Battlefield Heroes

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Értem. Tehát, ha a piktor fórumon nem kapsz választ arra, hogy mi az a "matt", akkor elmész a sakkszövetség oldalára sírni.
Gratulálok!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Hogy mellõzzük a további szájkaratét: Igazad van! Tele offoltam ez az izét, most már... abbahagyom. :-)

Talán azért kérdezem meg itt, mert ott nem találta meg?
Nincs mit.

Hát persze, hogy nem, mert akkor a blõdségeket hordasz össze, hogy épeszû ember fel nem foghatja.
Egyébként megválaszolhattam volna már eddig is hülyeségeid (listia acc ban, auto licit, stb), csak van egy szint, ami alatt az ember nem túráztatja feleslegesen magát.
Szóval megkérnélek ismét, hogy légy oly kedves, és a továbbikban csak a BFH-val kapcsolatos (lehetõleg értelmes) kérdéseid tedd fel itt...a listiás bénázásod transzportáld a vonatkozó support fórumokra, mert rohadtul nem ide valók.
Ismét köszönöm!

Zavard össze a Világot: mosolyogj hétf?n! i7-4770, 16GB Kingston HyperX Blu 1600MHz DDR3, Gigabyte R9 280X Windforce, XFX core-edition 650, Microsoft SideWinder X4, Logitech G700

Pra
Magyar faq miért érdekes? Már nem tudom hányszor jött fel ez a téma és nem értem a dolgot... minek,kinek,stb...

Pra
jah... és az a laza 18.000 ticket XD ???

Pra
Itt jártam az imént Lehel társaságában,
UNRANKED szerón

Furán lagos volt a téma, mert úgy tünt mintha minden okés lenne ,de közben senkit nem találtam el ,vagy csak alig.
Egy sima késesre is egy tár kellett mire nagy nehezen elhulott.
Minden esetre õrület mi ment ott XD

ha akarsz faq-t, akkor fizess domain-t. <#eplus2>

Néha megesik, hogy a kígyó elesik. Mondta a kobra, és eldőlt jobbra.

Azt se tudod mirõl beszélek. <#wow3>

Skacok a Magyar Faq -ra clickelve ezt kapom : https://aukcio.dotroll.com/

BC2 :(HUN) Buffalo Vendel

Bazzeg Swarn! Megkérnélek, hogy hagyd már abba a full offtopic, a többiek számára teljesen érdektelen, és nem utolsó sorban kurvára unalmas listia bénázásod! Oldalakon keresztül lököd a kreténséget. Kb nulla ész kell, hogy rájöjj mikor lépj fel, hogy kell licitálni, stb. 3 mélcimmel, 1 hét alatt, átlagban 40-50-es tétekkel annyi kódot nyertem, hogy még mindig van 4, pedig az elején még 5, most már csak 3 karakterbe nyomom a seteket, és abszolút nem vagyok egy rohadt agytröszt, csak tudok olvasni és értelmezni. Hasznos szkillek.
Tanuld meg a fákkin angolt, olvass helpet, de az isten szerelmére, hagyd már abba ezt az elkefélt rinyát.
Köszönöm!

Pra
nekem jelenleg is zárolva tart 1105ft-ot az EA már több mint egy hete,
de vissza fogom kapni.

Tehát, ki lehet valahogy cselezni Listiát, hogy ne bannoljanak állandóan?

Pra
A tranzakció lényegébben úgy mûködik ,h 1euróért megnézik van e fedezet a kártyádon, ha van akkor van, és azzal együtt levonják a többi 5 vagy 10 stb eurot amit bf-re fordít az ember... tehát ha ezt dollárral csinálod, mert a rendszer amiben fizetsz engedi azt ,akkor csak a jóistennek van joga benyelni a pénzedet.
Max pár napig zárolva tartják ,aztán feloldják.
Eltudom képzelni ,h ki lehet játszani így a rendszert.

Lupous
<#nemtudom>

Aha 😄 Map másik oldalán vagyok amikor meghalsz, azt írod, hogy miert nem healelsz low gyerek. <#wow3>

crackyS
ne mondj ilyet nem hibáztattalak téged soha

Rossz aki rosszra gondol, hülye aki nem.

aha, és onnan fognak elkezdõdni a tranzakció gondok, ugyanis EA érzékelni fogja, hogy egy magyarországi bankból amerikai dollár értékben akarsz tranzakciót végrehajtani, és a véga pedig az lesz, hogy a pénzt leveszi a kártyádról, a BF-t pedig nem kapod meg.

Hülyeséget ne tanácsolj. Vagy legalább gyõzõdj meg róla, hogy nem ártasz-e azzal másnak, ha csak a teóriádat akarod tanácsolni.

