Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ne is álmodj róla.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

kabel15
Ezért kéne csak a ruhát pénzért árulni. A fegyvereket meg nem.
Egyébként Karácsonyra megdobhatna az EA egy kis BF el 😄

BattleTag: kabel15#2672

crackyS
najólvan inkább hagyom magam mára, egyszerûen nincs esélyem azok ellen akik több ezer ft-t bele baxnak ebbe...<#wilting>

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

CB óta elérhetõek voltak azok a ruhák, egyszerûen sok idõ kellett, míg az orosz tetris-inside fórum felfedezte a bugot, és közzétette. Aztán annyi sok ember kezdte el használni, hogy végül valaki okos módon megemlítette a fórumon, az EA tudomására jutott, és elkezdték javítani a bugot. Körülbelül 20+20, akkor nem publikus cucc volt elérhetõ (mint az én bruno's trenchcoat-om).

Én meg Xsear még november végén fedeztük fel a tetris inside fórumot és a bugot, amit meg lehetett meg is vettünk, noha akkor már csak néhány cucc volt elérhetõ, és az is méregdrágán (csak a kabátomért 700 VP-t kellett fizetni, hogy megtarthassam - az akkoriban igen nagy pénz volt, arról nem is beszélve, hogy max 900 vp gyûlt össze a pénztárcámban, amíg el nem költöttem az egészet mindig bandage-ekre, és fegyókra (no igen, akkor azok olcsóbbak voltak, ám nem volt olyan, hogy daily mission).

Szal szó-mi-szó, nagyot köckáztattunk azzal hogy kihasználtuk azt az exploitot, viszont annyian használták, hogy az EA inkább leszarta végül, és csak egyszerüen javította.

Sajnálatosan bruno's trenchcoat január óta kapható a store-ban. Ám legalább meg tudom megint venni ha esetleg véletlenül történne valami ezzel az acc-al.

crackyS
áhh ez tényleg nem igaz hogy 30-sokhoz tesz be...na mindegy zene on aztán elverem a nagy battlefundos pofájukat<#bohoc>

Jah, bug, bár nekem néha bántja a szemem amikor ott van bal felül az az asztronauta vérfarkas. <#wow3>

Pra
ha megnézitek a közvetítést látható ,h egy nat katona van az arcom helyett 😄
szal ez csak egy bug ,h crackyS kérdésére választ adjak 😊

Csak én vagyok vele, hogy addig jó amíg a tankban van (hogy cracky szavaival éljek)a guncigeci? <#mf1>

crackyS
hehe hány napig volt bugos? és ezt már kérdeztem, de nem válaszoltatok ezért megkérdem ujbol: miért nem mindig a saját arcom látom bal felül?

Lupous
Igen...BF es rucit....egy hosszú bundás bézs színû kabátot (Mint amit Tomonor szokott hordani...meg amit mostanában én is 😄...mer jól megy a desert fox satyek hozzá 😄)..a másik a royal oldalon egy zöld kabát...zsebes...kicsit bõrhatású....
Az azért szerintem érdekes hogy egyszerre 2 ilyen bug is volt...és az is felettébb gyanús hogy ez asszem olyan december környékén karácsony vagy mikulás körül volt...szóval én még mindíg azon kevesek között vagyok akik úgy gondolják hogy ez a bug nem is volt olyan véletlen...persze az EA nem ismeri el hogy direkt volt....noh de hiszi a piszi 😄

kabel15
csak 1x fognék ki egy fegyver bug ot 😄 Mondjuk egy AK-t 😊 Vagy bármit 😊

crackyS
mármint BF-es ruhát? fixálták már?

kabel15
Én mióta 1x találtam ingyen cuccot, azóta ahányszor elkezdek játszani mindig végig nézem hátha van megint valami INGYÉÉÉÉ 😄

Zero07
meglehetett egy ruhát szerezni vpért örökre ez meg kérdezi hol jelentheti hogy javítsák xD

crackyS
Nagyából leírnád mi történt? Nem vagyok jó angolból meg az fórum is olyan szokatlan nekem.<#wow3>

Lupous
Hmm ez felkérés egy táncra?<#pias>

egyszer talán nekem is készíthetnél egy ilyen csibis témát 😄

Lupous
Hát nemtudom..de én úgyemlékszek hogy minden mérte stimmel (magasság meg szélesség is <250*900>)
És hát igen....csak kipróbáltam ezt a darabolós témát...és valóban nem akkora kunszt...csak rohadt sokat kell szenvedi utána a feltöltögetéssel meg a tegekkel...amúgy most hogy kipróbáltam egy újabb stílust (ez a rajzos retkes...szárnyas lófasz)+ ugye mostmár színezni is tudok valamennyire...meg a chibik...szóval csinálok egy kurvajót...csak ahoz idõ köll 😄

Zero07
http://www.battlefieldheroes.com/en/forum/archive/index.php/thread-150002.html
ilyen Isten barmát. még direkt krdezi hogy lehet jelenteni? fúú bazz!! <#taps>

Nem lehet kicselezni Listiát valahogyan? Mindig felfüggesztik az accomat amikor regálok, mert már "van nekem elég" :rolleyes:

sajnálatos, hogy a magasság limit 250 pixel...

