Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ebben az esetben a ruhájukat kell nézni, normál 20-as, 30-as szerón max 2 gyereknek nincs BF-es cucca, low szerón viszont csak 1-2 gyereknek van.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

A repülõt az elején én vezettem. Egyáltalán nem nagy cucc, még ha a legkisebb résen repülsz is át.

Pra
egyebkent én mindig azt nézem a feltöltött videókon ,h az ellen milyen rankal bír...
De múltkor dumáltam egy sráccal akinek valami kezdõ rankja volt 30as létére, mivel kihagyott majdnem egy évet, (lényegében mindent) 😊

A régebbi videóknál pont ezért nehéz megítélni az ellen erejét, mert lehet ,h a videó a rankrendszer elején készült.

Amúgy igaz, ez a videó n00bok között készült.

Zero07
jajj. Tomonoron kívül már egy rendes arc nem maradt. kezd gáz lenni ez a fórum ennyi n00b kérdéssel meg..áh.
(már bocsi)

Így utólag tényleg kurva rendellenes. 😄

Olvasd el, hátha kiszûrsz valamit:

http://cdn.battlefieldheroes.com/en/forum/showthread.php?tid=34316

Nationalok ilyen fogyik a mugshotjaimon. <#schmoll2>

crackyS
nekem akkor tetszik mert ha megnézed hogy megy a házak között :X azért nem plafonról szedték a kölköt

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

Azért szépen manõverezett néha. Szal ja, n00b fragek, de azért... nem tottaly n00b a gyerek, na 😄

crackyS
neferelték? az wtf? swarn egyébként jó ez a micsoda csak a random mandónak megint kicsit furán áll a jobb keze...<#zavart1> el-e törted neki núb?😄

Fasza, csak azt sajnálom, hogy noobok ellen játszik, és azért nem ugyanaz egy lvl 5-ös commmandót wingclipelni mint egy uber rakéta vetõs 30-as gunnert. <#wow3>

szar, meg is mondom miért: Ha megnézitek a gyerek aki rögzítette 30-as szintü, viszont a royalokat akit wingclippel még rangjuk sincs. Tehát amit csinált:
-vett egy tucat wrenchet, és csatlakozott egy 1-es szintü szerverre
-beindította a fraps-ot
-vagy 5 körön keresztül a repülõben ült és random wingclipeket csinált
-kivágta a hibákat
-feltöltötte youtube-ra, mint egy pro videót.

Magyarán az egész egy összevágott fos.

crackyS
Ha használod egy kicsit a buksidat, és a 3rd nézetet, meg a mark targetot nem fog egy mandó sem kiszedni.

Én bizony.

kabel15
2 command is volt. De mivel végig gugoltam és csak akkor jöttem ki mikro lõttem ezért nem volt túl sok sikerük. És ahogy megláttam õket rögtõn lõttem.

BattleTag: kabel15#2672

ezt te csináltad?

crackyS

faszányos<#eljen>
kabel: az a hely nem jó, mert oldalról a map szélén kikaphatnak könnyedén

bazz, megvan annak már 2 éve hogy a GS-t nerfelték.

Ha ellenfélnél van egy jó commando akkor szart se ér az a kemphely, rögtön kiszed, viszont ha nincs, akkor ütös hely.

Új sigem, vélemények (csak jók <#nyes> ) ?

Zero07
pmben is? 😄 amúgy kár hogy a gst nerfelték 😞

voltak nullázások, de az még closed beta közben, nem a végén.

a titoktartás az titoktartás.

Zero07
http://www.battlefieldheroes.com/en/heroes/192992584
mi a. closed beta után lenullázták a statisztikákat vagy mi?

kabel15
MM en csináltam 21 kill-t sniper el. Fel jump oltam egy tetõre és onnan szedtem mindenkit 😊
Amúgy az egy jó pozíció. NaT nál kezdõ pontról ha mész balra annak a háznak a tetejére fel menni ami alatt át lehet menni.

Grove4
Ugyan ez a helyzet, csak nekem már 5ös, az a pálya nagyon kedvez a commandonak, egy valami zavar, hogy egybõl cheatereznek, ha egy kicsit is faszábbul játszol, mint a többi.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Zero07
az a lila kabát nagyon bejövõs. meg persze a lövészárok kabátok 😄 kár hogy már nem lehet õket megszerezni. 😞 télleg minket azér ilyenrõl értesíthetnél 😛

crackyS
6-os kis mandómmal 3-as PS-el osztom a hediket mm-en <#mf2>csak ugy pislognak egy 80-as dmg-tõl

crackyS
én ma megcsináltam soldieremmel, és mandoval még megtudnám, tehát lehet többször is.

