Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

store bugos cuccok még mindig megvannak szal lol fail 😄

Bocs zero ezt akartam :<#lama><#email>
Tehát havi 5-6 szor csinálom ezt és akkor egész hónapra megvan a super /uber fegyver<#email><#lama>
Jah van köbö 50 accom <#pias> gunnerel 30 perc a lvl 7 tehát ha bekockulok akkor napi 3 megvan<#pias> azaz másnapra lesz 4050 vpm amit elverhetek super/uber fegyverekre és tonikra <#pias>
Lupous
jaa...értem ezt vágom...de mi ez az erre számíthat...mire?...plz nem értem...mi a büntije?...(én 1x csináltam eddig direkt ilyen + accot..de akkor is csak azért mert azt hittem hogy kapok hozzá xp boostot 😄...és nem kaptam :s)...+ van még 2 acc ami errõl a géprõl lett megcsiálva...egyik az enyém..amin kipróbáltam a kasztokat meg ilyesmi..de valahogy elfelejtõdött a jelszó vagy nemtoom de nem enged már be...talán törcsizték 😄...a másik acc az meg öcsémé...bár már nemnaon aktív...gondolom ezért bünti nemigen jár 😄

ha meg úgy esik hogy õ vásárol 1400 BF-t, akkor te kapsz 700-at ingyé.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

http://www.battlefieldheroes.com/en/recruit-a-friend

Meghívsz valakit, õ játszik, eléri a 7-es szintet, és kapsz 1350 vp-t ingyé.

A rambó életmód azoknak való, akiknek überjeik vannak, és tele vannak tonikkal, égésgátló gatyákkal. Közelharcba õket nem verem le épp ezért, ám távolból alázom õket.

Lupous
+ mi az a referensel?

Lupous
noh akkor...miez...nem igazán értem :s

való igaz.

Apropó, aki referenseli magát, az ilyesmire számítson:

Q:
Can I recruit myself?
A:
No. If you already have a recruitment link then you already have an account to play Battlefield Heroes with. Creating multiple accounts to get rewards for yourself is not allowed, we are actively monitoring this system for such abuse so doing so will likely incur action being taken against all accounts suspected of being involved in the abuse of this system.

http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=128893

Lupous
Az uccsó számról fingom nincs...de gecirejó...szóval ha valaki tudja akkor egy elõadót számcímmel postoljon plz 😄

Lupous
A második...hmm ismerõs...de nem tudom most hogy mi ez :s...de jó 😄

Lupous
+ szerintem Tomonor nem rambózni szokott...akkor nem lenne olyan statja amilyen van 😄

Lupous
Jajj istenem...nemtoom te hol hallottad azt kö flájt...😄...de amúgy ez alapmû számomra Chilldren of Bodom 😄

ám így teljesen megnézve az egészet, elég szervezetlenül játszik mindkét csapat.

Zero07
na látod ezért van Zsoltnak sok ref accja=sok VP
meg Gabornak is ezért van vagy 40k VP-je. amúgy meg magányos farkasként mehetsz a vágóhídra

na látjátok, én ezért nem szeretem a war-okat. Mindenki tele van widgetekkel, superekkel, stb. Én nem így játszom.

Azé a widgeteket érdemes megnézni<#pias>
42000 bandage <#wow1> Mi a francnak annyi?
Zero07

Zero07
ja megvan már 😄 hú most hallgatom hogy ez elég zúzós egy metál <#pias>

Egy másik:

Ugyanaz csak más betûtípus + magyaros, melyik a jobb? 😄

Lupous
háát...nemtoom..szerintem nem lóg be semmi..egyszerûen ebbõl a szögbõl ilyen szarul van megcsinálva a kabát :s

Most nézem a vállánál meg a karjánál befigyel valami téma, pedig mugshot.

Új sigem, sztem faszányos lett, de szóljátok le csak azért is. <#wow3>

crackyS
adna valaki Listia reflinket?

