Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

crackyS
És a skót nem 16 szinttel nagyobb, mint te.

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

crackyS
De neked van uber fegyvered, nekem nincs

Onnét, hogy engem nem lõ le a 30-as néger skót, még ha szeretne se.

Téged viszont igen.

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

davis98
Hehe 😄 . Hát ezeken a veszekedéseken már tényleg röhögnöm kell.

nickname: doki09

crackyS
általában BF-os, és 30-as is<#vigyor1>

crackyS
te is azt csinálod amit minden magyar tesz: leszólsz mindenkit

a bc2-õs 700 BF-embõl long és short MG-t, rakétavetõt, stefan's sharpshooter't és egy supply drop-ot vettem, ami egy stylish shotgun lett a gunneremnek.

crackyS
na te aztán honnét tudod hogy én mit csinálok? egyáltalán nem ész nélkül rambózok...

az a te nagy gondod, hogy azt csinálod, amit minden magyar tesz: ész nélkül rambózol.

Cracky neked nem a BF-esek a bajaid, hanem azok akik 30-ason csak núb szerveren tudnak játszani.

crackyS
nem feltétlenül rá gondoltam

Pra
BFBC2 +700bf
de abból max 1uber esett le neki , szal valszeg nem 2 izomgép van nála.
(szerencsére)

Lupous
Szerintem Tomonor nincs teletömve BF el..sõt szerintem még nem is vett BF et 😄

crackyS
de most már vannak...

crackyS
hehe ne röhögtess, van esélyem egy néger skót ellen aki 30-as, és kinyír a pilfered the super uber wacky stolen the wacky machinegunnal? meg súgom nincs, persze aki tele tömi magát BF-el az nem veszi észre az ilyeneket

Lupous
+ túrótorta nyamm nyamm<#finom>

Lupous
Jahh igen OFFOFF:

Lupous
Jahh...én vagyok a jóképû pincérfiúka 😄 És valóba a suncik baknak a egyenruhára 😄...ma is pl bejött valami kics csoport hogy lecseréljék a falon lógó képeket (Mûvészpicsák hát nem mesés <#finom>)...noh kb az egyik korombéli vagy valamivel fiatalabb volt...ki is néztem magamnak 😛...erre a tökéletes pillanat is eljõ...elvágja a kezét egy papírral...itt jövök én mint szõke herceg a fehér lovon psz meg ragtapasz elõ...máris megvolt a kontakt...rövid kis beszélgetés majd mosolygás...és egy névvel +egy jó kis msn címmel lettem gazdagabb...tanulni kb semmit nem tanultam...de ezért megéri (Eddig konyhán dolgoztam...de ezután SOHAAA...se büdös nem leszek így se fáradt...és még van ez a kis plus is...jahm...holnap talizok a csajjal 😄<#finom><#finom><#finom><#bee1>

Pra
re off:
Azt még nem mondtad ,h mit csinálsz ,mi a meló?

állítólag update-elik.

Pra
nekemsevan

Pra
A villogás sebessége tényleg lehetne finomabb ,de akkora tuskó vagyok ,h töröltem a munkamenetet XD, és most nem állok neki megint.

Lupous
hmm..kérdés a BFH oldalon az e felsõ csík nálatok se...van? (Szép magyarul 😄)

Pra
😄
szívesen

Lupous
egy n betû lemaradt sry

Lupous
Te...eddig voltál itt a fórumon (mert toom hogy phito...te bennvagy az SFC ben...de ittnem láttalak még 😄)...és igen szerintem gecijó...bár talán egy picit lassabban is villoghatna 😄

phiton
mûkszik meg minden,köszönöm Pra! Vélemények?

Egymillióan a magyar esportért!

phiton
Nick próba......

Egymillióan a magyar esportért!

Lupous
Ez a repcsis szarság szerintem....kibaszott könnyû...én még jobban lavírozok a házak között+gondolom párszor fel lett véve a dolog 😄...de amúgy meg most ez miért jó...repcsivel max tankot jó lõni meg jeepet...+ a wingclimb...de így a házak között ...nemigazán van értelme...sõt ez ilyen belehalni a gyönyörbe dolog 😄

Lupous
Háát...KB igen csak egy noob mond ilyet...nekem a soldierem kifejlõdéséig nem is volt BFem...bár igaz über fegyók se voltak még akkor :S

Lupous
OFF:
uhh mára sikeresen letudtam egy teljes mûszakot (Jippííí)...és nem mondanám hogy meg kellettt szakadnom...a 8 órából max 2-t dolgoztam (délben)...utána egy kényelmes karoszékben ültem....és nyomkodtam a telefonom...meg néztem a TV-t (sajna csak ilyen kváncsenkéjn...meg jósibarát...meg a faszomtudja milyen sorozat ment :S)...szóval túléltem 😄

Meg azok akik nem vesznek BF-et.

csakis egy noob mond ilyet.

crackyS
én lépek mára egyszerûen szart sem érek battlefunds nélkül<#szomoru1> kabel: azt a srácot aztán ki tiltották?

Bant neki! <#banplz>

kabel15

Nekem még videóm is van <#eplus2>

BattleTag: kabel15#2672

Ide tudnál berakni képet? Nem láttam még hõsöket falban 😊

Zero07
cc-n falból lövészkedtek. de van bõven bizonyíték. hatodik érzékes kép árnyék a házból kijön, kikésel a házból félteste a házban, megölt és a házban mindkettõ. ennyi fotó remélem elég bizonyíték de Stefi is jelentette õket (killersteffer)

az értettem 😄 bõvebben?

Zero07
glitch

Mit csináltak?

Úgyértem most jött ez a BS widget gunnernak, és most még PS elleni cucc is legyen? :S

Zero07
mér a tûzállógatya nem kitolás?

Zero07
na két glitcher jelentve. ilyenkor megnézi az én accom? :s remélem em. amúgy sajnos az egyik magyar ráadásul a másik egy fizetõs. de nem érdekel jelentettem

Az megint nagy kitolás lenne a commandokkal. :S

most is van, csak visszább vettek az elnyelési erejét.

nem kell mindent elhinni

Régen olyan volt hogy a gunner bekapcsolta az IEGet akkor nem lehetett megölni késsel.<#pias>
Zero07
amúgy hallottam ilyen ps álló kabátról. ilyen van, lesz vagy tesztelnek ilyet?