1. Csak a mando rifle-je, és a mandó képes fejre critet adni
2. mint mondtam, a store bug az csak volt, És azért nem hallottatok róla, mert még aki meg is találta, nem rohant sehova elsírni, hogy van ilyen, hanem titokba tartotta, hogy minnél tovább tartson.
Ha esetleg tudni akarjátok, hogy milyen cuccok voltak, akkor a legjobb példa ez a gyerek lesz:
http://www.battlefieldheroes.com/en/player/2276438487
Neki mindet sikerült beszereznie, beleértve a csontvázas témát is, stb. Az egy másik dolog hogy nem hordja mindet.

crackyS
azt hogy csináltad meg hogy ilyen furán néz ki a fejed? vagy az ilyen default?

Lecsekkoltam, de nincs royalnál super fegyó unlimited VP-ért.

kabel15
ja ha mozog elég nehéz rádobni.
Amúgy az is elõfordult már hogy ledobtam a földre õ meg ráhajtott. És ráragadt a lánctalpra és úgy robbant 😄

crackyS
<#nemtudom> nekem általában lefolyik a tnt róla <#vigyor2>

kabel15
Amúgy az az érdekes hogy pont ott sebez nagyot ahol elvileg nem kéne.
Szóval ha a tank elejére dobod ott nagyot sebez. Igaz hogy ott van a legvastagabb páncél de a játék szarik rá.

crackyS
most sikerült egy 70-est 😮 gyakoroltam BB-n, egész royal team tankba csücsült, mekkora núbok..<#hehe>

Zero07

O.o"
(×)

kabel15
Szembõl dobod rá akkor 100 at sebez.
Vagy a hátuljára.

crackyS
tankra hogy lehet ugy rádobni a tnt-t hogy 100-at sebezzen? nekem egyszerûen lecsúszik róla mindig

crackyS
megint 30-hoz tesz be<#wow3> azt vettem észre hogy a 30-soknak, akikhez betesz 1 körüli kdr-e van, ergo kdr-bõl meg szintbõl számolja ki hogy hova tegyen? csak hát én baxhatom a 3-as k/d-met, hogy ha 1 darab 5-ös skillem van<#fejvakaras>

crackyS
Én mellkasra szoktam, nem veszek észre nagy különbséget feJ és mellkas közt...viszont most vettem egy long range pisztolyt a küldire és az elég jól adja a hediket

kabel15
Egyébként ha solider vagyok és felyre célzok akkor ott nagyobbat sebzek mint simán testen? Vagy ez csak a commandonak van?

Pra
A szép megoldások a stat rovására mennek 😄

Lupous
Am nemtoom most tök más játszani...eddig kb azért gameltem hogy hú hamar fejlõdjaek...most meg tök más megközelítésbõl megy a dolog...mostmár nem izgat hogy egy kõrben mennyi xpt szerzek (vagyis xp-t már nem is jelzi a kõr végén)...mostmár a minél faszább stat meg a legszebb megoldások keresése a jóság.

Lupous
LOL...azt elfelejtetted közölni hogy royaloknál hallotál ilyen bugot 😄 (Mert ha volt is ilyen az csak bug lehetett ugye...)...mivel nekem sincs royalom...és nem is tervezek több hõst...bõven elég ez a három ami van 😄

Zero07
bocs nincs royalom nem is lesz. ha ez lenne akkor csinálnék egyedül 😄

Lupous
szerintem...nem.d kb ugyanannyi ezt kiderítened mint nekem ...bemész a store ba...és megnézed 😄

Zero07
amúgy hallottam egy olyat hogy van szuper egyver unlimited vpért. ez igaz?

Zero07
én ezt sajna csak tennap fedeztem föl pedig akkor ár játszottam habár csak játszottam
Battlefield hHeroes all store bundle links

Lupous
Miicsoodaa?...volt többféle cucc is? <#confused>...én errõl nem tudtam...és hogyhogy senkinek nincs olyan a magyarok közül...vagy van ?...mert én még nem láttam...mik voltak azok a cuccok?

Pra
Bocs 😄
de olyan XD