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Lupous
hát a kö fláj -ból nemtudok semmire asszociálni sry...ha esetleg elmondod hogy miben volt a zene...vagy ilyesmi akkor talán took segíteni

Lupous
"kicsit"

NA én egy darabig abbahagyom bfh-t kicsit meguntam az ölök halok ölök halok-ot egy darabig ugyse leszek gép közelébe ugyogy addig is, ÖLD A ROYALTTT!!!!!

Védd a tradert, egyél thiefet!!!!

kabel15
875BF bõl fel lehet szerelni egy gunner-t 😮

BattleTag: kabel15#2672

crackyS
dasddasd tele van nubokkal az egész :ASD soldierek nem is andak hpt maguknak sem....csapatmunkáról meg még nem is hallotak

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Nagy a hasonlóság, nem?! 😄

Zero07
ja és nem tom nekem nem játssza le a meccset

Hát én a TCC-t felvettem bookmarkba, azóta se játszok ott

Zero07
te gennyláda 😄 azér néztem én mér add föl ilyen 95-ös technot meg ilyen beszipózott Napot 😄 <#email><#lama>

Zero07
tudod mit? engedd föl a bannom aztán ha egy rossz szót szólok örökre kitilthatsz. és ha kérdeznéd hogy mér jó ez neked? azér mer az összes barátom általában ott játszik.

Jah, csak azért írtam, hogy szivassalak 😄

<#eplus2><#wilting>

ahogy az internetet ismerem (többéves klántevékenységi tapasztalattal), ez még csak a kezdet.

Nem kezdõdik semmilyen dráma. Én mint mondtam befejeztem. És általában tartom magam ahhoz amit mondok. 😊
Öveket legyenek szívesek becsatolni, kezdõdik a dráma. <#buck>

Zero07
gondolom azt azért mondtam mert gyorsan kiakartam fejteni amit gondolok 1
aztán tán ott írjak órák hosszat hogy légy szíves dolgozzatok már csapatban, mer különben szétrúgják a seggünk 2
aztán meg te is szoktál káromkodni, és én is mondhatnám hogy egy 30 éves nõ mér nem száll magába ha néha elég alpáriul tud káromkodni 3
és milyen figyelmeztetés? kirúgnak azt azt se tudom miért? "ne legyél rasszista" hát bazmeg szólásszabadságban akkor cigányozok amikor akarok 😛

Azért álljon meg a menet, te nem azt mondtad hogy ne baromkodjunk szólóban, hanem (idézek) "teamwork pocsok". Szóval mint már mondtam, engem ne pöcsözzön le senki. És legközelebb nem ártana magadbaszállni egy kicsit, és elgondolkodni hogy vajon miért kaptad azt a rengeteg figyelmeztetést és kicket eddig. Én azt hiszem türelmes voltam, de sajnos nem vagyok tökéletes, és ezért az én türelmemnek is van határa. És itt be is fejeztem. Csak hogy mindenkinek tiszta legyen az érem két oldala...
Zero07
biztos? mert nekem ez kicsit se hallatszik metálnak amiket én találtam 😄

Zero07
ja gondolom. amúgy az meg már ugye az én hibám hogy mondtam hogy ne baramkodjanak szólóban. de persze Wandának mindig igaza van. Hm.. én meg tudod nem szeretem ha valaki tökéletes <#mf1>

Hmm... tudod nem szeretem ha lepöcsöznek, ennyi. Am meg épp elégszer figyelmeztettelek már azt hiszem. Nem ez volt az elsõ eset.
nos végülis a te hibád, hogy megszólalsz <#vigyor3>

Zero07
Uramatyám! Már megint bann a TCC szerveren. Most komolyan ez már röhej. Meg se lehet szólalni, mert bannolnak. Remélem ezt az Isten bárányai adminok olvassák. Most elejt az ember egy-két káromkodást és 2-es hiba bann. Hát kabbe

Zero07
bakker egy link? mert csak ilyen b.ziságok jönnek föl