Én mennék veled játszani, ha nem engem hibáztatnál állandóan amikor meghalsz... <#wow3>

Cracky ha még alacsony szintû vagy akkor kezdjél új accot és az országnak jelöld be az Usa-t mert akkor csak 5 dollár lesz 700 bf.
crackyS
nem sok emberrel találkozok, akikkel együtt tudnék mûködni, ergo nem is tudom õket bejelölni hogy aztán össze játszunk

és ez megint a ki hibája? A tiéd, hogy nem jelölsz magadnak barátokat. Nekem speciel nem is kell emiatt aggódnom, mert ha felcsatlakozok valahova (a friends rendszerbõl) akkor már ott van valaki, akivel együtt tudok dolgozni, és utánna még követ 2-3 szokás szerint (ugye, Zero?)

crackyS
csak az a baj hogy a csapat általában nem is hallott arról, hogy együtt mûködés és hát egyedül azért<#merges2> ha meg követem akkor meg 2-en vagyok....úgy (talán) jobb c(:

nos ez addig mûködik, amíg nem veszel BF-t. Mert utánna már a pénzedet kockáztatod.

Na most, hogy ezt megvitattuk remélem leszûrted a lényeget. Ami pedig az, hogy vehetsz BF-t nyugodtan, vehetsz szuper/über fegyvereket meg egy rakat tonikot nyugodtan... Ám nem leszel jobb tõlük. Sõt, még egy picit se fogod megérezni, hogy jobb vagy tõlük.

Más az, amikor valaki szembe megy az egész royal csapattal, tonikkal, meg mifenével felszerelkezve, rövid távon lehet hogy nyer, de a végén meghal. És más az amikor valaki, szépen, precízen, az egész meccsen csendben van, türelmesen vár, ahova kell céloz, lõ, és megnyeri a csatát ticket kockáztatása nélkül.

Vagy csinálj sok refes accot (úgy mint én<#mf1>) és lesz a csomó VP-d amit elverhetsz super/uber fegyókra és tonikra.
Istenem.Cracky menj fel a legkissebb szintû karaktereddel egy szerverre és mindenkit jelölj be barátnak ás már is mehetsz vissza öldökölni <#pias>
Teamwork cracky, vagy hogy is mondják. <#eplus2><#wow3>

crackyS
megszoksz vagy megszöksz <#zavart1>

deeee... A nagyobbak mindig is csatlakoztak a kisebbekre, csak amíg nem volt a rangrendszer, nem vette senki sem észre. Vagy leszarta.

crackyS
ezt még nem is láttam, kösz

crackyS
azért tetem a pro-t zárójelbe, mert csak kisebbek ellen az

crackyS
kerestem már itt is

Azt csak hiszed. Akkor a felálás más volt, akiknek most több ezer tonikjuk van, azoknak akkor több ezer bandaid-ük volt akkor. Az igazi profi játékosok pedig, akiket az eredménytábla csúcsán látsz a fõoldalon, azok closed bétások többnyire. És sokan a VP krízis után el is mentek.

Tehát ma inkább azt veszem észre, hogy sok béna játékos van sok tonikkal felszerelve. Ám a tonik nem gyõz a skill felett.

crackyS
kereken 14-es vagyok

Pra
hanyas a szinted? A matchmaking a következõk szerint nézi:
~1-7
~8-14
~15-22
~23-30

Na most, azt ne mond, hogy ha játszol egy szerveren, nem tudsz random beklikkelni néhány társat, hogy késõbb rájuk csatlakozhass.

crackyS
de akkor nem volt akkora elõnye azoknak, aki fizetett a játékért, meg nem volt senki annyira "pro"

crackyS
és "állítólag" a Play Now is szintem körüliket keres...

tudod, mikor én kezdtem játszani a játékkal (open beta elsõ napján), a matchmaking még elsõsorban ELO szerint rakta be a játékosokat, így nem volt ritka, hogy csupa 30-asok közé rakott be.

Láttál valaha is sírni miatta? (mármint az utolsó 20 000 hozzászólásba ebben a topikban)

Nem.

crackyS
most csináljam azt, mint a nubok? menjek kicsikhez? jó ötlet de odáig csak nem süllyedek, tudom milyen érzés ha nálad nagyobbakkal játszol

Mert ugyebár gondolom nem használod ki a friends rendszert sem, hanem nagyokosan a Play Now-t nyomogatod ész nélkül, amíg az direkt oda rak be ahove nem akarod.

crackyS
már hogy volna hogyha 30-sokat tesz be mellém? kicsit realizálj

😄

nem, a hangsúly azon van, hogy itt sírsz nekünk arról, hogy nincs skilled. Megsúgom, amíg csak sírni fogsz, addig nem is lesz.

crackyS
én hibám? egyszerûen nem találok olyan szervert ahol saját szintem körüliek vannak..

nos, az már csak a te hibád, hogy egy szerveren játszol egy nálad sokkal nagyobb szintüvel. Ha egy olyat látsz, akkor nem az a teendõ hogy megvárod míg elmegy, ugyanis valószínûleg azért van ott, hogy ne a saját szintjén öljék, hanem a nála gyengébbet kaszabolja.

crackyS
a szinten van a hangsúly, míg nekem van egy 5-ös medicem neki medic, bb, bs is 5-ös...a fegyver csak a hab a tortán

Nincs.

De még ha lenne is, csak 0,5% esélyem lenne egy +15-ös crit beadására +5 tölténnyel, míg a sima tier 1-eseimmel 0,05 esélyem van beadni egy +20-as critet 5-el kevesebb tölténnyel.

És nem, widgeteket se használok, ha esetleg abba kötnél bele.