy nagy kép es akkor a link rajta az faszányosan bedobj a groupoldalt...meg hasonlók..de egyenlõre hanyagolom...most go balcsi és pancsi 😄

nem nehéz, a legjobban úgy tudod kideríteni, hogy hogy csinálják, hogy lemented a gépedre, és megvizsgálod hogy csinálták. A régi enyém is így volt beállítva, mindegyik kép egy hotlink volt, és egymás mellé voltak rakva.

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=112481&pid=1277468#pid1277468

crackyS
Repülõbõl kiugrottam alacsonyan, egy enemyre és aztán nem tudom de végig így volt, viszont a többiek úgy látták, hogy állok.
Közben mm-en megcsináltam a valaha volt legjobb score-om meg killem, meg kdr-t is, 1x haltam meg, csak mivel MM nem látni:

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

davis98
Ez egy bug. Nagyon fura egy póz <#buck><#circling>

Zero07
most nézem, hogy a tier 1-2-es shotgunoknál a Steiner Shotgun a legerõsebb O.o

nekem 6 ilyen refera laccom van... jól nézek ki ha kibannolnak, még jo hogy nme vettem most bfet akció miadt😄 am mostanában ezzel játszok, jokis kalandjáték, akit érdekelnek a point click kalandjátékok, ezt probálja ki.. bár szinte mindenki ismeri szerintem közúlletek is... én a 2-dik rész végén elbõgtem magam XD a 2-dik része szerintem 100 jobb mint az elsõ sokkal izgalmasabb, és olyan fejjtörök vannak benne, hogy vért izadtam mire megoldottam

Zero07
azt hogy?

crackyS
Már nem csak a codban, hanem BFH-ban is lehet hasalni

<#idiota>

crackyS
Én beraktam paintba aztán az az ecset vagy mi, és oda raktam egy nagy pacát abból a szinbõl a másikhoz, és ugyanaz...

Lupous
oké...de mivel...hogyan...igazából ha a nevét megmondjátok ennek a témának akkor keresgélek róla valamit 😄

Vagy darabolja, vagy usemap, szerintem.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lupous
Kéne egy kis infó...vanak olyan signatureok amiken elvannak helyezve ilyen gombok vagy mik...amik végülis ilyen linkként funkcionálnak...ilyet hogyan lehet csinálni vagy mivel? Hol találok ehez kapcsolódó anyagot...tutorialt vagy hasonló segítséget?

Zero07
És neked miért kell offolnod? <#mf1>
Amúgy van hír a bannolásokról?

byzhouse
miért kell topikot telenyomni ezzel a sok sz*rral?

________________ /\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\/\\ &#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;&#175;

A bananaphone az egyik legjobb zene 😄<#pias><#lama>
kabel15
Uhh ez a japán metál áááá.
Ez nem az õ mûfajuk az tuti. Nekem nem ál össze a kép.
Bár a gitár és a dob jó addig amíg meg nem szólal az énekes.

BattleTag: kabel15#2672

Lupous
és kérlek ne offolj ennyi szart
(És igen beszólok....a mi japán témáink legalább valamilyen módon köthetõek a BFH hoz....ha nemhiszed akkor ellenõrizd le<#mf1>)

Lupous
Bocsika...de nem olyan színû....

A kocka tetején lévõ barna négyzet pontosan olyan színû mint a velünk szemben lévõ oldalon a narancssárga négyzet! Aki nem hiszi ellenõrizze le! 😄

A duck walked up to the lemonade stand
And he said to the man running the stand
-HEY! Got any grapes?!

The man said no we just sell lemonades
But it's cold and fresh and it's all homemade.
-Can I get you a glass?

The duck said I'll pass. Then he waddle away, waddle waddle

'Til the very next day... pam-pam-pam-papa-para-pam-pam.

Lupous
Kínai ..mi?! <#wow3>

Tessék jó kis kínai technó

Lupous
Mindenféle színvonal látszik <#idiota>

Ezt nektek japán metál <#mf1> *debilface*

Csak sikerül majd 😄

Mik ezek a szar zenék?!

Csek áút diz :