Pra
Áhhh lupous az elözõ aláírásod zseniális volt, ez meg hmmmköhömmm..
semmit nem ad, semmi extra, nem látványos rendesen sajálom ,h lecserélted 😞

Na jól van, feladom, nem fogok 20 "need medic"-et elnyomni csak azért, hogy a level 15-ös soldierrussiankiller rányomja a lvl1-es medicjét... <#wow3>

Lupous
De hogy mindenki tökéletesen elégedett legyen...
-Acc nevem: Lupous
-Gunner: Lupous(HUN) lvl30
-Soldier: Lupous{HUN} lvl30(Borzalmas stat hála öcsémnek)
-Commando: Lupous lvl30 (kábé...ettõl a pillanattól ...jipí jipí meg minden 😄)

Lupous
Én COMMANDO-val most az elõbb 4 csöcsit nyírtam ki egy szúráskombóval 😄 (Pár katt)...valamiért úgy gondolták hogy az alappontjuk közelében kõrbe lehet állni egy soldiert...én meg mint az éhes farkas rontottam rájuk...volt is LOL-ozás meg minden 😄 (És valahogy ezek nem noobok voltak 😄...5ös rankjuk volt 😄)

Lupous
(A sign...szerintem egyértelmû...már ha megnézted😄) meglepõ módon az ami itt is ...kiegészítve a HUN jelzéssel valamilyen zárójelben

Pedig már azt hittem lehet sok VP-m legálisan. <#mf1>

Csak egyik karival lehet megcsinálni? Akkor mégse jöttem rá 😄

Én, ha megcsináltam egyikkel, másiknál kiikszelte. Vagy már változott azóta ?

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Nekem most esett le, kábé 1 hónap BFH-zás után, hogy ha mindegyik karimmal megcsinálom a napi missziót az +300 VP. D:

Ez most vagy poén volt, vagy még mindig nem látjátok, hogy MANDORÓL VAN SZÓ! 😄

Zero07
ami neked kell:Burning Bullets lvl 5 <#idiota>

Zero07
mindennek megvan az ellenszere. és nem amit mondasz ökörség. menj csapatban vagy Tomonorral. (Tomonor fölér legalább 3 sniperrel 😄)

De szétcsapok 5 soldiert egymásután, csak ha sokan vannak össze zavarnak és nem tudok koncentrálni... mindegyikbe belesebzek köbö 70-et vagy 80-at, de keveset ölök meg.

Zero07
télleg javasoljuk már a poisoneproffunderpantset 😄 nem ér hogy a bb-t semlegesítik pedig az csak 6 mpn keresztül sebez be 36-ot ez meg 5mp alatt 45-öt. méregálló gatyát! <#email><#lama>

Mandónak nincs gránátja

kabel15
Hát 5 embert egy helyen nem fogsz szétcsapni.
Ha már van köztük egy solider az kiheal eli az egész csapatot. Mivel együtt vannak ezért csoport heal ami még erõsíti is az alap heal-t.+ ott van a gunner aki ha shild ezik azt mindenki kapja. Szerintem akkro tunkodl meg gránáttal õket. vagy kezd el lõni õket távolról.

A soldiered alatti fej úgy néz ki mintha valami maki fej lenne, amúgy jó lett. 😄

Tudom noob kérdés de... miért van az, hogy kempel 5 ember rakétánál gondolom szét csapom õket, de úgy összetudnak zavarni, hogy 5 emberbõl 2-t ha megölök örülök, pedig... egy gunnert szét csapok 10 HP vesztéssel ha nagyon akarom... jah és mandórol van szó.

crackyS
neked mi az ingame neved?

Lupous
Jah..hát igen...úgy a legjobb hogy minden megvan minden hõsödnek..😛
(Am nem kellet ma még dolgoznom <#vigyor2>

Lupous
Hehee...csiáltam új sigit 😄. (megelõlegeztem rajta a lvl 30at..de mingyár megvagyok vele 😄
Valahol itt van asorok között 😄

kabel15
Amúgy a gunner most nagyon beteg. vettem 150VP bõl egy short/veryfast fegyvert és raktam mellé egy 5/5 FF et. Nincs ami megállítson 😊
Esetleg egy command ha messze van de akkro meg bemegyek egy fal tövébe.

úgy az igazi, ha mindegyik hõsön van mindenféle 😄

Ez az ace nagyon jó... 😄 Sztem ezt vegyed, de te döntesz 😊 (storebugos izék még mindig megvannak *kárörvendõ piros debilface*

kabel15
Solider megvettem a hegymászósat.
De a command omnak nem tudom hogy ezt vegyem vagy a hegymászósat.
Vagy a gunner emre vegyek 😄
De nagy probléma 😊

Nekem most ilyen van csak csõ nélkül + desert fox tok meg nadrág

Ez a nat repülõs és amúgy Ace a neve, úgytudom

kabel15
Van olyan topic BF fórumon ahova be vannak linkelve a ruhák? Vagyis a SET ek? Mert elkezdtem keresgélni de a NAT repülõs ruhát nem nagyon találom original. Csak úgy hogy át van alakítva rajta 1-2 dolog.

Attól függ, mennyi kódod van.