Battlefield Heroes
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.
Egyébként Karácsonyra megdobhatna az EA egy kis BF el 😄
BattleTag: kabel15#2672
Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.
Én meg Xsear még november végén fedeztük fel a tetris inside fórumot és a bugot, amit meg lehetett meg is vettünk, noha akkor már csak néhány cucc volt elérhetõ, és az is méregdrágán (csak a kabátomért 700 VP-t kellett fizetni, hogy megtarthassam - az akkoriban igen nagy pénz volt, arról nem is beszélve, hogy max 900 vp gyûlt össze a pénztárcámban, amíg el nem költöttem az egészet mindig bandage-ekre, és fegyókra (no igen, akkor azok olcsóbbak voltak, ám nem volt olyan, hogy daily mission).
Szal szó-mi-szó, nagyot köckáztattunk azzal hogy kihasználtuk azt az exploitot, viszont annyian használták, hogy az EA inkább leszarta végül, és csak egyszerüen javította.
Sajnálatosan bruno's trenchcoat január óta kapható a store-ban. Ám legalább meg tudom megint venni ha esetleg véletlenül történne valami ezzel az acc-al.
szal ez csak egy bug ,h crackyS kérdésére választ adjak 😊
Az azért szerintem érdekes hogy egyszerre 2 ilyen bug is volt...és az is felettébb gyanús hogy ez asszem olyan december környékén karácsony vagy mikulás körül volt...szóval én még mindíg azon kevesek között vagyok akik úgy gondolják hogy ez a bug nem is volt olyan véletlen...persze az EA nem ismeri el hogy direkt volt....noh de hiszi a piszi 😄
És hát igen....csak kipróbáltam ezt a darabolós témát...és valóban nem akkora kunszt...csak rohadt sokat kell szenvedi utána a feltöltögetéssel meg a tegekkel...amúgy most hogy kipróbáltam egy újabb stílust (ez a rajzos retkes...szárnyas lófasz)+ ugye mostmár színezni is tudok valamennyire...meg a chibik...szóval csinálok egy kurvajót...csak ahoz idõ köll 😄
ilyen Isten barmát. még direkt krdezi hogy lehet jelenteni? fúú bazz!! <#taps>#taps>
semmit nem ad, semmi extra, nem látványos rendesen sajálom ,h lecserélted 😞
-Acc nevem: Lupous
-Gunner: Lupous(HUN) lvl30
-Soldier: Lupous{HUN} lvl30(Borzalmas stat hála öcsémnek)
-Commando: Lupous
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Ha már van köztük egy solider az kiheal eli az egész csapatot. Mivel együtt vannak ezért csoport heal ami még erõsíti is az alap heal-t.+ ott van a gunner aki ha shild ezik azt mindenki kapja. Szerintem akkro tunkodl meg gránáttal õket. vagy kezd el lõni õket távolról.
(Am nem kellet ma még dolgoznom <#vigyor2>#vigyor2>
Valahol itt van asorok között 😄
Esetleg egy command ha messze van de akkro meg bemegyek egy fal tövébe.
De a command omnak nem tudom hogy ezt vegyem vagy a hegymászósat.
Vagy a gunner emre vegyek 😄
De nagy probléma 😊